Α, δικα σου ηταν τα γυαλια;Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
Δεν φταίει το γυαλάκι....το μουσάκι φταίει...![]()
Το μουσακι και αυτα δανεικο ηταν..το πηρα απο τον div400.![]()
Α, δικα σου ηταν τα γυαλια;Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
Δεν φταίει το γυαλάκι....το μουσάκι φταίει...![]()
Το μουσακι και αυτα δανεικο ηταν..το πηρα απο τον div400.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε Μητσο...ωραια επιασες την στιγμη....![]()
3....2....1....παμε....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εδω πρεπει να πουμε οτι η ΚΟΤΑ ο ντεβιλς και ισως και αλλος ενας ΕΚΛΕΨΑΝ.
Ειναι ολοφανερο οτι ολοι καβαλησαμε τα μηχανακια ταυτοχρονα,μονο που καποιος το ειχε ηδη αναμενο,και καποιος αλλος σαν κλασσικη ΚΟΤΑ το ξεκινησε με μιζα,διοτι ειναι γνωστο οτι κατεβαζοντας μανιβελα του φευγουν ποντοι απο το καλσον....![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ευτυχως που ειχαμε και τον παπαρατσι τον ΠαωΠιοΓρηγοραΜεΠαπιΠαραΜΕΤοΜΠουσα.
Ρε Ντεβιλς να σου κανω μια προσφορα αλα Παπ;
Αφου με το 636 δεν φτουρας και με το 250 σου ριχνουν και τα παπια στο χωμα,τι θα ελεγες να σε απαλλαξω απο τα 2 τα μπουρδελα που τα κοστη συντηρησης (λαδια,τουμπες)σε εχουν ξετιναξει,και να σου δωσω το παπι για να τους εχεις ουλους;
![]()
ειδες οτι ειμουν κυριος.....ειδες οτι ΔΕΝ εβαλα ολα τα βιντεο.....ηξερες οτι αυτη η βολτα ηταν για βιντεακια και οχι για φωτο.....ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΠΡΙΖΩΝΕΙΣ????![]()
φαναρι κοκκινο καπου στην Μανδρα.....
Κ=crook
B=busa
K...παμε μια κοντρα μεχρι την στροφη???
Β...εεεε???(εχω ακουστικα και μουσικη να παιζει και δεν ακουω τιποτα)
Κ...ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΡΕΕΕΕΕΕ???
Β...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πρωτο κοκκινο φως,δευτερο....τα παπια ειναι στα ορια του κοφτη.....3.....4.......σβηνουν......
τα αλογα ξεχυνονται στο οδοστρωμα.....ειμαι στο ακαθαρτο κομματι του δρομου και χανω λιγο πρσφυση....αρχιζει και μου φευγει λιγο....σκεφτομαι....''οχι ρε πστ μου,σε εχω,εισαι κουλαντζα μεγαλη''...κουμπονουμε δευτερα και το shogun σεληνιαζετε και το τραβηγμα που νιωθω ειναι απεριγραπτο...στην αλλαγη τις τριτης ειμαι λιγο μπροστα και ανοιγει η διαφορα....φτανουμε στο τερμα....αφηνω γκαζι.....βγαζω απο την μια τσεπη το μπρικι,στην αλλη ειχα ενα μπουκαλακι νερο που απο την ενταση της στιγμης ειχε βρασει.....πεταω μεσα και το φακελακι.....ΤΟ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΥΡΙΕ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Πωπω τι σκαρωσε ο τυπος μπας και ξεχαστει που με το μπουσα του ριχνουν και οι βεσπες:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ειδες οτι ειμουν κυριος.....ειδες οτι ΔΕΝ εβαλα ολα τα βιντεο.....ηξερες οτι αυτη η βολτα ηταν για βιντεακια και οχι για φωτο.....ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΠΡΙΖΩΝΕΙΣ????![]()
φαναρι κοκκινο καπου στην Μανδρα.....
Κ=crook
B=busa
πρωτο κοκκινο φως,δευτερο....τα παπια ειναι στα ορια του κοφτη.....3.....4.......σβηνουν......
τα αλογα ξεχυνονται στο οδοστρωμα.....ειμαι στο ακαθαρτο κομματι του δρομου και χανω λιγο πρσφυση....αρχιζει και μου φευγει λιγο....σκεφτομαι....''οχι ρε πστ μου,σε εχω,εισαι κουλαντζα μεγαλη''...κουμπονουμε δευτερα και το shogun σεληνιαζετε και το τραβηγμα που νιωθω ειναι απεριγραπτο...στην αλλαγη τις τριτης ειμαι λιγο μπροστα και ανοιγει η διαφορα....φτανουμε στο τερμα....αφηνω γκαζι.....βγαζω απο την μια τσεπη το μπρικι,στην αλλη ειχα ενα μπουκαλακι νερο που απο την ενταση της στιγμης ειχε βρασει.....πεταω μεσα και το φακελακι.....ΤΟ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΥΡΙΕ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Νταξει εχεις και συ τα δικια σου ρε μπλακμπουσα,αμα θες σε αφηνω να μου ξαναριξεις με το παπι,δεν μου κανει κοπο![]()
-..Not Yet!
Πωπω τι σκαρωσε ο τυπος μπας και ξεχαστει που με το μπουσα του ριχνουν και οι βεσπες:rotflmao:
Νταξει εχεις και συ τα δικια σου ρε μπλακμπουσα,αμα θες σε αφηνω να μου ξαναριξεις με το παπι,δεν μου κανει κοπο![]()
τελικα ρε φιλε τι εγινε???το σκαρωσα μονος μου η εγινε οπως τα περιεγραψα???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τελικα ρε φιλε τι εγινε???το σκαρωσα μονος μου η εγινε οπως τα περιεγραψα???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απελπισμενος πραγματικα...
