αλμπανο ?Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ολα τα παραπανω Trooper σε συνδυασμο με τον υπολοιπο ΚΟΚ ομως ....οτι δλδ. τηρουνται και ολα τα υπολοιπα,οπως 50χλμ/ωρα στην πολη και 70 σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας ε?
αλμπανο ?Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ολα τα παραπανω Trooper σε συνδυασμο με τον υπολοιπο ΚΟΚ ομως ....οτι δλδ. τηρουνται και ολα τα υπολοιπα,οπως 50χλμ/ωρα στην πολη και 70 σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας ε?
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Oxxx m'aresei einai h ora me toys grifoys! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[ Mr.T / KcD ]
mrt-prodz.com
Τι χαριτωμενα που τα λες.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αλμπανο ?![]()
Προσεχε μη σε πουν ρατσιστη.
Δλδ. αμφιβαλεις ? Τα παραπανω που παρεθεσες δλδ ισχύουν υπο οποιοσδηποτε συνθήκες ?
το οτι τα καινουργια προστιμα περι παραβιασης του οριου ταχυτητας ειναι σταδιακα αυξανομενα ,ανα 20χλμ,που σημαινει οτι αν +20χλμ γινεσαι ολο και πιο επικίνδυνος ... οποτε με οριο τα 120 , οταν πας με 240 λογικα εχεις ξεφυγει απο τη σφιαρα του επικίνδυνου και αγγιζεις τα ορια του φονικου ... για αυτο σου αφαιρουν και χαρτια πινακιδες ...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
PROzacRIDER
να ξαναδηλωσω οτι ειναι μαλ@κεσ ολοι αυτοι που καθονται αριστερα με 100 χλμ ενω εγω παω σουζα με 160 και μου κοβουν τον δρομο ...
PROzacRIDER
Eee.. bale kai kana alarm na se doyn sta 500m.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
να ξαναδηλωσω οτι ειναι μαλ@κεσ ολοι αυτοι που καθονται αριστερα με 100 χλμ ενω εγω παω σουζα με 160 και μου κοβουν τον δρομο ...
[ Mr.T / KcD ]
mrt-prodz.com
αφου με εχεις δει ...στεκομαι ορθιος και κορναρω ... αλλα με μουντζωνουν και με βριζουν...μαλλον να τους κανω καμια μυνηση για εξύβρισήΑρχικά δημιουργήθηκε από Mr.T
Eee.. bale kai kana alarm na se doyn sta 500m.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PROzacRIDER
μαλισταααα
λοιπον παμε:
βου και α βα
κου και ο κο
και ουτω καθ εξης....![]()
ακριβως... τα αδικαιολογητα δεν δικαιολογουνται ... οπως προσπαθεις εσυ να κανεις τοση ωρα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μαλισταααα
λοιπον παμε:
βου και α βα
κου και ο κο
και ουτω καθ εξης....![]()
![]()
PROzacRIDER
Eee.. soy apantisame emeis, oti ola afta ta omorfa copy/paste poy ekanes,Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
isxoyn mono ean tirei o odigos orio taxititas.![]()
[ Mr.T / KcD ]
mrt-prodz.com
Και μας απαντησε με πληθος επιχειρηματων.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.T
Eee.. soy apantisame emeis, oti ola afta ta omorfa copy/paste poy ekanes,
αυτο μπορεις να μου το κανεις copy paste?Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.T
Eee.. soy apantisame emeis, oti ola afta ta omorfa copy/paste poy ekanes,
δλδ αν εγω δεν τηρω οριο ταχυτητας και περναω πρασινο φαναρι και εσυ φυγεις με κοκκινο και με κανεις ηχο και φως φταιω εγω που δεν παω με 50 αλλα με 70 και οχι εσυ που παραβιασες κοκκινο
ρε θα τρελαθουμεεεεε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Edw omos den milame gia parabiash, diladi, pragmatika prospathw na katalabw ti les..Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αυτο μπορεις να μου το κανεις copy paste?
δλδ αν εγω δεν τηρω οριο ταχυτητας και περναω πρασινο φαναρι και εσυ φυγεις με κοκκινο και με κανεις ηχο και φως φταιω εγω που δεν παω με 50 αλλα με 70 και οχι εσυ που παραβιασες κοκκινο
ρε θα τρελαθουμεεεεε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mipos ftaei poy eimai allodapos? :rotflmao:
Diladi milame gia alagh loridas edw kai tosh ora, h gia protereotita, kai esi ksafnika mas les
gia parabiash sto fanari?
![]()
![]()
[ Mr.T / KcD ]
mrt-prodz.com
ΠΑΩ ΔΑΦΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑρχικά δημιουργήθηκε από Mr.T
Edw omos den milame gia parabiash, diladi, pragmatika prospathw na katalabw ti les..
mipos ftaei poy eimai allodapos? :rotflmao:
Diladi milame gia alagh loridas edw kai tosh ora, h gia protereotita, kai esi ksafnika mas les
gia parabiash sto fanari?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χασαμε την ουσια.
Το θεμα δεν ειναι τι λεει και τι δεν λεει ο ΚΟΚ.
Το θεμα ειναι τι πιστευει ο καθενας απο εμας οτι πρεπει να κανει για να φτανει σωος στο σπιτι του το βράδυ....βάση κοινης λογικης.
Αλλιως ναι....θα κατεβαινω την Λαοδικιας βραδυ με 250...κι αν βγαλει τη μουρη κανα αμαξι για να ελεξει το δρομο και με χτυπησει....θα φταιει αυτος.Να δεις ποσο πολυ θα καμαρωνω απο το ΚΑΤ ή τον αλλον κοσμο που εγω ειχα δικιο και εκεινος αδικο, εφοσον εκεινος παραβιασε προτεραιοτητα.