Σελίδα 14 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718192464114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Μπροστα σε αυτα της αεκ.......

Ηταν τριχες.... ( με ολη την σημασια της λεξεως...)

Θα μας το θυμισει το ποσο ο idi και θα δεις..

εφημερίδα "Ελευθεροτυπία"
    ———————————————–
    Ημερομηνία : 27 Ιουλίου 1993.

ΘΡΥΛΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΜΑΝΟ
    ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 3 ΔΙΣ ΠΑΓΩΝΟΥΝ 5,5 ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ 2

«Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Στέφανος Μάνος έδωσε λίγο μετά το μεσημέρι στη δημοσιότητα την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή και σύμφωνα με την οποία: Απαλλάσσεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός από τις απαιτήσεις της Τράπεζας Κρήτης μέχρι του ποσού των 2,6 δισεκατομμυρίων δρχ., το οποίο θα καταβάλει το Δημόσιο, που ως γνωστόν, έχει εγγυηθεί σχετικά.

Διαγράφονται οι οφειλές της εταιρείας προς το Δημόσιο από φόρους δωρεάς ποδοσφαιριστών (υπόθεση Ντέταρι),.
    ενώ ο Ολυμπιακός και άλλες ΠΑΕ που βρίσκονται στην ίδια μοίρα, καλούνται να καταβάλουν σε 120 μηνιαίες δόσεις τα μέχρι στιγμής βεβαιωμένα χρέη, τα οποία για τους «κόκκινους» ανέρχονται πλέον στο ποσόν του 1.600.000.000 δρχ αφού άλλα 5,5 δισεκατομμύρια χρεών του ΟΣΦΠ πάγωσαν επ' αόριστον!»

Με την εν λόγω ρύθμιση χαρίζονται στην ομάδα του Πειραιά, εκτός του ποσού των 2,6 δις. κι άλλα περίπου 500.000.000 δρχ, τα οποία αποτελούν ένα μέρος του φόρου δωρεάς για τη μεταγραφή του Λάγιος Ντέταρι.

Επίσης θυμίζω δήλωση Σωκράτη Κόκκαλη ...

"Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Στέφανος Μάνος. Δίνει πίστη και δύναμη σε όλους για να χαράξουμε τη νέα πορεία του Ολυμπιακού.

Εκ μέρους όλων των φίλων και οπαδών του ιστορικού συλλόγου μας, επιθυμώ να ευχαριστήσω την κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα για τη θετική αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που είχαν συσσωρευτεί στην τελευταία πενταετία στο μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας".

me lathos biatch ta exeis valei :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

posos itan o misthos soy to 1993???? giati to 93 an apairna to mistho pou pairnv simera tha imoyn afentiko.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Για την ..... 44 τωρα.....

Μάϊος 2004. Η ΑΕΚ, πρωτοστατούντος του Νικολαΐδη, που ηγείται "ομάδας επενδυτών", αναλαμβάνει τις τύχες της υπερχρεωμένης ΠΑΕ ΑΕΚ. Η ΑΕΚ χρωστούσε στο δημόσιο 90,5 εκατ. ευρώ, στη Netmed 48,8 εκατ. ευρώ, στην ENIC 13,5 εκατ. ευρώ, σε παίκτες 10 εκατ. ευρώ και άλλα 8 εκατ. ευρώ σε τρίτους. Σύνολο; 170,8 εκατομμύρια ευρώ... Το θέλετε και σε δραχμούλες; 58.200.100.000 δρχ. ΠΕΝΗΝΤΑ ΟΚΤΩ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ και ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ.

εισαι πολυ αφελης .... βαζεις και τα χρωστουμενα και εκτιθεσαι διπλα χαχαχαχα

στη Netmed (πρωην μετοχος ΠΑΕ ΑΕΚ) χρωσταμε 48,8 εκα ευρω χαχαχαχαχαχα ρε ξεχασες οτι ρυθμισαμε μεταξυ μας τα χρεη δινοντας για 10 χρονια τα τηλεοπτικα δικαιωματα? η Netmet η ιδια στο δικαστηριο της συζητησης για το αρθρο44 ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ 44... ΧΑΧΑΧΑ

στην ENIC (πρωην ιδιοκτητης ΠΑΕ ΑΕΚ) απο τι χρωσταγε? χαχαχα η ιδια εκανε σπαταλες σε μεταγραφες υπερκοστολογισμενους (που ποτε δε πληρωσε απλα εβαλε νουμερα σε συμβολαια) τυπου Ραμπεσατρανα και εμεις να τη πρηρωσουμε?

τα χρεη σε προδοσφαιριστες και υπαλληλους ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ φιλε μου με ρυθμιση δε μπηκαν στο 44... να σταματησει η καραμελιτσα!!!!

σε "τριτους" τα χρεη ειναι οπως τα 3.2 εκατ που ειχε χρεωσει ως "καφεδες" ο Ψωμιαδης ΝΑΙ Η ΟΧΙ?????

ΕΧΕΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΟΜΠΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    Κιμπρίνογλου Γιώργος

αντε καληνύχτα τώρα
    φανταζομαι θα υπάρχουν κι άλλοι...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ελληνας μαλακας φορολογουμενος ειμαι που μου παιρνουν το 40% του μισθου μου για να μπορουν να χρωστανε δις κατι λαμογια ανωνυμων εταιριων....ειτε αυτες ειναι του ποδοσφαιρου ειτε της πλεκτικης.

αλλα τι λεω τωρα...ποιος θα με καταλαβει....
    Εαν αργησω 5 μερες να πληρωσω τα 50 ευρω μου κοβουν το ρευμα...
    Μαζί σου... παληκάρια τα δίς που χρωστάνε οι ανώνυμες εταιρίες ποδοσφαίρου ,συν επιδοτήσεις κτλ... βάλτε όλα μαζί και ελάτε να τα μοιράσουμε μεταξύ μας εδώ στο ΜΟΤΟ.GR , κάνοντας το και εδώ ΠΑΕ (έχουμε κάτι αστέρια του 5Χ5 και εδώ. :ZZZ: :rotflmao: :rotflmao: )
    για να δείτε αν θα ξαναδουλέψει κανείς απο εμάς ποτέ.(2-3.000 ενεργά μέλη διά το σύνολο αυτών των δις.. για κάντε υπολογισμούς)

Με αυτό δεν πάω στο άκρο για κοινωνική δικαιοσύνη. Αλλά στο θέμα οτι είναι ΠΑΕ και κυρίως με "ψυχαγωγικό περιεχόμενο" που το πληρώνουμε απο 25 και άνω ευρώ ανά παράσταση.

Αλλά επειδή το ποδόσφαιρο πλέον είναι κοινωνικό φαινόμενο , χωρίζοντας σε φραξίες και ομάδες οπαδούς , είναι λογικό οι έχοντες και κατέχοντες να το στηρίζουν με όποιο τρόπο. Και κυρίως συλλόγους που έχουν και την μερίδα του λέοντος σε υποστήριξη.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Εισαστε τοσο τυφλοι και αστειοι...

ουτε καν καταλαβατε τι εγραφα...

Δεν πειραζει καθολου....

Αστο να παει....

Α και δεν ειμαι γαυρος....

Ελληνας μαλακας φορολογουμενος ειμαι που μου παιρνουν το 40% του μισθου μου για να μπορουν να χρωστανε δις κατι λαμογια ανωνυμων εταιριων....ειτε αυτες ειναι του ποδοσφαιρου ειτε της πλεκτικης.

αλλα τι λεω τωρα...ποιος θα με καταλαβει....
    Εαν αργησω 5 μερες να πληρωσω τα 50 ευρω μου κοβουν το ρευμα...
    δε σε χαλαει που η καταχρεωμενη ΕΡΤ εδωσε 7 και 6 εκατ αντιστοιχα σε Ολυμπιακο και Παναθηναικο για τηλεοπτικα δικαιωματα φετος ε?

δε σε χαλαει που η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ το πρωην σταδιο Καραισκακι παραχωρήθηκε ΔΩΡΕΑΝ σε ιδιοτικη εταιρεια συμφεροντων Κοκκαλη (και οχι στον Ολυμπιακο...)

σε χαλαει που η ΑΕΚ μπηκε σε ενα ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ μαζι με ακομα εκατονταδες (ισως χιλιαδες) εταιριες ε?

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ!!

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...

ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ Η ΑΕΚ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ 15% ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ....) ΚΑΙ ΤΟ 19% ΣΑΝ ΦΠΑ??????

ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΧΡΕΟΚΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ (ΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ....)

ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ "Η ΑΕΚ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΧΡΕΗ" ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΔΙΝΟΥΜΕ 19% ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ε?

Α ΡΕ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δε σε χαλαει που η καταχρεωμενη ΕΡΤ εδωσε 7 και 6 εκατ αντιστοιχα σε Ολυμπιακο και Παναθηναικο για τηλεοπτικα δικαιωματα φετος ε?
    Κακως

[i]
    δε σε χαλαει που η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ το πρωην σταδιο Καραισκακι παραχωρήθηκε ΔΩΡΕΑΝ σε ιδιοτικη εταιρεια συμφεροντων Κοκκαλη (και οχι στον Ολυμπιακο...) [/B]
    Ντροπή - σκανδαλο

[i]
    σε χαλαει που η ΑΕΚ μπηκε σε ενα ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ μαζι με ακομα εκατονταδες (ισως χιλιαδες) εταιριες ε?[/B]
    Κακως

Ντροπή - σκανδαλο

Δεν με νιαζει εαν ειναι η Αεκ Ο Παο, ο Οσφπ , Η Αναγεννηση Καρδίτσας, οι Λυκοι ή το Καματερο.

Δεν με νιαζει εαν ειναι η Κλωννατεξ, η Λαννετ ή ΣΕξ Φορμ

Με νοιάζει που τα παίρνουν απο αυτους που ΔΕΝ εχουν για να τα δωσουν σε αυτου που τα βγαζουν με ουρα!!!!

[i]
    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ!! [/B]

Μην χρησιμοποιεις λέξεις που δεν γνωριζεις.
    Διαβασε και ΚΑΤΑΛΑΒΕ αυτα που γραφω....
    Δεν ειμαι κατα της Αεκ-μου ειναι αδιαφορη....Τελος

Θελω να ξερω όμως που πανε τα χρηματα μου κάθε μηνα….

Διοτι εγω φιλε ξυπναω κάθε πρωι στις 6 και τρεχω 15 χλμ για να παω στην δουλεια μου…δεν μενω στην εκαλη ή στην φιλοθεη με την σουπερ-ψευτικα βιζια- μοντελοτραγουδιστρια γκομενα μου…ξυνοντας τα π@π@ρι@ μου λέγοντας και από πανω ότι προσφέρω…

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Αφου δεν ασχολησε να μην γραφεις και ανακριβιες....ο Ντεμης δεν χρωσταγε τιποτα....η Αεκ χρωσταγε....η Αεκ χρωσταγε πολλα παραπανω....και δεν κυρησε πτωχευση.....αυτοκινητο,σκαφος,κλπ παρελκομενα τα ειχε πολυ καιρο πριν.....ποδοσφαιριστης ηταν και αυτος...και πολυ καλα αμοιβωμενος.....ο Ντεμης δεν φεσωσε κανενα κοσμο...χρησημοποιησε εναν νομο του Κρατους για την ΑΕΚ και οχι για την παρτη του.....οι καθαριστριες,κηπουροι (ασε τους βοηθους στην απ'εξω γιατι περνουν πολλα παραπανω) ηταν να παρουν και αυτοι το 60 %...αλλα τελικα τα πηραν ολα μεχρι τελευταιου ευρω.....

δεν μασαω,στ@@ μου τα κομματα,την τσεπη μου κοιταω και εγω....αλλα αν δεν ασχολησε δεν θα καταλαβεις ποτε....ενα πραγμα που με συνδεει με τον συνγχωρεμενο παππου μου και απο τα πρωτα βιωματα μου ειναι 5-6 χρονων στην Νεα Φιλαδελφια....να βλεπουμε μαζι την ΑΕΚ.....

υ.γ. ρπμ καθε χρονο τα ιδια.....να γραφω και να ασχολουμε με τα αυτονοητα....δεν μπορειτε καποιοι να κανετε μια αναζητηση και να δειτε οτι αυτα εχουν χιλιοειπωθει....

διορθωση....το 70% θα επερναν.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...

ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ Η ΑΕΚ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ 15% ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ....) ΚΑΙ ΤΟ 19% ΣΑΝ ΦΠΑ??????

ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΧΡΕΟΚΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ (ΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ....)

ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ "Η ΑΕΚ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΧΡΕΗ" ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΔΙΝΟΥΜΕ 19% ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ε?

Α ΡΕ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....

τελικά ποδοσφαιρικό σωματείο είστε ή φιλανθρωπική οργάνωση???

δεν θες να πλερώνεις το ΟΑΚΑ???δήλωσε άλλη έδρα
    ρε τι διαβάζουμε

σε λίγο θα μας πεις ότι κάνετε και χάρες
    κοίτα ρε αξιώσεις και οι μικρομεσαίες ομάδες
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Λεωφορειολωριδάκιας
    Μαλιστα...δηλαδη τα χρεη της αεκ προς το δημοσιο δεν εξαφανιστηκαν ε;
    Τα χρεη αρη, πανιωνιου, οφη και οπου να'ναι παοκ δεν ζημιωνουν το δημοσιο;
    Εσυ φιλαρακο μπορει να εχεις τη λογικη ¨μου πιανουν το κωλο με εφοριες, φπαδες, φορους και διαφορα κερατα αλλα..εξυγιανθηκε η ΑΕΚ/ο οσφπ/ο αρης/... ρε γαμωτο.."

Δεκτο. Γιατι απαιτεις να το βλεπουν ολοι ετσι δεν καταλαβαινω...
    Φανταζομαι δεν μπηκες ποτε στον κοπο να σκεφτεις ποσο ζημιωνει τον εργαζομενο το οποιοδηποτε χρεος καποιας αε στο ικα..ουτε φανταζεσαι καθολου πως ειναι να δουλευεις καπου και ο μαγκας προεδρος να βαραει κανονι, να υπαγεται στο 44, να ρυθμιζει τα χρεη του και εσυ να εισαι στο δρομο χωρις αποζημιωση.
    Και μη μου πεις τωρα ο ντεμης εξοφλησε τους εργαζομενους μεχρι τελευταια δεκαρα και κουραφεξαλα...Το δημοσιο ειναι ο χαμενος φιλε. Και δημοσιο ειμαστε ολοι μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    ...Φανταζομαι δεν μπηκες ποτε στον κοπο να σκεφτεις ποσο ζημιωνει τον εργαζομενο το οποιοδηποτε χρεος καποιας αε στο ικα..ουτε φανταζεσαι καθολου πως ειναι να δουλευεις καπου και ο μαγκας προεδρος να βαραει κανονι, να υπαγεται στο 44, να ρυθμιζει τα χρεη του και εσυ να εισαι στο δρομο χωρις αποζημιωση. ...Το δημοσιο ειναι ο χαμενος φιλε. Και δημοσιο ειμαστε ολοι μας.
    θα το καταλαβει οταν θα παει να παρει συνταξη στα...70 και το ΙΚΑ δεν θα μπορει να πληρωσει διοτι καποιο κυριοι...επιχειρηματιες...δεν το πληρωσαν (Φαγε, Κλωννατεξ, Ιντεραμερικαν, Αεκ, Παοκ κλπ...)...και το ταμειο ειναι μειον.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    Μαλιστα...δηλαδη τα χρεη της αεκ προς το δημοσιο δεν εξαφανιστηκαν ε;
    Τα χρεη αρη, πανιωνιου, οφη και οπου να'ναι παοκ δεν ζημιωνουν το δημοσιο;
    Εσυ φιλαρακο μπορει να εχεις τη λογικη ¨μου πιανουν το κωλο με εφοριες, φπαδες, φορους και διαφορα κερατα αλλα..εξυγιανθηκε η ΑΕΚ/ο οσφπ/ο αρης/... ρε γαμωτο.."

Δεκτο. Γιατι απαιτεις να το βλεπουν ολοι ετσι δεν καταλαβαινω...
    Φανταζομαι δεν μπηκες ποτε στον κοπο να σκεφτεις ποσο ζημιωνει τον εργαζομενο το οποιοδηποτε χρεος καποιας αε στο ικα..ουτε φανταζεσαι καθολου πως ειναι να δουλευεις καπου και ο μαγκας προεδρος να βαραει κανονι, να υπαγεται στο 44, να ρυθμιζει τα χρεη του και εσυ να εισαι στο δρομο χωρις αποζημιωση.
    Και μη μου πεις τωρα ο ντεμης εξοφλησε τους εργαζομενους μεχρι τελευταια δεκαρα και κουραφεξαλα...Το δημοσιο ειναι ο χαμενος φιλε. Και δημοσιο ειμαστε ολοι μας.
    άσε μας ρε φίλε
    μας δουλεύεις τώρα

εδώ ψάχνουν που πήγαν τα 100εκ ευρώ της siemens και εσύ έχεις κολλήσει με τις ΠΑΕ

δεν τα έχασες εσύ φιλε...οι πουσταράδες οι πολιτικοί τα έχασαν που θα τα έχωναν στην τσέπη

τα εκ των ασφαλιστικών ταμείων που χαθήκαν δεν σε πείραξαν

τουλάχιστον στο ποδοσφαιρο βλέπουμε και κατι...σωθήκαν με τα λεφτά μας αλλά υπάρχουν και παρακολουθούμε ένα θέαμα

τα άλλα όλα που μπροστά τους των παε τα χαμένα είναι ψίχουλα και όχι μονο δεν σου έμεινε κάτι αλλα το πλερωνεις και απο πάνω και παίρνεις συντάξη 200? δεν σε πείραξαν

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    θα το καταλαβει οταν θα παει να παρει συνταξη στα...70 και το ΙΚΑ δεν θα μπορει να πληρωσει διοτι καποιο κυριοι...επιχειρηματιες...δεν το πληρωσαν (Φαγε, Κλωννατεξ, Ιντεραμερικαν, Αεκ, Παοκ κλπ...)...και το ταμειο ειναι μειον.....
    σε αυτό δεν φταίνε τα χρέη των παε

αλλά τα @@ οι πολιτικοί που αδειάσαν τα ταμεία

μην τα μπερδεύεται

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    σε αυτό δεν φταίνε τα χρέη των παε

αλλά τα @@ οι πολιτικοί που αδειάσαν τα ταμεία

μην τα μπερδεύεται

Πως τα αδειασαν ρε μεγαλε τα ταμεια....με κατι παπαριες σαν και αυτη που σου περιγραψαμε πιο πανω..

Με την ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ των εισφορων αδειαζουν τα ταμεια.

Εαν αντι να εισπραξεις 100 εισπρατεις 50 και παραλληλα πληρωνεις σε συνταξεις 80 λογικο δεν ειναι καποια στιγμη να πατωσει....

Οι πολιτικοι δεν ειναι αυτοι που εκαναν τις πιο πανω "εξυπηρετησούλες"

Προβληματισου λιγο....

μα τα ταμεία ήταν γεμάτα και τα λεφτά δεν δόθηκαν σε συντάξεις
    απλά εξαφανιστήκαν

τεσπα άμα βγάλεις ποτέ άκρη σε αυτό το μπουρδέλο...

εδώ ψάχνουν ακόμα τα λεφτά της siemens λες και δεν ξέρουν τι γίναν

εδώ "τσέπωμα" γίνεται σε μικρές κλίμακες,τοπικά, φαντάσου (εξάλλου το βλέπεις) τι γίνεται εκει που παίζονται χοντρά παιχνίδια

οι παε είναι η κορυφή του παγόβουνου....

πες μου εναν πολιτικό που πήγε μέσα....ο κοσκωτας μια φορά πήγε

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων