Σελίδα 14 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 454

Θέμα: Σε Είδα.....

KTM DUKE

SIMERA TO PROI STI XAMOSTERNAS.MALLI GIALLI K PANTELONI LEE...

RE TIPISKE ME TO MAYRO DUKE POU MAS KOITAS K PERIERGA STO FANARI K MENA ANOIGEIS K TO GKAZI LES K ANOIGEIS KAMIA MPURA...ME TO BEVERLY EIMAI RE...DEN EIMAI ME TPT GRIGORO...TOIXO TOIXO MIN SE PETYXW ME THN ARKOUDA GIATI EXASESSSS...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Είδα χτες απίστευτη κυριούλα να προσπαθεί να ξεπαρκάρει το δύσμοιρο Clio της με δεμένο χειρόφρενο
    Ήταν παρκαρισμένο κάθετα προς το πεζοδρόμιο ,δηλαδή μια όπισθεν και τέλος...άκουγα το κακόμοιρο Clio να αγκομαχά...βρουυυυυυυυυυμ βρε βρουυυυυυυυυμ ...με τα πολλά το ξεπαρκάρει.
    Το τελικό χτύπημα ήταν ότι δεν το πήρε χαμπάρι και συνέχισε να οδηγά με το χειρόφρενο σηκωμένο :rotflmao: :rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Και εκει που περιμεναμε ολοι σε ενα φαναρι στην Πατησιων να αναψει πρασινο,σε βλεπουμε εσενα να μπαινεις στο αντιθετο ρευμα και μια διαχωριστη νησιδα να χωριζει τους δρομους για κανα 100αρι μετρα... και ναι μας αφησες ολους μαλακες αλλα λεω εγω τωρα αμα ερχοταν κανενας απο εκει που θα πηγαινες???? ε? ποληρουλη!!!
    Ολα αυτα επειδη βαριοσουν να περιμενεις αντε το πολυ 3 δευτερολεπτα μιας και εκεινη την ωρα που εκανες την μλκ αναψε και το φαναρι!!!
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

sex beast Μελος Το avatar του/της sabayam
    @ρχιδ@ cbr 1000 RR και εγω fazer 1000 ειμασταν μαζι στη κατεχακη προορισμο για γλυφαδα ειχε το νιμου πισω και μολις σε περασα αρχισες να ανοιγεις το πρικι σου να με πιασεις,στη δεξια στροφη τυφλη ομως χεστηκες και βρωμισε ο τοπος απο τα φρενα σου....παλιο σκατα και μετα γελαγες στην ευθεια χαμογελαγες και περιμενες να ανοιξω αλλα πηρες το μεσαιο ολο για τη παρτη σου....
    αλλα μολις σταθηκαμε στο φαναρι και σου ειπα ωραιος αλλα μονο ευθεια και πολη εισαι καταπιες τη γλωσσα σου,οταν δε ειπα για πιστα μου ειπες οτι και εσυ εχεις r1 για τη ΠΙστα

αν κρινω απο τα λαστιχα σωπα ρε παπαρα παλιο κουλαδι τοσο λεφτας εισαι που εχεις 2x15000 χλδ ευρω για να πηγαινεις μονο ευθεια............παλιομαλακα κουλαδι .......

εισαι τυχερος που εισαι μοναχα για καφε αλλιως να σε κερναγα μια καβα τσαι......

Σε είδα πανίβλακα χτες το πρωί στο τουριστικό του Χαιδαρίου με το Βαρκαντέρο που όλο το χειμώνα το γιάλιζες στο γκαράζ.Είσαι ο θεός της ασφάλτου ο πανμέγιστος ημίθεος των δύο τροχών.Αυτό που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω ήταν τι χρειαζόσουν όλη την τούρατεκ επάνω του τον πυροσβεστήρα στο δεξί κάγκελο το κάνιστρο της βενζίνης στο αριστερό και το camel back με το σωληνάκι με το νερό στη πλάτη.Μόλις σε ξέχεσε όμως ο φορτηγατζής με τη μαλακία που έκανες καβάλησες και έφυγες σαν δαιμονισμένος μέχρι και τα σκυλιά γελούσαν στο περίπτερο ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις και να ξαναβγάλεις το SUV από το γκαράζ

Νέο μέλος Το avatar του/της sprint
    Σε είδα βλάκα στον Σταυρό, στο φανάρι που στρίβει για Πεντέλη με το Βαραντέρο να

προχωράς, να στρίβεις, και να γράφεις μήνυμα στο κινητό. Και όταν σου φώναξα «Άσε το

κινητό οδηγείς τώρα», μου έσκασες ένα γλυκό χαμόγελο και είχες μιαν έκφραση σαν να μου

έλεγες «Έλα τώρα, συνάδελφοι ήμαστε, καταλαβένεις……».

Όχι ρε φίλε….. Ούτε θέλω, ούτε μπορώ να καταλάβω τέτοιους ανθρώπους……
    Φεύγωωωωωωωω
    img]http://www.moto.gr/forums/images/vBulletin_logo.jpg[/img]

...Σε είδα ηλίθιε Ελληναρά και εν δυνάμει δολοφόνε εχθές το μεσημέρι κατά τις 16:30 στην Καλλιρρόης στο φανάρι του Μπαξεβάνη,
    να περνάς καμαρωτός ξεκράνωτε λεβεντομαλλάκα πάνω στο Αφρικα,
    έχοντας απο πίσω την κυρά σου κι αυτή ξεκράνωτη και το μικρό σου αγγελούδι,ΗΛΙΘΙΕ, να κάθεται ξεκράνωτο κι αυτό
    πάνω στο ντεπόζιτο μπροστά σου κ να κρατιέται απο το bagster.ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΜΟΥ
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Σε ειδα μαλακισμενο στην ανηφορα της Μεταμορφωσης που βγαζει προς Ειρηνης με το κανιβαλισμενο παπι σου...

σερνοσουν με 10 χ.α.ω. τερμα δεξια μαλακισμενο και οταν σε προσπερασα αποφασισες να κοψεις τερμα αριστερα στο στενο...

Φυσικα, σαν μαλακισμενο που εισαι, ουτε καθρεπτες ειχες, ουτε φλας, ουτε αξιωθηκες μαλακισμενο να σηκωσεις το χερι σου για να γνωστοποιησεις την αλλαγη πορειας...

ουτε καν με ακουσες που ερχομουν μαλακισμενο αφου η εξατμιση που ειχες βαλει στο μπουρδελο σου εκανε τοσο θορυβο που ακομα και με ντουντουκα να σου φωναζα δεν θα επαιρνες χαμπαρι...

Το θεμα ειναι μαλακισμενο, οτι εσυ μπορει να θες να το φας το κεφαλι, στα αρχιδια μου, καλο ψοφο....αλλα δεν φταει σε τιποτα η κοπελιτσα συνεπιβατρια σου!!!

Το θεμα επισης ειναι μαλακισμενο οτι αν στουκαραμε (χαμπαρι δεν πηρες), δεδομενης της ταχυτητας που κινουμασταν εγω πολυ πιθανον να παθαινα πολυ λιγοτερα απο εσενα μαλακισμενο και την κοπελιτσα σου, γιατι ως μαλακισμενο που εισαι, θεωρεις προστατευτικο εξοπλισμο τη σαγιοναρα, το σορτσακι, το φανελακι και το ζελε στο μαλι σου...και οχι τιποτα αλλο, αλλα ως γνησιο μαλακισμενο εχεις πεισει και την κοπελια σου οτι μονο αυτα χρειαζονται....

Προσεχε και καλα μυαλα, αν και δεν το βλεπω...

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Σε είδα γλυκιά μου κοπελίτσα με το σκούτερ??,(μάλλον), στη Θηβών να στρίβεις στην Κένεντυ:a07: :a07:
    Ναι βρε,εσύ με το λευκό φανελάκι και το μαγιουδάκι το μαύρο και το σορτσάκι!!!

Τελικά μόνο το μηχανάκι δεν είδα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Σε είδα τρελέ νεανία ετών 40-45 κουστουμάτο και ξεκράνωτο με το γυαλισμένο καινουργΕς μεγα σκουτέρ. Σε είδα όταν θεώρησες ότι είμαστε όλοι μαλάκες που πάμε σιγά, σήμερα το απόγευμα στο Ψυχικό (αφού είχαμε φάει από 10 κλεισίματα ο καθένας από κουτιά)

Σε ένιωσα να μου ξύνεις πόδι και πιρούνι τρελέ καβαλάρη όταν πήγες να με σφηνώσεις ενω είμαι εν κινήση ανάμεσα σε κουτια που πλησιάζουν μεταξύ τους και ετοιμάζομαι να δαγκώσω φρένα. Και ειλικρινα θα σε κοπάναγα μόνο και μόνο για το ύφος σου μαλάκα, αλλά ευτυχώς όταν καρφώθηκες πίσω από το SAAB και άρχισες να βρίζεις το οδηγό του κατάλαβα ότι είσαι αλλού για αλλού. Καλές σούπες αρχηγέ. Και πρόσεχε γιατί θα τις αρπάξεις ανύπαρκτε 1,60 και θα τις αρπάξεις χοντρά με τέτοιες συμπεριφορές.

Καιγόταν ένα punto και όλοι ΜΑ ολοι σταμάταγαν δίπλα να δουν, και μπάτσοι και πυροσβέστες σε υστερία με την μαλακία του έλληνα- δηλαδή δεν συντονίζουμε ότι το αμάξι που καίγετε έχει βενζίνη μέσα και θα κάνει μπαμ? τόσο δύσκολο είναι?

Αντε με τους μαλάκες πιά.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος
    Σας βλέπω καθημερινά ΜΑΛΑΚΕΣ Πατεράδες και ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ Μανάδες που θεωρείται ότι δεν πέφτετε με το μηχανάκι σας οπότε και δεν φοράτε κράνος. Και εσείς να το φατε το κεφάλι σας, άλλωστε από την συμπεριφορά σας, μάλλον το αξίζετε, αλλά τα αγγελούδια σας τι φταίνε?

1, 2 και 3 έχω δει σε σκούτερ μαζί με μαμα ή και μπαμπά....

Σαϊνιααααα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    στο παληκαρι με το μαυρο speed triple που ερχομασταν μαζι πριν απο καμια 20αρια μερες απο νεα μακρη, για Αθηνα πρωι γυρω στις 9,00

Στο φαναρι στην ΔΟΥ Παλληνης σηκωσα το κρανος μιλησαμε, και αραξαμε ακριβως μετα το φαναρι για ενα τσιγαρο....

Εψαχνες απο οτι μου ειπες μασκακι για το triple σου ειπα οτι μπορω να σε βοηθησω, μου εδωσες το τ/φ σου αλλα το εσβησα κατα λαθος....

Αν διαβαζεις στειλε π.μ εδω
    http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related

Στην Ξανθη σε ειδα , στα φαναρια στο σταθμο, kawasaki versys mayro , μαζι με τον γιο/κορη με κρανος/μπουφαν και οι 2 .

δεν μπορεσα να σταματησω να σου πω ενα μπραβο γιατι ερχομουν απο αντιθετο ρευμα.
    μπραβο γιατι σε 1 πολη που αμα φορας κρανος ειναι κατι το αφυσικο και εξωγιηνο
    ενω φυσιολογικο ειναι το αμανικο+παντοφλα+σσ με φαγωμενα τα λαστιχα οσο περνει η κλιση του σταντ.

μπραβο

σε ειδα ρε φιλε με το vstrom σημερα το μεσημερι στην κατεχακη και δηλωνω :a19:
    ακροβατικα με τετοιο μηχανακι δεν εχω ξαναδει.
    αν παρεις κανα sm τι θα κανεις.
    (μαυρο tiger)

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    σε είδα ξανθιά με το σκούτερ στην ιερά οδό, άκρανη με τακούνι στιλέτο να προσπαθείς να πας ανάμεσα από τα κουτιά
    αφού δε σε θέλει, τι ασχολείσαι με το σκούτερ; πάρε κανά κάρο να αράξεις να φτιάχνεις και το make up

σε είδα και εσένα κουτάκια να μιλάς στο κινητό, στην αριστερή λωρίδα και να πηγαίνεις με 5 ενώ ο δρόμος ήταν άδειος... που ναι οι μπλε να σε γράψουν οεο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  2. ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ.......
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 11:49
  3. Sorry ρε φιλαράκο δε σε ειδα....
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 18:48

Κανόνες δημοσιεύσεων