Σελίδα 14 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 411

Θέμα: Τεκμήρια Διαβίωσης

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Μα έχεις δει να βγάζουν κάπου οι συγκεντρώσεις? Τι νόημα έχει αν δεν αλλάζει κάτι? Να ΄χαμε να λέγαμε ότι πήγαμε εκεί και προσπαθήσαμε? Που είναι το αποτέλεσμα?

Κάτι άλλο πρέπει να βρεθεί. Τι? Δεν ξέρω.......
    Αν δεν ειναι μαζικες,οργανωμενες με αποδεκτο οργανωτη και <<εγκριση>> απο την κοινωνια οχι δεν θα βγαλουν πουθενα....

Αλλα βλεπεις τα τελευταια 20-25 χρονια δεν ειναι...Οποτε δεν εχουν τυχη...

Φαντασου μια διαδηλωση απο 2,000,000+ κοσμο στο κεντρο της Αθηνας τι επιπτωσεις θα ειχε στην οποια κυβερνηση....Αλλα ποιος μπορει να κανει τετοιο πραγμα...

Η αριστερα?
    Το ΠΑΣΟΚ?
    Η ΝΔ?
    Ο/Το ΛΑΟΣ?
    Οι συνδικαλιστες?
    Οι μη κυβερνητικες οργανωσεις?
    Το φορουμ μας?

Δεν ειναι ορατος κανενας ικανος να αναλαβει τον <<ξεσηκωμο>>

Δεν υπαρχει καποιος να μπορεσει να πεισει τον κοσμο να ακολουθησει...

Μεχρι να γινει κατι τετοιο....

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Απόλυτα σωστός.....

Trooper δλδ υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που κάνουν υπερωρίες και πήζουν? Γιατί εγώ δεν έχω γνωρίσει κανέναν δημόσιο υπάλληλο να διαμαρτύρεται για κάτι τέτοιο...........
    Να σου συστηθω τοτε..... Boxer

Υπαρχουν φιλε και βγαζουν ολη τη δουλεια.

Στο Δημοσιο υπαρχει η εξης λογικη :

Εισαι ενας Δ/ντης σε καποια υπηρεσια και εχεις απο κατω σου 3-5 τμηματα απο 3-4 υπαλληλους.
    Παιρνουμε το ενα τμημα απο αυτα το οποιο εχει ενα συνδικαλιστη που ξυνει τα παπαρια του ολη μερα , εναν που βαριεται να κουνηθει και αλλους δυο.

Δινεις αντικειμενο σε ολους. Οι δυο το κανουν . Οι αλλοι δυο στα παπαρια τους . Τους φωναζεις στο γραφειο .Τους κανεις παρατηρηση. Τιποτα. Τους περνας πειθαρχικο. Απο δω απο κει κομματικα , μεσω φιλων κλπ κλπ τη γλυτωνουν. Τι κανεις ; Να τους απολυσεις δεν μπορεις.

Να σου πω εγω τι κανεις.
    Λες αει στο διαολο ολοι σας καθηστε στο γραφειο , ξυστε τα κανονικα αρκει να μη σας βλεπω μπροστα μου και μου ερθει κανενα εγκεφαλικο , και πιανεις τους αλλους δυο , τους ξηγιεσαι καμμια υπερωρια και κανα πριμακι στο τελος του χρονου και βγαζεις τη δουλεια.

Σε ποσοστα αν θες την εμπειρια μου τα απολυτως κοπροσκυλα (τουλαχιστον στο μικροκλιμα το δικο μου) ειναι στο 10 % (στον αμιγως δημοσιο τομεα εικαζω οτι θα ειναι πιο πολλοι).

Αλλο ενα 50-60 % κανουν τα απολυτως απαραιτητα (δεν μπορεις να πεις οτι δεν δουλευουν αλλα ειτε βαριουνται για το κατι παραπανω ειτε δεν εχουν τις γνωσεις και τα εργαλεια να παραγουν πιο πολυ στις ωρες που δουλευουν με αποτελεσμα να γαμιουνται λιγο τζαμπα)

Ενα 15% που ειναι γνωστες αλλα δουλευουν οκταωρο.

Και ενα υπολοιπο 15% που και ξερουν και γαμιουνται.

Τα ποσοστα ειναι λιγο αυθαιρετα , ετσι ;

Για να καταλαβετε το pc το 90% εδω που ειμαι (και δεν λεω που γιατι μπορει να διαβαζουν) το εχουν για γραφομηχανη. Για excel , access , sql , data bases μη συζητησω.

Αυτα τα ολιγα

Keep on rocking in a free world !!!

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Να σου συστηθω τοτε..... Boxer

Υπαρχουν φιλε και βγαζουν ολη τη δουλεια.

Στο Δημοσιο υπαρχει η εξης λογικη :

Εισαι ενας Δ/ντης σε καποια υπηρεσια και εχεις απο κατω σου 3-5 τμηματα απο 3-4 υπαλληλους.
    Παιρνουμε το ενα τμημα απο αυτα το οποιο εχει ενα συνδικαλιστη που ξυνει τα παπαρια του ολη μερα , εναν που βαριεται να κουνηθει και αλλους δυο.

Δινεις αντικειμενο σε ολους. Οι δυο το κανουν . Οι αλλοι δυο στα παπαρια τους . Τους φωναζεις στο γραφειο .Τους κανεις παρατηρηση. Τιποτα. Τους περνας πειθαρχικο. Απο δω απο κει κομματικα , μεσω φιλων κλπ κλπ τη γλυτωνουν. Τι κανεις ; Να τους απολυσεις δεν μπορεις.

Να σου πω εγω τι κανεις.
    Λες αει στο διαολο ολοι σας καθηστε στο γραφειο , ξυστε τα κανονικα αρκει να μη σας βλεπω μπροστα μου και μου ερθει κανενα εγκεφαλικο , και πιανεις τους αλλους δυο , τους ξηγιεσαι καμμια υπερωρια και κανα πριμακι στο τελος του χρονου και βγαζεις τη δουλεια.

Σε ποσοστα αν θες την εμπειρια μου τα απολυτως κοπροσκυλα (τουλαχιστον στο μικροκλιμα το δικο μου) ειναι στο 10 % (στον αμιγως δημοσιο τομεα εικαζω οτι θα ειναι πιο πολλοι).

Αλλο ενα 50-60 % κανουν τα απολυτως απαραιτητα (δεν μπορεις να πεις οτι δεν δουλευουν αλλα ειτε βαριουνται για το κατι παραπανω ειτε δεν εχουν τις γνωσεις και τα εργαλεια να παραγουν πιο πολυ στις ωρες που δουλευουν με αποτελεσμα να γαμιουνται λιγο τζαμπα)

Ενα 15% που ειναι γνωστες αλλα δουλευουν οκταωρο.

Και ενα υπολοιπο 15% που και ξερουν και γαμιουνται.

Τα ποσοστα ειναι λιγο αυθαιρετα , ετσι ;

Για να καταλαβετε το pc το 90% εδω που ειμαι (και δεν λεω που γιατι μπορει να διαβαζουν) το εχουν για γραφομηχανη. Για excel , access , sql , data bases μη συζητησω.

Αυτα τα ολιγα

Κατανοητά όλα...

Αλλά....

Γιατί αυτός ο προϊστάμενος δεν επιμένει? Γιατί δεν βγαίνει στην TV? Σε εφημερίδες? Σε forum? Σε blog?

Γιατί δεν κάνει κάτι άλλο πέρα από τα γνωστά κανάλια που δεν έχουν αποτέλεσμα?

Γιατί γίνεται κι αυτός ένας με τους άλλους?

Για αυτό λέω ότι η βελτίωση θα έρθει μέσα από το τι κάνει ο καθένας σαν μονάδα.

Τα σκατά στο τέλος θα επιπλεύσουν.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Κατανοητά όλα...

Αλλά....

Γιατί αυτός ο προϊστάμενος δεν επιμένει? Γιατί δεν βγαίνει στην TV? Σε εφημερίδες? Σε forum? Σε blog?

Δηλαδή να βγεί και να πεί οτι είναι ανίκανος να βάλει την διεύθυνση του να δουλεύει και οτι το χρήμα που παίρνει είναι τσάμπα και οτι την θέση την πήρε με βίσμα και δεν έχει ούτε τα τυπικά προσόντα γι αυτά, και τα μισά που υπογράφει δεν ξέρει τι είναι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Δηλαδή να βγεί και να πεί οτι είναι ανίκανος να βάλει την διεύθυνση του να δουλεύει και οτι το χρήμα που παίρνει είναι τσάμπα και οτι την θέση την πήρε με βίσμα και δεν έχει ούτε τα τυπικά προσόντα γι αυτά, και τα μισά που υπογράφει δεν ξέρει τι είναι?
    Για το πρώτο ναι.

Για τα υπόλοιπα έρχεσαι στα λόγια μου (κρατικοδίαιτοι οι μισοί έλληνες και κοινωνικό πρόβλημα αν απολυθούν).

Κατανοητά όλα...

Αλλά....

Δεν μπορει . Πεφτουν τα κομματοσκυλα και τους τεμπελαραδες τους σωζουν. Και απο μεσα απο τα υπουργεια.

Γι αυτο οπως ειπα και πριν ο μονος τροπο ειναι η καταργηση της μονιμοτητας και η αποκομματικοποιηση.

Το παραδειγμα ειναι λιγο γενικο βεβαια . Θα μπορουσα να γραψω τομους.

Δεν μπορει . Πεφτουν τα κομματοσκυλα και τους τεμπελαραδες τους σωζουν. Και απο μεσα απο τα υπουργεια.

Γι αυτο οπως ειπα και πριν ο μονος τροπο ειναι η καταργηση της μονιμοτητας και η αποκομματικοποιηση.

Ο ορισμός του νίπτω τας χείρας μου όμως ε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Μα δεν υπάρχει πλέον μονιμότητα, και πλέον οι περισσότερες εταιρείες του δημοσίου είναι ΑΕ με εξαίρεση τον σκληρό πυρήνα των υπουργείων που απασχολούν ελάχιστους ποσοστιαία δημοσίους υπαλλήλους.
    Αυτό εξασφαλίζει μισθολόγια πολύ μεγαλύτερα απο των δημοσίων υπαλλήλων σε υμέτερους φελούς μιάς και πρόκειται για επιχειρήσεις στα πρότυπα των ιδιωτικών αλλά και άπειρους 700€ το μήνα να βγάζουν τη δουλειά η ακόμα χειρότερα συμβασιούχους.

Μα δεν υπάρχει πλέον μονιμότητα, και πλέον οι περισσότερες εταιρείες του δημοσίου είναι ΑΕ με εξαίρεση τον σκληρό πυρήνα των υπουργείων που απασχολούν ελάχιστους ποσοστιαία δημοσίους υπαλλήλους.
    Αυτό εξασφαλίζει μισθολόγια πολύ μεγαλύτερα απο των δημοσίων υπαλλήλων σε υμέτερους φελούς μιάς και πρόκειται για επιχειρήσεις στα πρότυπα των ιδιωτικών αλλά και άπειρους 700€ το μήνα να βγάζουν τη δουλειά η ακόμα χειρότερα συμβασιούχους.
    Ετσι ειναι οπως τα λες.

--------------------------------------------------------------------------------
    Κατανοητά όλα...

Αλλά....

--------------------------------------------------------------------------------

Γιατι δεν παει στα καναλια ; χαχαχαχαχαχαχα

Ακου μια ιστορια

Υπαλληλος σε μια εταιρια δουλευει το βραδυ δευτερη δουλεια στα μπουζουκια ως πρωτο μπουζουκι με μεροκαματο τρελο.
    Το πρωι ομως πως να ξυπνησει ; Στην αρχη ερχονταν κατα τις 11 - 12 και μετα απο λιγο δεν ερχονταν καθολου. α.α. δηλαδη .Μετα απο κανα δυο μηνες περναει πειθαρχικο και βγαινει η αποφαση απολυσης του.
    Ολα καλα.

Ελα ομως που βγηκε στον Παπαδακη με χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο (το οποιο βεβαια δεν ειχε προσκομισει στην υπηρεσια του τοσο καιρο) και φωναζε για την "αδικη" απολυση του.

Αφου βγηκε και ο υπουργος η ο ΓΓ live στην εκπομπη και ειπε οτι θα εξετασει το θεμα και θα αποκατασταθει η "αδικια". Και με παρεμβαση ανωθεν η "αδικια" αποατασταθηκε. Διοτι στους πολιτικους δεν αρεσει να βγαινουν στα καναλια για τετοια θεματα.

Και αυτα ενω υπηρχαν και αρκετοι συναδελφοι του που ειχαν διασκεδασει υπο τους ηχους του οργανου του.

Αστα να παν στο διαολο. Εγω πια δεν πιστευω ουτε καναλια , ουτε πιστοποιητικα ουτε τιποτα. Να πανε να γαμηθουν ολοι.

Καναλια..........................

Ευαγγελατος
    Κρεοπωλια. Υπαλληλος του Ε. παιρνει με την κρυφη καμερα εναν κρεοπωλη να λεει "Ετσι τα εισαγουμε απο τη βουλγαρια , ετσι τα βαφτιζουμε ελληνικα , να τα τιμολογια , κοροιδα ειναι , ελληνικο θελουν , "ελληνικο" θα παρουν" και αλλα τετοια αναλυτικα.

Μα ειναι δυνατον να πιστεψω οτι ο κρεοπωλης προσελαβε εναν υπαλληλο και στον ενα μηνα ,στους δυο , στους τρεις μηνες (αληθεια ποσο καιρο δουλευουν οι δημοσιογραφοι του Ε. για να βγαλουν τετοια ρεπορταζ καθησε ο αλλος και εξηγησε στον ΅ΝΕΟ υπαλληλο ολη την κομπινα και του εδειξε και τα τιμολογια μηπως και δεν το καταλαβε.

Τι λετε ρε παιδια ;

Σταματαω γιατι πηρα φορα μου φαινεται.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Κατανοητά όλα...

Αλλά....

γιατι περαν του οτι ο τεμπελης θα βαλει τα βισματα του και θα βγει λαδι, ταυτοχρονα θα πεσει και σε δυσμενια ο προισταμενος στους απο πανω του.αρα η απαντηση στα ερωτηματα σου ειναι γιατι φοβαται.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

στεφανε ασε τους συμβασιουχους.παμε στο μονιμο προσωπικο...το λεει και η λεξη φιλε μου ΜΟΝΙΜΟ !!!
    κοινως δεν τους κουναει τπτ.
    και ακομα και αν μιλησουμε για αρση μονιμοτητας, και αυτη με λαθος ορους γινεται.δεν ειναι αρση μονιμοτητας το να κανεις συμβασεις 2μηνες, 8μηνες, 18μηνες.αυτο ειναι το αλλοθι προς την ε.ε. προκειμενου να κατεβασουμε τους δεικτες ανεργιας.φυσικα και τα καταφερνουμε πλασματικα, αλλα επι της ουσιας δημιουργουμε αυξηση αυτων των δεικτων (και οταν το παρει ΚΑΙ αυτο χαμπαρι η εε θα μας παρει και εκει ο διαολος).
    αρση μονιμοτητας θα σημαινε επιτροπη ελεγχου υπαληλικου προσωπικου με αδιασιστα τεκμηρια βαση αποδοτικοτητας αλλα στη χωρα της ρεμουλας και της λαμογιας ποιοι θα απαρτιζανε μια τετοια ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ επιτροπη ???

Οταν λεμε μονιμο προσωπικο εννοουμε αοριστου συμβασης οπως και στον ιδιωτικο τομεα δηλαδη απολυονται κανονικα.

Αλλο που δεν συμβαινει για διαφορους λογους οπως ανεφερα και πιο πανω.

Αξιολογηση σε ενα βαθμο υπαρχει (στο δικο μου μικρο κλιμα τουλαχιστον) αλλα ειναι μεγαλο σπασιμο εσυ να γαμιεσαι , ο αλλος να καθεται και να παιρνετε τα ιδια , η εσυ να παιρνεις κατι παραπανω αλλα με αιμα ενω ο αλλος τα ξυνει.

Αδιαβλητη επιτροπη ; χαχαχαχαχαχα καλοοοοο.!!!

Πιασε το αυγο και κουρευτο

Οταν λεμε μονιμο προσωπικο εννοουμε αοριστου συμβασης οπως και στον ιδιωτικο τομεα δηλαδη απολυονται κανονικα.

Αλλο που δεν συμβαινει για διαφορους λογους οπως ανεφερα και πιο πανω.εμ αφου δε συμβαινει φιλε μου τι συζηταμε ???

Αξιολογηση σε ενα βαθμο υπαρχει (στο δικο μου μικρο κλιμα τουλαχιστον) αλλα ειναι μεγαλο σπασιμο εσυ να γαμιεσαι , ο αλλος να καθεται και να παιρνετε τα ιδια , η εσυ να παιρνεις κατι παραπανω αλλα με αιμα ενω ο αλλος τα ξυνει.
    και επειδη υπαρχει φιλε μου αξιολογηση τι σημαινει??παιζει αυτος που ξυνεται,η ακομα και αυτος που δουλευει αλλα ειναι αγενης με τους ανθρωπους στους οποιους παρεχει υπηρεσιες να απολυθει απο τη στιγμη που θα μπουνε βισματα,υπουργοι,κοματοσκυλα καθε λογης και θα πιεσουνε καταστασεις.αρα...καλα το ειπες πιασε το αυγο και κουρευτο !!!! ΘΑ ΦΥΓΩ ΡΕ !!!!!!ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ !!!!!!!!!

Αδιαβλητη επιτροπη ; χαχαχαχαχαχα καλοοοοο.!!!

Πιασε το αυγο και κουρευτο

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Να ανοιξω ενα θεμα με μια συγκεντρωση εναντια σε καμποια μετρα πχ. φπα στο κρανος να δεις ποση επισκεψιμοτητα θα εχει? :rotflmao:
    ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΖΑ ΡΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!

Με 2 λέξεις:

Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στο Δημόσιο.

Οπότε όλοι κάνουμε μόκο και τρώμε τους φόρους. (αφού τα έξοδα δεν μαζεύονται)

Πάω για μπάνιο τώρα, γεια σας.

Παρόμοια θέματα

1. Aλλα επίπεδα διαβίωσης...
    από guzzistas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2011, 12:08
  2. Ερώτηση για τα νέα ΤΕΚΜΗΡΙΑ
    από trumpet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2008, 16:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα