Ναι ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
ποιόν λές ρε μάικ;μάλλον τον αντώνη με το κμχ;![]()
![]()
![]()
Ναι ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
ποιόν λές ρε μάικ;μάλλον τον αντώνη με το κμχ;![]()
![]()
![]()
αν πάμε ασφάλτινα μέχρι την δράμα,γιατί δεν βγαίνει;;;;;;
Σαν τους τύπους που παίρνουν το αμάξι για να κάνουν τζοκινγκ στο βουνό ???Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
αν πάμε ασφάλτινα μέχρι την δράμα,γιατί δεν βγαίνει;;;;;;![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Λοιπόν βγάλτε ένα κουτσοπρόγραμμα να δούμε πως θα φορτώσουμε τα μηχανάκια εμείς.
Επίσης αν κάποιος θέλει & μπορεί να το κρατήσουμε & παραπάνω μέρες εγώ & ο ψηλός μπορούμε.
Επίσης μετά θα'θελα να μείνω για λίγο Θεσσαλονίκη, αν μπορούμε να βολέψουμε κάπου το KTM & το κορμί μου...![]()
![]()
![]()
Αν ειναι ο χασαπης κ γω μεσα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
μέσα.
εγώ - χασάπης με τη γυναίκα του και αλλο ενα ζευγάρι.
μαικ ο χασαπης ειναι ο "Αμα πειναω, .....νευριαζω"
κ γαμω τα παλικαρια !!!
πολυ γελιο ο πιτσιρικας!!!!![]()
:a19: :a19: :a19:
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Ρε τον ξέρω το Χασάπη, είχαμε μιλήσει & στο τηλΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
Αν ειναι ο χασαπης κ γω μεσα!!!!
μαικ ο χασαπης ειναι ο "Αμα πειναω, .....νευριαζω"
κ γαμω τα παλικαρια !!!
πολυ γελιο ο πιτσιρικας!!!!![]()
:a19: :a19: :a19:του Αντώνη το όνομα δε θυμόμουν.
Ο έμπορας δε μπορεί?![]()
Και μετά που ρε Θωμά ???Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
αν πάμε ασφάλτινα μέχρι την δράμα,γιατί δεν βγαίνει;;;;;;
Το Φαλακρό είναι σπαστήρι...
Οι Ποταμοί είναι ωραίοι αλλά "στο πουθενά"...
Μετά θα μας φάνε οι αρκούδες ανάμεσα σε Σκαλωτή - Θερμά - Διπόταμα ...
Όσοι επιζήσουν θα φάνε μακαρόνια με κεφτέδες στον Λειβαδίτη (Καπαδόκας) αλλά θα μείνουν από βενζίνη...
Μετά αρχίζουν τα αντρικεία γούστα σε Ρεύμα - Πάχνη - Εχίνο - Θέρμες - Μέδουσσα ...![]()
Και άμα γουστάρουμε τον ήχο των Καλάσνικωφ μπαίνουμε Βουλγαρία από Γιδότοπο και ξαναβγαίνουμε (σουρωτήρια) από Σαρακίνη ή Κύμη ...
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και μετά που ρε Θωμά ???
Το Φαλακρό είναι σπαστήρι...
Οι Ποταμοί είναι ωραίοι αλλά "στο πουθενά"...
Μετά θα μας φάνε οι αρκούδες ανάμεσα σε Σκαλωτή - Θερμά - Διπόταμα ...
Όσοι επιζήσουν θα φάνε μακαρόνια με κεφτέδες στον Λειβαδίτη (Καπαδόκας) αλλά θα μείνουν από βενζίνη...
Μετά αρχίζουν τα αντρικεία γούστα σε Ρεύμα - Πάχνη - Εχίνο - Θέρμες - Μέδουσσα ...![]()
Και άμα γουστάρουμε τον ήχο των Καλάσνικωφ μπαίνουμε Βουλγαρία από Γιδότοπο και ξαναβγαίνουμε (σουρωτήρια) από Σαρακίνη ή Κύμη ...
![]()
![]()
![]()
Γουστάρω!!!!!!![]()
Να κρατάμε τη κουζίνα με το ψηλό..?
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Τη λύση Μύκονος, την έχει σκεφτεί κανεις για το 3μερο???
![]()
---Dum spiro, spero---
Aπο Πατρα οι αλλοι δυο του team σχεδιαζουν Γκιστοβα το τριημερο του ΠνευματοςΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για μίλα ρε Γιαννάκη ...![]()
Για να δουμε τι θα καμουμε!
Ας κανονισουμε εδω μεσα και γλιεπουμε
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ύστερ από πμ που έστειλα στο Captain & τον ευχαριστώ για την απάντηση, πήρα αυτό σχετικά με τα τρένα. Το ποστάρω εδώ γιατί προφανώς ενδιαφέρει πολλούς.
""Τα μηχανάκια ανεβαίνουν με ξεχωριστο δρομολόγιο σαν εμπορεύματα. Η φόρτωση/εκφόρτωση γίνεται στο σταθμό του Ρουφ και στη μπουγατσούπολη στον παλιο επιβατικό σταθμό. Το τρένο αυτό φεύγει στις 8 με 9 το βράδυ αλλα πρεπει να τα έχεις παει για φόρτωμα περιπου απο τις 6 (χαρτιά, ζύγισμα κλπ)
Εχει καθε μερα εκτός απο Κυριακη και - νομιζω - αργιες. Στο site του ΟΣΕ (το οποίο ειναι της πουτσας) ψαξε εκεί που λεει TRAINOSE CARGO ή εμπορευματικές υπηρεσίες, έχει το τηλεφωνο του Ρουφ, να μιλήσεις να σΕ τα πουν λεπτομερώς.
Εσείς αναχωρείτε με το βραδυνο τρένο (504 στις 10:54 το βράδυ) με κουκετες, φτάνετε πανω στις 5 κ μισή με 6, και πηγαινετε στο παλιο σταθμο να παραλάβετε τα μηχανάκια (το εμπορικό φτάνει αργότερα συνηθως γιατι κανει στασεις στη διαδρομή)
Αντίστοιχα πίσω ""
Καϊμακτσαλαν ισως?Να κανουμε τις διαδρομες που δεν ειχαμε κανει την προηγουμενη φορα(εκκλησακι Πρ.Ηλια και κανα Πινοβο?)
Εγω βαζω προτασεις στο τραπεζι![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Καϊμακτσαλαν ισως?Να κανουμε τις διαδρομες που δεν ειχαμε κανει την προηγουμενη φορα(εκκλησακι Πρ.Ηλια και κανα Πινοβο?)
Εγω βαζω προτασεις στο τραπεζι![]()
Πολλές δε θα είναι 3 μέρες για εκεί..?![]()
Αν κάνουμε Βέρμιο προς Γράμμο (μη με πάρετε με τις πέτρες)![]()
Τις πληροφορίες που λέω για το τρένο κρατήστε τις κάπου γιατί έχω βαρεθει να τις επαναλαμβάνω καθε φορά που τα μπρίκια σας πρεπει να πανε λιγο πιο μακριά απο 200 χλμ![]()
:rotflmao:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais