Σελίδα 14 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 294

Θέμα: Xlr Restoring

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από eXJey
    Περνουσα απο καταστηματα - μαντρες και εβλεπα μηχανες 10ετιας - 15ετιας να γυαλιζουν και να λαμπουν ετσι ακριβως και απορουσα. Τωρα καταλαβαινω οτι ανθρωποι σαν εσενα, Σπυρο, τις ελυναν βιδα-βιδα και τις ξανασυναρμολογουσαν απο την αρχη. Και σιγουρα με λιγοτερο μερακι μια και αυτοι -με καποιες εξαιρεσεις βεβαια- θα ελεγχανε που και που την ωρα να σχολασουνε.

Με πολυ μεγαλη χαρα θα εβαζα στο τρενο και την δικη μου να μου την κανεις ετσι ακριβως, αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος για τα εσωψυχα του μοτερ. Αν υποθεσουμε οτι η ολη δουλεια θα στοιχιζε περιπου 1200-1500 ευρω μαζι με τα μαστορικα, φαντασου ενα μηνα μετα να κολουσε το μοτερ. Το υπολοιπο τοτε θα ηταν χρησιμο μονο για το σαλονι. Ειναι πολλα τα 25 χρονια βλεπεις.

Η συντηρηση εξαρχης αυτου του κινητηρα διαβασα σε αλλα threads οτι μπορει να γινει "pain in the neck" με βιδες που σπαζουν, φλαντζες με διαρροες κτλ. Και αν πεις να κανεις και εσωτερικο service και κυλινδροπιστονα αλλαγη, ο κουκος αηδονι στην κυριολεξια.

Τελικα αυτα τα σπορ*** ειναι για συναισθηματικα δεμενους .. πορτοφολαδες, με το συμπαθειο. Μερικοι απο εμας ας προσγειωθουμε στην πραγματικοτητα μια και ο Σπυρος μας εκανε λιγακι να ονειρευτουμε.
    τι να πω εγω τωρα?με συγκινησες ρε φιλε...και το φιλε το εννοω,γιατι καθε βραδυ που περναω τις φωτογραφιες περιμενα να δω αν καποιος μου εστειλε ενα μηνυμα,και οταν γινοταν αυτο την αλλη μερα ειχα μεγαλυτερη ορεξη για συνεχεια.ευχαριστω...

Σπορ τα οποια ειναι καλυτερο να ασχολεισαι μονος, παρα να βαζεις αλλους να στα κανουν. Ομως, εκαστος στο ειδος του. Η τεχνη πληρωνεται και πολυ δυσκολα εμπιστευεσαι ξενους να στην υλοποιησουν. Εκτος κι αν υπαρχουν τρανταχτες αποδειξεις, οπως ολη αυτη η ειλικρινης εξιστορηση της σειρας των εργασιων σε αυτο το thread.
    ευχαριστω πολυ,πραγματικα με συγκινησες...

μπηκε η σελα (κρουασαν),μασκα και προστατευτικο αλυσιδας....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	1374 
Μέγεθος:	86,1 KB 
ID:	167469

καινουργια ζοαν και λαιμοι εξατμισης....

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	1377 
Μέγεθος:	77,1 KB 
ID:	167470

το τελικο....

Όνομα:	3.jpg 
Προβολές:	1354 
Μέγεθος:	73,8 KB 
ID:	167471

σειρα ειχε η μπαταρια.τη βαζω πανω γυρναω κλειδι και το πιο συνηθισμενο πραγμα σε ολα τα μηχανακια μου δινει τεραστια χαρα.αναβουν οι λυχνιες,νεκρα,δουλευει η κορνα...βγαινουν και οι ατελειες ομως, τα φλας αναβουν σταυρωτα,το πισω στοπ δεν δουλευει....

Όνομα:	4.jpg 
Προβολές:	1351 
Μέγεθος:	76,0 KB 
ID:	167472

φτιαχνω φλας,αλλαζω λαμπακι στο στοπ και ειμαι ετοιμος για τη μεγαλη στιγμη.να παρει μπρος.καινουργια βενζινη,γυρισμα διακοπτη,μανιβελα αλλα τιποτα ειναι κλειστο το ρουμπινε ρε μ@λ@κ@.δευτερη μανιβελια,τιποτα παλι κατεβαινω κατω και ανοιγω με ισιο κατσαβιδι το ποτηρακι του καρμπυρατερ,αφηνω μπολικη βενζινη να τρεξει.τριτη μανιβελια και μπραου το μικρο μονοκυλινδρο παιρνει μπροστα.αρυθμο στην αρχη,γρηγορα ομως στρωνει ,και κραταει σταθερο ρελαντι.με τον ιδιοκτητη χοροπηδαμε απο την χαρα μας σαν μικρα παιδια.η γυναικα μου κουναει το κεφαλι με απορια.γυναικες παιδι μου δεν καταλαβαινουν.αφου πηρε μπροστα μπορω στη συνεχεια να βαλω τα υπολοιπα πλαστικα.παραξενο,τη χαρα διαδεχεται θλιψη,το ταξιδι πλησιαζει στο τελος του...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ggelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    τριτη μανιβελια και μπραου το μικρο μονοκυλινδρο παιρνει μπροστα.αρυθμο στην αρχη,γρηγορα ομως στρωνει ,και κραταει σταθερο ρελαντι.
    :a19: είσαι lspiros.Μπράβο για τη δουλειά.είναι πραγματικά υπέροχη

με τον ιδιοκτητη χοροπηδαμε απο την χαρα μας σαν μικρα παιδια.
    εδώ εμείς χαρήκαμε πολύ με την όλη φάση.Παρακολουθώ εξ αρχής την ανακατασκευή και δεν χόρταινα να παρακολουθώ

παραξενο,τη χαρα διαδεχεται θλιψη,το ταξιδι πλησιαζει στο τελος του...
    Μεγαλύτερη σημασία πιστεύω πως είχε το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Τώρα θα το κοιτάς και θα λες:"να το δημιούργημά μου" με καμάρι !!!
    Συγχαρητήρια για την ανακατασκευή
    If you gonna die...

... die with your boots on

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    απλα :a19:
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    εύγε! ο επόμενοοοοοος!

Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Καλές σούζες φίλε!

Αρτιμελής... ακόμη. Το avatar του/της eXJey
    ευχαριστω πολυ,πραγματικα με συγκινησες...
    Σπύρο δεν γράφω μόνο για να γράφω φίλε, με τις φωτογραφίες σου μου έχεις σπάσει το φράγμα του παραλόγου και δεδομένου ότι ζω σε απομακρυσμένη από το κέντρο περιοχή όπως σου είπα, κοντεύει να σκάσει το εγώ μου διότι και να θέλω να μάθω πάνω στο μηχανάκι αυτό, δεν έχω πουθενά υποστήριξη γαμώτ@... Παίρνω τηλέφωνο στο πιο οικείο συνεργείο και ρωτώ το απλό, αν μπορούνε να μου περάσουν καινούργιες ακτίνες στην πίσω ρόδα του xl γιατί κάνει οχταράκια, η απάντηση "χμμ, δεν υπάρχει χρόνος" κτλ, λεπτοδουλειές δηλαδή που τα μαστόρια δεν ασχολούνται. Φαντάζομαι εσύ την δουλειά αυτή την έχεις μάλλον σαν χόμπυ, σαν 2η εργασία, γι αυτό και το πονάς!

Δεν πειράζει για το 2ο στροφόμετρο αν δεν το δίνει ο ιδιοκτήτης (επί πληρωμή), θα σε παρακαλούσα αν μπορείς να μου δώσεις με pm (αν ενοχλεί τους κανόνες του forum) κάποιο τηλέφωνο να ρωτήσω για τα εξής ανταλλακτικά, γιατί έτσι ή αλλιώς αυτό το μηχανάκι θα το φτιάξω μόνος μου, όχι σαν το δικό σου, όχι με τέτοια λεπτομέρεια, αλλά θέλω να το κάνω τουλάχιστον να ξεφύγει από την ρεμαλίστικη κατάσταση που είναι τώρα (πάνω του έχουν καταγραφεί οι καιρικές συνθήκες από το 84 έως σήμερα, μια που το γκαράζ και δεν υπάρχει, και είναι του ..αλλουνού).

Με την εξής σειρά προτεραιότητας, χρειάζομαι:

-Δεξί πλαινό καπάκι
    -Στροφόμετρο (το XL250R το στρογγυλοφάναρο έχω, όπως το είπες το ιαπωνικό).
    - Ρεζερβουάρ (αυτή την στιγμή μου έχουν φορέσει ένα από XL600 και κάθεται άσχημα γιατί είχε τρυπήσει το μανίσιο)
    -Λαιμός εξάτμισης.

Ολα τ'άλλα νομίζω γίνονται σιγά σιγά . Εχω ήδη αποθηκεύσει όλο το thread σου, και καλό είναι νομίζω να μπει Sticky μαζί ίσως με άλλες αναπαλαιώσεις γιατί τέτοια λεπτομέρεια που παραθέτεις, δύσκολα την ξαναβρίσκεις.
    Αποστόλης

exjey εχεις pm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo24
    Οτι και να πω ειναι λιγο,εισαι ΑΨΟΓΟΣ.Εχω δει αμετρητες ανακατασκευες απο κοντα και κυριως BMW,λογο δουλειας,αλλα η δικη σου ειναι το κατι αλλο.Μολις γυρναω απ την δουλεια μπαινω να δω μηπως κι εβαλες καμια νεα φωτο.Πραγματικα πιστευω οτι εχεις ξεσηκωσει πολλους απο δω μεσα,φυσικα κι εμενα.Σ'ευχαριστουμε........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    μπραβο για το μερακι και την ορεξη,συγχαρητηρια!!

Σελίδα 14 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Honda Xlr
    από mitsakos_18 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2007, 09:31
  2. αμορτισερ Honda Xlr
    από JOHN_HONDA_F_E στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2007, 04:15
  3. αμορτισερ Honda Xlr
    από JOHN_HONDA_F_E στο forum Off topic