Σελίδα 14 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 341

Θέμα: Another Newbie :P

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
    και δεν μου λες, εκτος απο newbie μηπως θα σε ενδιεφερε να γινεις groupie?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Κολόπαιδα Δεν υπάρχει περίπτωση να πλακωθώ με γυναίκα που οδηγάει μηχανή. Τις σέβομαι όσο απεχθάνομαι τις χαζογκόμενες με τα scooter (και εδώ είναι το σημείο που ελπίζω να μην υπάρχουν τέτοιες και εδώ )
    .....................ΕΕΕΕΕΕΕΥΥΥΥΥΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

σε ζητααααααννννεεεεεεεε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ο 'τρουπεράκος' λοιπόν........ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

You BETA believe...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    :......όσο απεχθάνομαι τις χαζογκόμενες με τα scooter.....
    γιατί τα μωράκια πάνω στα σκούτερ είναι χαζογκόμενες...?

δεντόπιασα αυτό...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

δεντόπιασα αυτό...

Eίναι η ίδια νοοτροπία με το "πρέπει να πάρω 1000 γιατί το 600 είναι για φλώρους και μου είναι λίγο"
    Αν έχεις 600 είσαι φλώρος,αν είσαι γκόμενα με σκούτερ είσαι χαζογκόμενα κτλ..

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο εκλεκτός! :rotflmao:

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
    Eίναι η ίδια νοοτροπία με το "πρέπει να πάρω 1000 γιατί το 600 είναι για φλώρους και μου είναι λίγο"
    Αν έχεις 600 είσαι φλώρος,αν είσαι γκόμενα με σκούτερ είσαι χαζογκόμενα κτλ..

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο εκλεκτός! :rotflmao:
    εσύ 600 δεν έχεις

:rotflmao:

ΠΟΥΤΑΝΑ ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    εσύ 600 δεν έχεις

:rotflmao:

ΠΟΥΤΑΝΑ ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ναι ρε,και? :rotflmao:

Μανιβελάτο μέλος
    ναι ρε,και? :rotflmao:
    :a13: :rotflmao:
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    .....................ΕΕΕΕΕΕΕΥΥΥΥΥΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

σε ζητααααααννννεεεεεεεε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    τωρα εγω φταιω???ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ?

:rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    αυτο ηταν..το πουλαω το σκουτερακι μου ...... ειδα την αληθεια..... μονο με το Ζ τωρα στο δρομο τελος....μπας και αναιβει το αι κιου μου (πως λεμε αι σταδιαλαρε κατι τετοιο)

υσ¨τα αγορια με σκουτερ τι ειναι???δε θυμαμαι τι ειχει πει ο ασημενιος αναβατης ρε γμτ

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    και δεν μου λες, εκτος απο newbie μηπως θα σε ενδιεφερε να γινεις groupie?
    Γενικά ναι, το έχω σκεφτεί αρκετές φορές Εσύ τώρα μάλλον αναφέρεσαι στον Τρουπερούλη ε? Αν μου κάνει prive live μαζί με τους manowar και με το αμάνικο εννοείτε πως κάτι θα γίνει

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

δεντόπιασα αυτό...
    Μα να μην αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω? Εκφράστηκα και εγώ λάθος οπότε my bad Εννοείται πως δεν είναι όλες οι γκόμενες που καβαλάνε σκουτεράκια χαζογκόμενες. Αναφέρομαι σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις που δυστυχώς είχα την ατυχία να γνωρίσω και δυστυχώς ήτανε αρκετές. Μπορεί και να είναι ψυχολογικό εν μέρη γιατί έχω και εγώ τις εμπειρίες μου... Φαντάστειτε να αράζετε έξω στον πεζόδρομο του σχολείου σας για να κάνετε τσιγάρο και ξαφνικά να στρίβει στον πεζόδρομο μια γλυκήτατη και αθώα κοπελίτσα με το σκουτεράκι της... και εκεί που πάει να δώσει λίγο γκάζι παραπάνω να ασχολείτε ξαφνικά με το κινητό της και η κατάληξη να είναι η εξής : εκείνη ξαπλωμένη κάτω και εσείς να βρίζετε ακατάπαυστα γιατι το σκουτεράκι προσγειώθηκε πάνω σας... Βέβαια αυτά είναι κουλά ατυχήματα και συμβαίνουν μια στις τόσες, ελπίζω πως δεν αποτελούνε τον κανόνα. Απλώς επειδή έχω ακούσει και εχώ δει αρκετά ηλίθια ατυχήματα με σκούτερακια (και δεν μου δίνουνε και την ίδια αίσθηση όσων αφορά την οδήγηση) τα έχω λιγάκι στην μπούκα. Και εννοείτε πως είχα και ανάλογες εμπειρίες και με αγοράκια , απλώς στο παραπάνω ποστ αναφερόμουν ειδικά σε γυναίκες. ¨οποτε μάλλον έριξα ένα αρκετά προκλητικό σχόλιο ε? Αν έθιξα κάποιον/κάποια συγγνώμη

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Γενικά ναι, το έχω σκεφτεί αρκετές φορές Εσύ τώρα μάλλον αναφέρεσαι στον Τρουπερούλη ε? Αν μου κάνει prive live μαζί με τους manowar και με το αμάνικο εννοείτε πως κάτι θα γίνει
    παρακαλω οπως αποστειλετε βιογραφικο στην γραμματεα μου με σεξυ περιβολλη καθως και γυμνη και θα σας καλεσουμε στην οντισιον !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

υσ¨τα αγορια με σκουτερ τι ειναι???δε θυμαμαι τι ειχει πει ο ασημενιος αναβατης ρε γμτ

Τα σκούτερ είναι για τους πουστράκηδες και λουλούδες είχε πει ο Ένας,ο εκλεκτός

Μανιβελάτο μέλος
    Τα σκούτερ είναι για τους πουστράκηδες και λουλούδες είχε πει ο Ένας,ο εκλεκτός
    Silver Bullet ΕΕΕΕΕΛΑΑΑΑΑΑ ΠΙΣΣΩΩΩΩΩΩ WE MISS YOU SO MUCH..

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    παρακαλω οπως αποστειλετε βιογραφικο στην γραμματεα μου με σεξυ περιβολλη καθως και γυμνη και θα σας καλεσουμε στην οντισιον !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καλά έλεγε ο σπυράκος.. δεν ντρέπεσαι να χρησιμοποιείς το χιλιάρι σου για να αποπλανείς αθώα κοριτσάκια.. αλήτη..

Σελίδα 14 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Another sad story
    από rsp στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2006, 18:21
  2. Another 1500 km to go...
    από Kostas NL στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2005, 03:14
  3. Incoming...newbie
    από Σφήγκας600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2005, 17:55
  4. Newbie
    από $py στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2005, 15:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