Σελίδα 14 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 480

Θέμα: φθηνο μα πολυ φηνο site απο αγγλια

βολτάδικο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
    Ρε παιδιά, έχω στείλει mail, μήνυμα από ebay, μήνυμα από το site τους κ δεν πήρα καμία απάντηση.

Ξέρει κανείς αν κάτι που υπάρχει στο bikersbargains, αλλά δεν υπάρχει στο gearchangeonline.com, αν παίζει να υπάρχει stock? Μην ταλαιπωρούμαι τζάμπα δηλαδις...

Απ όσο ξέρω το bikersbargain και το gearchange είναι το ίδιο πράγμα! Η αλήθεια είναι ότι αργούν λίγο να απαντήσουν, αλλά στο τέλος η δουλειά γίνεται μια χαρά.
    ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kiloMeater
    call'em

paidiaa kalispera ithela na rotiso ti kainouria nea exoume apo auto to sait sinexizontai oi treles paraggelies apo ellada??iparxei stock voithisteme ama einai na prolavo na paro auto pou thelo bb

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από neos mixanovios
    paidiaa kalispera ithela na rotiso ti kainouria nea exoume apo auto to sait sinexizontai oi treles paraggelies apo ellada??iparxei stock voithisteme ama einai na prolavo na paro auto pou thelo bb
    Και γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο/email στο εν λογω καταστημα να μαθεις?

Νέο μέλος
    Μόλις παρέλαβα από bikers bargains. 2 shoei ένα xr 1000 και ένα raid II . Η παραγγελία έγινε με απευθείας μεταφορά χρημάτων λόγω έλειψης κάρτας. 18/2 παρέλαβε η μεταφορική σήμερα 23/2 ήρθε σπίτι
    Varadero MK1

Παλαιό μέλος
    Παρείγγειλα κι εγώ απο biker bargains. Μου στείλανε με email ενα tracking number απο το gearchangeonline αλλα στη σελίδα που μου είπαν να το κοιτάξω δεν βγάζει τπτ με το νούμερο που μου δώσανε. Σε σας είχαν δώσει tracking number και αν ναι, έβγαζε αποτελέσματα; Στο σπίτι ποιος το φέρνει; ΕΛΤΑ ή άλλη εταιρεία;

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    μπες εδώ στο site της Αγγλίας

TNT

και βάλε το tracking no ως εξής: (μετά το παρακολουθείς από το ελληνικό site)

ως συνήθως την αποστολή την βλέπεις από τις 7 το απόγευμα και μετά

Παλαιό μέλος
    Μπήκα στο site που μου έγραψες αλλά βάζοντας το tracking number μου βγάζει μια παραγγελία που είχε γίνει πριν 6 μήνες (οχι δική μου)

Απο το gearchange το link που μου έστειλαν ήταν απο άλλη εταιρία. http://www.netexpress-europe.biz/tracking.php

Αρχικά δημιουργήθηκε από yama6336
    Μπήκα στο site που μου έγραψες αλλά βάζοντας το tracking number μου βγάζει μια παραγγελία που είχε γίνει πριν 6 μήνες (οχι δική μου)

Απο το gearchange το link που μου έστειλαν ήταν απο άλλη εταιρία. http://www.netexpress-europe.biz/tracking.php
    εάν σου έστειλε αυτή την εταιρεία αυτή θα είναι. Μου είπε ότι έψαχνε για πιο φτηνή μεταφορική. Πόσο πλήρωσες μεταφορικά 30 λίρες ή 15 ?
    30 έχει η TNT και 15 λίρες έχει μέσω μεταφορικής και παραλαβή από το ταχυδρομείο

Παλαιό μέλος
    30 ή 35 για ενα κράνος shoei + το κράνος που κάνουν δώρο

υπολόγισε 7 με 10 ημέρες παράδοση γιατί έρχονται οδικώς

Παλαιό μέλος
    Παρέλαβα κι εγώ σήμερα τα δυο κράνη.

Πλήρωσα μέσω paypal την Πέμπτη (26/02) το μεσημέρι και σήμερα (05/03) το μεσημέρι ήρθαν με DHL στο σπίτι. Σύνολο μια εβδομάδα ακριβώς.

Απ'οτι είδα στο site της dhl το πακέτο έφυγε απο Αγγλία στις 04/03 το απόγευμα, 05/03 πρωί ήταν Γερμανία και την ίδια μέρα το μεσημέρι ήταν Ελλάδα στο σπίτι μου. Ο συνολικός χρόνος δηλαδή στην ουσία είναι 1 μέρα. Οι υπόλοιπες μέρες απ'οτι κατάλαβα είναι οτι περιμένουν να πάρουν τα λεφτά απο το paypal γιατί δεν τα παίρνουν άμεσα.

KTHακικό Μέλος Το avatar του/της Emden
    παιδια μπορεί κανείς να μου πει να βήματα που πρέπει να κάνω για να παραγγείλω ένα κράνος με bank transfer από το bike bargains. Το προσπάθησα με πιστωτική αλλα δεν έβγαλα άκρη κ θέλω με την δυνατότητα αυτή.Τα φώτα σας.
    Μας έφαγαν οι μαστοράδες εκ πείρας και τα εξ ακοής αποφθέγματα. ...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
    παιδια μπορεί κανείς να μου πει να βήματα που πρέπει να κάνω για να παραγγείλω ένα κράνος με bank transfer από το bike bargains. Το προσπάθησα με πιστωτική αλλα δεν έβγαλα άκρη κ θέλω με την δυνατότητα αυτή.Τα φώτα σας.
    Θα πρέπει να μιλήσεις στο τηλέφωνο μαζί τους γιατί μέσα απο το site είναι μόνο για uk.
    Κάλεσε στο (+44) 1724 280888 and ask for Carol or Gillian και θα σου πούνε τι να κάνεις.

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Ρε παιδιά τι γίνεται με το συγκεκριμένο site.Πριν λίγο μίλησα μαζί τους τηλεφωνικά.Δεν δέχονται ελληνικές κάρτες εντάξει μπορεί να γίνει η πληρωμή μέσω paypal άλλά ΕΕΕΕΕΕΛΕΟΣ!!!!ζητάνε κερατιάτικα επιπλέον 35 λίρες!!!!!!!!!!!!!Με το νταβατζιλίκι αυτό ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για εταιρία εντός Ευρωπαικής Ενωσης ασχετα αν η συγκεκριμένη χώρα είναι εκτός Ευρωζώνης στην ουσία οι τιμές που έχουν στο bikers bargains έρχονται σχεδόν το ίδιο με τις ελληνικές τιμές

Παρόμοια θέματα

1. Ενα πολυ ενδιαφερον site με video-test
    από AFTER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2006, 12:24
  2. ΕΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ Site ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ
    από mike78 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2005, 13:02
  3. Πολυ Καλο Site
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4