Σελίδα 14 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 255

Θέμα: Ετήσια εκδρομή moto.gr 2009

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai

Κρίμα για το γύρο των Μετεώρων... Θα το δούμε ανάλογα με την ώρα άφιξης στην Καλαμπάκα. Αν γίνεται κακός χαμός από κόσμο το απόγευμα, τότε αναγκαστικά Κυριακή πρωί.
    Ο γύρος των μετεώρων είναι πολύ όμορφος τόσο με το ηλιοβασίλεμα όσο και με την ανατολή. Είτε λοιπόν το απόγευμα είτε το πρωί πριν την αναχώρηση της Δ2 αξίζει να τον κάνετε.

Δεν παίρνει πολύ ώρα. Βαριά κανα μισάωρο. Αν κάποιος ξεκινήσει από το ξενοδοχείο του κατά τις 08:30 προφταίνει πολύ άνετα.

Moderator
    Πονηρά σημεία στην Δ1
    (αφορά κυρίως οδηγούς και σκούπες)

Γενικά η πλοήγηση στην Δ1 είναι αρκετά εύκολη (για κάποιον με στοιχειώδη αίσθηση προσανατολισμού). Λίγο προσοχή θέλουν τα παρακάτω σημεία:

- Έχοντας κατέβει τον Μπράλο, έχοντας μπει στην νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και πλησιάζοντας την Λαμία, προσέχουμε και ακολουθούμε ταμπέλες για Καρπενήσι. Αυτές αρχικά μας οδηγούν να αφήσουμε την εθνική κάνοντας δεξιά και λίγο μετά (σε φανάρια) να στρίψουμε αριστερά προς Λαμία. Γενικά η σήμανση είναι καλή. Ακολουθώντας προσεκτικά ταμπέλες προς Καρπενήσι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

- Στον χωριό Άγιος Γεώργιος (στην έξοδο του χωριού) έχει ένα παρκάκι με ένα μεγάλο (σε φυσικό σχεδόν μέγεθος) ομοίωμα αεροπλάνου. Εκεί κάνουμε μια στάση για ξεμούδιασμα (προσοχή στο παρκάρισμα).

- Λίγο μετά την στάση στο αεροπλάνο (πολύ λίγο) αφήνουμε τον κεντρικό δρόμο (που αλλιώς θα μας έβγαζε Καρπενήσι) και στρίβουμε δεξιά (λίγο πριν από γέφυρα) ακολουθώντας ταμπέλες για "Παλαιόκαστρο", "Φουρνά", "Ρεντίνα", "Καρδίτσα". Περίπου 4 χιλιόμετρα μετά ο δρόμος χωρίζει. Ακολουθούμε τον αριστερό κλάδο προς "Παλαιόκαστρο", "Φουρνά". Λίγο αργότερα περνάμε μέσα από το Παλαιόκαστρο (ακολουθούμε τον κεντρικό δρόμο). Από εκεί και πέρα ακολουθούμε ταμπέλες γενικά για Καρδίτσα.

- Στην Ρεντίνα μπαίνουμε μέσα στο χωριό (μεγάλη διασταύρωση, με καλή σήμανση) στρίβοντας δεξιά-κάτω σχεδόν 180 μοίρες. Στην διασταύρωση στην είσοδο του χωριού έχει πάλι ένα μεγάλο ομοίωμα αεροπλάνου. Μπαίνοντας στο χωριό ακολουθούμε τον κεντρικό δρόμο όλο κατηφορικά μέχρι που ο δρόμος μας βγάζει σε μεγάλη πλακόστρωτη πλατεία. Εκεί κάνουμε στάση για καφέ (έχει και σουβλάκια).

- Σε όλη την διαδρομή από Αγ. Γεώργιο μέχρι την Ρεντίνα ο δρόμος έχει πολλές εναλλαγές: Πολύ καλά κομμάτια με καινούρια άσφαλτο, μέτρια κομμάτια με γλιστερή άσφαλτο και, σε ψηλό υψόμετρο, κομμάτια με ψιλοχαλασμένη άσφαλτο (όχι κάτι τραγικό). Γενικώς προσοχή. Δεν είναι τίποτα τρομερό αλλά οι εκπλήξεις δεν λείπουν (όπως πάντα στον Ελληνικό επαρχιακό).

- Έχοντας κατέβει από Ρεντίνα, μετά τον Κέδρο, μπαίνουμε σε μεγάλη ευθεία μέσα στον κάμπο με κατεύθυνση προς Καρδίτσα (από τον Κέδρο απλά ακολουθούμε τον κεντρικό δρόμο). Αφού περάσουμε έξω από το Καλλιφώνι και έξω απ' το Ζαίμι έχουμε το νου μας για τα ταμπέλες που μας οδηγούν στο Καλλίθηρο.

- Από το Καλλίθηρο ακολουθούμε ταμπέλες προς Λ. Πλαστήρα, Καστανιά, και Μούχα.

- Έχοντας φτάσει πρακτικά στην Καστανιά (ο δρόμος δεν μας πάει μέσα απ' το χωριό) προσέχουμε να πιάσουμε τον γύρο της Λίμνης αριστερόστροφα. Όταν μας δοθεί επιλογή μεταξύ "Μούχας / Φράγμα" και "Λαμπέρο / Μορφοβούνι / Καρδίτσα" εμείς ακολουθούμε την δεύτερη κάνοντας δεξιά.

- Μετά την Καστανιά, μετά από 8 περίπου χιλιόμετρα πολύ κλειστού, καυλωτικού στροφιλικίου που δε γουστάρει τα SV (μένουμε πάντα στον κεντρικό δρόμο), συναντάμε διασταύρωση με ταμπέλα δεξιά για Καρδίτσα και αριστερά (ουσιαστικά ευθεία) για Μονή Κορώνης. Πάμε ευθεία (ελαφρώς αριστερά) και σε λίγα μέτρα πέφτουμε πάνω στην πύλη της Μονής. Ο δρόμος μας εκεί συνεχίζει δεξιά (δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός και αν μπεις στο μοναστήρι) γίνεται ΠΟΛΥ στενός και χάνετε μέσα στη βλάστηση (νομίζει κανείς ότι είναι αδιέξοδο). Από εκεί και πέρα μένουμε στον κεντρικό δρόμο και όπου χρειάζεται ακολουθούμε ταμπέλες για Μεσενικόλα και Μορφοβούνι.

- Λίγο μετά το Μορφοβούνι συναντάμε διασταύρωση με μεγάλο δρόμο όπου οι επιλογές μας είναι δεξιά ή αριστερά (άλλο ευθεία δεν πάει). Κάνουμε αριστερά και μετά από 6-7 χιλιόμετρα απρεπώς γρήγορου στροφιλικίου (με κολασμένες παρατεταμένες να δίνουν την θέση τους, προς το τέλος, άνευ προειδοποίησης, σε κλειστές φουρκέτες-έκπληξη) πλησιάζουμε στο Κρυονέρι (δεν το φτάνουμε). Εκεί προσέχουμε για ταμπέλες προς Κερασιά και Μουζάκι. Τις ακολουθούμε ευλαβικά.

- Από το Μουζάκι ακολουθούμε ταμπέλες για Πύλη.

- Από την Πύλη ταμπέλες για Τρίκαλα.

- Από εκεί και πέρα, αν καταφέρετε να χαθείτε, μπράβο σας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    δε μασαμε ρε!
    Kαλά, ελπίζω να μασήσουμε τίποτα στο ΔΣ αύριο... Η Κατερίνα υποσχέθηκε να κάνει σόου για να περνάει ευχάριστα η ώρα με το τουριστικό γκρουπ :rotflmao:

Moderator
    Ε το μόνο θεματάκι (σε έχω πρήξει) είναι ότι μας χώρισες μονούς/διπλούς... Όχι "τουρίστες" και "ορεξάτους". Αλλά θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και θα χαρούμε τη φύση... Μετά από τέτοια συναυλία, δεν έχω όρεξη για παράπονα! Ι'm on a highway to hell, on a highway to hell and I'm going down...
    Α. Το γκρουπ Β ΔΕΝ θα πηγαίνει κηδεία.

