Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
γεμισαμε vegeterians![]()
Εχω την αισθηση οτι ειναι με το χερι στο κουμπι ο sniper γι αυτο δεν σου απανταω
γεμισαμε vegeterians![]()
Εχω την αισθηση οτι ειναι με το χερι στο κουμπι ο sniper γι αυτο δεν σου απανταω
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εγω τα λεω απο μεσα μου :rotflmao:![]()
Παντως σχετικα με το thread...καλο θα ηταν να το αφησουμε, μπας και βλεπουμε καμια φορα και ξυπνησουμε απο το ληθαργο...να καταλαβουμε τι γινεται εκει εξω..
Ciao Super Sic...
Μπα ακόμα και τα video που πέφτουν δεν τολμώ να τα δω παρόλο που δεν έχω δικό μου pet.Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
+1000
Εγω τα λεω απο μεσα μου :rotflmao:![]()
Παντως σχετικα με το thread...καλο θα ηταν να το αφησουμε, μπας και βλεπουμε καμια φορα και ξυπνησουμε απο το ληθαργο...να καταλαβουμε τι γινεται εκει εξω..
Θέλω όμως να δω το video που με το οποίο θ' απαντήσουν κάποιοι στον "κύριο" όταν τον πετύχουν κανένα βραδάκι σε τίποτα απόμερα . Θα άηθελα πολύ να το δω αυτό και μα την παναγία δεν θα με πειράξει καθόλου . Για την ουσία , ναι το άτομο (δεν έχω δει το βίντεο , αλλά από την περιγραφή που μου έκοψε το αίμα) χρειάζεται φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του και καταναγκαστική "εργασία" , όπως πρωινό ξύπνημα με "ξύλο" , μεσημεριανό φαγητό ,πάλι με "ξύλο" βραδινό με "ξύλο" και πάμε πάλι ... Στο "ξύλο" μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε .Τα θέλω αυτά τα βίντεο ... τα θέλω πολύ , ούτε ο blackgas δεν θέλει την BMW τόσο !!!!Το θέλω λέμε !!!
Και αφήστε τον πόρνετ_08 στην ησυχία του . Κατά βάθος είναι καλό παιδί !!!!Είναι και προστατευόμενο είδος !!!
γεμισαμε vegeterians...
γεμισαμε vegeterians...
και ανοητους, αλλα δεν το κανουμε θεμα...![]()
Καθεσαι κ κλαις επειδη ενας χαζος κοπαναει ενα κουνελι στο τραπεζι (δεν το ειδα ολο το βιντεο... βαριεμαι) κ απο την αλλη... εχεις φαει στη ζωη οσα ζωα εχει μια φαρμα... Οκ εγω ειμαι ανοητος.
Ψαξε κ δες ποσα ζωα βασανιζονται για να τα εχεις εσυ στο πιατο κ να γεμιζεις την στομαχαρα σου...
Ειμαι ανοητος ξερω![]()
τι σχέση έχει αν γεμίζουμε την στομαχάρα μας με κρέας???Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Καθεσαι κ κλαις επειδη ενας χαζος κοπαναει ενα κουνελι στο τραπεζι (δεν το ειδα ολο το βιντεο... βαριεμαι) κ απο την αλλη... εχεις φαει στη ζωη οσα ζωα εχει μια φαρμα... Οκ εγω ειμαι ανοητος.
Ψαξε κ δες ποσα ζωα βασανιζονται για να τα εχεις εσυ στο πιατο κ να γεμιζεις την στομαχαρα σου...
Ειμαι ανοητος ξερω![]()
το θέμα είναι να μην βασανίζονται. Δεν έχω πρόβλημα να σκοτώνονται ζώα χωρίς να υποφέρουν για να καταλήξουν στο πιάτο μου. Εχω πρόβλημα όταν αυτά σκοτώνονται υπό άθλιες συνθήκες και βασανίζονται ηθελημένα ή μη. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά μάλλον συμφωνώ με την τελευταία σου διαπίστωση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
τι σχέση έχει αν γεμίζουμε την στομαχάρα μας με κρέας???
το θέμα είναι να μην βασανίζονται. Δεν έχω πρόβλημα να σκοτώνονται ζώα χωρίς να υποφέρουν για να καταλήξουν στο πιάτο μου. Εχω πρόβλημα όταν αυτά σκοτώνονται υπό άθλιες συνθήκες και βασανίζονται ηθελημένα ή μη. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά μάλλον συμφωνώ με την τελευταία σου διαπίστωση.
Εισαι ενας αγγελος...![]()
ευχαριστώ:a29: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Εισαι ενας αγγελος...![]()
Ειμαι ανοητος ξερω![]()
Στη συγκεκριμενη περιπτωση εισαι ανοητος σε grande βαθμο, αφου το θεμα μας δεν ειναι αν θανατωνονται ζωα για βρωση, αλλα αν βασανιζονται και κακοποιουνται ζωα χωρις κανενα προφανη λογο, περα απο την ικανοποιηση των σαδιστικων ενστικτων και της ψυχανωμαλιασης του καθε γκιοζη...
τζαμπα θανατος...
είσαι αρχάγγελοςΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Στη συγκεκριμενη περιπτωση εισαι ανοητος σε grande βαθμο, αφου το θεμα μας δεν ειναι αν θανατωνονται ζωα για βρωση, αλλα αν βασανιζονται και κακοποιουνται ζωα χωρις κανενα προφανη λογο, περα απο την ικανοποιηση των σαδιστικων ενστικτων και της ψυχανωμαλιασης του καθε γκιοζη...
τζαμπα θανατος...![]()
![]()
Να το βασανισουν τον κωλοπαιδαρα κ υστερα να τον βιασουν... Σας αφηνω με περιμενει το φαι, κουνελι στιφαδοΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
τζαμπα θανατος...![]()
![]()
![]()
Να το βασανισουν τον κωλοπαιδαρα κ υστερα να τον βιασουν... Σας αφηνω με περιμενει το φαι, κουνελι στιφαδο![]()
![]()
![]()
:a31:
αν δεν έχεις επειχηρήματα και γράφεις π@π@ριές καλύτερα να μασάς...........Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Να το βασανισουν τον κωλοπαιδαρα κ υστερα να τον βιασουν... Σας αφηνω με περιμενει το φαι, κουνελι στιφαδο![]()
![]()
![]()