Τη δεν σου φαινεται λογικο ρε σειρα?Απλο κοντερ εχει το DRZ.Eπειδη ειναι ηλεκτρονικο δεν λεει κατι.Με ντιζα λειτουργη οχι με ωρομετρο.Αμα βγαλεις την ντιζα απλα δεν γραφει χιλιομετρα.Οσο γυρναει η μπροστινη και εχεις την ντιζα επανω θα γραφει.
Τη δεν σου φαινεται λογικο ρε σειρα?Απλο κοντερ εχει το DRZ.Eπειδη ειναι ηλεκτρονικο δεν λεει κατι.Με ντιζα λειτουργη οχι με ωρομετρο.Αμα βγαλεις την ντιζα απλα δεν γραφει χιλιομετρα.Οσο γυρναει η μπροστινη και εχεις την ντιζα επανω θα γραφει.
καλά, κάτι παραπάνω θα ξέρεις για να το λέςΑρχικά δημιουργήθηκε από ger_zoym
Τη δεν σου φαινεται λογικο ρε σειρα?Απλο κοντερ εχει το DRZ.Eπειδη ειναι ηλεκτρονικο δεν λεει κατι.Με ντιζα λειτουργη οχι με ωρομετρο.Αμα βγαλεις την ντιζα απλα δεν γραφει χιλιομετρα.Οσο γυρναει η μπροστινη και εχεις την ντιζα επανω θα γραφει.δεν το ξέρω καθόλου αυτό το θέμα και ρωτάω για να μάθω
απλά λέω ότι μου φαίνεται παράξενο, τότε όλα τα μηχανακια με ντίζα θα τα δίνανε με τα μισά χιλιόμετρα αφού δε μετράει όταν τη βγάζεις![]()
Πλακα κανεις τωρα.Φυσικα και ετσι γινετε τουλαχιστον στα μηχανακια με ντιζα.Δεν ειναι οπως οι μεγαλες συνχρονες πιστιαρες που το βαζεις στον εγκεφαλο και σου λεει εαν επεσε κιολας.Ενα απλο εντουρακι εχεις.
Εμενα οταν μου κλεψανε το κοντερ(+τη ΚΤΜομασκα..) εβαλα το Vapor , ευτυχος το ειχε βαλει πριν κατι μερες ενας φιλος στο δικο του που ξερει πολλαααα απο ηλεκτρονικα και με εφτιαξε με τη τοποθετηση του Vapor !Αρχικά δημιουργήθηκε από mpompas
δεν το βγάζω τότε γιατί μετά όταν το πουλήσω θα έχω πρόβλημα με τα συνολικά χιλιόμετρα που θα ναι λίγα
παράξενο μου φαίνεται που δεν τα κρατάει πουθενά, δηλαδή όταν βάζεις καινούριο κοντέρ πχ vapor που βάζουνε μηδενίζονται?
δε μου φαίνεται λογικό
Στο θεμα μας , στο Vapor μπορεις να περασεις τα πραγματικα χλμ , ενας κωδικος ειναι και του βαζεις οσα θελεις..! Δε το εχω αλλαξει ακομα γιατι ηταν στρογγυλο το νουμερο που ειχα στο μαμα κοντερ οπωτε απλα το προσθετω βλεποντας τα χλμ του Vapor ! Καποια στιγμη θα τα περασω ομως να ειμαι κομπλε![]()
Και το Vapor με αντιστοιχο συστημα δουλευει οπως η ντιζα , εχει ενα καλωδιο που εχει εναν αισθητηρα και με το βιδακι που βαζεις στη δισκοπλακα διαβαζει τα χλμ , αν βγαλεις τον αισθητηρα απο το κοντερ ή απο το καλαμι τοτε φυσικα και δε θα διαβαζει τα χλμ !
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
Kαι ξαφνικα η μιζα δεν ξαναγυρισε ποτε..........!!!!!!!Τα πρωτα συμπτωματα ηταν ζορισμα στο γυρισμα της μιζας κατα το πατημα του μπουτον.Επομενο συμπτωμα,να γυρναει οποτε αυτη ηθελε (παντα κατα το πατημα του μπουτον).3.μονο εαν την βαρουσες με κατι μεταλικο γυρνουσε.4.Πεθανε...........
Αρχισα το ψαξιμο λοιπον για τα λεγομενα καρβουνακια αφου τα συμπτωματα αυτο εδειχναν.Απο την suzuki μου ειπαν 70 ευρο!!!!!!!!!!Καρβουνακια μαζι με στελεχος (ετσι μου ειπαν) χωρις περαστικα απο μαστορα.Εβγαλα λοιπον την μιζα μονος μου και την πηγα σε ηλεκτρολογο,εβαλε τα κλασικα καρβουνακια που βαζουν σε μιζες και ηλεκτρικα εργαλεια κτλ και σε 2 ωρες ετοιμος.Κοστος 15 ευρο ολα μαζι.Αποτελεσμα,μεχρι στιγμης ολα καλα.
Μαθημα πρωτο.πρωτου κανεις οτιδηποτε πρεπει να ψαχτεις.
Μαθημα δευτερο.Το ebay ειχε με 80 ευρο ολοκληρες μιζες.
Μετά από 1 χρόνο συμβίωσης με το CCM 404 ds ήρθε η ώρα για σερβις (το οποίο θα γίνει στη πυλωτή μου) Το θέματάκι είναι τα λάδια.
1. τα πρώτα λάδια που μπήκαν ήταν τα SUZUKI SYNTHETIC. Είναι ακριβώς τα ίδια με τα MOTUL 5100 synthetic blend;
2. Από τα συγκεκριμένα λάδια έμεινα γενικά ευχαριστημένος. Το μόνο μελανό σημείο ήταν ότι σε καταστάσεις υψηλής θερμοκρασίας(βεντιλατέρ αναμμένο) το σασμάν μπερδευόταν λιγάκι (χάσιμο της νεκράς κτλ). Βέβαια αυτό μπορεί να μην οφείλεται στα λάδια αλλά (στην υποψία?) στο υψηλό ρελαντί που βέβαια σε υψηλές θερμοκρασίες το πράγμα χειροτερεύει.
Σκέφτομαι μήπως δοκιμάσω και κάτι άλλο. Υπάρχουν δοκιμασμένες άλλες προτάσεις;
αντε μωρο μου....ανεβα πανω στη πινεζα (μωρο=μοτο, πινεζα=κορυφη βουνου)
Εγω του βαζω ημισυνθετικό 15w/50w ή 20w/50w .
Τα Yamahalube που εχω βαλει τις πιο πολλες φορες μου αρεσαν παντως/δεν ειδα κατι κακο .
Το ρελαντι προσπαθησε να το σεταρεις στις 1.500-1.600 .
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
Ξέρει κάποιος άν υπάρχουν διαφορές και ποίες είναι αυτές στο drz sm απο το 2005 και μετά?
ON THE ROAD
Μονο χρωματα κι αυτοκολητα .Αρχικά δημιουργήθηκε από ns1982
Ξέρει κάποιος άν υπάρχουν διαφορές και ποίες είναι αυτές στο drz sm απο το 2005 και μετά?
Τα μοντελα '07-'08 που ηταν και τα τελευταια που εφεραν εδω ειχαν fat bar τιμονι και ψευτομανιταρια στους τροχους απο τη μανα τους .
Κατα τ'αλλα ολα τα ανταλακτηκα ειναι ιδια απο τα πρωτα μεχρι τα τελευταια .
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
thank's:smilea:
ON THE ROAD
Τι ψαχνεις , μηπως μπορω να βοηθησωΑρχικά δημιουργήθηκε από ns1982
thank's:smilea:![]()
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
Απλά κοιτάζω για το συγκεκριμένο μηχανάκι και έψαχνα να δώ άν έχουν διαφορέςΑρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
Τι ψαχνεις , μηπως μπορω να βοηθησω![]()
Άν τελικά το πάρω θα σε ρωτήσω, είσαι ο ειδικός απ ότι έχω δεί στα drzτάκια
Ευχαριστώ![]()
ON THE ROAD
να συμπληρωσω......και οι διακοπτες ειχαν μια αισθητικη αλλαγη τουλαχιστον στα S αλλα ολα ηταν και ειναι ιδια απο μηχανικα τουλαχιστον.Αμα δουλευεις το ebay θα βρεις απιστευτα ανταλλακτικα και αξεσουαρ.Ειδικα στο αμερικανικο.
re pedes kalispera sas kserei kaneis na mou pei ti xreiazete allagi se ena drz apo motard na ginei edouro???
Aπο μοταρντ σε εντουρο????????Μπροστινες μπουκαλες και πισω ψαλιδη και ενα Ζευγαρι ζαντες.Το μπροστινο στο εντουρο ειναι συμβατικο ενω στο motarnt ανεστραμενο,πισω ειναι αλλο ψαλιδη του μοταρντ αλλο του εντουρο.Δεν ξερω εαν υπαρχουν καποιες αλλες αλλαγες εκτος απο αυτα.