Σελίδα 14 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718192464114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Κατανοείς τι διαβάζεις ή μας κάνεις πλάκα ;;;;;;;;

Εγώ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ - ΕΧΩ ΒΡΙΣΕΙ κανένα παίκτη (με την παραπάνω εξαίρεση) ΕΣΥ μπορείς να ισχυριστείς κάτι τέτοιο ;;; Ότι δεν βρίζεις παίκτες ειδικά του ΠΑΟ ;;;

Πρόσεξε τι θα απαντήσεις γιατί scripta manem (τα γραπτά μένουν) ................
    μαλλον εσυ με δουλευεις...

απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι βριζω εγω μπορεις να μου πεις σε παρακαλω?

ισως δεν εχω καταλαβει κατι, ειλικρινα, εξηγησε μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ενω εσεις καλε μου.........

Ποτε σας δεν βριζατε ......τους υπολοιπους....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μονο λιγα μαρμαρακια απο τα επισημα τους ριχνατε...........

Και αυτον τον γυμναστη.... Στην φυσουνα με τους μπραβους να ριχνει φιλικα μπουνιδια....

Γεια σου τερενς.....
    αυτο και παπαλα....

οσο κατακριτεα ειναι τα παραπανω που ειπες....

ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ (ΑΣΧΕΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ) ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ....ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΣ....ΜΠΡΑΒΟ.....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Ρε παιδια μην το γυρνατε στο προσωπικο και χαλιεστε τσαμπα........

Εγω τους εχω βρισει ολους......

Και δικους σας , και δικους μας , και της εθνικης , και αυτων που προσπαθουν και δεν μπορουν να παιξουν στην εθνικη κ.λ.πους.......

Απλα... Δεν μου λεει τιποτα να μην βρισω εναν παικτη επειδη παιζει στην εθνικη, και εναν που ειναι εκτος αυτης να τον βριζω με ελαφρα την καρδια......

Ειδικα παιχτης της εθνικης αμα την κανει την λαλακια θα τα ακουσει και αυτος και η ομαδα του μαζι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αυτο και παπαλα....

οσο κατακριτεα ειναι τα παραπανω που ειπες....

ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ (ΑΣΧΕΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ) ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ....ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΣ....ΜΠΡΑΒΟ.....

Στο συγκεκριμενο περιστατικο εχεις απολυτο δικιο......

Δεν με ενδιαφερουν ( και μου ειναι εντελως αδιαφορα ) επισημα και ανεπισημα μελη της 7 ..

Στο συγκεκριμενο περιστατικο εχεις απολυτο δικιο......

Δεν με ενδιαφερουν ( και μου ειναι εντελως αδιαφορα ) επισημα και ανεπισημα μελη της 7 ..

Ρε παιδια μην το γυρνατε στο προσωπικο και χαλιεστε τσαμπα........

Εγω τους εχω βρισει ολους......

Και δικους σας , και δικους μας , και της εθνικης , και αυτων που προσπαθουν και δεν μπορουν να παιξουν στην εθνικη κ.λ.πους.......

Απλα... Δεν μου λεει τιποτα να μην βρισω εναν παικτη επειδη παιζει στην εθνικη, και εναν που ειναι εκτος αυτης να τον βριζω με ελαφρα την καρδια......

Ειδικα παιχτης της εθνικης αμα την κανει την λαλακια θα τα ακουσει και αυτος και η ομαδα του μαζι....

:a19:

To δολομα οι Γιανακοπουλαιοι το εριξαν....... βλακες γαυροι............

Με το που αρχισε ο αγωνας καποιοι απο εσας πεσατε να το φατε σαν τα λιγουρια.........

Κοπανοι....... Ε... Κοπανοι.......... :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    To δολομα οι Γιανακοπουλαιοι το εριξαν....... βλακες γαυροι............

Με το που αρχισε ο αγωνας καποιοι απο εσας πεσατε να το φατε σαν τα λιγουρια.........

Κοπανοι....... Ε... Κοπανοι.......... :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:

δεν ξέρω σε πιο δόλωμα αναφέρεσαι

αλλά συμφωνώ με το κόπανοι
    και βεβαίως θεωρώ ότι ο ίδιος χαρακτηρισμός αναλογεί και στους δικούς μας που κάναν τα ίδια στα άλλα παιχνίδια

επιτρέπεται να έχουμε τόσο καλές ομάδες με τόσες διακρίσεις στην ευρώπη (και δε μιλάω μόνο για παναθηναϊκό ολυπιακό) και να έχουμε οπαδούς να φέρονται έτσι

τώρα που το ξανασκέφτομαι το κόπανοι μάλλον επιεικής χαρακτηρισμός είναι

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    δεν ξέρω σε πιο δόλωμα αναφέρεσαι

αλλά συμφωνώ με το κόπανοι
    και βεβαίως θεωρώ ότι ο ίδιος χαρακτηρισμός αναλογεί και στους δικούς μας που κάναν τα ίδια στα άλλα παιχνίδια

επιτρέπεται να έχουμε τόσο καλές ομάδες με τόσες διακρίσεις στην ευρώπη (και δε μιλάω μόνο για παναθηναϊκό ολυπιακό) και να έχουμε οπαδούς να φέρονται έτσι

τώρα που το ξανασκέφτομαι το κόπανοι μάλλον επιεικής χαρακτηρισμός είναι
    Το δολομα ειναι τα οσα εγιναν στον περασμενο αγωνα......

Το κοπανοι παει μονο για τους σημερινους καφρους.........

Ειναι επιεικης χαρακτηρισμος αλλα......

Το δολομα ειναι τα οσα εγιναν στον περασμενο αγωνα......

Το κοπανοι παει μονο για τους σημερινους καφρους.........

Ειναι επιεικης χαρακτηρισμος αλλα......
    μάλιστα δεν ξέρω αν όντως υπάρχει δόλωμα αλλά δε θα κάτσω να το συζητήσω για μένα υπάρχει δεν υπάρχει δεν έχει καμία απολύτως σημασία

το κόπανοι επίσης για μένα πάει για όλους
    άντε αν θες οι σημερινοί ήταν λίγο περισσότερο κόπανοι αλλά παραδείγματα κοπάνων έχουμε πολλά

τώρα αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη

για μερικούς κόπανους κάποιοι που πήγαν να δουν μπάσκετ θα φύγουν κακήν κακώς (και δεν ξέρω κι αν θα πάρουν και τα λεφτά από τα εισητήρια πίσω δεν γνωρίζω τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις)

το καλύτερο για μένα (ή αν θες το λιγότερο άδικο) θα είναι να εκκενώσουν το κομμάτι της κερκίδας που έκανε τα επεισόδια αν μπορούν να εντοπίσουν πιο είναι αυτό

τώρα αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη

για μερικούς κόπανους κάποιοι που πήγαν να δουν μπάσκετ θα φύγουν κακήν κακώς (και δεν ξέρω κι αν θα πάρουν και τα λεφτά από τα εισητήρια πίσω δεν γνωρίζω τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις)

το καλύτερο για μένα (ή αν θες το λιγότερο άδικο) θα είναι να εκκενώσουν το κομμάτι της κερκίδας που έκανε τα επεισόδια αν μπορούν να εντοπίσουν πιο είναι αυτό
    Δεν αδειαζει αυτο το κομματι ( απο το οποιο αρχισαν τα γλεντια) χωρις επεισοδια με τιποτα.........

Ας το σκεφτοντουσαν οι οποιοι εδωσαν ειστηρια να μπει ( οργανωμενα ) αυτο το κομματι μεσα.... Και μετα ας χρεωθουν και την ηττα......

τα κράταγαν τόση ώρα ε σου λέει ας τα πετάξουμε

τελείωσε το παιχνίδι

τα κράταγαν τόση ώρα ε σου λέει ας τα πετάξουμε

τελείωσε το παιχνίδι
    αλλοι καφροι απο κει...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε