Σελίδα 14 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 623

Θέμα: Xt 1200 Tenere

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Ιστορικο για μενα ειναι κατι που πιανει μια θεση στην καρδια μου και θα την κρατησει για παντα...
    Αμ πες το απ΄την αρχή ρε πεσκανδρίτσο ότι μιλάμε άλλα ελληνικά.......
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Για πειτε ρε μαγκες (συμπεριλαμβανομενου και του ειρων - Byron) καποιες ιστορικες μοτοσικλετες...
    H Horex Regina που είχε ο γέρος μου....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

:a41:

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αμ πες το απ΄την αρχή ρε πεσκανδρίτσο ότι μιλάμε άλλα ελληνικά.......
    @#$%^&*(((5)))¨"?>}................................................................................ ....................................καταλαβες εεε??
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    @#$%^&*(((5)))¨"?>}................................................................................ ....................................καταλαβες εεε??
    Οχι ρε μαν. Δεν κατάλαβα για ποιό λόγο συνεχίζεις μια κουβέντα που είναι στον αέρα.
    Τι στον πούτσο σημαίνει ότι ένα μηχανάκι είναι ιστορικό επειδή είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί του; Ιστορικό για ποιούς; Για τον μοτοσυκλετιστικό κόσμο; Για τα μουσεία; Για τους μηχανολόγους επειδή άνοιξε νεους ορίζοντες; για τους ηλεκτρολόγους που έφαγαν ψωμάκι απ΄τα ηλεκτρικά του ή για τον Tarozzi που πούλαγε τις γέφυρες σαν κουλούρια μπας και σταματήσει να κουνάει πάνω απ΄τα 120;

Εχω στην υπογραφή μου το link για το αγαπημένο μου srx. Το είχα 13 χρόνια και 120.000χλμ. Ήταν το μοναδικό μηχανάκι που κράτησα όλα αυτά τα χρόνια, έριξα πάνω 10.000 ώρες προσωπικής εργασίας και δύο R1 σε για να το φτιάξω/βελτιώσω επειδή το γούσταρα πολύ.
    Και επειδή έχω τέτοιο δέσιμο με το srx μου, θα αρχίζω να υποστηρίζω ότι το srx είναι ιστορικό μηχανάκι; Από που κι ως που δηλαδή; Μια αρπαχτή της Yamaha ήταν και τίποτα περισσότερο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Οχι ρε μαν. Δεν κατάλαβα για ποιό λόγο συνεχίζεις μια κουβέντα που είναι στον αέρα.
    Τι στον πούτσο σημαίνει ότι ένα μηχανάκι είναι ιστορικό επειδή είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί του; Ιστορικό για ποιούς; Για τον μοτοσυκλετιστικό κόσμο; Για τα μουσεία; Για τους μηχανολόγους επειδή άνοιξε νεους ορίζοντες; για τους ηλεκτρολόγους που έφαγαν ψωμάκι απ΄τα ηλεκτρικά του ή για τον Tarozzi που πούλαγε τις γέφυρες σαν κουλούρια μπας και σταματήσει να κουνάει πάνω απ΄τα 120;

Εχω στην υπογραφή μου το link για το αγαπημένο μου srx. Το είχα 13 χρόνια και 120.000χλμ. Ήταν το μοναδικό μηχανάκι που κράτησα όλα αυτά τα χρόνια, έριξα πάνω 10.000 ώρες προσωπικής εργασίας και δύο R1 σε για να το φτιάξω/βελτιώσω επειδή το γούσταρα πολύ.
    Και επειδή έχω τέτοιο δέσιμο με το srx μου, θα αρχίζω να υποστηρίζω ότι το srx είναι ιστορικό μηχανάκι; Από που κι ως που δηλαδή; Μια αρπαχτή της Yamaha ήταν και τίποτα περισσότερο.
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ.
    ΟΚ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ..ΙΣΤΟΡΙΚΟ..ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Ιστορικα κατα την γνωμη μου ειναι το cb750f(to prvto),το οποιο οταν βγηκε ηταν ενα μηχανολογικο αριστουργημα,το RC30,και το c50 ,καιι μου ερχοντε πολλες μοτοσυκλετες αυτη τη στιγμη που θεωρω ''ιστορικες'' και ειναι Honda...Κανει μεγαλη αντιθεση με το οτι σημερα ολα τα μοντελα της ειναι μετριοτατα και μιζερα, χωρις σχεδον καμια εξερεση...

