Κάνε ένα καλό στρώσιμο, γύρνα το σε χωμάτινο και το παίρνω εγώ
Καλορίζικο!
Κάνε ένα καλό στρώσιμο, γύρνα το σε χωμάτινο και το παίρνω εγώ
Καλορίζικο!
φιλαρακι δεχεσαι ανταλλαγη με cbf125 συν διαφορα εκ μερους σου;
Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.
H μπιέλα αλλάχθηκε, δε χρειάζεται στρώσιμοΑν ήταν 250, θα στο'παιρνα ρε Ζεύκα και θα σου'δινα και 2 χιλιάρικα. Το 125 μου πέφτει μικρό.
Για εντός πόλης, είναι τρομερό εργαλείο. Αλλά, τελευταία, αυτοί εδώ οι μοταίοι πάνε βόλτες μακρινές και ταλαιπωρούμαστε.
Life begins at 45°.
Βάλτα κάτω σε ρεαλιστική βάση και δες..
Αν το δώσεις, ποιο θα πάρεις;
Που θα κερδίσεις, που θα χάσεις;
Συνολικά πόσο καλύτερο θα είναι από αυτό που έχεις τώρα;
Αξίζει τελικά η αλλαγή;
Κάπως έτσι τα σκέφτομαι κάθε φορά που μου μπαίνουν ιδέες να αλλάξω το Τρανσάλπ, αλλά σύντομα καταλήγω στο ότι έχω τοκαλύτερομηχανάκιτουκόσμου και ησυχάζω για κανα 6μηνο!!![]()
καλοταξιδο και ασπαστο μαν...
κοιτα ν'αλλαζεις νωριτερα λαδακια αμα το κυνηγας...
![]()
Το μηχανάκι τα σπάει λέμε !!!
Μόλις αλλαξα λάδια, λίγο πριν τα 1000km λόγω εντουροχρήσης, όλα οκ, βγήκε η σωστή ποσότητα και η μαγνητική τάπα ήταν καθαρή. Είπαμε δύσκολοι καιροί για DRZ μοτέρ και προσέχουμε για να χουμε...
Ετοιμαζόμαστε για εντουροκαταστάσεις. Κάτι άκουσα για βροχούλες από ΔευτέραΕυκαιρία να κάψουμε κανα ξύγκι.
(Oταν καβαλάω το CCM αμέσως μετά το gs 1150 νομίζω ότι μου σκόρπισε το μισό μηχανάκι και βάλε στο δρόμο. Οταν ξανακαβαλάω το 1150 πρέπει να εχω το νου μου μην αφήσω κανα κύλινδρο πουθενά δωράκι. Είναι δυο εντελώς αντίθετης φιλοσοφίας μηχανάκια).
Μην το δινεις,απλα μην του κανεις πολλα χιλιομετρα μονοκοπανια,οπως η βολτα στη Βυτινα.
Και το σκιζεις κιολας![]()
Ρε παιδιά, μπορεί κανείς να μου πεί πόσο καίνε τα DRZ400 σας;
Μικτή χρήση καθημερινή.
Εγώ από το Χασκβαρνάκι μου της ίδιας κατηγορίας βγάζω γύρω στα 63 mpg, όπερ εστί περί τα 3.7 λιτρα στα 100.
(Αυτό με μοταρ γρανάζωμα 14/45, άμα του βάλω 13/50 και τακουνάτα αρκετά περισσότερο, αλλά μάλλον λόγω οφ χρήσης.)
Ο Γιάννης (Vstrommer71) είχε το ίδιο με το δικό σου αλλά την έκδοση εντούρο. Πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα, πολύ χώμα πολύ άσφαλτος όλα από πολύ. Πήγε για καφέ Πάτρα Θεσ/νίκη και γύρισε το απόγευμα της ίδιας μέρας γιατί δούλευε, με το μηχανάκι αυτό και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μηχανάκι το ήξερα πολλά χρόνια και ήξερα επίσης ότι ο Γιάννης ήταν τυπικός και προσεκτικός σε όλα όσα αφορούσαν το μηχανάκι και την συντήρησή του. Όταν αποφάσισε να το δώσει το πρότεινα σε φίλο ο οποίος το πήρε και σε λιγότερο από 6 μήνες το μηχανάκι κόλλησε. Και ο νέος ιδιοκτήτης ήταν σχετικός με μοτο, έχει μηχανουργείο στην Αθήνα και είχε και πριν μηχανάκι οπότε άσχετο δεν τον έλεγες. Και αυτός τυπικούρα με την συντήρηση. Τώρα τι έφταιξε ποτέ κανένας δεν έμαθε, στα χέρια του ενός Γιάννη, σκύλος μαύρος, στα χέρια του δεύτερου Γιάννη (Γιάννης λέγεται και ο δεύτερος αγοραστής) μπουρδέλο του κερατά. Άντε να βγάλεις άκρη.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).