Αμ πες το απ΄την αρχή ρε πεσκανδρίτσο ότι μιλάμε άλλα ελληνικά.......Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ιστορικο για μενα ειναι κατι που πιανει μια θεση στην καρδια μου και θα την κρατησει για παντα...
![]()
Αμ πες το απ΄την αρχή ρε πεσκανδρίτσο ότι μιλάμε άλλα ελληνικά.......Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ιστορικο για μενα ειναι κατι που πιανει μια θεση στην καρδια μου και θα την κρατησει για παντα...
![]()
H Horex Regina που είχε ο γέρος μου....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Για πειτε ρε μαγκες (συμπεριλαμβανομενου και του ειρων - Byron) καποιες ιστορικες μοτοσικλετες...
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
:a41:
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
@#$%^&*(((5)))¨"?>}................................................................................ ....................................καταλαβες εεε??Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αμ πες το απ΄την αρχή ρε πεσκανδρίτσο ότι μιλάμε άλλα ελληνικά.......![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Οχι ρε μαν. Δεν κατάλαβα για ποιό λόγο συνεχίζεις μια κουβέντα που είναι στον αέρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
@#$%^&*(((5)))¨"?>}................................................................................ ....................................καταλαβες εεε??
Τι στον πούτσο σημαίνει ότι ένα μηχανάκι είναι ιστορικό επειδή είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί του; Ιστορικό για ποιούς; Για τον μοτοσυκλετιστικό κόσμο; Για τα μουσεία; Για τους μηχανολόγους επειδή άνοιξε νεους ορίζοντες; για τους ηλεκτρολόγους που έφαγαν ψωμάκι απ΄τα ηλεκτρικά του ή για τον Tarozzi που πούλαγε τις γέφυρες σαν κουλούρια μπας και σταματήσει να κουνάει πάνω απ΄τα 120;
Εχω στην υπογραφή μου το link για το αγαπημένο μου srx. Το είχα 13 χρόνια και 120.000χλμ. Ήταν το μοναδικό μηχανάκι που κράτησα όλα αυτά τα χρόνια, έριξα πάνω 10.000 ώρες προσωπικής εργασίας και δύο R1 σε για να το φτιάξω/βελτιώσω επειδή το γούσταρα πολύ.
Και επειδή έχω τέτοιο δέσιμο με το srx μου, θα αρχίζω να υποστηρίζω ότι το srx είναι ιστορικό μηχανάκι; Από που κι ως που δηλαδή; Μια αρπαχτή της Yamaha ήταν και τίποτα περισσότερο.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οχι ρε μαν. Δεν κατάλαβα για ποιό λόγο συνεχίζεις μια κουβέντα που είναι στον αέρα.
Τι στον πούτσο σημαίνει ότι ένα μηχανάκι είναι ιστορικό επειδή είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί του; Ιστορικό για ποιούς; Για τον μοτοσυκλετιστικό κόσμο; Για τα μουσεία; Για τους μηχανολόγους επειδή άνοιξε νεους ορίζοντες; για τους ηλεκτρολόγους που έφαγαν ψωμάκι απ΄τα ηλεκτρικά του ή για τον Tarozzi που πούλαγε τις γέφυρες σαν κουλούρια μπας και σταματήσει να κουνάει πάνω απ΄τα 120;
Εχω στην υπογραφή μου το link για το αγαπημένο μου srx. Το είχα 13 χρόνια και 120.000χλμ. Ήταν το μοναδικό μηχανάκι που κράτησα όλα αυτά τα χρόνια, έριξα πάνω 10.000 ώρες προσωπικής εργασίας και δύο R1 σε για να το φτιάξω/βελτιώσω επειδή το γούσταρα πολύ.
Και επειδή έχω τέτοιο δέσιμο με το srx μου, θα αρχίζω να υποστηρίζω ότι το srx είναι ιστορικό μηχανάκι; Από που κι ως που δηλαδή; Μια αρπαχτή της Yamaha ήταν και τίποτα περισσότερο.
ΟΚ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ..ΙΣΤΟΡΙΚΟ..ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ.![]()
Ιστορικα κατα την γνωμη μου ειναι το cb750f(to prvto),το οποιο οταν βγηκε ηταν ενα μηχανολογικο αριστουργημα,το RC30,και το c50,καιι μου ερχοντε πολλες μοτοσυκλετες αυτη τη στιγμη που θεωρω ''ιστορικες'' και ειναι Honda...Κανει μεγαλη αντιθεση με το οτι σημερα ολα τα μοντελα της ειναι μετριοτατα και μιζερα, χωρις σχεδον καμια εξερεση...
το είδα εγώ το όνειρο...Tenere Hellenic Owners Club - Forum![]()
που γράφομαι?![]()
![]()
Κάνε μια αίτηση.....άδεια από το Λιμεναρχείο της περιοχής σου, και από τον Παπά της ενορίας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
το είδα εγώ το όνειρο...Tenere Hellenic Owners Club - Forum![]()
που γράφομαι?![]()
![]()
Θα εξεταστεί λεπτομερώς και θα απαντηθεί εντός δεκαημέρου
Θα μιλήσουν και τα Apriliα τώρα...δέκα χρόνια και ακόμα να τα φτιάξουν τα ηλεκτρικά....![]()
τα ιταλικά είναι για αδελφές ρε Αντυ. Οι άντρακλες ψωνίζουν απ΄τη ΓιαπωνίαΑρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Θα μιλήσουν και τα Apriliα τώρα...δέκα χρόνια και ακόμα να τα φτιάξουν τα ηλεκτρικά....![]()
![]()
Eγώ δεν αναφέρθηκα σε προβλήματα και τα τοιάυτα. Αλλά το αγκίστρι είναι μεγάααααλο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Και για να γουστάρουμε, για check out! και αν δεις ΈΝΑ ηλεκτρικό πρόβλημα....στείλε μου μαντινάδα!![]()
Μην αρπάζεσαι man γιατί κάνεις όπως κάνουν οι οπαδοί των ομάδων που ρίχνουν σωλήνες στα κεφάλια...Μη μπερδεύεσαι...![]()
minarelli δεν φοράει το καινούριο tenere?Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
![]()
![]()
Εσένα, με τέτοια υπογραφή και τέτοιο avatar...δε σε κοντράρωΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
τα ιταλικά είναι για αδελφές ρε Αντυ. Οι άντρακλες ψωνίζουν απ΄τη Γιαπωνία![]()
![]()
Αντιγράφω απ' το ταξιδιωτικό των παιδιών (με την άδεια τους.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
και αν δεις ΈΝΑ ηλεκτρικό πρόβλημα....στείλε μου μαντινάδα!![]()
)
.................................................................................................... ........................................
ανάβαση για Sustenpass μας επιφύλασσε το πρώτο απρόοπτο. Έρχεται αριστερή ανηφορική φουρκέτα. Βρέχει. Το pegaso νεκρώνει. Ηλεκτρικά χάνονται, όλα σβήνουν, κοντέρ, φώτα, κινητήρας. Ο captain μόλις περνά δίπλα μου, πιο πίσω ακολουθεί αυτοκίνητο… Σηκώνω το χέρι κάνοντας σήμα και ελπίζω να καταλάβει και να μη καρφωθεί πάνω μου, ενώ με όση φόρα απομένει το κατευθύνω στην άκρη του δρόμου…
Γαμήσι?
Τώρα?
2 χρόνια απροβληματιστης σχέσης, τώρα σου ήρθε? Πάνω στη τρέλα σου ?
Αυτό το timing…
Φλασιές διάφορες… Αν συνέβαινε μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, στο κέντρο της στροφής, θα πονούσε πολύ? Μάλλον …. Αν συνέβαινε σε ευθεία με πολλά περισσότερα χλμ στο κοντέρ και πυκνή κυκλοφορία (πχ 2 μερες πριν στην autostrada), θα πονούσε και εκεί? Εκεί μαλάκα περισσότερο…
Χμμ… βρέχει ρε … ε και τι? Εχει σχέση με το σβήσιμο? Καμία… Απλά μου άρεσε η εικόνα απεγνωσμένου biker σε μια ξένη χώρα σε ανάβαση πάσου, να έχει μείνει από βλάβη και να βρέχεται…
Τα καλώδια του κεντρικού διακόπτη αποφάσισαν ότι δεν έκαναν χωριό με την ψυχρή κόλληση που τα υποβάλει το Noale και την έκαναν με ελαφρά … Με βαριά καντήλια ανταπέδωσα εγώ… Και κόβονται τα καλώδια και πάπαλα… Μάλιστα… Τους παίζεις μια, τα τραβάς, τα πετάς έξω (θα της πετάξω έξω τα #$%&*), τα ενώνεις, βάζεις μπρός και συνεχίζεις…
Για πόσο ? Γιατί ρε πουτάνα Απρίλια? Θέλω να σταματάω κάθε λίγο, να φωτογραφίζω, να κάνω το τσιγάρο μου, αυτή τη δουλειά θα κάνω? Ξεκόλλα μονωτική, αποσύνδεσε καλώδιο (σβήσε), ξαναένωσε καλώδια, μόνωσε, ξεκίνα… ? Και ξανά και ξανά…. Θα μου γ*μήσεις το ταξίδι? Να πας να γ*μηθείς εσύ, εγω το ταξίδι θα το κάνω…
.................................................................................................... .............................................
Δεν αρπάζομαι καρντάσι , όλα γκουντ......πες αν θες και ποιο είναι το αγκίστριΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Μην αρπάζεσαι man γιατί κάνεις όπως κάνουν οι οπαδοί των ομάδων που ρίχνουν σωλήνες στα κεφάλια...Μη μπερδεύεσαι...![]()
:smilea:
Ναι.....ε και ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
minarelli δεν φοράει το καινούριο tenere?![]()
![]()