το είδα εγώ το όνειρο...Tenere Hellenic Owners Club - Forum

που γράφομαι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    το είδα εγώ το όνειρο...Tenere Hellenic Owners Club - Forum

που γράφομαι?
    Κάνε μια αίτηση.....άδεια από το Λιμεναρχείο της περιοχής σου, και από τον Παπά της ενορίας.
    Θα εξεταστεί λεπτομερώς και θα απαντηθεί εντός δεκαημέρου

Θα μιλήσουν και τα Apriliα τώρα...δέκα χρόνια και ακόμα να τα φτιάξουν τα ηλεκτρικά....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Θα μιλήσουν και τα Apriliα τώρα...δέκα χρόνια και ακόμα να τα φτιάξουν τα ηλεκτρικά....
    τα ιταλικά είναι για αδελφές ρε Αντυ. Οι άντρακλες ψωνίζουν απ΄τη Γιαπωνία
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Eγώ δεν αναφέρθηκα σε προβλήματα και τα τοιάυτα. Αλλά το αγκίστρι είναι μεγάααααλο....

Και για να γουστάρουμε, για check out! και αν δεις ΈΝΑ ηλεκτρικό πρόβλημα....στείλε μου μαντινάδα!

Μην αρπάζεσαι man γιατί κάνεις όπως κάνουν οι οπαδοί των ομάδων που ρίχνουν σωλήνες στα κεφάλια...Μη μπερδεύεσαι...

minarelli δεν φοράει το καινούριο tenere?

τα ιταλικά είναι για αδελφές ρε Αντυ. Οι άντρακλες ψωνίζουν απ΄τη Γιαπωνία
    Εσένα, με τέτοια υπογραφή και τέτοιο avatar...δε σε κοντράρω

και αν δεις ΈΝΑ ηλεκτρικό πρόβλημα....στείλε μου μαντινάδα!
    Αντιγράφω απ' το ταξιδιωτικό των παιδιών (με την άδεια τους..... )

.................................................................................................... ........................................

ανάβαση για Sustenpass μας επιφύλασσε το πρώτο απρόοπτο. Έρχεται αριστερή ανηφορική φουρκέτα. Βρέχει. Το pegaso νεκρώνει. Ηλεκτρικά χάνονται, όλα σβήνουν, κοντέρ, φώτα, κινητήρας. Ο captain μόλις περνά δίπλα μου, πιο πίσω ακολουθεί αυτοκίνητο… Σηκώνω το χέρι κάνοντας σήμα και ελπίζω να καταλάβει και να μη καρφωθεί πάνω μου, ενώ με όση φόρα απομένει το κατευθύνω στην άκρη του δρόμου…

Γαμήσι?

Τώρα?

2 χρόνια απροβληματιστης σχέσης, τώρα σου ήρθε? Πάνω στη τρέλα σου ?
    Αυτό το timing…

Φλασιές διάφορες… Αν συνέβαινε μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, στο κέντρο της στροφής, θα πονούσε πολύ? Μάλλον …. Αν συνέβαινε σε ευθεία με πολλά περισσότερα χλμ στο κοντέρ και πυκνή κυκλοφορία (πχ 2 μερες πριν στην autostrada), θα πονούσε και εκεί? Εκεί μαλάκα περισσότερο…

Χμμ… βρέχει ρε … ε και τι? Εχει σχέση με το σβήσιμο? Καμία… Απλά μου άρεσε η εικόνα απεγνωσμένου biker σε μια ξένη χώρα σε ανάβαση πάσου, να έχει μείνει από βλάβη και να βρέχεται…

Τα καλώδια του κεντρικού διακόπτη αποφάσισαν ότι δεν έκαναν χωριό με την ψυχρή κόλληση που τα υποβάλει το Noale και την έκαναν με ελαφρά … Με βαριά καντήλια ανταπέδωσα εγώ… Και κόβονται τα καλώδια και πάπαλα… Μάλιστα… Τους παίζεις μια, τα τραβάς, τα πετάς έξω (θα της πετάξω έξω τα #$%&*), τα ενώνεις, βάζεις μπρός και συνεχίζεις…

Για πόσο ? Γιατί ρε πουτάνα Απρίλια? Θέλω να σταματάω κάθε λίγο, να φωτογραφίζω, να κάνω το τσιγάρο μου, αυτή τη δουλειά θα κάνω? Ξεκόλλα μονωτική, αποσύνδεσε καλώδιο (σβήσε), ξαναένωσε καλώδια, μόνωσε, ξεκίνα… ? Και ξανά και ξανά…. Θα μου γ*μήσεις το ταξίδι? Να πας να γ*μηθείς εσύ, εγω το ταξίδι θα το κάνω…
    .................................................................................................... .............................................

Μην αρπάζεσαι man γιατί κάνεις όπως κάνουν οι οπαδοί των ομάδων που ρίχνουν σωλήνες στα κεφάλια...Μη μπερδεύεσαι...
    Δεν αρπάζομαι καρντάσι , όλα γκουντ......πες αν θες και ποιο είναι το αγκίστρι

:smilea:

minarelli δεν φοράει το καινούριο tenere?
    Ναι.....ε και ?

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF