Τι να πω δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Για να σας ακούσω....
![]()
Πάντως αν θα έβλεπα να μου κλέβουν κάτι και είχα όπλο δεν ξέρω αν το το έπαιρνα στα χέρια και τι
ακριβώς θα έκανα!
Είναι να μη σου τύχει που λένε!![]()
Τι να πω δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Για να σας ακούσω....
![]()
Πάντως αν θα έβλεπα να μου κλέβουν κάτι και είχα όπλο δεν ξέρω αν το το έπαιρνα στα χέρια και τι
ακριβώς θα έκανα!
Είναι να μη σου τύχει που λένε!![]()
Μα δεν είναι πρόκληση αυτό κι εγώ με το μέρος του παππού είμαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι.
Εκτός και αν θεωρείς εαυτόν ψευτοκουλτουριάρη που δεν νομίζω!![]()
Κοίτα για αυτό που λες για την θανατική ποινή για κάτι περιπτώσεις όπως η περσινή στο αγρίνιοΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
η εναλακτικα παραδεχτειτε οτι επιθυμειτε την επαναφορα τις θανατικης ποινης και σας βγαζω εισητιριακια one way για την πολιτεια του τεχας.
που πατέρας και γιος φάγανε πέντε άτομα αν ήταν στο χέρι μου θα την επανέφερα!![]()
Δεν έπρεπε να πυροβολήσει λες εσύ αυτός αλλιώς το είδε και έτσι έπραξε !Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Εχουμε μπλεξει λιγο τα πραγματα....
Ουτε βιασμος κορης υπηρξε,ουτε μηχανη 13,000 ευρω πηγαν να βουτηξουν,ουτε επιθεση τρομοκρατικης οργανωσης,ουτε διαδηλωση αριστερων,ουτε εκδηλωση χρυσαυγιτων.
Πεντε ρεμαλια πηγαν να βουτηξουν ενα παπι.
Τους ειδε ο 64χρονος γειτονας,πηρε την καραμπινα του και τραυματισε 2 απο αυτους.
Δεν επρεπε να πυροβολησει στο ψαχνο τα ρεμαλια.+-
Εμένα με κλέψανε δυο φορές και ευτυχώς ή δυστυχώς δεν το πήρα χαμπάρι!
Την τρήτη αν υπάρξει ειλικρινά δεν ξέρω πως θα αντιδράσω και τι θα πάθει αυτός που θα προσπαθήσει
να με κλέψει (αν το πάρω χαμπάρι)!![]()
Κάτι που αναφέρει η εφημερίδα στο λίνκ που ανέβασες!Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Aυτο ειναι πολυ σχετικο με την συζητηση και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εδω αγανακτισμενοι πολιτες θα το εκτιμισουν τα δεοντα.
Το μονο προβλημα ειναι οτι αντι να παρουν παρασημο οι δαρτες, η αστυνομια διενεργει ανακρισεις.
Ω καιροι, ω ηθη...
http://athens.indymedia.org/front.ph...icle_id=991401
'''''Σύμφωνα με τα Νέα, ο 31χρονος, χρήστης ναρκωτικών και γνωστός στην Αστυνομία για μικροκλοπές, πλησίασε μία νεαρή γυναίκα και χρησιμοποιώντας συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης τής άρπαξε την τσάντα. '''''''''''''''''
Σκέψου λίγο και την περίπτωση η γυναίκα που δέχτηκε ηλεκτρική εκκένωση να είχε κάποιο πρόβλημα
στην καρδιά και να έμενε στον τόπο από την εκκένωση!
Αλλά..................!
Σε καμιά περίπτωση δεν θα έπρεπε να τον χτυπήσουν το ληστή μέχρι θανάτου απλά μπορούσαν να τον ακινητοποιήσουν
και ως εκεί αλλά έτσι που έχουν γίνει πλέον τα πράγματα να καλεις την αστυνομία και να μην έχει
αστυνομικούς να στείλει επειδή οι περισσότεροι φυλάνε κάποιους τραγουδιστές και πολιτικούς αντί
να περιπολούν στους δρόμους φτάσαμε σε σημείο να παίρνουν κάποιοι το νόμο στα χέρια τους
με ότι αυτό συμπεριλαμβάνει!
+200000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
που "αρρωστησε" απο επιλογη ΤΟΥ ...να συμπληρωσω.
συνεχιστε.
![]()
![]()
Κάπου φίλε μου κάνεις ένα τεράστιο λάθος μα πολύ τεράστιο λέμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Τυχαινει, αυτος που εχει πεσει στην πρεζα να πρεπει να κλεψει για να αγορασει τη δοση του, ενω ο αρρωστος απο αλλου ειδους ντρογκες να μπορει να δουλεψει κιολλας. Αλλα καποια στιγμη, δε θα μπορει και θα πρεπει να συντηρειται απο τους φορους που θα πληρωνεις εσυ και εγω. Θα τους σκοτωνουμε αυτους? Πως το βλεπεις?
Τι σχέση έχει ένας που αρρώστησε χωρίς να το θέλει (ένας καρκινοπαθής ας πούμε) για τον οποίο πληρώνει
το κράτος το κόστος της θεραπείας του!
Τι σχέση έχει λοιπόν ένας τέτοιος άρρωστος με έναν ''άρρωστο'' ναρκομανή ο οποίος το επέλεξε να
είναι άρρωστος και μπουκάρει στα σπίτια του κόσμου και κλέβει και καταστρέφει περιουσίες!
Υπάρχουν κάποιες σημαντικές διαφορές το Α και Β παρακάτω!
Όπου Α ο καρκινοπαθής!
Όπου Β ο ναρκομανής!
Α) Το κράτος ξοδεύει πολλά για την αποκατάσταση της υγείας του!
Β) Το κράτος ξοδεύει και για τον ναρκομανή πολλά για να συντηρεί τα ιδρύματα αποκατάστασης
στα οποία δεν επιλέγει να πάει!
Α) Ο καρκινοπαθής δεν μπουκάρει μέσα στα σπίτια του κόσμου κάνοντας τα γης μαδιάμ όχι για να
αποκαταστήσει την υγεία του αλλά για να πάρει τη δόση του!
Β) Αυτός μπουκάρει!
Α) Αυτός δεν επέλεξε την αρρώστια του!
Β) Αυτός την επέλεξε!
Α) Ο καρκινοπαθής ΔΕΝ μπορεί να δουλέψει όταν εκδηλωθεί η ασθένεια του (μακριά από εμάς)!
Β) Ο ναρκομανής πριν μπλέξει με τα ναρκωτικά ΣΙΓΟΥΡΑ μπορούσε να δουλέψει αλλά δεν το έκανε!
Γιατί λοιπόν φίλε μου του βάζεις στο ίδιο τσουβάλι όλους?
Γιατί να λυπηθώ έναν πρεζάκια που πάει να με κλέψει!
Το ξαναλέω όχι να αφαιρέσω μια ζωή αλλά αν μπορώ θα τον ακινητοποιήσω!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
![]()
![]()
Δεν θέλω να σκέφτομαι τί γίνεται σε περίπτωση που με σκανδαλίσει κάποιο πιο "νότιο" μέλος του σώματός μου![]()
![]()
![]()
![]()
Κυκλοφορούσε κι ένα βιντεάκι παλιά με τέτοια περίπτωση χρατσς! (Μπρρρρ! ανατρίχιασα λέμε)! Του το είχαν κόψει!
![]()
![]()
![]()
Τι εννοεις ?Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Κοίτα για αυτό που λες για την θανατική ποινή για κάτι περιπτώσεις όπως η περσινή στο αγρίνιο
που πατέρας και γιος φάγανε πέντε άτομα αν ήταν στο χέρι μου θα την επανέφερα!![]()
Αφου τους εφαγε ο βοσκος , τι να την κανουν την θανατοική ποινή ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Nα μπω και εγω στην συζητηση.
Εγω ειμαι λιγουρης, τεμπελης και ακαματης.
Γιαυτο ειμαι και large.
Τα λεφτα για το παπι μου μου τα εδωσε η μανα μου….
Το παπι είναι χρεπι για πεταμα….
Βαριεμαι να δουλεψω να παρω άλλο.
Και το παιζω ότι δεν με νοιαζει τι θα κανω εάν καποιος παει να το κλεψει.
Αλλα αν τον πετυχω να το κλεβει, για να μην τον χτυπησω και του αφησω ψυχολογικα τραυματα και δεν μπορει να ξανακλεψει…..
….Απλα θα του την ακουμπισω γλυκα και ευαισθητα….στοργικα…
……και που ξερεις…..
Ισως ξαναρθει και το επομενο βραδυ……
![]()
τελικα ηταν ωραιο το ''εγκλημα και τιμωρια'' για οποιον δεν το διαβαζε για να περναει την ωρα του.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αντε ρε ψευτοκουλτουριαρηΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τελικα ηταν ωραιο το ''εγκλημα και τιμωρια'' για οποιον δεν το διαβαζε για να περναει την ωρα του.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
καλα, δε ξαναδιαβαζω τπτ !Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Αντε ρε ψευτοκουλτουριαρη![]()
Να διαβαζεις αλλα αυτα:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καλα, δε ξαναδιαβαζω τπτ !![]()
guns and ammo
αμυντικα νεα
τα νεα του σεκιουριτα κλπ.
Αν θελεις να καβαλας μηχανακι(εστω και στοκ)στον Κορυδαλλο.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
στον κορυδαλλο και γενικως στην αθηνα κινουμε μονο με το ppr οποτε θα βλεπω μονο 1 φορα τη βδομαδα τη φρουτοπια και ειμαστε οκΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Να διαβαζεις αλλα αυτα:
guns and ammo
αμυντικα νεα
τα νεα του σεκιουριτα κλπ.
Αν θελεις να καβαλας μηχανακι(εστω και στοκ)στον Κορυδαλλο.![]()
![]()
![]()