Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 216

Θέμα: Βοήθεια για το Greece2India

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    φιλε μηπως ξερεις αν ταιριαζει καποια ζαντα αλλη απο εντουρακι.
    βρισκω στο ebay ρουλεμαν,γραναζι αλλα απο ζαντα τιποτα

Εντάξει παίδες, ως δια μαγείας βρέθηκε λύση, γιατί αλλιώς απ' ότι βλέπω δύσκολα θα βρισκόταν κάτι στην Ελλάδα. Στο Osh του Κυργιζστάν, όπου βρίσκομαι, υπάρχουν τρεις μοτοσικλέτες όλο κι όλο! Ο ένας μοτοσικλετιστής, που έχει μια αστραφτερή YZF-1000, είναι πολύ τσάκαλος μηχανικός.

Φανταστείτε τι έκανε! Πήρε τη σπασμένη ζάντα, που έλειπαν ολόκληρα κομμάτια από το κέντρο όπως είδατε, έβγαλε όλες τις ακτίνες, κόλλησε το κέντρο (ναι, το κόλλησε και γέμισε και τα κομμάτια που έλειπαν!) και ξαναέπλεξε τη ζάντα. Δεν τη δοκίμασα ακόμη τη μοτοσικλέτα, αλλά λέει ότι είναι ευθυγραμισμένη η ζάντα. Ακούστε πατέντα που έκανε ο τύπος και τον παραδέχτηκα: προσάρμοσε γρασσαδοράκι πάνω στο κέντρο της ζάντας για να γρασσάρω τα ρουλεμάν χωρίς να βγάλω καν τη ρόδα!!! Είναι άπαιχτος λέμε! Το αριστερό ρουλεμάν που προσάρμοσε είναι από κάποιο αυτοκίνητο της BMW και το αριστερό από Daewoo Nexia!

Του είπα να μου αλλάξει και τα μπροστινά ρουλεμάν. Έλεγε κι αυτός ότι δεν έχουν ανάγκη, αλλά αυτό το "Μη φοβάσαι, δεν έχουν ανάγκη" των μαστόρων μ' έφαγε. Επέμενα να τα αλλάξει, αλλά για να δούμε τι θα κάνει.

Αύριο πάω να προσπαθήσω να πάρω τη μεμβράνη του καρμπιρατέρ από τη DHL, αλλά πείτε μου τον αριθμό φορτωτικής, γιατί προφανώς θα χρειαστεί και ακόμη δεν τον έχω.

Σας ευχαριστώ για όλη την προσπάθεια. Μόλις πάρω τη μοτοσικλέτα στα χέρια μου, θα σας πω τα αποτελέσματα.

Ωραίος ο παντετιάρης!!
    Καμιά φορά πιστεύω οτι αυτοί ει ναι ΟΙ μηχανικοί.
    Πες του να σου βάλει γρασαδόρο και μπροστά

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Ωραίος ο παντετιάρης!!
    Καμιά φορά πιστεύω οτι αυτοί ει ναι ΟΙ μηχανικοί.
    Πες του να σου βάλει γρασαδόρο και μπροστά
    Εννοείται πως του είπα!

Καλό θα ήταν να σου έβαζε ενα μεταλλικό "κολάρο " πάνω απο το "κέντρο"που γέμισε και να το γαζώσει για επιπλέον "δέσιμο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Καλό θα ήταν να σου έβαζε ενα μεταλλικό "κολάρο " πάνω απο το "κέντρο"που γέμισε και να το γαζώσει για επιπλέον "δέσιμο"
    Σωστός! Καλή ιδέα, αλλά άμα του ζητήσω ΚΑΙ αυτό, στο τέλος θα μου περάσει κολάρο στο λαιμό!!! Φαίνεται πολύ καλή η κόλληση πάντως και στο κάτω-κάτω η ζάντα δεν έσπασε από χτύπημα, αλλά επειδή δεν είχε ρουλεμάν. Τώρα που έχει και ρουλεμάν δεν καταλαβαίνω τίποτα... βρουυυυυυυυυμ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από furious
    Σωστός! Καλή ιδέα, αλλά άμα του ζητήσω ΚΑΙ αυτό, στο τέλος θα μου περάσει κολάρο στο λαιμό!!
    δεν εχεις άδικο
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φαίνεται πολύ καλή η κόλληση πάντως και στο κάτω-κάτω η ζάντα δεν έσπασε από χτύπημα, αλλά επειδή δεν είχε ρουλεμάν. απλά επειδή είναι κολυμενα κομμάτια Τώρα που έχει και ρουλεμάν δεν καταλαβαίνω τίποτα... βρουυυυυυυυυμ! αντε και τον επόμενο μάστορα να μην τον χρειαστείς παρά μόνο στην Ελλάδα

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    [B Φαίνεται πολύ καλή η κόλληση πάντως και στο κάτω-κάτω η ζάντα δεν έσπασε από χτύπημα, αλλά επειδή δεν είχε ρουλεμάν. Τώρα που έχει και ρουλεμάν δεν καταλαβαίνω τίποτα... βρουυυυυυυυυμ! [/B]
    Σε καμμια περιπτωση παντως ( οσο καλη & οτι ειδους κολληση και να ειναι ) το κεντρο σου δεν εχει ξαναβρει τις παλιες του ανοχες.....

Καλα ειναι να το προστατευσεις οσο μπορεις ειδικα σε κοφτες λακουβες σε ασφαλτο οπου η ταχυτητα σου ειναι αυξημενη...

Καλη συνεχεια...!!!!

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Το άλλο που χρειάζεται είναι το σωληνάκι του πίσω φρένου, το οποίο έχει μήκος 60 εκατοστών και κάνει κούρμπα στην αρχή του, ακριβώς έτσι όπως το βλέπετε.
    Sorrry για την απουσία μου αλλά....."τα μπάνια του λαού"......
    Ηλία όταν δεις το μαιλ που σου έστειλα πες για το σωληνάκι του φρένου αν έκανες κάτι.
    Απ' ότι διάβασα για την ζάντα σε έφτιαξε ο μηχανικός.
    Ευτυχώς

Καλού κακού ακολούθησε και την οδηγία του STOYBI που σου γράφει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Σε καμμια περιπτωση παντως ( οσο καλη & οτι ειδους κολληση και να ειναι ) το κεντρο σου δεν εχει ξαναβρει τις παλιες του ανοχες.....

Καλα ειναι να το προστατευσεις οσο μπορεις ειδικα σε κοφτες λακουβες σε ασφαλτο οπου η ταχυτητα σου ειναι αυξημενη...

Καλη συνεχεια...!!!!

Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Την μεμβράνη την παράλαβε ο Ηλίας κι είναι στα χέρια του!
    Το σωληνάκι του φρένου που είχε σχιστεί ο "ειδικός μάστορας" που βρήκε εκεί
    του το έφτιαξε λέει, και πιάνει τώρα καλύτερα από πριν το φρένο.

Περισσότερες λεπτομέρειες από τον Ηλία.
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

@ tifoefs

Νίκο που βρίσκεσαι?
    Έχουμε ενα θεματάκι να τακτοποιήσουμε.
    Στείλε ΠΜ όταν μπορέσεις.

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Μολις εφτασα Ολλανδια ξανα μανα στη μουχλα ! Παγωσαμε στη Γερμανια και ομιχλη μας υποδεχθηκε μολις μπηκαμε στα συνορα της μουχλοχωρας !!

Χαιρομαι που εφτασε στην ωρα της η μεμβρανη !

Απο περιπετειες φετος πιασαμε τη κορυφη !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Μολις εφτασα Ολλανδια ξανα μανα στη μουχλα ! Παγωσαμε στη Γερμανια και ομιχλη μας υποδεχθηκε μολις μπηκαμε στα συνορα της μουχλοχωρας !!

Χαιρομαι που εφτασε στην ωρα της η μεμβρανη !

Απο περιπετειες φετος πιασαμε τη κορυφη !!

Καλό χειμώνα λοιπόν?
    Στείλε μου ένα ΠΜ Να μου πεις πόσο κόστισε η μεμβράνη για να κανονίσουμε τι και πως.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
    Καλό χειμώνα λοιπόν?
    Στείλε μου ένα ΠΜ Να μου πεις πόσο κόστισε η μεμβράνη για να κανονίσουμε τι και πως.
    Με την ευκαιρία, ας κάνουμε και έναν απολογισμό του τι καταφέραμε...
    Συνολικά συγκεντρωθηκε το ποσό των 674? και απ΄τα δύο φόρουμ.

Απ΄τα χρήματα αυτά έχουν ήδη πληρωθεί τα ανταλλακτικά που στείλαμε στον Ηλία, και είναι τα εξής:

Λάστιχα 145?
    Τρόμπα 28?
    Μπαλώματα 10?
    Δισκόφρενο 145?
    Κόστος δέματος 150?(To δέμα στοίχιζε κανονικά 192?, αλλά το κάλυψε ο div400 )

Το συνολικό ποσό που έχει πληρωθεί μέχρι στιγμής είναι 478? και υπάρχει σε εκκρεμότητα η πληρωμή της μεμβράνης που τελικά στάλθηκε στο Τατζικιστάν, μέσω Αμερικής και Ολλανδίας... Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάποιοι συμφορουμίτες προτίμησαν να αγοράσουν οι ίδιοι κάποια απ΄τα πράγματα που ήταν απαραίτητα στον Ηλία.
    Την μεμβράνη και το κόστος αποστολής το πλήρωσε ο tifoefs και ο powerhot θα στείλει τα χρήματα που του οφείλουμε, που υπολογίζω να είναι κανένα 100άρι ?

Τα χρήματα που περισσεύουν δεν επαρκούν για να πραγματοποιήσουμε την αρχική μας σκέψη που ήταν να "αγοράσουμε" ένα τμήμα της Africa Twin που πούλαγε ο Ηλίας για να καλύψει τα έξοδα του ταξιδιού, και θα αρκεστούμε σε κάποιο συμβολικό δώρο με το ποσό που απέμεινε.
    Αν και δεν καταφέραμε να πιάσουμε τον αρχικό στόχο, νομίζω ότι η βοήθεια μας έπιασε τόπο καθώς καταφέραμε να στείλουμε κρίσιμα ανταλλακτικά στην κατάλληλη στιγμή.

Δεν είναι και μικρό πράγμα αν το σκεφτεί κανείς, καθώς οι περισσότεροι από εμας δεν γνωριζόμαστε παρά μόνο μέσω πμ και ποστ, κάτι που δεν αποτέλεσε εμπόδιο στο να βάζουμε λεφτά σε λογαριασμούς αγνώστων ή να στέλνουμε ακριβά ανταλλακτικά σε κάποια διεύθυνση.

Furius καλό δρόμο να έχεις.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    φιλε μηπως ξερεις αν ταιριαζει καποια ζαντα αλλη απο εντουρακι.
    βρισκω στο ebay ρουλεμαν,γραναζι αλλα απο ζαντα τιποτα
    Όλα (σχεδόν) εντάξει Κώστα. Σ' ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια!

Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για το σκύλο μου!!!
    από Maira στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2014, 13:06
  2. βοήθεια για το nero
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2009, 15:11
  3. Βοηθεια για το Λονδινο...
    από SvsGreek στο forum Off topic