Σελίδα 14 από 53 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 792

Θέμα: Το Πειρατικό (ξανα)σαλπαρει

η Ελλαδα ηταν χαλια, και ο τροπος που προσπαθησε να κλεψει το ματς ηταν ντροπιαστικος!!!!!

ΠΛΕΟΝ, ως πρωταθλητες Ευρωπης θα επρεπε να πεσουμε μαχωμενοι!!!

αλλα......................

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΕΛΕΙΑ..............ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ

ΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ............

ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ..........!!!!!

ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ......

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...........

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ................ΕΚΕΙ............

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

3 ΣΤΟΥΣ 4 ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ CH.L.

ΑΣ ΜΗ ΓΙΝOΜΑΣΤΕ............ΜΙΖΕΡΟΙ.............

ΖΗΤΩ..................Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.........!!!!!!!

ΑΥΤΑ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    καταρχας ειπα ΣΑΝ τσουτσου, παρομοιωση ειναι

παρακατω..τσουτσου μπορει να ειμαι, αλλα τουλαχιστον δεν πεταγομε σε μια συζητηση αλλονων για να πω οτι αυτο που ειπε καποιος ειναι ασχημο, και ποσο μαλλον οταν
    1ο) ηταν αστειο
    2ο) νομιζω δεν εθιξε τον γιωργο
    3ο) δεν ειναι τοσο κακο να εισαι τουρκος.

παρε και το ποστακι σου να το δεις

οσο για τα αλλα που λες, κρατησου, δεν εχω καμια ορεξη να βριζομαι γενικα αλλα και μεσα απο το νετ..
    απλα αμα δεν θες να σε προσβαλλω μην πεταγεσαι σαν τσουτσου και κανεις τον δικηγορο σε πραγματα που εχουν γραφτει ως ΑΣΤΕΙΟ
    λοιπόν επειδή και εγώ δεν έχω όρεξη να βρίζομαι και επειδή φαντάζομαι μόλις ηρεμήσεις θα καταλάβεις οτι έχεις άδικο σε όλη την ιστορία

1ον μόνο για σένα ήταν αστείο δες και τι έγραψε ο kalgeorge, είμαι σίγουρος ότι αν το έγραφαν για σένα δεν θα σου φαινόταν αστείο

2ον δες πιο πάνω

3ο όντως δεν είναι αλλά σε μερικούς δεν τους αρέσει να τους λένε σπόρους άλλων εθνικοτήτων

πες μου τι γράφει το ποστάκι μου που έδειξες και διευκρίνισε μου το @@@@@@

δεν κάνατε επισης προσωπική συζήτηση μιλάμε όλοι σε ενα Forum οπου και εσύ και εγώ μπορούμε να πεταγόμαστε και να γράφουμε ότι θέλουμε απλά καλό είναι να μην προσβάλουμε τους άλλους. πετάξου και εσύ όποτε θέλεις όπως καλώς κάνεις πολλές φορές, αλλά μην προσβάλεις τον άλλο

καλό είναι μερικές φορες να παραδεχόμαστε τα λάθη μας, και εγώ έχω κάνει μ@λ@κίες πολλές φορές αλλά όταν τις καταλαβαίνω το παραδέχομαι δεν επιμένω στη μ@λ@κια μου

ελπίζω να καταλάβεις και να μην αντικρούσεις το προφανές

@Μπουσα

Αν πιστευεις οτι πραγματικα η ομαδα εκεινη μονο με αντιποδοσφαιρο σηκωσε την κουπα τι να πω...Δεν γιναμε Βραζιλια,ή δεν ξερω εγω τι,αλλα χρειαζονται παρα πολλα στοιχεια για να παρεις Ευρωπαικο...Με αντιποδοσφαιρο θα το επερνε και η Μαλτα αν ηταν ετσι...Αν δεν υπαρχει το καταλληλο συστημα για το υπαρχον υλικο,αν δεν υπαρχει οργανωση και πειθαρχεια σε αυτο,αν δεν υπαρχουν ικανοι παιχτες να βγαλουν στο χορταρι το σχεδιο αυτο δεν θα καναμε τιποτα...

Δεν ειναι ολα θεμα αντιποδοσφαιρου...Και σιγα την μπαλα που παιξανε οι αλλοι...Και αυτοι πισω απο την σεντρα ηταν συνεχεια...Ενα μακρινο σουτ και ενα τυχερο γκολ βαλανε...Εγω ηδη εχω παραδεχτει την ανωτεροτητα της Σουηδιας και στα χαρτια και στην πραξη χθες...Αλλα και αυτοι αντιποδοσφαιρο παιξανε και με αντεπιθεσεις...