Ετσι εγινε,αλλα οπως και να'χει....:rotflmao:
Ειδες;Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
ΜΕΧΡΙ την στροφη σου ειπα μπας και δεις χαρα στα σκελια σου και συ.![]()
-..Not Yet!
Ρε παίδες....
χθες πέρασα με το κουτί στον Περιφ. Υμηττού ένα Μπούσα ή πρόβλημα είχε ή βενζίνη δεν είχε....
Γιατί το πέρασα σαν σταματημένο και εκείνη την στιγμή με πέρασε από πάνω ένα Κ7.....
Κανένας γνωστός;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν νομιζω...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε παίδες....
χθες πέρασα με το κουτί στον Περιφ. Υμηττού ένα Μπούσα ή πρόβλημα είχε ή βενζίνη δεν είχε....
Γιατί το πέρασα σαν σταματημένο και εκείνη την στιγμή με πέρασε από πάνω ένα Κ7.....
Κανένας γνωστός;![]()
Ο μπλακμπουσα ηταν μαζι μας χθες![]()
-..Not Yet!
:rotflmao:
Απελπισμενος πραγματικα...
Ετσι εγινε,αλλα οπως και να'χει....:rotflmao:
Ειδες;
ΜΕΧΡΙ την στροφη σου ειπα μπας και δεις χαρα στα σκελια σου και συ.![]()
για να το συνεχειζεις μαλλον σε πειραξε πολυ....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
ουχχαχαααααχααα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-..Not Yet!
Ευτυχως που ειχαμε και τον παπαρατσι τον ΠαωΠιοΓρηγοραΜεΠαπιΠαραΜΕΤοΜΠουσα.
Ρε Ντεβιλς να σου κανω μια προσφορα αλα Παπ;
Αφου με το 636 δεν φτουρας και με το 250 σου ριχνουν και τα παπια στο χωμα,τι θα ελεγες να σε απαλλαξω απο τα 2 τα μπουρδελα που τα κοστη συντηρησης (λαδια,τουμπες)σε εχουν ξετιναξει,και να σου δωσω το παπι για να τους εχεις ουλους;
![]()
ΜΩΡΗ ΓΚΕΟΥΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΛΑΤΖΑ.... ...
ποιος μου εριξε στα αυτια στο χωμα?
εγω με τον Σταυρακο οργωσαμε καλα καλα και μπηκες μετα εσυ μεσα στα μονοπατια που ανοιξαμε και το επαιζες χωματινος.![]()
Κρουκ: -"καλα ε, το χωμα πολυ μαλακο ...δεν το περιμενα."
δεν λεει ο μλκς οτι ειχε "κατσει" το εδαφος κατω απο τις ροδες του χιλιοταλαιπωρημενου kawasaki απο τα ...κιλα της εμπειριας του.
:rotflmao::rotflmao:
Η εμπειρια ειναι σαν τα κιλα πραγματι.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ΜΩΡΗ ΓΚΕΟΥΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΛΑΤΖΑ.... ...
ποιος μου εριξε στα αυτια στο χωμα?
εγω με τον Σταυρακο οργωσαμε καλα καλα και μπηκες μετα εσυ μεσα στα μονοπατια που ανοιξαμε και το επαιζες χωματινος.![]()
Κρουκ: -"καλα ε, το χωμα πολυ μαλακο ...δεν το περιμενα."
δεν λεει ο μλκς οτι ειχε "κατσει" το εδαφος κατω απο τις ροδες του χιλιοταλαιπωρημενου kawasaki απο τα ...κιλα της εμπειριας του.
:rotflmao::rotflmao:
Εσυ χθες παραδοξως δεν επεσες..πρεπει να εχεις παρει μερικα κιλακια.
Υ.Γ Με αγωνιστικους χαιρετισμους:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-..Not Yet!
OΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΥΡΑΔΑ.....ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΡΟΥΚΗΣ....καλα δηλαδη που υπηρχε και το βιντεο/ντοκουμεντο(λεγεμε ΜακηΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Η εμπειρια ειναι σαν τα κιλα πραγματι.
Εσυ χθες παραδοξως δεν επεσες..πρεπει να εχεις παρει μερικα κιλακια.
Υ.Γ Με αγωνιστικους χαιρετισμους:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:) προς αποκατασταση της αληθειας....
υ.γ.ελπιζω να καταλαβατε καποιοι επιτελους γιατι ειναι τοσες πολλες δρομος :a31: απο τα βορρεια στα νοτια.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βλεπω πηγαμε και μαιστραλι....Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
Και μια για ένα σκληρό γλυκό αγόρι.......:hypnotize
![]()
![]()
κουφαλες....![]()
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ(τm)....![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
υ.γ.ελπιζω να καταλαβατε καποιοι επιτελους γιατι ειναι τοσες πολλες δρομος :a31: απο τα βορρεια στα νοτια.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω πανω που νομιζα πως το ειχα καταλαβει.... μπερδευτηκα...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οπως και να εχει παντως πολυ διασκεδαστικη τουλαχιστον για μας η βολτιτσα σας ( ποσο μαλλον για εσας), με τα σχολια τα βιντεακια και τις φωτο εφτιαξα καινουριο συκωτι απ τα γελια....
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche