Σελίδα 14 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 298

Θέμα: Κάνναβη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    υπαρχει ηδη νομος αλλα δεν εφαρμοζεται σχετικο με το αλκοολ και την οδηγηση
    Ε ας το κάνοθμε παράνομο και αυτό τότε

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από metalheart

Υ.Γ. Χωρίς διάθεση ειρωνίας , λίγο χιουμορ ίσως. Απλά προσπαθώ να καταλάβω την οπτική σας γωνία.
    Υ.Γ. 2 Μπορώ και εγώ να σου πω ιστορίες απο παρέες. Αλλα λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω σε αυτές που ξέρω και γνώρισα εγω συνήθως ένας από όλη την παρέα αρχιζει την ζουζού μέχρι που ή απομακρύνεται επειδή δεν θέλου και οι άλλοι ή τον διώχνουν οι άλλοι γιατί δεν το κόβει. [/B]
    Μπραβο φιλαρακι τοπιασες το νοημα.Αυτος ο ενας που φευγει απο την παρεα η που αποβαλλεται απ αυτην σταματαει να ειναι χρηστης?Η επειδη δεν ειναι στα ποδια μας δεν ασχολουμαστε μ αυτον?Η μηπως θα ασχοληθουμε οταν το προβλημα χτυπησει τη δικια μας πορτα?
    Τι ιστοριες να μας πεις κι απο ποιες παρεες?Απ αυτες που πινουν ενα τσιγαρο και νομιζουν οτι κανουν κατι?Λες και δεν τοχουν κανει καποιοι αλλοι.Τι πρωτοτυπο το να μαστουριαζει καποιος,κι απιστευτα επαναστατικο.

Τωρα αυτα με το Φωσκολο κλπ να πας να τα πεις στους φιλους σου κι οχι σε μενα.ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ να ειρωνευεσαι.Εισαι πολυ μικρος και ηλικιακα και σαν ανθρωπος για να ειρωνευτεις εσυ τη ζωη ενος ανθρωπου.Γκεκε?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Μπραβο φιλαρακι τοπιασες το νοημα.Αυτος ο ενας που φευγει απο την παρεα η που αποβαλλεται απ αυτην σταματαει να ειναι χρηστης?Η επειδη δεν ειναι στα ποδια μας δεν ασχολουμαστε μ αυτον?Η μηπως θα ασχοληθουμε οταν το προβλημα χτυπησει τη δικια μας πορτα?
    Τι ιστοριες να μας πεις κι απο ποιες παρεες?Απ αυτες που πινουν ενα τσιγαρο και νομιζουν οτι κανουν κατι?Λες και δεν τοχουν κανει καποιοι αλλοι.Τι πρωτοτυπο το να μαστουριαζει καποιος,κι απιστευτα επαναστατικο.
    Ούτε για επανάσταση σου είπα ούτε για το τίποτα άλλο μάλλον θα καταλάβεις και να σου πώ οπότε κάτσε να πιστέυεις την αλήθεια όπως στην είπανε 5, 10, 100 χρήστες και πίστεψε ότι έφταιγαν όλα τα άλλα ελτός απο αυτούς. Αυτό που σου είπα να καταλάβεις απο αυτό που έγραψα είναι ότι τα πέρι πρόθαλάμου γιατί πρέπει να ισχύουν επείδη ένας στους ν πέφτει στις μαλακίεσ μετά και για την να μην ιχύει οτι η πλειόψηφία είναι μια χαρα?
    Όπωσ είπαμε και πιο πρίν ο μαλάκας μαλακίες θα κάνει ότι και να πιεί. Και αυτός που θέλει να καταστραφεί θα καταστραφεί. Εσυ εξισώνεις τους πάντες έχοντας μιλήσει προφανώς μόνο με αυτούς που άρχισαν να πίνουν πρέζες μετά. Λυπάμαι αλλα δεν είναι η πλειοψηφία αυτή. Και όσο για τα και τις ιστορίες εσύ άρχισες να γράφεις παραμύθακια και κοκκινοσκουφίτσες. Γράψε και για έναν κόσμο που για την κατάντια των πρεζάκιων φταίει το μαύρο και όχι το μυαλό τους και η αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν τον κόσμο και ζήσε εκεί πέρα. Συγνώμη αλλα δεν ασχολούμε άλλο.

Υ.Γ. Πιτσιρίκο να λές τον γιό σου και αν θές σεβασμό ή κερδισε τον ή βάλε κανα ράσο να γίνεις μητροπολίτης. Όσα ξέρεις εσυ για μένα και την ζωή μου ξέρω και εγω για την ζωή σου. ΤΙΠΟΤΑ.Και εδώ μέσα είμαι για να σχολιάσω και να πώ ΓΝΩΜΕΣ όχι την ζωή καθενός. Έπεμενε εσυ και κάνε τις έρευνες σου. Δέξου όμως ότι κάποιος θα διαφωνεί μαζί σου. Τέλος προσπάθησε να καταλάβεις ότι επείδη σου είπαν οτι πιναν τσιγάρο για να γίνουν επαναστάτες δεν είναι αυτός ο πραγματικός λόγος που πίνουν όλοι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Tο καλυτερο το εγραψε καποιος σελιδες πριν.Αν δεν εχεις ονειρα και στοχους στην ζωη κανενα ναρκωτικο δεν μπορει να σου προσφερει την πολυποθητη ψυχικη και εγκεφαλικη αναταση.
    Αλλα και τα δηθεν ονειρα που προσφερουν σημερα οι ανθρωπινες κοινωνιες, σε εφιαλτες φερνουν πιο πολυ.Οι μεν δυτικες σου πασαρουν ληγμενες καριερες και αβεβαιο μελλον ,οι δε αναπτυσσομενες πεινα και αβεβαιο παρον.

Ούτε για επανάσταση σου είπα ούτε για το τίποτα άλλο μάλλον θα καταλάβεις και να σου πώ οπότε κάτσε να πιστέυεις την αλήθεια όπως στην είπανε 5, 10, 100 χρήστες και πίστεψε ότι έφταιγαν όλα τα άλλα ελτός απο αυτούς. Αυτό που σου είπα να καταλάβεις απο αυτό που έγραψα είναι ότι τα πέρι πρόθαλάμου γιατί πρέπει να ισχύουν επείδη ένας στους ν πέφτει στις μαλακίεσ μετά και για την να μην ιχύει οτι η πλειόψηφία είναι μια χαρα?
    Όπωσ είπαμε και πιο πρίν ο μαλάκας μαλακίες θα κάνει ότι και να πιεί. Και αυτός που θέλει να καταστραφεί θα καταστραφεί. Εσυ εξισώνεις τους πάντες έχοντας μιλήσει προφανώς μόνο με αυτούς που άρχισαν να πίνουν πρέζες μετά. Λυπάμαι αλλα δεν είναι η πλειοψηφία αυτή. Και όσο για τα και τις ιστορίες εσύ άρχισες να γράφεις παραμύθακια και κοκκινοσκουφίτσες. Γράψε και για έναν κόσμο που για την κατάντια των πρεζάκιων φταίει το μαύρο και όχι το μυαλό τους και η αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν τον κόσμο και ζήσε εκεί πέρα. Συγνώμη αλλα δεν ασχολούμε άλλο.

Υ.Γ. Πιτσιρίκο να λές τον γιό σου και αν θές σεβασμό ή κερδισε τον ή βάλε κανα ράσο να γίνεις μητροπολίτης. Όσα ξέρεις εσυ για μένα και την ζωή μου ξέρω και εγω για την ζωή σου. ΤΙΠΟΤΑ.Και εδώ μέσα είμαι για να σχολιάσω και να πώ ΓΝΩΜΕΣ όχι την ζωή καθενός. Έπεμενε εσυ και κάνε τις έρευνες σου. Δέξου όμως ότι κάποιος θα διαφωνεί μαζί σου. Τέλος προσπάθησε να καταλάβεις ότι επείδη σου είπαν οτι πιναν τσιγάρο για να γίνουν επαναστάτες δεν είναι αυτός ο πραγματικός λόγος που πίνουν όλοι.
    Τρικυμια εν κρανιω.Διαβασε οτι εχεις γραψει,διαβασε οτι εχουν γραψει κι ολοι οι αλλοι και τα ξαναλεμε.Και πουσαι πιτσιρικο μαθε λιγο συντακτικο και λιγη ορθογραφια.Δεν κανει κακο,ισως να μπορεσει καποιος να καταλαβει τι εννοεις.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Aν έιναι αυτο το πρόβλημα σου. Ποίος σου εγγυάται οτι όσοι μεθάν δεν οδηγούν? Γιατί δεν ζητάς την απαγόρευση του?
    εγώ δε κατάλαβα γιατί δείχνεις συνέχεια με το δάχτυλο τους άλλους και λες "κοίτα και αυτους κάνουν χειρότερα!" πάντα θα υπάρχουν χειρότερα αλλά δε δικαιολογούν τις πράξεις μας, τέτοια επιχειρήματα είναι ηλικίας δημοτικού.

θες να πίνεις; ΟΚ ΠΙΝΕ ΟΣΟ ΘΕΣ. αλλά μη περιμένεις και υποστίριξη ρε φίλε ούτε ελαφρυντικά.
    και γω καπνίζω πολύ αλλά ξέρω ότι κάνω μαλακία δε λέω μου κάνει παρέα με χαλαρώνει και πάει με το καφέ οπότε πείτε όλοι ότι καλά κάνω. Ίσα ίσα εκτιμώ όσους με βοήθησαν να το κόψω(Πολλές φορές το έχω κόψει χαχαχα).

Βαζω ενα κομματι μονο.Ολοκληρο θα το βρειτε εδω
    http://www.kethea.gr/pub/Category.as...&contentid=176

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2008 ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΕΥΡΩΠΗ

Η Ευρώπη παραμένει η μεγαλύτερη αγορά χασίς αλλά αποτελεί και τη δεύτερη αγορά κοκαΐνης και οπιούχων παγκοσμίως. Η ηρωίνη που διακινείται στις παράνομες αγορές προέρχεται από το Αφγανιστάν μέσω της βαλκανικής οδού ή μέσω του δρόμου του μεταξιού, ενώ μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης φτάνουν από τη Νότια Αμερική συχνά μέσω της δυτικής Αφρικής. Μια νέα τάση στη διακίνηση των παράνομων ουσιών αποτελεί το εμπόριο κοκαΐνης μέσω των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερη κοκαΐνη μεταφέρεται στις παράνομες αγορές της Δυτικής Ευρώπης μέσω της λεγόμενης βαλκανικής οδού, της οδού που παραδοσιακά αξιοποιείτο στη διακίνηση οπιούχων.

Παρά το γεγονός ότι η χρήση ηρωίνης και άλλων οπιούχων παρουσίαζε μείωση στη Δυτική Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως ίσως αυτό να αλλάζει Για παράδειγμα, αύξηση παρουσίασε στην Ολλανδία, ή στη Γαλλία στα νεαρότερα και κοινωνικά ενταγμένα τμήματα του πληθυσμού. Ωστόσο, το πρόβλημα παραμένει οξυμένο στην Ανατολική Ευρώπη, όπου υπάρχουν περίπου 2 εκατομμύρια χρήστες οπιούχων. Η χρήση οπιούχων αυξήθηκε στη Ρωσική Ομοσπονδία και σε άλλες χώρες της Ανατολικής καθώς και σε χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης κατά μήκος της βαλκανικής οδού. Η εκτεταμένη διακίνηση και χρήση ηρωίνης έχει οδηγήσει σε διάδοση του AIDS/HIV, με την Ουκρανία να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η θεραπεία της χρήσης ηρωίνης σε εγκαταστάσεις διαμονής, η οποία κυριαρχούσε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, συναντάται λιγότερο σήμερα. Πιο συχνά γίνεται στη βάση της εξωτερικής παρακολούθησης. Τα δίκτυα θεραπείας εξωτερικής παρακολούθησης αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια σε Βουλγαρία. Εσθονία, Φιλανδία, Ελλάδα, Λιθουανία και Ρουμανία. Περίπου το 53% των εξαρτημένων που συμμετέχουν σε προγράμματα εξωτερικής παρακολούθησης προσέρχονται για θεραπεία της εξάρτησης από οπιούχα και οι υπόλοιποι για θεραπεία της εξάρτησης από άλλα ναρκωτικά, ιδιαίτερα την κάνναβη (22%) και την κοκαΐνη (16%). Ο αριθμός των ατόμων που αναζητά θεραπεία για την εξάρτηση από τα ναρκωτικά, ιδιαίτερα τα οπιούχα, είναι υψηλότερος στην Ανατολική Ευρώπη απ’ ό,τι στη Δυτική.

Η κάνναβη παραμένει η πιο διαδεδομένη ουσία χρήσης στην Ευρώπη. Περίπου 71 εκατομμύρια άνθρωποι (ηλικίας 15-64) έχουν δοκιμάσει την ουσία κατά τη διάρκεια της ζωής τους και περίπου το 7% έχει κάνει χρήση της μέσα στον τελευταίο χρόνο. Τα χαμηλότερα ποσοστά επικράτησης της χρήσης στης κάνναβης τον περασμένο χρόνο (ηλικία 15-64) εντοπίζονται μεταξύ άλλων (Βουλγαρία, Μάλτα) στην Ελλάδα, όπως ισχύει και για τους μαθητές 15-16 που έχουν κάνει χρήσης της ουσίας.

Η χρήση κοκαΐνης έχει γίνει πιο διαδεδομένη σε ορισμένα μέρη της Δυτικής Ευρώπης, όπως στη Γαλλία όπου διπλασιάστηκε τα τελευταία δέκα χρόνια.

Αύξηση συνεχίζει παρουσιάζει η παράνομη παρασκευή συνθετικών ναρκωτικών σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Στη Ρωσική Ομοσπονδία εντοπίστηκαν πάνω από τα μισά παράνομα εργαστήρια αμφεταμίνης σε σχέση το συνολικό αριθμό των εργαστηρίων που εντοπίστηκαν σε όλη την Ευρώπη.
    Τα δελτία Τύπου της Έκθεσης στα ελληνικά, τα οποία περιλαμβάνονται στην έκδοση που κρατάτε, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΚΕΘΕΑ (www.kethea.gr). Ολόκληρη την Έκθεση στα αγγλικά μπορείτε να τη βρείτε στην ιστοσελίδα του INCB (www.incb.org).

ΕΣΗΕΑ, 19 Φεβρουαρίου 2009
    Δρ. Χαράλαμπος Πουλόπουλος, Διευθυντής ΚΕΘΕΑ

Γράψε και για έναν κόσμο που για την κατάντια των πρεζάκιων φταίει το μαύρο και όχι το μυαλό τους και η αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν τον κόσμο και ζήσε εκεί πέρα.
    +900... πιτσιρικο!
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από slowman
    εγώ δε κατάλαβα γιατί δείχνεις συνέχεια με το δάχτυλο τους άλλους και λες "κοίτα και αυτους κάνουν χειρότερα!" πάντα θα υπάρχουν χειρότερα αλλά δε δικαιολογούν τις πράξεις μας, τέτοια επιχειρήματα είναι ηλικίας δημοτικού.

θες να πίνεις; ΟΚ ΠΙΝΕ ΟΣΟ ΘΕΣ. αλλά μη περιμένεις και υποστίριξη ρε φίλε ούτε ελαφρυντικά.
    και γω καπνίζω πολύ αλλά ξέρω ότι κάνω μαλακία δε λέω μου κάνει παρέα με χαλαρώνει και πάει με το καφέ οπότε πείτε όλοι ότι καλά κάνω. Ίσα ίσα εκτιμώ όσους με βοήθησαν να το κόψω(Πολλές φορές το έχω κόψει χαχαχα).
    Φίλε μου ούτε σου δείχνω τους άλλους για να σου πω ότι κάνουν χειρότερα ούτε να δικαιολογηθώ θέλω για τίποτα. Ότι έχω κάνει το έκανα επειδη το ήθελα εγώ και δεν είπα ποτέ σε κανέναν ότι έφταιξε αυτός. Αυτά που σου δείχνω είναι απλα ο λόγος που μου φένετε παράξενο να θεωρούνται τόσο διαφορέτικα δύο πράγματα που στην ουσία δεν έχουν ούτε τόσο διαφορέτικες ούτε παρενέργειες ούτε τόσο διαφορετικές επιπτώσεις αλλά παρόλα αυτά να υπάρχει τόσο μεγάλος διαχωρισμός ως προς την ποινή για την χρήση τους.

Σου έιπα ότι δεν πίνω και σου είπα και τον λόγο. Τώρα οταν ήθελα να πιώ έπινα χωρίς να μου το πούνε και για αυτό σε παράκαλω σταμάτα να επαναλαμβάνεις ότι ΑΝ ΘΕΣ ΠΙΕΣ.

Δεν αποποινικοποιείται γιατί ακόμα τα κονομάαει το κράτος.
    Οι μισοί μέσα γι αυτό είναι. Βάλε κι ένα ολόκληρο σύστημα προστίμων, δικηγόρων, δικαστικων και άλλες βλακίες με το ζύγισμα... Δεν παίζει αποποινικοποίηση.

Μακρυά από τη φούντα και τα μεσημεριιανάδικα.

Έχει άλλα μέρη αμα θες να στρίψεις φίλε..
    Fun Is Not A Straight Line

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
    Δεν αποποινικοποιείται γιατί ακόμα τα κονομάαει το κράτος.
    Οι μισοί μέσα γι αυτό είναι. Βάλε κι ένα ολόκληρο σύστημα προστίμων, δικηγόρων, δικαστικων και άλλες βλακίες με το ζύγισμα... Δεν παίζει αποποινικοποίηση.

Μακρυά από τη φούντα και τα μεσημεριιανάδικα.

Έχει άλλα μέρη αμα θες να στρίψεις φίλε..
    να μην λεμε ανυποστατα πραγματα επειδη κατι τετοιο ακουστηκε και πριν.
    αρχικα,αν φορολουνταν κανονικα θα εβγαζε τα τριπλα απο τους φορους.
    για παραδειγμα,το 2000 στις Ηπα ξοδευτηκαν 36 δις σε κοκο,11 δις σε μαυρο,10 δις σε πρεζα,5.5 δις σε μεταμφεταμινες και 2,4 δις σε διαφορα αλλα τα οποια βεβαια ειναι παρανομα,μαυρα λεφτα που δεν φορολογουνται και ξεπλενεται το πολυ το 1/5 απο αυτα.
    επισης,το κοστος υγειας μονο για το 2000 απο την χρηση νακρωτικων(δλδ ατυχηματα που προκληθηκαν,ξυλοδαρμοι κ.α μαζι βεβαια με τα αμμεσα προβληματα των ναρκωτικων) ηταν 14,899 εκατομυρια δολλαρια.το κοστος σε παραγωγη ηταν 110,000 εκατομυρια.μαζι με αλλα κοστη(διωξη κ.α) ηταν συνολικα 160,000 εκατομυρια.μονο για το 2000.
    μεσα σε αυτα δεν υπολογιζω το κοστος σε ανθρωπινο δυναμικο(αστυνομικους και πολιτες) που σκοτωθηκαν λογω ναρκωτικων(κυνηγι,συλληψεις,παραπλευρες απωλειες) γιατι ειναι ανυπολογιστο και οχι μια απλη στατιστικη.
    ξερεις ποσο κοστιζει μια δικη και μια φυλακιση?
    απο 20,000-50,000 τον χρονο για καθε ατομο.εφοσον παραδεχθει την ενοχη του.
    βεβαια στην αμερικη εχουν ειδικα δικαστηρια μονο για ναρκωτικα που κοστιζουν πολυ λιγοτερο και δεν εχουν το δικο μας συστημα που ειναι υπερβολικα αυστηρο στα ναρκωτικα.
    η ελλαδα βεβαια οχι,δεν εχει ειδικα δικαστηρια.σε ολα αυτα συνυπολογισε ολες τις μερινμες αποκαταστασης που εκπιπτουν φορολογιας και οσους δουλευουν εθελοντικα σε αυτες επισης εις βαρος φορολογουμενης εργασιας και μετα πες μου αν το κρατος τα κονομαει και απο που.υπολογισε και το κοστος φυλακων( χοντρικα 30,000 ανα ατομο τον χρονο σε απλη φυλακη) και τα εξοδα επανενταξης και εργασιακης εκπαιδευσης.
    το κρατος δεν κερδιζει,ισα ισα χανει πολλα.το ξεπλυμα που κανει το χρημα νομιμο απο τα ναρκωτικα δε φτανει ουτε καν να δει με κυαλια τα αληθινα ποσα που παιζουν απο πισω.
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Τρικυμια εν κρανιω.Διαβασε οτι εχεις γραψει,διαβασε οτι εχουν γραψει κι ολοι οι αλλοι και τα ξαναλεμε.Και πουσαι πιτσιρικο μαθε λιγο συντακτικο και λιγη ορθογραφια.Δεν κανει κακο,ισως να μπορεσει καποιος να καταλαβει τι εννοεις.
    Με την παρτυ σου μέχρι να μάθεις μεγαλώσεις αρκέτα ωστε να συνομιλάς και να απαντάς σε αυτά που σουν λενε και όχι να λες πιτσιρικο κτλ δεν ασχολούμε. Είναι πολυ εύκολο απλά να σε ειρωνευτώ αλλά δεν θα κάτσω να σου κάνω την χάρη. Αλήθεια πάντως οτιδήποτε δεν καταλαβες λόγω του συντακτικού και τισ ορθογραφίας μου επισήμανε τα και ευχαρίστως να σου τα εξηγήσω. Αλλά μάλλον δεν θες να καταλάβεις. Να δημιουργήσεις εντυπώσεις θες

Με την παρτυ σου μέχρι να μάθεις μεγαλώσεις αρκέτα ωστε να συνομιλάς και να απαντάς σε αυτά που σουν λενε και όχι να λες πιτσιρικο κτλ δεν ασχολούμε. Είναι πολυ εύκολο απλά να σε ειρωνευτώ αλλά δεν θα κάτσω να σου κάνω την χάρη. Αλήθεια πάντως οτιδήποτε δεν καταλαβες λόγω του συντακτικού και τισ ορθογραφίας μου επισήμανε τα και ευχαρίστως να σου τα εξηγήσω. Αλλά μάλλον δεν θες να καταλάβεις. Να δημιουργήσεις εντυπώσεις θες

Το 80% απ αυτα που εχεις γραψει.Ειρωνευεσαι και μαλιστα πολυ γιατι δεν εχεις επιχειρηματα.Το μονο που κανεις ειναι να αγιοποιεις τους χρηστες κανναβης κι αυτο ειναι επικινδυνο.