Οπως ειπε και ο Οττο εμεις παιζουμε οπως μας βολευει και αποφασιζουμε...Στην τελικη,λεω εγω,αυτο μπορουμε...Δεν εχουμε Ιμπραιμοβιτς,Λαρσον,Λιουνμπεργκ,Βιλεμσον...Τι να κανουμε...Εχουμε ρολιστες και καλους ποδοσφαιριστες αλλα οχι τα αστερια...

Και καλο θα ηταν πριν συγκρινουμε αυτην την ομαδα με την προηγουμενη του 2004 να εχουμε στα υποψιν μας οτι ειμαστε χωρις Καψη,Ζαγορακη,Γιαννακοπουλο(παγκο),Βρυζα(ξυλο),Φυσσα(α υνα και αγιος ο θεος) και χωρις λυσεις οπως ο Τσιαρτας και ο Νικολαιδης(εστω και σακατεμενος)...

Συν τα 4 χρονια σε Δελλα,Νικοπολιδη,Μπασινα και Καραγκουνη κυριως...

Ας περιμενουμε τουλαχιστον να τελειωσουν τα παιχνιδια του ομιλου και μετα ας κανουμε μια πιο ολοκληρωμενη,εστω και ισοπεδωτικη,κριτικη στην ομαδα...Συνολικα ομως και οχι κατευθειαν να την καταδικαζουμε μεχρι και 4 χρονια πισω...

Και οποιος ηθελε να δει πραγματικο αντιποδοσφαιρο απο τους ξενους και τους ντοπιους μηδενιστες ας εβλεπε την Γαλλια και την Ιταλια....Που σαν μεγεθη ειναι πολυ μακρια απο εμας και παιξανε χειροτερα απο εμας...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

1ον μόνο για σένα ήταν αστείο δες και τι έγραψε ο kalgeorge, είμαι σίγουρος ότι αν το έγραφαν για σένα δεν θα σου φαινόταν αστείο

2ον δες πιο πάνω

3ο όντως δεν είναι αλλά δεν σε μερικούς δεν τους αρέσει να τους λένε σπόρους άλλων εθνικοτήτων

πες μου τι γράφει το ποστάκι μου που έδειξες και διευκρίνισε μου το @@@@@@

δεν κάνατε επισης προσωπική συζήτηση μιλάμε όλοι σε ενα Forum οπου και εσύ και εγώ μπορούμε να πεταγόμαστε
    1ον) καλα ο γιωργος ειναι κολληταρι σου απο τι καταλαβα..τι θα λεγε, αφου ειδε οτι εμεις αρπαχτηκαμε? δεν με πειραξε?

3ον) κοιτα, οταν λεει χαιρομαι να χασουμε, αυτο σκεφτηκα αμεσως οτι μονο ενας τουρκος θα τα λεγε αυτο, και ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ εκανα την ερωτηση με γελακια κλπ κλπ..αν δεν εχετε καθολου χιουμορ, ή στραβογ@μ@σ@τ@ χτες δεν φταιω εγω..

ναι σε φορουμ ειμαστε, αλλα εσυ δεν πεταχτηκες να πεις την γνωμη σου, αλλα για υποδειξεις σε καποιον αλλον τι θα πρεπει να τον προσβαλει και τι οχι..

λοιπον ήδη εχω χασει αρκετο χρονο, και φανταζομε και εσεις για βλακειες..
    νομιζω ηρθε η ωρα να το διαλυσουμε το πανηγυρι
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

1ον) καλα ο γιωργος ειναι κολληταρι σου απο τι καταλαβα..τι θα λεγε, αφου ειδε οτι εμεις αρπαχτηκαμε? δεν με πειραξε?

3ον) κοιτα, οταν λεει χαιρομαι να χασουμε, αυτο σκεφτηκα αμεσως οτι μονο ενας τουρκος θα τα λεγε αυτο, και ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ εκανα την ερωτηση με γελακια κλπ κλπ..αν δεν εχετε καθολου χιουμορ, ή στραβογ@μ@σ@τ@ χτες δεν φταιω εγω..

ναι σε φορουμ ειμαστε, αλλα εσυ δεν πεταχτηκες να πεις την γνωμη σου, αλλα για υποδειξεις σε καποιον αλλον τι θα πρεπει να τον προσβαλει και τι οχι..

κριμα που δεν κατάλαβες και πάλι

συγνώμη και πάλι που σου υπέδειξα να μη λες τουρκόσπορο κάποιον άλλο, έχω δικαίωμα να το κάνω μάλλον μονο αν το πεις σε μενα

ειπα τελος αλλα με γραφετε στα αρχ @@@ σας-
    λοιπον το αν ειναι κοληταρι μου ή οχι ο cirus πιστεψε με ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    δεν ειμαι κλικαδορος να μου πειραξουν το κοληταρι μου και να σου την πω
    εχω κραξει και ασχημα αμετρητες φορες το βασιλη εδω μεσα

οσο για χτες. εγω γαμισα μια χαρα. εσυ δεν ξερω...
    ΤΕΛΟΣ
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΕΛΟΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ

Ελα να χαλαρωσει λιγο το κλιμα

http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/201816.html

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    κριμα που δεν κατάλαβες και πάλι
    ναι απο αυτους ειμαι..που δεν καταλαβαινω

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    οσο για χτες. εγω γαμισα μια χαρα. εσυ δεν ξερω...
    Μπραβο
    αξιος αξιος..:rotflmao:

λοιπον σε πιστευω για αυτο που γραψες ποιο πριν..

και για να τελιωνουμε(και να σταματησει ο δικηγορος να παρεμβαινει)

αν σε πειραξε το "τουρκος", δεν μπορω να σου κανω τιποτα γιατι για μενα ενας ξενος θα λεγε θα χαρω να μην περασουμε
    αν σε πειραξε το "σπορος" ζηταω συγγνωμη γιατι μπορει εσυ να το χεις αλλιως στο μυαλο σου.(για μενα ειναι απλα αυτος που εχει καταγωγη απο την Τουρκια)

αφου τα ξεκαθαρισαμε τωρα αντε καλο απογεμα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Eγώ πάλι δεν παρεξηγιέμαι άμα με λένε τσουτσού, ειδικά άμα βάλουν και το "μεγάλη" μπροστά..:rotflmao:

Έλληνες ενωμένοι ποτέ νικημένοι ! Πάμε τώρα όοοολοι μαζί να πηδήξουμε τη Ρωσία και την Ισπανία "δεν έχετε ομάδα, δεν έχετε λαό, τι ήρθατε να κάνετε στο γήπεδο αυτό" ; Α ρε νιάτααααα

ναι απο αυτους ειμαι..που δεν καταλαβαινω

Μπραβο
    αξιος αξιος..:rotflmao:

λοιπον σε πιστευω για αυτο που γραψες ποιο πριν..

και για να τελιωνουμε(και να σταματησει ο δικηγορος να παρεμβαινει)

αν σε πειραξε το "τουρκος", δεν μπορω να σου κανω τιποτα γιατι για μενα ενας ξενος θα λεγε θα χαρω να μην περασουμε
    αν σε πειραξε το "σπορος" ζηταω συγγνωμη γιατι μπορει εσυ να το χεις αλλιως στο μυαλο σου.(για μενα ειναι απλα αυτος που εχει καταγωγη απο την Τουρκια)

αφου τα ξεκαθαρισαμε τωρα αντε καλο απογεμα..

το τουρκοσπορος δεν ειναι λεξη που την λες ειδικα σε καποιον πυ δεν ξερεις.
    σε αυτο εχει αντιρηση και ο βασιλης και οχι στο οτι την ειπες σε μενα τον φιλο του.
    αν δεν εχει σημασια γαι σενα τοτε να σε λεω ετσι, δεν τρεχει τιποτα.
    αντε καλο απογευμα τουρκαλα

και να η διαφορα μας...να γιατι χασαμε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hellas.jpg 
Προβολές:	114 
Μέγεθος:	28,3 KB 
ID:	133179

:rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sweden.jpg 
Προβολές:	108 
Μέγεθος:	29,8 KB 
ID:	133180

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    :rotflmao: :rotflmao:
    Σε απευθείας σύνδεση με τη χέστρα τον πέτυχαν τούτον ;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μαλλον τον Ζαχαρατο πετυχαν σε φαση χεσιματος

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Μαλλον τον Ζαχαρατο πετυχαν σε φαση χεσιματος
    Μπααα, με τέτοιο χαμόγελο κάπου αλλού θα πρέπει να κάθονταν αυτός........

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΤΕΝ ΤΖΙΜΙ
    από TATAR στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 19:03
  2. Nα το έβαζαν ξανά!!..
    από Respect στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2007, 19:12
  3. Το πειρατικό....
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0