Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 223

Θέμα: Άλλη μια κακοποίηση ζώου..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
    γεμισαμε vegeterians

Εχω την αισθηση οτι ειναι με το χερι στο κουμπι ο sniper γι αυτο δεν σου απανταω

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Εχω την αισθηση οτι ειναι με το χερι στο κουμπι ο sniper γι αυτο δεν σου απανταω
    +1000

Εγω τα λεω απο μεσα μου :rotflmao:

Παντως σχετικα με το thread...καλο θα ηταν να το αφησουμε, μπας και βλεπουμε καμια φορα και ξυπνησουμε απο το ληθαργο...να καταλαβουμε τι γινεται εκει εξω..
    Ciao Super Sic...

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
    +1000

Εγω τα λεω απο μεσα μου :rotflmao:

Παντως σχετικα με το thread...καλο θα ηταν να το αφησουμε, μπας και βλεπουμε καμια φορα και ξυπνησουμε απο το ληθαργο...να καταλαβουμε τι γινεται εκει εξω..
    Μπα ακόμα και τα video που πέφτουν δεν τολμώ να τα δω παρόλο που δεν έχω δικό μου pet.
    Θέλω όμως να δω το video που με το οποίο θ' απαντήσουν κάποιοι στον "κύριο" όταν τον πετύχουν κανένα βραδάκι σε τίποτα απόμερα . Θα άηθελα πολύ να το δω αυτό και μα την παναγία δεν θα με πειράξει καθόλου . Για την ουσία , ναι το άτομο (δεν έχω δει το βίντεο , αλλά από την περιγραφή που μου έκοψε το αίμα) χρειάζεται φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του και καταναγκαστική "εργασία" , όπως πρωινό ξύπνημα με "ξύλο" , μεσημεριανό φαγητό ,πάλι με "ξύλο" βραδινό με "ξύλο" και πάμε πάλι ... Στο "ξύλο" μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε .Τα θέλω αυτά τα βίντεο ... τα θέλω πολύ , ούτε ο blackgas δεν θέλει την BMW τόσο !!!! Το θέλω λέμε !!!

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Και αφήστε τον πόρνετ_08 στην ησυχία του . Κατά βάθος είναι καλό παιδί !!!!Είναι και προστατευόμενο είδος !!!

γεμισαμε vegeterians...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    γεμισαμε vegeterians...

και ανοητους, αλλα δεν το κανουμε θεμα...

Καθεσαι κ κλαις επειδη ενας χαζος κοπαναει ενα κουνελι στο τραπεζι (δεν το ειδα ολο το βιντεο... βαριεμαι) κ απο την αλλη... εχεις φαει στη ζωη οσα ζωα εχει μια φαρμα... Οκ εγω ειμαι ανοητος.

Ψαξε κ δες ποσα ζωα βασανιζονται για να τα εχεις εσυ στο πιατο κ να γεμιζεις την στομαχαρα σου...

Ειμαι ανοητος ξερω

Καθεσαι κ κλαις επειδη ενας χαζος κοπαναει ενα κουνελι στο τραπεζι (δεν το ειδα ολο το βιντεο... βαριεμαι) κ απο την αλλη... εχεις φαει στη ζωη οσα ζωα εχει μια φαρμα... Οκ εγω ειμαι ανοητος.

Ψαξε κ δες ποσα ζωα βασανιζονται για να τα εχεις εσυ στο πιατο κ να γεμιζεις την στομαχαρα σου...

Ειμαι ανοητος ξερω
    τι σχέση έχει αν γεμίζουμε την στομαχάρα μας με κρέας???

το θέμα είναι να μην βασανίζονται. Δεν έχω πρόβλημα να σκοτώνονται ζώα χωρίς να υποφέρουν για να καταλήξουν στο πιάτο μου. Εχω πρόβλημα όταν αυτά σκοτώνονται υπό άθλιες συνθήκες και βασανίζονται ηθελημένα ή μη. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά μάλλον συμφωνώ με την τελευταία σου διαπίστωση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    τι σχέση έχει αν γεμίζουμε την στομαχάρα μας με κρέας???

το θέμα είναι να μην βασανίζονται. Δεν έχω πρόβλημα να σκοτώνονται ζώα χωρίς να υποφέρουν για να καταλήξουν στο πιάτο μου. Εχω πρόβλημα όταν αυτά σκοτώνονται υπό άθλιες συνθήκες και βασανίζονται ηθελημένα ή μη. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά μάλλον συμφωνώ με την τελευταία σου διαπίστωση.

Εισαι ενας αγγελος...

Εισαι ενας αγγελος...
    ευχαριστώ:a29: :rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Ειμαι ανοητος ξερω

Στη συγκεκριμενη περιπτωση εισαι ανοητος σε grande βαθμο, αφου το θεμα μας δεν ειναι αν θανατωνονται ζωα για βρωση, αλλα αν βασανιζονται και κακοποιουνται ζωα χωρις κανενα προφανη λογο, περα απο την ικανοποιηση των σαδιστικων ενστικτων και της ψυχανωμαλιασης του καθε γκιοζη...

τζαμπα θανατος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Στη συγκεκριμενη περιπτωση εισαι ανοητος σε grande βαθμο, αφου το θεμα μας δεν ειναι αν θανατωνονται ζωα για βρωση, αλλα αν βασανιζονται και κακοποιουνται ζωα χωρις κανενα προφανη λογο, περα απο την ικανοποιηση των σαδιστικων ενστικτων και της ψυχανωμαλιασης του καθε γκιοζη...

τζαμπα θανατος...
    είσαι αρχάγγελος

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

τζαμπα θανατος...
    Να το βασανισουν τον κωλοπαιδαρα κ υστερα να τον βιασουν... Σας αφηνω με περιμενει το φαι, κουνελι στιφαδο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Να το βασανισουν τον κωλοπαιδαρα κ υστερα να τον βιασουν... Σας αφηνω με περιμενει το φαι, κουνελι στιφαδο

:a31:

αν δεν έχεις επειχηρήματα και γράφεις π@π@ριές καλύτερα να μασάς...........

Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλη Μια Μερα Αντιπαραγωγησ....
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 06:47
  2. Αλλη μια μορφή ρατσισμού?
    από bikersonly στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 22:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα