ευχαριστω πολυ,πραγματικα με συγκινησες...Αρχικά δημιουργήθηκε από eXJey
Περνουσα απο καταστηματα - μαντρες και εβλεπα μηχανες 10ετιας - 15ετιας να γυαλιζουν και να λαμπουν ετσι ακριβως και απορουσα. Τωρα καταλαβαινω οτι ανθρωποι σαν εσενα, Σπυρο, τις ελυναν βιδα-βιδα και τις ξανασυναρμολογουσαν απο την αρχη. Και σιγουρα με λιγοτερο μερακι μια και αυτοι -με καποιες εξαιρεσεις βεβαια- θα ελεγχανε που και που την ωρα να σχολασουνε.
Με πολυ μεγαλη χαρα θα εβαζα στο τρενο και την δικη μου να μου την κανεις ετσι ακριβως, αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος για τα εσωψυχα του μοτερ. Αν υποθεσουμε οτι η ολη δουλεια θα στοιχιζε περιπου 1200-1500 ευρω μαζι με τα μαστορικα, φαντασου ενα μηνα μετα να κολουσε το μοτερ. Το υπολοιπο τοτε θα ηταν χρησιμο μονο για το σαλονι. Ειναι πολλα τα 25 χρονια βλεπεις.
Η συντηρηση εξαρχης αυτου του κινητηρα διαβασα σε αλλα threads οτι μπορει να γινει "pain in the neck" με βιδες που σπαζουν, φλαντζες με διαρροες κτλ. Και αν πεις να κανεις και εσωτερικο service και κυλινδροπιστονα αλλαγη, ο κουκος αηδονι στην κυριολεξια.
Τελικα αυτα τα σπορ*** ειναι για συναισθηματικα δεμενους .. πορτοφολαδες, με το συμπαθειο. Μερικοι απο εμας ας προσγειωθουμε στην πραγματικοτητα μια και ο Σπυρος μας εκανε λιγακι να ονειρευτουμε.
τι να πω εγω τωρα?με συγκινησες ρε φιλε...και το φιλε το εννοω,γιατι καθε βραδυ που περναω τις φωτογραφιες περιμενα να δω αν καποιος μου εστειλε ενα μηνυμα,και οταν γινοταν αυτο την αλλη μερα ειχα μεγαλυτερη ορεξη για συνεχεια.ευχαριστω...
Σπορ τα οποια ειναι καλυτερο να ασχολεισαι μονος, παρα να βαζεις αλλους να στα κανουν. Ομως, εκαστος στο ειδος του. Η τεχνη πληρωνεται και πολυ δυσκολα εμπιστευεσαι ξενους να στην υλοποιησουν. Εκτος κι αν υπαρχουν τρανταχτες αποδειξεις, οπως ολη αυτη η ειλικρινης εξιστορηση της σειρας των εργασιων σε αυτο το thread.