εγω αναχωρω αυριο το πρωι για σερρες .οσοι θα ειστε εκει ελπιζω να τα πουμε απο κοντα εγω θα ειμαι στην ειδικη του λαιλια .σφυριξτε ενα ναντιν να πιουμε καφεδακι ῍μετα το περας αυτης της γιορτης πιστευω θα εχουμε ολοι καλο υλικο απο βιντεο και φωτο.λοιπον καλα να περασετε οσοι βρεθειτε και οσοι δεν βρεθειτε θα αποζημιωθειτε απο το υλικο που θα ποσταρουμε
υγ.υπαρχει μια περιπτωση να γυρισω αυριο θεσ/νικη και να ξαναφυγω κυριακη οποτε θα κατεβασω υλικο για να σας βαλω στο κλιμα![]()
![]()
DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250
Τα λέμε πάνωΑρχικά δημιουργήθηκε από nantin
εγω αναχωρω αυριο το πρωι για σερρες .οσοι θα ειστε εκει ελπιζω να τα πουμε απο κοντα εγω θα ειμαι στην ειδικη του λαιλια .σφυριξτε ενα ναντιν να πιουμε καφεδακι ῍μετα το περας αυτης της γιορτης πιστευω θα εχουμε ολοι καλο υλικο απο βιντεο και φωτο.λοιπον καλα να περασετε οσοι βρεθειτε και οσοι δεν βρεθειτε θα αποζημιωθειτε απο το υλικο που θα ποσταρουμε
υγ.υπαρχει μια περιπτωση να γυρισω αυριο θεσ/νικη και να ξαναφυγω κυριακη οποτε θα κατεβασω υλικο για να σας βαλω στο κλιμα![]()
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Καλόν αγώνα σε όλους τους αναβάτες παγκόσμιας και μικρότερης κλάσης, ξένους και Έλληνες!
καλή διασκεδαση και καλή ψυχαγωγία σε ολους τους θεατές!![]()
![]()
![]()
Σταύρο χάνεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Καλόν αγώνα σε όλους τους αναβάτες παγκόσμιας και μικρότερης κλάσης, ξένους και Έλληνες!
καλή διασκεδαση και καλή ψυχαγωγία σε ολους τους θεατές!![]()
![]()
![]()
άντε κανόνισε και έλα έστω για 3 μέρες....
![]()
![]()
Μάλλον θα ανέβω αύριο...
Όσοι είστε εκεί έχετε να προτείνετε κάτι;
![]()
εκεί που πήγαμε σήμερα, στην ειδική κοντά στον Μαρμαρά, ήταν ωραία, αλλά είχε πολύ σκόνη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Μάλλον θα ανέβω αύριο...
![]()
Αύριο λέμε να πάμε προς τον Λαιλιά που πήγαν κάποιοι από την παρέα και είπαν ότι είναι φανταστικά.
Αν έχεις υπομονή αργότερα που θα γυρίσουν και οι υπόλοιποι ίσως σου δώσουν περισσότερες πληροφορίες.
Εκτός αν θέλεις να περιμένεις μέχρι αύριο το απόγευμα που θα γυρίσουμε από τον Λαιλιά.![]()
![]()
Kurt Caselli 1ος γενικης!!!![]()
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Μάλλον θα ανέβω αύριο...
![]()
Tετάρτη βράδυ θα είμαι Σέρρες.Κάποιος που είναι εκεί θα μπορέσει να μου δώσει πληροφορίες για Πέμπτη και Παρασκευή τι παίζει???
ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!!!
Μόλις γύρισα...
πρέπει να διασταυρώθηκα με dimzab και $py κατεβαίνοτας από Λαιλιά (εγώ κατέβαινα)...
![]()
![]()
![]()
θα σε παρω να σου δωσω μερικα τηλεφωνα απο τα παιδια που εναι πανω!Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsos_ktm
Tετάρτη βράδυ θα είμαι Σέρρες.Κάποιος που είναι εκεί θα μπορέσει να μου δώσει πληροφορίες για Πέμπτη και Παρασκευή τι παίζει???![]()
geia xara katarxas giati eimai neos.
basika i8ela na parapone8w gia kati sxetika me tin diorganwsi tou isde. filos mou mou eipe
oti gia na exeis prosbasi stin pista plirwneis eisitirio kai sou dinoun ena braxiolaki to opoio den bgainei. o filos mou to eskise gia na to bgalei kai meta den ton afinan na mpei me to braxiolaki skismeno........ an kanw la8os i eimai ektos 8ematos sorry....parakalw an 3erete kati epibebewste
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
θα σε παρω να σου δωσω μερικα τηλεφωνα απο τα παιδια που εναι πανω!![]()
Έχεις το κινητό μου? Εαν οχι,πες μου να σου στείλω pm
ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!!!
Aν αναιβω σαββατο θα ειναι πολυ αργα?
για πεστε κανα καλο μερος για σαββατο
Dorsoduro 750 & Norton 16H
sabbato tha exei mono thn super eidikiΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
Aν αναιβω σαββατο θα ειναι πολυ αργα?
για πεστε κανα καλο μερος για σαββατο