και δεν μου λες, εκτος απο newbie μηπως θα σε ενδιεφερε να γινεις groupie?Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor![]()
και δεν μου λες, εκτος απο newbie μηπως θα σε ενδιεφερε να γινεις groupie?Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
.....................ΕΕΕΕΕΕΕΥΥΥΥΥΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΑρχικά δημιουργήθηκε από Razor
![]()
![]()
Κολόπαιδα
Δεν υπάρχει περίπτωση να πλακωθώ με γυναίκα που οδηγάει μηχανή. Τις σέβομαι όσο απεχθάνομαι τις χαζογκόμενες με τα scooter
(και εδώ είναι το σημείο που ελπίζω να μην υπάρχουν τέτοιες και εδώ
)
σε ζητααααααννννεεεεεεεε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ο 'τρουπεράκος' λοιπόν........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
You BETA believe...
γιατί τα μωράκια πάνω στα σκούτερ είναι χαζογκόμενες...?Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
:......όσο απεχθάνομαι τις χαζογκόμενες με τα scooter.....![]()
δεντόπιασα αυτό...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
γιατί τα μωράκια πάνω στα σκούτερ είναι χαζογκόμενες...?![]()
δεντόπιασα αυτό...![]()
Eίναι η ίδια νοοτροπία με το "πρέπει να πάρω 1000 γιατί το 600 είναι για φλώρους και μου είναι λίγο"
Αν έχεις 600 είσαι φλώρος,αν είσαι γκόμενα με σκούτερ είσαι χαζογκόμενα κτλ..
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο εκλεκτός! :rotflmao:
εσύ 600 δεν έχειςΑρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Eίναι η ίδια νοοτροπία με το "πρέπει να πάρω 1000 γιατί το 600 είναι για φλώρους και μου είναι λίγο"
Αν έχεις 600 είσαι φλώρος,αν είσαι γκόμενα με σκούτερ είσαι χαζογκόμενα κτλ..
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο εκλεκτός! :rotflmao:![]()
:rotflmao:
![]()
ΠΟΥΤΑΝΑ ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
ναι ρε,και? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
εσύ 600 δεν έχεις![]()
:rotflmao:
![]()
ΠΟΥΤΑΝΑ ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ![]()
:a13: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
ναι ρε,και? :rotflmao:![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
τωρα εγω φταιω???ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
.....................ΕΕΕΕΕΕΕΥΥΥΥΥΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
σε ζητααααααννννεεεεεεεε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
αυτο ηταν..το πουλαω το σκουτερακι μου ...... ειδα την αληθεια..... μονο με το Ζ τωρα στο δρομο τελος....μπας και αναιβει το αι κιου μου (πως λεμε αι σταδιαλαρε κατι τετοιο)
υσ¨τα αγορια με σκουτερ τι ειναι???δε θυμαμαι τι ειχει πει ο ασημενιος αναβατης ρε γμτ
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Γενικά ναι, το έχω σκεφτεί αρκετές φορέςΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
και δεν μου λες, εκτος απο newbie μηπως θα σε ενδιεφερε να γινεις groupie?![]()
Εσύ τώρα μάλλον αναφέρεσαι στον Τρουπερούλη ε? Αν μου κάνει prive live μαζί με τους manowar και με το αμάνικο εννοείτε πως κάτι θα γίνει
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
γιατί τα μωράκια πάνω στα σκούτερ είναι χαζογκόμενες...?![]()
δεντόπιασα αυτό...![]()
Μα να μην αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω? Εκφράστηκα και εγώ λάθος οπότε my bad
Εννοείται πως δεν είναι όλες οι γκόμενες που καβαλάνε σκουτεράκια χαζογκόμενες. Αναφέρομαι σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις που δυστυχώς είχα την ατυχία να γνωρίσω και δυστυχώς ήτανε αρκετές. Μπορεί και να είναι ψυχολογικό εν μέρη γιατί έχω και εγώ τις εμπειρίες μου... Φαντάστειτε να αράζετε έξω στον πεζόδρομο του σχολείου σας για να κάνετε τσιγάρο και ξαφνικά να στρίβει στον πεζόδρομο μια γλυκήτατη και αθώα κοπελίτσα με το σκουτεράκι της... και εκεί που πάει να δώσει λίγο γκάζι παραπάνω να ασχολείτε ξαφνικά με το κινητό της και η κατάληξη να είναι η εξής : εκείνη ξαπλωμένη κάτω και εσείς να βρίζετε ακατάπαυστα γιατι το σκουτεράκι προσγειώθηκε πάνω σας... Βέβαια αυτά είναι κουλά ατυχήματα και συμβαίνουν μια στις τόσες, ελπίζω πως δεν αποτελούνε τον κανόνα. Απλώς επειδή έχω ακούσει και εχώ δει αρκετά ηλίθια ατυχήματα με σκούτερακια (και δεν μου δίνουνε και την ίδια αίσθηση όσων αφορά την οδήγηση) τα έχω λιγάκι στην μπούκα. Και εννοείτε πως είχα και ανάλογες εμπειρίες και με αγοράκια , απλώς στο παραπάνω ποστ αναφερόμουν ειδικά σε γυναίκες. ¨οποτε μάλλον έριξα ένα αρκετά προκλητικό σχόλιο ε? Αν έθιξα κάποιον/κάποια συγγνώμη
![]()
παρακαλω οπως αποστειλετε βιογραφικο στην γραμματεα μου με σεξυ περιβολλη καθως και γυμνη και θα σας καλεσουμε στην οντισιον !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
Γενικά ναι, το έχω σκεφτεί αρκετές φορέςΕσύ τώρα μάλλον αναφέρεσαι στον Τρουπερούλη ε? Αν μου κάνει prive live μαζί με τους manowar και με το αμάνικο εννοείτε πως κάτι θα γίνει
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
υσ¨τα αγορια με σκουτερ τι ειναι???δε θυμαμαι τι ειχει πει ο ασημενιος αναβατης ρε γμτ
Τα σκούτερ είναι για τους πουστράκηδες και λουλούδες είχε πει ο Ένας,ο εκλεκτός![]()
![]()
![]()
Silver Bullet ΕΕΕΕΕΛΑΑΑΑΑΑ ΠΙΣΣΩΩΩΩΩΩ WE MISS YOU SO MUCH..Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Τα σκούτερ είναι για τους πουστράκηδες και λουλούδες είχε πει ο Ένας,ο εκλεκτός![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλά έλεγε ο σπυράκος.. δεν ντρέπεσαι να χρησιμοποιείς το χιλιάρι σου για να αποπλανείς αθώα κοριτσάκια.. αλήτη..Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
παρακαλω οπως αποστειλετε βιογραφικο στην γραμματεα μου με σεξυ περιβολλη καθως και γυμνη και θα σας καλεσουμε στην οντισιον !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()