:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε χυμαδορ έλεος ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
....![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
"Μετα πηρα KTM(ή οτιδηποτε αλλο) και δεν το ξαναλλαξα.."Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ειχα ενα Yamaha XT 550, μου αρεσε, αλλα αρχισε κατι ψιλοπροβληματα, το βαρεθηκα μετα απο λιγο καιρο...
ειλικρινα τωρα απαντηστε μου....μηπως ειμαι μαλακας;
θα μπορουσε να λεει μια διαφημιση..:rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
μαλακας εισαι φιλε.
Με το χέρι στην καρδιά;Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ειλικρινα τωρα απαντηστε μου....μηπως ειμαι μαλακας;![]()
Θα σού έλεγα ναι αν την έψαχνες με τίποτα γκαρέλι,μοτομπεκάν,γκζιον-τσου-εν-λάι, με διάθεση να τρως ασφάλτινα και χωμάτινα χιλιόμετρα,να κάνεις την καγκουριά σου και να γουστάρεις γενικώς ρε παιδί μου.
Αυτό που κάνεις δείχνει ωριμότητα,πάς στα σίγουρα...εκ τού ασφαλούς.Είσαι ο άνθρωπός μας.![]()
Ρε συ,αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί δεν έχω μηχανάκι.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Πλακα κανω ετσι. Αλλα αυτο δεν εχει σχεση με τις εκλογες.
Δηλαδή τι;Το εννοείς ότι είναι μαλάκας;Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Πλακα κανω ετσι. Αλλα αυτο δεν εχει σχεση με τις εκλογες.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
...παιδια σας ευχαριστω!
λενε οτι η μιση λυση για το καθε προβλημα ειναι το να εχεις επιγνωση του προβληματος....τελικα ειμαι μαλακας! το αποδεχθηκα και το δουλευω, νομιζω οτι θα αλλαξω!!!
Θα το πουλησω το Transalp 700...
ακουσα οτι η Yamaha βγαζει νεο XT!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...παιδια σας ευχαριστω!
λενε οτι η μιση λυση για το καθε προβλημα ειναι το να εχεις επιγνωση του προβληματος....τελικα ειμαι μαλακας! το αποδεχθηκα και το δουλευω, νομιζω οτι θα αλλαξω!!!
Θα το πουλησω το Transalp 700...
ακουσα οτι η Yamaha βγαζει νεο XT!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Ρε, σας είπα με'γειά την νέα μας κυβέρνηση...;
:rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
μαλακας εισαι φιλε.
ωπα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...ακουσα οτι η Yamaha βγαζει νεο XT!
παρε το ΤΕΝΕΡΕ!
δινει ενα πουλο δωρο!![]()
Παιδια....μπορει να ειμαι μαλακας, αλλα ειμαι επισης πολυ συγκινημενος και θελω να το μοιραστω μαζι σας...ζουμε μεγαλες στιγμες!
ο ελληνικος λαος αποφασισε!!!
εδω, στο τοπο που γεννηθηκε η δημοκρατια, οι συνεχιστες του λαμπρου αρχαιου πολιτισμου πηραν την σωστη αποφαση για το μελλον τους!
θα συνεχισουμε την ιδια επιτυχημενη συνταγη των προηγουμενων ετων, εμμενουμε και υπομενουμε σε αυτο! θα συνεχισουμε τον αγωνα για πιο ευνοϊκα διακοποδανεια και φθηνοτερα ΙΧ, θα παλεψουμε με τη χοληστερινη, θα αυτομαστιγωθουμε οικονομικα ζωντας στο οριο της ανεχειας, θα ψοφαμε στους δρομους χωριες ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, θα εξοντωσουμε τους νεους και τους γερους γιατι η ζωη αξιζει αφου πιασεις δουλεια και μεχρι τη συνταξη, θα τρωμε και θα χεζουμε, θα καιμε και θα καταπαταμε, θα λαδωνομαστε και θα λαδωνουμε!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ
:wacko:
![]()
el hymador το κολαζ σου ειναι ολα τα λεφτα
![]()
![]()
![]()
![]()
λενε πως επαιξε μεγαλο ρολο και το σποτακι Γιωργακι Vs Eminem
![]()
![]()