Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 216

Θέμα: Καγκουριές, καγκουροφόρουμ και αιφνίδιοι θάνατοι ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan

Και γιά να μην ξεχνιόμαστε, σήμερα, αντί να σωπάνε, έστω από θλίψη, αφού ενοχή δεν νοιώθουνε,

...για να μην ξεχνιομαστε επειδη καπου εδω μεσα κρυβεται η αληθινη σου κατηγορια (γιατι να νοιωθουμε ενοχη αν δεν φταιμε εμεις οι κακοι που σκοτωσαμε τον φιλο μας) , θα σου θυμισω τα ιδια σου τα λεγομενα οταν ερθει η καταλληλη στιγμη -και δεν θα ειναι σε καποιο ποστ , αλλα θα σε κοιταω μεσα στα ματια μπας και μπορεσεις να μου μιλησεις χωρις να τα κατεβασεις σαν ντροπαλο κοριτσακι που ειπε ψεματα στον μπαμπα του για το πρωτο του ραντεβου που η μαμα ξερει ολη την αληθεια και δεν μιλαει....
    ...και για να ξεκαθαριζουμε μιας και εχεις γινει ρομπα γιατι εχεις βαλει 50 ανθρωπους και γραφουνε για να εξυπηρετησεις τον σκοπο σου (ο οποιος ειναι ασχετος απο αυτα που τους εχεις βαλει και γραφουν τοσα και τοσα ποστ).....

Δεν νοιωθουμε καμια ενοχη για το φιλαρακι μας....νοιωθουμε παρα πολυ ασχημα που δεν ειναι μαζι μας....σου ειχα απαγορευσει να ανακατεψεις καταστασεις και σχεσεις και φιλιες και οικογενειες , αλλα αψηφοντας με τα εκανες ολα μαζι μεσα σε ενα σκουπιδαριο λεξεων και παραπληροφορησης......κατι που ξεκινησες απο το συλλυπητηριο θρεντ και συνεχιζεις και σε αυτο...

Δεν εισουνα πουθενα οταν ειχα κανει αγιο τον μικρο να παρει καλο κρανος και να μην λυπηθει τα λεφτα...ουτε σε ειδα πουθενα οταν πηρε ολοσωμη φορμα απο τις καλυτερες γιατι ετσι συνηθιζε να βγαινει η παρεα , ουτε οταν του εξηγουσαμε να μην κυνηγαει εμπειροτερους αναβατες και οτι για εναν αγνωστο μεσα απο το κρανος πανω σε ενα ss δεν ξερει αν καβαλαει 6 μηνες ή 6 δεκαετιες και δεν θα τον αντιμετωπιζε οπως εμεις που τον ξεραμε....δεν σε θυμαμαι απο καποια μερια να δινεις συμβουλες οδηγικης πατροτητας και να ενδιαφερεσαι......
    ...βρισκω το παρον ενδιαφερον σου καλπικο και αηδιαστικο!

...γιατι λες οτι σε βριζω...ποτε σε εβρισα?....επειδη μερικες λεξεις απλα πηγαζουν με αυθορμητισμο???...συ ειπας!
    Εδω χασαμε το φιλαρακι μας και εχεις βγει και μας κατηγορεις κανοντας εμπειρογνομωσυνη του καναπε και δεν μας φτανει ο πονος μας ,εχουμε και εσενα που επεστρεψες απο τα αζητητα να μας ανεβασεις την πιεση.....αν επροκειτο για αλλον λογο ειλικρινα σου μιλαω θα ειχες ακουσει πολυ χειροτερα , αλλα μας επιασες σε μια ''μουδιασμενη'' φαση και αρκετα ''σαστισμενους'' απο την απωλεια του φιλου μας....εγω λεω την πραξη σου ασεβεια....δεν μπορουσες να σκασεις ετσι?απλα δεν μπορουσες.....βλεπεις οτι εχει συμβει κατι πολυ ασχημο και βγαινεις να το χρησιμοποιησεις σαν αφορμη για να λυσεις προσωπικες σου διαφορες (που δεν εχουμε και προηγουμενα αισωπε!).....η κινηση σου ηταν εξυπνη (μεχρι ενος σημειου) γιατι μας χτυπησες οντας πολυ ευαλωτους και ασχετα απο οτι λες εσυ , απο timing τα πηγες πολυ καλα.....οσο για το αν εχουμε προηγουμενα μη με κανεις και αρχισω τα λινκ απο τα κατορθωματα σου αλλου ...δεν θελω να δημιουργηθουν εντυπωσεις παρα την αποστροφη που νοιωθω για το ατομο σου....
    ...ηδη πιστευω οτι το ολισθημα σου ειναι αρκετα μεγαλο για να σε χαρακτηρισουνε ακομα και αυτοι που μεχρι πριν λιγο συμφωνουσαν με τα ασχετα περι οδηγηκης παιδειας που πασαριζες...τωρα μετα την εξυπνη κινηση να λυσεις τα υπαρξιακα σου ζητηματα , εκανες την ανοητη κινηση να δειξεις τι πραγματικα θελεις...και δεν νομιζω να συμφωνουν πολλοι με αυτο...σε αφηνω στο ελεος των υπολοιπων....

....ειναι πραγματικα πολυ ασχημο αυτο που εκανες και πιαστηκες και γ@μω τα κοροιδα απο τον βυρωνα που αναφερει απο την αρχη την δυσπιστια του για τον σκοπο του θρεντ που ανερτησες....και απο εμενα και απο αλλους...αλλα αυτος που σε πουλησε πιο πολυ απο ολους ειναι ο εαυτος σου μεγαλε , που δεν μπορει να κανει τιποτα αλλο εκτος απο το να ειναι....ο εαυτος σου!
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    ας μην συνεχιστεί αυτή η παρωδία πληγώνοντας ακόμα περισσότερο αυτούς που ήταν δίπλα του.
    Καλημέρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Και για να πεσουν οι τονοι.....

Μια συντομη συνεντευξη στην ομοσπονδια MOTOGP

-Καλησπερα σας.Σε ποιο φορουμ γραφεται ? (Κατα το "Πως ονομαζεστε?")
    -Στο moto.gr
    -Α...μαλιστα.Η προηγουμενη εμπειρια σας ?
    -Ανεβαινω Μπραλλο σε 8:14 , Ισθμια-Επιδαυρο 16:30 και Νεα Αρτακη - Αϊ-Γιαννη Ρωσσο 11:39
    -Συγκλονιστικο.Αλλα.....
    -Αλλα τι ?
    -Εχμμμ αυτους τους χρόνους τους πετυχαινουν και οι "δικοι" μας, Ροσσι,Μελαντρι,Πεντροζα κλπ κλπ.
    -Φορωντας τσοκαρο,βερμουδα και Rayban ?
    -Προσλαμβανεστε !

ξεκινας απο την επικινδυνοτητα των καγκουροφορουμ,την ακους,συνεχιζεις αλλαζοντας στυλ και πηγαινοντας στο ανιδιοτελες "εγω θελω να προστατευτουν τα νεα παιδια" και στο τελος που ζορισε η κατασταση αρχισες να μιλας για τα χιλιομετρα που πηγαινε ο πιτσιρικας πριν σκοτωθει...

δηλαδη γιωργο,οπως αποδεικνυεται απο τα δικα σου γραφομενα,το θεμα σου ειναι να αποδωθουν ευθυνες σε μερικους πολυ συγκεκριμενους ανθρωπους της βολτας για τον θανατο του παλληκαριου...

αυτο αποδεικνυεται περιτρανα απο την αναλλωση σου σε ολοκληρο σεντονι ετσι ωστε να αποδειξεις οτι φασκουν κι αντιφασκουν..."οχι 30 αλλα 70"...η εμμονη σου να αποδειξεις μια τοσο ασημαντη λεπτομερεια, συγκρινομενη με το γεγονος του χαμου του παιδιου, εμενα μου δειχνει οτι το μονο που σε νοιαζει ειναι να αποδωσεις δακτυλοδειχνοντας ευθυνες...

οποτε παει περιπατο ο αλτρουισμος σου και βγαινει μικροτητα....σκοτωνεται το παλληκαρι,αγνωστο σε εσενα κι εσυ προσπαθεις να κανεις τους κολλητους του να φανουν δολοφονοι και ψευτες...

αυτο καταλαβαινω εγω,αλλα ειλικρινα ειναι μια απο τις φορες που ευχομαι εχω καταλαβει λαθος...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

αυτο αποδεικνυεται περιτρανα απο την αναλλωση σου σε ολοκληρο σεντονι ετσι ωστε να αποδειξεις οτι φασκουν κι αντιφασκουν..."οχι 30 αλλα 70"...η εμμονη σου να αποδειξεις μια τοσο ασημαντη λεπτομερεια...

.

Θα μεινω σε αυτο φιλε rein γιατι εχουν ειπωθει πολλα: Βασικα εχει γινει ενα ''παζαρι χιλιομετρων'' και ακουγεται οτι θες.....30 , 40 , 50 , 60 , 70....μεχρι 200 ακουσα......αλλοι παιρνουν την βοηθεια του κοινου , αλλοι το 50/50 , μερικοι επιλεγουν στην τυχη...αλλοι παιρνουν τηλεφωνο την γιαγια τους και ρωτανε.....
    ....πρεπει να παιζει καποιο χρηματικο επαθλο δεν γινεται αλλιως......

Το λυπηρο ειναι οτι καποιοι δεν δεχονται το γεγονος οτι ο μικρος ΔΕΝ ετρεχε....θελουν να ακουσουν μια ιστορια με δρακους , πριγκιπισσες , ιπποτες και με 299 στο κοντερ για να μπορουν να στησουν το ερωτοδικιο της συμφορας και να αναταραξουν την ασημαντη τους υπαρξη με κατι θορυβωδες.....

...εγω μενω στην αρχικη μου δηλωση , η οποια πηγαζει απο γεγονοτα στα οποια υπηρξα παρων :
    Πηγαινα μπροστα με καμια 30(+- ποσα ρε γ@μοτο...) χαω με σκοπο σε λιγα μετρα να ακινητοποιηθω , οπως και ο blitzer , οπως και ο νικολακης.....αν καποιος πηγαινε με 70 χαω 10 μετρα πισω μου λογικα θα με προσπερνουσε μεσα σε λιγα κλασματα του δευτερολεπτου....ισως παλι να ηταν οχι 10 αλλα 20 μετρα πισω μου και να μπορουσε να ''εχει'' κατι παραπανω...αλλα ποσα παραπανω ρε γ@μωτο...ποσα?

...αλλα και παλι τι ξερω εγω...?...ο καναπες μου δεν ειναι ιδιαιτερα αναπαυτικος και οι εμπειρογνωμοσυνες μου ωχριουν μπροστα σε αυτες των καναπεδοκενταυρων-ιατροδικαστων με super γωνιακο καναπε με δερματινη επενδυση απο varagis collection....(γιατι απο μηχανη σκ@τα)...

Το παραπανω ειναι ενας επιμερους σχολιασμος για οσους δεν γνωριζουν τι ακριβως συνεβη , και δεν παιρνει συζητηση ουτε ειναι θεμα δημοκρατιας με ποσα χιλιομετρα εγινε το κακο.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    ας μην συνεχιστεί αυτή η παρωδία πληγώνοντας ακόμα περισσότερο αυτούς που ήταν δίπλα του.
    Καλημέρα
    +990

zefos δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες του δυστυχήματος. Μόνο και μόνο ότι έγινε σε ένα parking σε φάση ανασυγκρότησης αρκεί για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    'Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται', 'The Kangooria Strike Back' ! Ούτε να κοιμηθεί κανένας δεν μπορεί ;;;
    Όλο το freebikers.gr μπήκε στο moto.gr ίσα ίσα να με κατατροπώσει ;

Λέτε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ότι άνοιξα το θρεντ γιά καγκουροφόρουμ για να ΣΑΣ κατηγορήσω για το θάνατο του NickCBR.

Αμ δέ ! Μεγάλη ιδέα έχετε γιά τον εαυτό σας !

Βαρέθηκα να λέω και να ξαναλέω ότι η συζήτηση ανοίχτηκε από μένα γιά ΟΛΟΥΣ τους πιτσιρικάδες που ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ από ομοϊδεάτες σας και καταλήγουν άδοξα.

Γιατί συζήτησα γιά το δικό σας τραγικό ατύχημα ;;;;

ΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο byrOn ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕ τη συζήτηση παραθέτοντας κοτζάμ λινκ που οδηγούσε σε αυτή ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ !

Εγώ ποτέ δε μίλησα γιά σας ειδικά, όχι γιατί μασάω τα λόγια μου, αλλά επειδή ΣΑΣ θεωρώ ένα ΜΙΚΡΌ ΘΛΙΒΕΡΟ μέρος μόνο από ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗ ΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟ ΠΙΤΣΤΟΠ ΓΙΑΤΙ ΟΡΓΑΝΩΝΑΤΕ 'ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ' ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ;

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

ΠΟΙΟΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΤΕ ;

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ 200 σε δημόσιους δρόμους. Το καταλαβαίνετε ;;;;;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ.

ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΨΕΣ, ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ή στο κοντινότερο ΟΥφάδικο.

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ.
    ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΚΛΗΘΩ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΑΡΕΕΣ, ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ πάνε με 200 στον δημόσιο δρόμο, ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΕΛΩΝΕΤΕ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΕΖΑ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΩ 'ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑΣ' Ή ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ;

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΚΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ. Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΜΥΑΛΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΜΑΣ 'ΚΟΥΛΟΥΣ' ΚΑΙ 'ΦΛΩΡΟΥΣ' ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΓΚΟΥΡΙΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ RENNMEISTER ΕΙΝΑΙ OTI AYΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Τ'ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΥΡΑΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΧΛΜ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ !!!

Αυτά. Εκεί που μας χρωστάγανε ...μας πήραν και το βόδι.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ακυρο..

δεν θελω να εχω συμετοχη σε αυτο το ποστ..τελικα δε ξερω ποιος και αν καποιος εχει δικιο η αδικο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    Θα μεινω σε αυτο φιλε rein γιατι εχουν ειπωθει πολλα
    φιλε μου δεν γνωριζομαστε...αλλα με το να συνεχειζεις να απαντας/απολογησε (το απολογησε μου βγαινει εμενα) μονο τροφη για σχολια δινει...η σιωπη δεν σημαινει και συμφωνω γιατι εχω αδικο....αλλα εχεις μπει στο τρυπακι να απαντας λες και εχει σημασια το πως εγινε....το μονο που εχει σημασια (φανταζομαι ) ειναι οτι χαθηκε ο φιλος σας...εμενα δεν μου πεφτει λογος...ουτε μου λειπει....ουτε κανω συζητησεις με την παρεα μου τι ωραια που περναγαμε μαζι του....τεσπα εσυ ξερεις καλυτερα...

Γιωργο Macrozan τα ειχαμε πει και απο κοντα....ο καθενας ειναι ενηλικος και πρεπει να αναλαμβανει τις ευθυνες του...αν θελει να τρεχει θα το κανει....αν θελει να πηγαινει κοτα παλι θα το κανει....δεν ειναι σωστο να προσπαθεις να ΠΕΙΣΕΙΣ (οπως εγραψες) αλλα να συμβουλευεις....αλλα με τον σωστο τροπο...και οχι οπως το κανεις τωρα (κατα την γνωμη μου παντα)....και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως εχεις λυσει ολα τα προβληματα που αφορουν εσενα και θες ντε και καλα να σωσεις τον υπολοιπο κοσμο...προσοχη...δεν λεω να αδιαφορουμε αλλα οχι να το κανουμε και σημαια...

το παιδι δεν το γνωριζα...δεν μου λειπει....δεν τα εβαψα και μαυρα....στεναχωρηθηκα (γιατι σκεφτηκα οτι και εγω καβαλαω μηχανη κλπ κλπ) αλλα μετα η ζωη μου συνεχειστηκε....οπως φανταζομαι τον περισσοτερων που εστειλαν τα συλληπητηρια τους....αλλα μην στηλιτευτε ετσι την μνημη του....θεωριες του κωλου....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    φιλε μου δεν γνωριζομαστε...αλλα με το να συνεχειζεις να απαντας/απολογησε (το απολογησε μου βγαινει εμενα) μονο τροφη για σχολια δινει...η σιωπη δεν σημαινει και συμφωνω γιατι εχω αδικο....αλλα εχεις μπει στο τρυπακι να απαντας λες και εχει σημασια το πως εγινε....το μονο που εχει σημασια (φανταζομαι ) ειναι οτι χαθηκε ο φιλος σας...εμενα δεν μου πεφτει λογος...ουτε μου λειπει....ουτε κανω συζητησεις με την παρεα μου τι ωραια που περναγαμε μαζι του....τεσπα εσυ ξερεις καλυτερα...

Γιωργο Macrozan τα ειχαμε πει και απο κοντα....ο καθενας ειναι ενηλικος και πρεπει να αναλαμβανει τις ευθυνες του...αν θελει να τρεχει θα το κανει....αν θελει να πηγαινει κοτα παλι θα το κανει....δεν ειναι σωστο να προσπαθεις να ΠΕΙΣΕΙΣ (οπως εγραψες) αλλα να συμβουλευεις....αλλα με τον σωστο τροπο...και οχι οπως το κανεις τωρα (κατα την γνωμη μου παντα)....και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως εχεις λυσει ολα τα προβληματα που αφορουν εσενα και θες ντε και καλα να σωσεις τον υπολοιπο κοσμο...προσοχη...δεν λεω να αδιαφορουμε αλλα οχι να το κανουμε και σημαια...

το παιδι δεν το γνωριζα...δεν μου λειπει....δεν τα εβαψα και μαυρα....στεναχωρηθηκα (γιατι σκεφτηκα οτι και εγω καβαλαω μηχανη κλπ κλπ) αλλα μετα η ζωη μου συνεχειστηκε....οπως φανταζομαι τον περισσοτερων που εστειλαν τα συλληπητηρια τους....αλλα μην στηλιτευτε ετσι την μνημη του....θεωριες του κωλου....

κάπου έχεις δίκιο, στη χώρα μας όταν μιλάει κανείς για το γενικό καλό, συχνά παρεξηγούνται τα κίνητρά του

Όσο αφορά την αναγκαιότητα της ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ γιά επιβίωση θα παραθέσω το ποστ τού Uriah Heep που έγραψε προχθές στην ανάλογη συζήτηση που κάνουμνε στο ίδιο thread που άνοιξα σε διπλανό φόρουμ.

Γράφει σοφά ένας φίλος από πάνω : PISKOSGA : ''... ο μοτοσυκλετιστής δεν έχει ποτέ δίκιο και ποτέ προτεραιότητα ''

Και απαντάει ο Uriah Heep :

'' Ακριβώς!

Τα ατυχήματα στην Ελλάδα δεν οφείλονται ούτε στον κακό ωροσκόπο,

... ούτε στον ανάδρομο Ερμή!

Όταν η πειθαρχία στον ΚΟΚ βρίσκεται σε βαθμό βαρέως ξεκαρδίσματος, ο μόνος τρόπος για να επιβιώσεις, είναι να μην ξεχάσεις ΠΟΤΕ τις παραπάνω κουβέντες!''

Αυτά γιά όσους προκαλούν καθημερινά την τύχη κι άμα συμβεί η άσχημη θυμούνται τον γαμωμέρφυ κλπ κλπ

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΕΖΑ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΩ 'ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑΣ' Ή ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ;

.
    Εισαι αδιορθωτος και δεν σε αγγιζει τιποτα....
    ....και συνεχιζεις να λες ψεματα προκειμενου να μπορεσεις να πιαστεις απο καπου......

....φυγαμε απο το πιτ (οχι απαραιτητα μονιμα) για προσωπικους λογους και η δημιουργια νεου φορουμ ειχε ψηφιστει πολυ πριν-ΚΑΙ- απο τον συγχωρεμενο....μη μιλας αμα δεν ξερεις....

...και ο λογος ηταν καποια σβησμενα ποστ με αντιδημοκρατικο τροπο (παλι δεν γνωριζεις αλλα παλι μιλας) και μη με κανεις να μπω σε λεπτομερειες για ενα φορουμ που με φιλοξενισε ,που περασα καλα , που συνεχιζω να ειμαι μελος και που εχω αφησει αρκετους φιλους....εσυ τι λογο εχεις και σε επιασε ο πονος ξαφνικα?...η συντριπτικη πλειοψηφια στο δημοψηφισμα προσταξε να μπαναριστεις και απο τοτε δηλαδη δεν εχει γινει κανενα θεμα σου ''up''.....αιωνια η μνημη σου!

...ουτε γκρινιαξε κανεις για τις βολτες και τα βιντεο (τα οποια δεν ειναι ολα με καγκουριλικια-αλλα παλι δεν ξερεις-παλι μιλας)......ΑΠΛΑ η διαχειρηση του pitstop δημιουργησε μια ''κλειστη'' για καποια μελη νεα κατηγορια για να μην ''παρασυρθει'' κανεις......ασχετο ασχετο ασχετο...οπως αυτα που γραφεις......

Οσο για τους freebikers σε καταλαβαινω...πρεπει να ειναι η μοναδικη φορα που σε μπαναρανε πριν καν γραψεις οτιδηποτε....δεν εχεις μαθει ετσι το ξερω.....αλλα εχουν γνωση οι φυλακες και σιγα μη σε αφησουνε δηλαδη να κανεις τα ιδια που κανεις εδω και αλλου και πιο περα....

..πες το χρυσε μου οτι λες για τους free.....μας εχεις γκαστρωσει τοση ωρα....

Α!...κοιταξα και τις βολτες των free.....ειναι νεοσυστατοι βλεπεις και εχουνε μια βολτα για μπανιο με τα παιδια τους στο copa copana και αλλη μια για μπανιο παλι στο αλεποχωρι που την ποσταρα εγω.....παντως στην θαλασσα δεν ειχε καγκουρο ή τουλαχιστον δεν ειδα εγω κανενα.....

...οταν τελειωσεις με τα καγκουροφορουμ και μπεις επιτελους στο guiness book of records μετα σου προτεινω να τα βαλεις με τον ΣΔΑ-100-ΔΜΚΤ........ (συλλογο δικυκλιστων ανω των 100 ετων που στην μεγαλη τους καριερα δεν μαθανε και τιποτα)

...εκει σιγουρα κατι θα ξερεις να γραψεις χωρις να σε διαψευσει κανεις.....!

...τωρα κανε μας την χαρη και σταματα τα ψεματα .....κατανταει εκνευριστικο.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Κατεβάστε το ...

Εδώ απλά υπάρχουν προσωπικές κόντρες.

Ότι είχε να πει ο καθένας το έχει πει. Enough. Τα μηνύματα περάστηκαν.

Ασφαλή Οδήγηση για όλους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Κατεβάστε το ...

Εδώ απλά υπάρχουν προσωπικές κόντρες.

Ότι είχε να πει ο καθένας το έχει πει. Enough. Τα μηνύματα περάστηκαν.

Ασφαλή Οδήγηση για όλους.

+1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ 200 σε δημόσιους δρόμους. Το καταλαβαίνετε ;;;;;

ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΚΛΗΘΩ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΑΡΕΕΣ, ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ πάνε με 200 στον δημόσιο δρόμο, ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΕΛΩΝΕΤΕ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ.

εγω που παω με 210 μου επιτρεπετε να πηγαινω σε δημοσιους δρομους ή ανηκω και εγω στους "αλλους"??

:rotflmao: :rotflmao:

επισης θεωρειτε αστειο αυτο με τα 200 γιατι:

1) ολες οι ss (ειτε 600, ειτε 750, ειτε 1000) πιανουν αυτα τα χλμ σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα και ΟΛΟΙ οσοι τις εχουν, τις εχουν παει με τοσα και με πολυ παραπανω.
    2) μπορει να πηγαινεις μια ζωη με 200 σε μια αδεια ευθεια και να μην παθεις ποτε τιποτα. αντιστοιχα να μπεις με καμια 60αριαχλμ σε καποια στροφη που δεν πρεπει να πας αδιαβαστος...

ρε μεγαλε ξεκινας μια σταυροφορια γι'αυτους που πανε με την ταυτοτητα στο στομα και "παρασυρουν" αθωα αγορακια στο να σκοτωθουν εντελως ατοπα.

λες και ειναι ανηλικα.

λες και δεν ξερουν τι μπορει να συμβει ανα πασα στιγμη και ωρα.

εγω παλι θεωρω πολυ πιο επικινδυνο καποιον που παει με 60 (και ειναι και 60+) και δεν ξερει τα βασικα της μοτοσυκλετας κλπ.

ας αρχισουμε λοιπον εναν "πολεμο" κατα των παππουδων με τις βεσπες και τα παπια με μειωμενα αντανακλαστικα και χωρις αισθηση του δρομου και του κακοσυντηρημενου δικυκλου τους.

μπορει να μην παρασερνουν αθωα αγορακια αλλα παρασερνουν σιγουρα καποιους αλλους χρηστες της οδου.

δεν πας καλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

ας αρχισουμε λοιπον εναν "πολεμο" κατα των παππουδων με τις βεσπες και τα παπια με μειωμενα αντανακλαστικα και χωρις αισθηση του δρομου και του κακοσυντηρημενου δικυκλου τους.

:hypnotize

αγορασε και vespa ο Tai???

Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF