120-130, πρέπει να έπεσα με 100 περίπου... Σπασμένο δεξί χέρι από το ζόρι στο τιμόνι (φρενάρισμα μήπως και γλιτώσω...) και μερικές μελανιές. Και άντε να με πείσουν τώρα ότι η Dainese, η Arai, η Alpinestars, πουλάνε μόνο φίρμα...
120-130, πρέπει να έπεσα με 100 περίπου... Σπασμένο δεξί χέρι από το ζόρι στο τιμόνι (φρενάρισμα μήπως και γλιτώσω...) και μερικές μελανιές. Και άντε να με πείσουν τώρα ότι η Dainese, η Arai, η Alpinestars, πουλάνε μόνο φίρμα...
Παρόλο μου είμαι λίγο οφ τοπικ ρωτάω γιατί ως νέος αναβάτη με ενδιαφέρει η ασφάλεια και επίσης μπορεί να παραδειγματιστούν και άλλοι από το πάθημα σου και να ντύνονται "καλύτερα".Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Να υποθέσω ότι φορούσες φουλ εξοπλισμό? Μπουφάν, παντελόνι, κράνος, μπότα, γάντια; Ή μήπως και κάτι επιπλέον πχ για το θώρακα, λαιμό κτλ Επίσης, δέρμα η κορντούρα;
Αυτά μόνο και τέλος και σόρρυ αν ξέφυγα.
ΥΓ μου έκανε τρελή εντύπωση το σπάσιμο του χεριού! Από την πίεση στο τιμόνι πριν την πτώση και λόγω έντονης επιβράδυνσης από το φρενάρισμα! Μα τι φρένα είναι αυτά;![]()
Ford Focus με -40 χλμ. ... Καλύτερο και από άγκυρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gazer
ΥΓ μου έκανε τρελή εντύπωση το σπάσιμο του χεριού! Από την πίεση στο τιμόνι πριν την πτώση και λόγω έντονης επιβράδυνσης από το φρενάρισμα! Μα τι φρένα είναι αυτά;![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Inochi, ρε!
Για οσο.
Μακάρι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gazer
...μπορεί να παραδειγματιστούν και άλλοι από το πάθημα σου και να ντύνονται "καλύτερα".
Μπουφάν κορντούρα, κράνος, μπότες δερμάτινες, γάντια. Παντελόνι απλό τζιν. Ήμουν "τυχερός" γιατί τα οπίσθιά μου που τρίφτηκαν στην άσφαλτο, τα κάλυπτε το μακρύ χειμερινό μπουφάν. Και επίσης γιατί δεν με πάτησε κανείς... Και γιατί δεν χτύπησα σε σταθερό εμπόδιο. Χτύπημα στην πίσω πόρτα του station wagon, μιά σφαλιάρα από τη μηχανή έφαγα χωρίς συνέπειες και το τρίψιμο στον ασφαλτοτάπητα. Το μπουφάν θα πρέπει να το ανεβάσω κάποια στιγμή φωτογραφία, έλιωσε μεν η κορντούρα στην πλάτη, αλλά τα προστατευτικά σε ώμους αγκώνες και η σκληρή πλάτη έκαναν αυτό που έπρεπε. Το κράνος έκανε ένα μικρό σπάσιμο εκεί που κοπανούσε μεταξύ ασφάλτου και τσιμεντένιου διαζώματος, αλλά το κεφάλι μου ακέραιο και ούτε καν ζαλίστηκα (το πρώτο χτύπημα στο πλάι του κεφαλιού στο αυτοκίνητο, το δεύτερο με τα μούτρα στην άσφαλτο, μετά σούρσιμο ανάσκελα με το κράνος να χοροπηδάει). Οι μπότες μικρά σημάδια εδώ και εκεί και κράτησαν και τη γάμπα ακέραιη και το πόδι γενικώς (πονούσε λίγο, αλλά όχι μελανιές). Γάντια χωρίς μεγάλη ζημιά, ένα μικρό τρίψιμο στο Carbon προστατευτικό. Βέβαια μετά από λίγο καιρό τρύπησαν, που σημαίνει ότι πιθανόν να έκαναν δουλειά που δεν την κατάλαβα εκείνη την ώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gazer
Να υποθέσω ότι φορούσες φουλ εξοπλισμό?
Ο DrEvil που έπεσε με παρόμοια ταχύτητα στην Μεσογείων έπαθε πολύ μικρότερη ζημιά στο μπουφάν του, επίσης κορντούρα, δεν τρύπησε, έκανε ένα μεγάλο σημάδι από θερμότητα στον ώμο και επίσης δεν τραυματίστηκε.
Ο DimChios που έπεσε με κοντό δερμάτινο και τζιν, ακόμα τρώει δούλεμα από τους φίλους του για τα ξεσκισμένα του κwλ0μ3ρια...
Ότι μπορείτε περισσότερο. Δεν είναι "μαγκιά" ούτε "επίδειξη πλούτου" ούτε "φλωριά" το καλό ντύσιμο. Παντελόνι Cordura δεν βάζω για κάθε μέρα ούτε εγώ και ας έπεσα. Αλλά ένα τζηνάκι κέβλαρ το ζαχαρώνω...
Pektis "πάω 500 χιλιόμετρα εκδρομή με allstarάκι λυτό και χωρίς γάντια" ακούει; Μike77 "βάζω το κράνος μου, ένα t-shirt και ένα πουπουλένιο αμάνικο και πάω στην ίδια εκδρομή"; Μακάρι, πραγματικά, να μην σας τύχει...
Αν θέλεις κάτι άλλο, ΠΜ. Αρκετά το off topic αλλά τα λέω και τα ξαναλέω και... ούτε οι φίλοι μου δεν μ' ακούνε!