Β. ΟΛΟΙ θα απολαμβάνουμε τη φύση.

Γ. Το μονός / διπλός ΠΑΙΖΕΙ ρόλο στο ρυθμό.

Δ. Κάθε μοίρασμα αναγκαστικά περιλαμβάνει κάποιους συμβιβασμούς

Ε. Μου φαίνεται ότι η διαλλακτικότητα είναι τελικά κακή επιλογή (αυτό ΔΕΝ πάει προσωπικά σε σενα).

Εν τέλη: Πόσες φορές ρε θέλετε να το πω! ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ΧΑΛΑΡΟΥΣ ρυθμούς ενός γκρουπ στην πρώτη στάση πάει στο αμέσως μικρότερο γκρουπ χωρίς μα και μου.

Η διαδρομή εξάλλου είναι στο μεγαλύτερο μέρος της τόσο όμορφη που όπως και να πας είναι υπέροχη!

Cool, και για εμένα να τα έλεγες όλα, τρώω κολλήματα το ξέρω. Το θέμα είναι να πάμε και να γυρίσουμε όμορφα και ολόκληροι. Στην τελική, αν μου αρέσει κάποιο κομμάτι, το σημειώνω και το ξανακάνω σε άλλη φάση και μόνος Καλό βράδυ!

Moderator
    Καλό βράδυ!

Moderator
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ

Κοιτάξτε σε ποια ομάδα είναι ο καθένας, τόσο στην Δ1 όσο και στην Δ2 (για κάποιους αλλάζει). Να ξέρετε σε ποια ομάδα είστε όταν έλθετε στα σημεία αναχώρησης.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Να χαρω εγω της ΣΚΟΥΠΕΣ. :rotflmao:

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Να χαρω εγω της ΣΚΟΥΠΕΣ. :rotflmao:
    Προσφέρεσαι για ΣΚΟΥΠΑ?

(Μη φοβάσαι θα πάμε με την όπισθεν!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ
    Οριστικά στο Δ3 εγώ, αλλα αυτόνομος.

Θα τα πούμε την Κυριακή στο Νεραϊδοχώρι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00396_1.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	72,2 KB 
ID:	164802
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ...αυτόνομος.
    ...
    μαζι με χέρια απέκτησες και πολιτική συνείδηση?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γιατι μωρη κουφαλα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    μαζι με χέρια απέκτησες και πολιτική συνείδηση?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γιατι μωρη κουφαλα?
    Tα χέρια τα έχω δανειστεί απ' το Κεφάλαιο...

Δε γίνεται αλλιώς

(απλά θα κάνω δική μου διαδρομή )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Αύριο (ΠΕΜΠΤΗ) το βράδυ κλείνει η κατάταξη σε γκρουπ. Πολλές δυνατότητες για μετακινήσεις πλέον μπορεί να μην υπάρχουν καθότι πλάκωσαν πολλοί την τελευταία στιγμή και τα γκρουπ μεγάλωσαν αρκετά.

Group Γ

- x-, panagiotispapa, Pegaso (ΟΔΗΓΟΣ)
    - x-, cheos13, CB400
    - x-, orizontas, Dominator
    - x-, Morton, Freewind
    - x-, xrlantz, Dorsoduro (ΣΚΟΥΠΑ)

ok θα προσεχουμε μην κανουμε κομβόι.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Κανονίστε μόνο καθικάκια να ανέβω εγώ φέτος και να λείπετε όλοι !

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    τι ακριβως περιμενες δλδ;
    να ερθει;

Παρόμοια θέματα

1. Ετήσια εκδρομη moto.gr 2009
    από hornet στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2009, 22:12
  2. Ετησια εκδρομη moto.gr στις 22/6
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 258