Σελίδα 14 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 241

Θέμα: Έκτακτο Track Days 28/9

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Μπορείς να μας αποδείξεις εσύ ότι δεν είσαι εσύ ο μαλάκας;

Γιατί η συμπεριφορά σου μέχρι τώρα άλλα δείχνει....
    Γιατί το λες ρε μαν; Τα endo με την πιτσιρίκα ξεκράνωτοι κι ωραίοι, μια χαρά ώριμότητα δείχνουν....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ

Και μηνμου πειτε οτι η lambo ειναι πολυτελεια και το ss δεν ειναι γιατι και 32 χρονων να στε εσεις θα στε οι ''μικροι'' στο μυαλο

Συγγνώμη κιόλας...αλλά το ένα κοστίζει όσο ένα σπίτι για το οποίο ο μέσος Έλληνας δουλεύει μια ζωή για να αποκτήσει (αν δεν τα έχει έτοιμα απ'τον μπαμπά) και ένα ακριβό μηχανάκι κοστίζει κατά μέσο όρο 15.000€ (και το οποίο για να το πάρει ο μέσος μοτοσυκλετιστής του βγαίνει ο κώλος...)
    Και μιλώντας με χρήματα...15000 έχει ένα supersport αλλά έχει και ένα Golf 1.4 ...μάλλον δλδ γιατί δεν ξέρω από τιμές αυτοκινήτων
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    .....15000 έχει ένα supersport αλλά έχει και ένα Golf 1.4 ...μάλλον δλδ γιατί δεν ξέρω από τιμές αυτοκινήτων

για μεταχειρισμένο golf θα μιλάς....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

για μεταχειρισμένο golf θα μιλάς....

...μάλλον..είπα δεν ξέρω από τιμές...

Άρα ένα μέσο/φτηνό αυτοκίνητο καταλήγουμε ότι είναι εφάμιλλης πολυτέλειας με μια lamborghini...
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Μπορείς να μας αποδείξεις εσύ ότι δεν είσαι εσύ ο μαλάκας;

Γιατί η συμπεριφορά σου μέχρι τώρα άλλα δείχνει....
    Ειμαι μαλακας επειδη λεω ρε κοπελια οτι το σπορ αυτο να μπαινεις σε πιστες και να συντηρεις ενα ss ειναι κατι το πιο ιδιαιτερο?Και οτι δεν παει για ολους?Ξεχωρειστε τον ρατσισμο απο την αληθεια.

Ενταξη ειμαι μαλακας..
    Με πεισατε.Ετσι οπως πειθονται και οι αλλοι οτι μπορουν να ακολουθησουν ενα αθλημα ασχετα να δεν μπορει η τσεπη τους.

Λοιπον μολις γινω 32 χρονων θα παω να χρεωθω μεχρι το λαιμο,θα βαλω ενεχειρο το σπιτι μου και θα παρω μια Ferrari..

Ετσι θα συμφωνουν ολοι μαζι μου οταν θα μπαινω σε ενα φορουμ με Ferrari στην Ελλαδα και θα λεμε ολοι μαζι......''μα τι?θελουν να εχεις κανει μαθηματα με το Ferrari για να μπεις σε πιστα?Μα εγω μολις που χω τα λευτα για το Ferrari ο καημενος που να βρω και αλλα για τα μαθηματα?''
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Λοιπον μολις γινω 32 χρονων θα παω να χρεωθω μεχρι το λαιμο,θα βαλω ενεχειρο το σπιτι μου και θα παρω μια Ferrari..

Φρόντισε να έχεις δύο σπίτια για ενέχειρο όμως,γιατί θα φας όλα τα λεφτά του δανείου σε βενζίνες ,τέλη κυκλοφορίας,service,ασφάλειες...κλπ

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Γιατί το λες ρε μαν; Τα endo με την πιτσιρίκα ξεκράνωτοι κι ωραίοι, μια χαρά ώριμότητα δείχνουν....
    Ρε 40 χρονων ανθρωπος δεν εχεις μαθει ακομα οτι οταν μιλας για ενα θεμα ,για να το στηριξεις δινεις επειχηρηματα για το ιδιο θεμα?

Απο την ωρα που χω μπει σε αυτο το φορουμ με τους οριμους 40 αρηδες (οριμος ενας που ναι ολη μερα στο φορουμ και ειναι 40 χρονων) καθε φορα που τα λεω στα ισια και σας προσβαλω στα ισια δεν μου λετε επειχηρηματα παρα μου αλλαζετε το θεμα συνεχεια...

Και να σασταν και ελευθεροι παει στο διαολο....αλλα οικογενειαρες ανθρωποι??

Ρε χεστειτε που θα καθομαι να μιλαω με ασχετους....εχω εδω που ειμαι και στα χανια ατομα με την μιση ηλικια που εχουν τουλαχιστον τα αρχιδια να παραδεχτουν και να μου δωσουν 2 επιχειρηματα και να παρω και κατι απο αυτους.....και θα καθμαι να μμιλαω με τους αργοσχολουσ...

Αλλα γαμωτο παρασειρομαι

Καντε με ρε αχρηστοι ενα μπαν η οπως αλλιως το λενε να μην μπορω να μπω στην διαδικτιακη μαλακια που χετε φτιαξει.....

Και αντε .......τρωτε λιγοτερο κανετε οικονομια στο φαι για να πατε σε κανενα μαθημα.....

Η αληθεια ποναει ε???Νουμερα!

Και αντε .......τρωτε λιγοτερο κανετε οικονομια στο φαι για να πατε σε κανενα μαθημα.....

40 χρονών άνθρωπος που καβαλάει αυτό που αγόρασε με τα λεφτά που δούλεψε και όχι με τα λεφτά που τσιμπάει απ΄τον μπαμπά μικρέ.
    Όταν θα αγοράσεις κάτι με τα @@ σου έλα να μας κάνεις μάθημα για τα λεφτά και πως βγαίνουν. Μέχρι τότε συνέχισε το μπλα μπλα στον μπαμπά μπας και σου πάρει κανένα GSXR να πηγαίνει και ασορτί με τις αφίσες στο γκαράζ.

Αιντε λέμε ....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Καντε με ρε αχρηστοι ενα μπαν η οπως αλλιως το λενε να μην μπορω να μπω στην διαδικτιακη μαλακια που χετε φτιαξει.....

...Άλλος ένας εξαρτημένος του moto.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    40 χρονών άνθρωπος που καβαλάει αυτό που αγόρασε με τα λεφτά που δούλεψε και όχι με τα λεφτά που τσιμπάει απ΄τον μπαμπά μικρέ.
    Όταν θα αγοράσεις κάτι με τα @@ σου έλα να μας κάνεις μάθημα για τα λεφτά και πως βγαίνουν. Μέχρι τότε συνέχισε το μπλα μπλα στον μπαμπά μπας και σου πάρει κανένα GSXR να πηγαίνει και ασορτί με τις αφίσες στο γκαράζ.

Αιντε λέμε ....
    Δεν το πιστευω αυτο ρε 40αρη

Παλι αλλαξες θεμα...

Καλα δεν παιζεσαι...α και για την σχεση μου εμενα με την δουλεια δεν ξερεις τιποτα...πραγματικα..

Αλλα και να σου πω (σε πμ βεβαια) παλι δεν θα καταλαβεις..αλλα θα κανω την προσπαθεια ετσι για να παρεις μια ιδεα.!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Ο καθένας μπορεί να διαθέσει τα λ7 του όπως θέλει.Μπορεί επίσης να κόψει από δω,να κάνει οικονομίες από κει για να πάει μια στο τόσο σε πίστα να γουστάρει.Δεκτό,σεβαστό και μαγκιά του.
    Μαλακία καταντάει όταν στερείσαι άλλες βασικότερες ανάγκες για τη μηχανή,τότε είσαι moto-junkie,όχι μοτοσυκλετιστής.
    Ακόμα μεγαλύτερη μαλακία όταν κλαίγεσαι(το χειρότερο για έναν άνθρωπο)για το κόστος.Αφού ξέρεις ρε φίλε ότι η μοτο θέλει μαρούλι.Αν δε το'ξερες πριν την αγοράσεις πάλι μαλακία σου που δε το'ψαξες.

Μ'άλλα λόγια.....

μην απλώνεις τα πόδια σου έξω απ'την κουβέρτα,θα κρυώσεις...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    αν συνεχιστεί το καντηλογαμοσταρυρίδι θα φύγει άπατο ολο....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Ρε 40 χρονων ανθρωπος δεν εχεις μαθει ακομα οτι οταν μιλας για ενα θεμα ,για να το στηριξεις δινεις επειχηρηματα για το ιδιο θεμα?

Απο την ωρα που χω μπει σε αυτο το φορουμ με τους οριμους 40 αρηδες (οριμος ενας που ναι ολη μερα στο φορουμ και ειναι 40 χρονων) καθε φορα που τα λεω στα ισια και σας προσβαλω στα ισια δεν μου λετε επειχηρηματα παρα μου αλλαζετε το θεμα συνεχεια...

Και να σασταν και ελευθεροι παει στο διαολο....αλλα οικογενειαρες ανθρωποι??

Ρε χεστειτε που θα καθομαι να μιλαω με ασχετους....εχω εδω που ειμαι και στα χανια ατομα με την μιση ηλικια που εχουν τουλαχιστον τα αρχιδια να παραδεχτουν και να μου δωσουν 2 επιχειρηματα και να παρω και κατι απο αυτους.....και θα καθμαι να μμιλαω με τους αργοσχολουσ...

Αλλα γαμωτο παρασειρομαι

βράζει το αίμα σου και αυτό το γουστάρω.....αλλά βούτα πρώτα την γλώσσα αου στο μυαλό σου πριν μιλήσεις.....
    και ότι μου λες τα διαγράφω γιατί άνθρωπος χωρίς αρχές και σεβασμό στον οποιονδήποτε είναι μόνο για καφέ και χαβαλέ....
    όσο πιο λίγα λέμε τόσο καλύτερα συννενοούμαστε

Μαζί με τα Californian Superbike School ξεκίνα και μαθήματα συμπεριφοράς, κερδισμένος θα βγείς

Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    .....αλλά βούτα πρώτα την γλώσσα αου στο μυαλό σου πριν μιλήσεις.....
    To παλεύει αλλά είναι δύσκολη και άγνωστη διαδρομή φιλαράκι. :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    αν συνεχιστεί το καντηλογαμοσταρυρίδι θα φύγει άπατο ολο....

ρε Νικο πλακα κανεις?

Εδω μας επιτειθετε στα ισα και ειδικα σε μενα (καλα, οχι οτι εσας σας αφησε απ εξω)

Το δικο μου εσβησες? Γιατί? επειδη τον ειπα μαλακισμενο?

Δεν ειναι ε?

Ελα μωρε με τον "επαναστατη" του κωλου λεμε!

Θα μας κανει και μαθημα "αληθειας που ποναει" και πως βγαζουμε-βρισκουμε λεφτα

Παρόμοια θέματα

1. Track Days 28 Ιουνίου
    από jarv στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2011, 10:40
  2. Έκτακτο track days
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2010, 18:29
  3. Έκτακτο Track Days
    Απαντήσεις: 110