Σελίδα 14 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 245

Θέμα: H πιο διάσημη ιστορία του κόσμου...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    εδω εχει θεμα ρε γμτ και το εχω χασει τοσο καιρο:rotflmao:
    Εμ!Ποιός σού φταίει που χαζεύεις;

ρε tai τι να σου πω που η υποεση θελει πολυ μπυρα:rotflmao:
    Μήπως θα περιπεράσετε από πρωτεύουσα μεριά;

Τελικά....μικρέ βούδα,τι πάει να πει αυτό το κατεβατό;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    ο,τι καταλαβαινει κανεις.
    οπως εγραψα,βλεπεις αυτο που θες να δεις και απο τις επιλογες του ο καθενας φτιαχνει τον δρομο του προσωπικα δε ζηταω ευθυνες απο κανεναν
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Εμ!Ποιός σού φταίει που χαζεύεις; Μήπως θα περιπεράσετε από πρωτεύουσα μεριά;

Τελικά....μικρέ βούδα,τι πάει να πει αυτό το κατεβατό;

στο πρωτο εχεις δικιο

στο δευτερο δεν το βλεπω αμεσα αλλα την τελευταια φορα που ειχαμε πιασει κουβεντα παραλιγο να μην παω στο γαμο (και ημουν και κουμπαρος)

τωρα με τον βουδα ουτε εγω εβγαλα ακρη

δεν μπορεσα να διαβασω τιποτα , 12 σελιδες με κουρασαν:rotflmao:

αυτιο βλεπουμε
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Δεν είναι θέμα απόδοσης ευθυνών βρε αδερφέ.Απλά αυτό το κείμενο το θεωρώ πολύ απλοϊκό,στείρο και ανακριβές.
    Θα μπορούσε να είναι διάλογος μεταξύ δύο νηπίων οπότε θα ήταν διασκεδαστικό και χαριτωμένο.Όχι όμως διάλογος μεγαλοφυιών.

moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

δε μιλαω για ευθυνες απο ατομα αλλα απο την θρησκεια..οσο για τις μεγαλοφυιες,η ιστορια εχει δειξει πως σκεφτονται απλα,απλοικα αν θες,χωρις να το κουραζουν και πολυ...οπως και τα νηπια,ετσι και ο τροπος σκεψης τους κλιμακωνεται απο το απλο και φτανει στο συνθετο επιχειρηματα που ειναι τοσο σημαντικο στις κοινωνικες και φιλοσοφικες συζητησεις....σιγουρα φαινεται χαζη ολη η συζητηση ισως ακομα επιτηδευμενη αλλα καπως ετσι δεν εχουν τα πραγματα?στειρο δεν καταλαβαινω που το βρισκεις,νοηματικα εννοεις?
    οσο για το ανακριβες διαφωνω...ειναι βασισμενο σε κειμενα ιστορικα και ακολουθει την γνωση και γνωμη της εκκλησιας οπως αυτη μεταφερεται στους πιστους...την δυναμη δλδ της θρησκειας
    The sickness

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    σιγουρα φαινεται χαζη ολη η συζητηση ισως ακομα επιτηδευμενη αλλα καπως ετσι δεν εχουν τα πραγματα?
    ΚΑΘΟΛΟΥ!!
    moto perpetuo

hasta luego.

ΚΑΘΟΛΟΥ!!
    δλδ?
    The sickness

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    δλδ?
    Τι δηλαδή;Τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι όπως τα περιγράφει ο "διάλογος".

Αστείες ερωτήσεις,χαζές απαντήσεις...ας μην το αναλύσουμε.
    moto perpetuo

hasta luego.

Τι δηλαδή;Τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι όπως τα περιγράφει ο "διάλογος".

Αστείες ερωτήσεις,χαζές απαντήσεις...ας μην το αναλύσουμε.
    η θρησκεια αυτη ειναι γεματη αντιφασεις και ανακριβειες..ακομα και αυτα τα απλα ερωτηματα δεν απατωνται σοβαρα παρα μονο με επιχειρηματα τετοιου ειδους.
    για να λες πως δεν ειναι καθολου ετσι τα πραγματα φανταζομαι εχεις μελετησει προσεκτικα τις γραφες οποτε το αφηνουμε εδω το θεμα...γιατι μην ξεχνας πως εκτος απο την προσωπικη αποψη που εχει ο καθενας,μετραει το τι λεει η θρησκεια καθαυτη στα επισημα κειμενα της...και οταν μια θρησκεια υποστηριζει πως ο "μεγαλος" ειναι παντα και παντου και απο την αλλη ζηταει την ταυτιση με αγιους και μαρτυρες και αγγελους,ε κατι παει στραβα...

καλο βραδυ και καλη εβδομαδα παιδια!!
    The sickness

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    ετσι μπραβο

εχουμε και δευτερο μερος
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

ετσι μπραβο

εχουμε και δευτερο μερος
    Α να χαθείς αλήτη.:rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

hasta luego.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Αγαπητοί φίλοι,

Η άποψή μου είναι η εξής :

Η πίστη στον Χριστό ΔΕΝ πρέπει να βασίζεται σε αναγνώσεις κειμένων ή σε λογικά επιχειρήματα.

Η πίστη μπορεί ΜΟΝΟ να βασιστεί (κατά την ορθόδοξη άποψη) σε προσωπικές ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που θα γίνουν (ΕΑΝ γίνουν) στις καρδιές κάποιων (όχι όλων) από μάς.

(By the way θάθελα να ήξερα στατιστικά πόσοι αναβάτες δικύκλων ---εννοώ τους ανώνυμους μοτοσυκλετιστές που δεν γράφουν κατ'ανάγκην σε κάποιο φόρουμ---- έχουν κάποιο φυλαχτό στη μηχανή τους και γιατί)

Καλές βόλτες σε όλους,

Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
    .

(By the way θάθελα να ήξερα στατιστικά πόσοι αναβάτες δικύκλων ---εννοώ τους ανώνυμους μοτοσυκλετιστές που δεν γράφουν κατ'ανάγκην σε κάποιο φόρουμ---- έχουν κάποιο φυλαχτό στη μηχανή τους και γιατί)

Καλές βόλτες σε όλους,

Δεν πιστευω βασικα με την ακριβη εννοια που πανε να μας περασουν...αλλα εχω ενα σταυρο που μου εχει κανει η μητερα μου (στα κλειδια)....μια παναγιτσα που μου εκαναν οι γονεις μου οταν πηρα την μηχανη και ειναι στο σελακι....και στο ιδιο σελακι εχω βαλει τον θεο ελεφαντα που μου εκαναν ενα ζευγαρι Ινδων (αγνωστοι σε εμενα) στην Λισσαβωνα...και θεωρω οτι ειναι το 1% της προστασιας μου....τα υπολοιπα 99% ειναι ειναι οι οδηγικες μου ικανοτητες (βαζω μεσα και την προβλεψη τις μαλακιας του αλλου)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ...αλλα εχω ενα σταυρο που μου εχει κανει η μητερα μου (στα κλειδια)....μια παναγιτσα που μου εκαναν οι γονεις μου οταν πηρα την μηχανη και ειναι στο σελακι....και στο ιδιο σελακι εχω βαλει τον θεο ελεφαντα που μου εκαναν ενα ζευγαρι Ινδων (αγνωστοι σε εμενα) στην Λισσαβωνα...και θεωρω οτι ειναι το 1% της προστασιας μου....
    Αυτό το 1% με ενδιαφέρει, αγαπητέ.

Πώς κατανέμεται ;

Πάει όλο στον ελέφαντα ή αντιστοιχεί και κάποιο κοματάκι στον σταυρό και στην παναγίτσα που σού έδωσε η μητέρα σου ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
    Αυτό το 1% με ενδιαφέρει, αγαπητέ.

Πώς κατανέμεται ;

Πάει όλο στον ελέφαντα ή αντιστοιχεί και κάποιο κοματάκι στον σταυρό και στην παναγίτσα που σού έδωσε η μητέρα σου ;
    παει στην σκεψη οτι καποιος που πιστευει σε κατι και θελει να ειμαι καλα μου εδωσε κατι να με προστατευσει...αυτος που μου το εδωσε με προστατευει και οχι αυτο που μου εδωσε....και σε αυτο το 1%....το 99% ειναι των γονιων μου και το 1% το αφηνω για τους αγνωστους που μπορει να με θυμουνται απο ελαχιστα εως καθολου.....μην μου πεις τωρα οτι ειναι η πιστη τους γιατι δεν πιστευω σε αυτα...μου αρκει και σεβομαι που πιστευουν αυτοι....αλλιως θα ειχα πεταξει τον θεο ελεφαντα....

καληνυχτα...ηταν μια πολυ δυσκολη μαρα και νυχτα σημερα....

Παρόμοια θέματα

1. Ο πιο επικίνδυνος δρόμος του Κόσμου!
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2006, 11:19
  2. ΟΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    από SUPERSPORT στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 19:04
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2005, 13:06
  4. Το πιο γρήγορο πράμα του κόσμου...