Amyroukai σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Πολυ ενδιαφέρουσες οι εμπειρίες σου. Εγώ πάντως λαμβάνω σοβαρά ότι είπες και ως νέος οδηγός προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο προσεκτικός.
Να είσαι καλά και να είναι το τελευταίο που σου συνέβει.
ΥΓ πμ δεν χρειάζεται με κάλυψες πλήρως.
Εγώ δεν σε είδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
ειδα το γερασιμο χτες βραδυ που κατεβαινε απο εθνικη και ανεβαινε λεωφ. κνωσσου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολλοί ληστές πάντως τελευταία στο Ηράκλειο... βλέπω 1-2 μαύρους, έναν μπλε κι έναν ασημένιο
Γιαννη θα ακολουθησω την συμβουλη σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
περιμενω να ενημερωσεις κι εμενα![]()
εχω αρχισει να μαζευω λ7![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Μακάρι...
Pektis "πάω 500 χιλιόμετρα εκδρομή με allstarάκι λυτό και χωρίς γάντια" ακούει; Μike77 "βάζω το κράνος μου, ένα t-shirt και ένα πουπουλένιο αμάνικο και πάω στην ίδια εκδρομή"; Μακάρι, πραγματικά, να μην σας τύχει...
Αν θέλεις κάτι άλλο, ΠΜ. Αρκετά το off topic αλλά τα λέω και τα ξαναλέω και... ούτε οι φίλοι μου δεν μ' ακούνε!
Ρε φιλε amyrou...
αφου τα εχουμε χιλιοπει,τι τα ξαναλες?!Η αληθεια ειναι οτι ενα θεματακι με τα γαντια το εχω...(δεν την παλευω)...αλλα κατα τ'αλλα δεν μπορεις να πεις οτι δεν φοραω τον εξοπλισμο!
Βλεπω τι γινεται στο δρομο...(αστα ειδα και ''πρωταγωνιστες''και μου ηρθε καπως...):hypnotize![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Πάντως χωρίς γάντια εγώ έχω τρομερό αίσθημα ανασφάλειας. Εκτός του ότι δεν ιδρώνει το χέρι στο γκριπ και είναι ποιο σταθερό, σε ενδεχόμενη επαφή με την άσφαλτο θα αποφύγεις τρελό γδάρσιμο και πίστεψέ με δε θα θες καθόλου να σαι με εγκαύματα ποιος ξέρει για πόσο καιρόΑρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Ρε φιλε amyrou...
αφου τα εχουμε χιλιοπει,τι τα ξαναλες?!Η αληθεια ειναι οτι ενα θεματακι με τα γαντια το εχω...(δεν την παλευω)...αλλα κατα τ'αλλα δεν μπορεις να πεις οτι δεν φοραω τον εξοπλισμο!
Βλεπω τι γινεται στο δρομο...(αστα ειδα και ''πρωταγωνιστες''και μου ηρθε καπως...):hypnotize![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Σε ειδα ωραιε μαυρε ληστη αρχες Συγγρου στο φαναρι......μου ειπες οτι πηρα ενα πολυ καλο και τιμιο μηχανακι και να το χαιρομαι.....συμφωνησα μαζι σου αλλα αναψε πρασινο και χαιρετιθηκαμε....παντα ορθιος φιλε και πολλα χιλιομετρα!!!
1992-1994 HONDA C50 6V
1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i
Σάββατο, μαύρος ληστής ψάρευε σε παραλία στον Άλιμο... Νομίζω δηλαδή, γιατί ήταν παρκαρισμένος στο πεζοδρόμιο και σε όλη την παραλία είχε μόνο δύο καλάμια ψαρέματος κάτω από το παρκαρισμένο. Περιττό να πω τι γέλιο έχω κάνει, σκεπτόμενος το "δεν πας για κανα ψάρεμα"Έπιασες τίποτα τουλάχιστον;
εχω δει 2 φορες τον κλωνο του amyroukai εκτος κι αν μας δουλευειΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Σάββατο, μαύρος ληστής ψάρευε σε παραλία στον Άλιμο... Νομίζω δηλαδή, γιατί ήταν παρκαρισμένος στο πεζοδρόμιο και σε όλη την παραλία είχε μόνο δύο καλάμια ψαρέματος κάτω από το παρκαρισμένο. Περιττό να πω τι γέλιο έχω κάνει, σκεπτόμενος το "δεν πας για κανα ψάρεμα"Έπιασες τίποτα τουλάχιστον;
οτι δεν κινειται το bandit![]()
ιδιο μηχανακι μπουφαν προβλεπομενος ρε λες![]()
pempth prwi kata tis 6:45 sthn attikh odo pros eleusina meta thn exodo gia e8nikh! mauros lhsths k8 me xeftilise pou para thn vroxh vghke tsarka enw egw o zaxarenios phra to amaxi gia na paw sth douleia! ftou mou! kala xiliometra se olous!!!![]()
Να τα βλέπετε εσείς οι απρόβλεπτοιΑρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77
εχω δει 2 φορες τον κλωνο του amyroukai...ιδιο μηχανακι μπουφαν προβλεπομενος...Εγώ δεν το έχω δει ακόμα, αλλά μου έχουν πει ότι κυκλοφορεί ένα ίδιο.
Δυστυχώς το δικό μου είναι ακόμα σκεπασμένο και διαλυμένο... Όπως φαίνεται στη φωτογραφία στο thread. Αλλά σήμερα υποτίθεται ότι ξεκίνησε το πακέτο από Αγγλία.![]()
Μαύρος δικάβαλος ληστής κατά τις 12 το μεσημέρι ανέβαινε προς το BMW event στο Ranch, εμείς κατεβαίναμε με τα GS για τη βόλτα...