Αυτοί που λες όταν πλακώνονται στα ξίδια τι κάνουν δλδ? Τραβάνε πιστόλια???
    Γιατί όσους ξέρω εγώ το λιγότερο βαριούνται να έχουν "επιθετικη συμπεριφορά" μετά από κανένα τσιγάρο.

Τώρα για τισ θεωρίες με τα μείγματα και τα βρασίματα να απαγορευτεί και η βενζίνη (κανουν πολλοι μείγματα), να απαγορευτεί και το Red Bull (σκοτώνει και αυτό με αλκοόλ) και να μην πούμε άλλα ποσα πρέπει να απαγορευτούν...

πιστευω ότι όπως θα μάθεις (-ω, -ούμαι) τα παιδια να καβάλανε το μηχανάκι με κράνος και στολή και να ξεδίνουν σε πίστες και όχι στον δρόμο (με σκοπό να προφυλαχθούν αυτά ) έτσι θα πρέπει να μάθουν και το μέτρο είτε στο αλκοόλ είτε στο τσιγαριλίκι απλά σε έναν πιτσιρικά είδικά ο συνδυασμός των συνεπειών (ας δεχθούμε ότι είναι τουλάχιστον ίσες με του αλκοόλ σε μακροχρόνια κατάχρηση) και του απαγορευμένου θα το κάνει απλά πιο ελκυστικό

Αυτό που θέλω να δω είναι ποιές θα είναι οι αντιδράσεις όλων αυτων που καταφέρονται κατα της κάνναβης ΑΝ μία μέρα τους απαγορευτεί να πίνουν το τσιπουράκι και την μπυρίτσα τους με τις ίδιες δικαιολογίες που απαγορέυεται η κάνναβη. Τα ίδια θα λέτε και τότε?

Κάπου το είχα δεί αυτό Δαλιανίδης ήταν, Φώσκολος ήταν δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια μου. Όποιος προσπαθήσει να σας πείσει ότι εν έτη 2009 δεν ξέρει την διαφορά του μπάφου απο την πρέζα και ότι του δωσαν το ένα επείδη δεν είχε απο το άλλο μάλλον σας δουλέυει. Εύτυχως δεν ζούμε στα χρόνια του Μιχαλόπουλου και του Γαρδέλη.

Υ.Γ. Πιτσιρίκο να λές τον γιό σου και αν θές σεβασμό ή κερδισε τον ή βάλε κανα ράσο να γίνεις μητροπολίτης

Υ.Γ Με βαση τα εικοσι χρονια διαφορας που εχουμε(28-04-63) θα μπορουσες να εισαι γιος μου,οποτε μπορω να σε λεω πιτσιρικο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (στην εφερα)

Να πω την αλήθεια δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα, 10 σελίδες και, αλλα το έχω ψιλό ψάξει το θέμα... Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Ολλανδικής Κυβέρνησης και από δημοσιογραφικές έρευνες η αποποινικοποίηση της Κάνναβης μειώνει τους χρηστες σε νεαρή ηλικία, σταθεροποιεί τους χρηστες της ηρωίνης σε μεγαλύτερες ηλικίες, μειώνει την σχετική εγκληματικότητα και των θανάτων.

Πιστεύω ότι ο κάθε ενήλικας έχει δικαίωμα να αποφασίζει μόνος του τι είναι καλό γι αυτόν και θεωρώ ότι ειναι καλύτερα να αποποινικοποιηθούν όλες οι συμπεριφορές από τις οποίες δεν βλάπτεται κανείς άλλος παρά μόνο αυτοί που ελεύθερα τις επιλέγουν.

Εάν δίναν ελεύθερη κάνναβη σε cooffee shop όπως και στο Άmsterntam ή σε περίπτερα, και μικροποσότητες ελεγχόμενης ηρωίνης σε δημοσια νοσοκομεία όπου οι εθισμένοι θα την προμηθευόντουσαν έπειτα από γνωμάτευση δημοσιου ιατρού, τότε και θα πεθαίναν πιο λίγοι από τις ναρκωτικές ουσίες αλλα και θα είχαν εξαλείψει και τον ετήσιο τζίρο της μαύρης αγοράς των ναρκωτικών που ανέρχεται σε τουλάχιστον δέκα δισεκατομμύρια Ευρώ. Σημειωτέον, πρώτα το άτομο εθίζεται στην μαύρη αγορά και στην παραεμπόρια και κατόπιν σε όλο και σκληρότερες ουσίες. Αφού η κοινωνία μας διέπεται από τους νομους της παραεμπορίας, το άτομο συναναστρέφεται με την μαύρη αγορά, αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος απόκτησης της.

Υπάρχουν στην αγορά πολλά πιο επικίνδυνα κατασκευάσματα από την κάνναβη, όπως το αλκοόλ που μπορεί να προκαλέσει σωματική εξάρτηση, βίαιη συμπεριφορά ακόμη και θάνατο. Από την χρήση της κάνναβης ποτε δεν έχει σημειωθεί θάνατος!

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από carpe_diem
    Να πω την αλήθεια δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα, 10 σελίδες και, αλλα το έχω ψιλό ψάξει το θέμα... Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Ολλανδικής Κυβέρνησης και από δημοσιογραφικές έρευνες η αποποινικοποίηση της Κάνναβης μειώνει τους χρηστες σε νεαρή ηλικία, σταθεροποιεί τους χρηστες της ηρωίνης σε μεγαλύτερες ηλικίες, μειώνει την σχετική εγκληματικότητα και των θανάτων.

Πιστεύω ότι ο κάθε ενήλικας έχει δικαίωμα να αποφασίζει μόνος του τι είναι καλό γι αυτόν και θεωρώ ότι ειναι καλύτερα να αποποινικοποιηθούν όλες οι συμπεριφορές από τις οποίες δεν βλάπτεται κανείς άλλος παρά μόνο αυτοί που ελεύθερα τις επιλέγουν.

Εάν δίναν ελεύθερη κάνναβη σε cooffee shop όπως και στο Άmsterntam ή σε περίπτερα, και μικροποσότητες ελεγχόμενης ηρωίνης σε δημοσια νοσοκομεία όπου οι εθισμένοι θα την προμηθευόντουσαν έπειτα από γνωμάτευση δημοσιου ιατρού, τότε και θα πεθαίναν πιο λίγοι από τις ναρκωτικές ουσίες αλλα και θα είχαν εξαλείψει και τον ετήσιο τζίρο της μαύρης αγοράς των ναρκωτικών που ανέρχεται σε τουλάχιστον δέκα δισεκατομμύρια Ευρώ. Σημειωτέον, πρώτα το άτομο εθίζεται στην μαύρη αγορά και στην παραεμπόρια και κατόπιν σε όλο και σκληρότερες ουσίες. Αφού η κοινωνία μας διέπεται από τους νομους της παραεμπορίας, το άτομο συναναστρέφεται με την μαύρη αγορά, αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος απόκτησης της.

Υπάρχουν στην αγορά πολλά πιο επικίνδυνα κατασκευάσματα από την κάνναβη, όπως το αλκοόλ που μπορεί να προκαλέσει σωματική εξάρτηση, βίαιη συμπεριφορά ακόμη και θάνατο. Από την χρήση της κάνναβης ποτε δεν έχει σημειωθεί θάνατος!
    εχουν σημειωθει πολλοι εμμεσοι θανατοι
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Σελίδα 14 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το μεγάλο οικολογικό έγκλημα - κλωστική κάνναβη
    από HolyDiver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2007, 11:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •