Σελίδα 14 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 235

Θέμα: Πεστα ρε Jorge!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    Πιστεύω ότι κρίθηκε το πρωτάθλημα σε αυτό τον αγώνα γιατί του έσπασε τον τσαμπουκά , του χάλασε τη φόρμα , το σερί πως να στο πω .Και βέβαια αν δεν είχε σημασία για το πρωτάθλημα αυτός ο αγώνας , γιατί να καταφύγει ο Ρόσσι σε πουστιά ;
    πουστια το λες εσυ. καλα δεν τον κλωτσισε κιολας ουτε καν επαφη ηταν. να μου πεις γι'αυτο που μπηκε στα χωματο να το καταλαβω αλλα να ειναι πουστια το οτι ο μπροστινος φρεναρε πριν απο οτι επρεπε ειναι ασχετοσυνη. καθοριζει κανενας που επρεπε να φρεναρει ο γιατρος? ασε που επεσε απο μαλακια και οχι απο το μπροστινο. θα μπορουσε να βγει και να να τον κυνηγησει αλλα ηταν τοσο θολωμενος που το πλαγιασε στα χορταρια και επεσε.
    ενα δευτερολεπτο γρηγοροτερος ηταν γιατι εμεινε απο πισω?
    και επειδη του εσπασε τον τσαμπουκα ειναι καλπικο το πρωταθλημα?
    ακους τι λες ρε φιλε πραγματικα εχεις σχεση με αθληματα

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Μπα καθόλου , δε με λες ρε αθληταρά , στα χώματα ο Στόνερ μπορούσε να τον ρίξει τον Ρόσσι ή όχι . Το έκανε , όχι , fairplay ή μαλακία ; Τώρα για το που φρενάρει ο καθένας βέβαια είναι δικό του θέμα , έχει και ποντίκια η πίστα και περνάνε συνέχεια κάθετα το δρόμο , άσε χάλια η κατάσταση . Έχω γράψε και νωρίτερα ότι μετά κάποιοι παραπονιούνται για τα καμώματα του ΔΔ , απλά εκείνος φρέναρε πολύ με αποτέλεσμα να σταματήσει η μηχανή κάθετα στο δρόμο , ποιά η διαφορά ; Προφανώς δεν ξέρεις . Ρίξε τώρα κανένα υπνάκο, μπορεί να δεις όνειρο τον αγαπημένο σου , Uccio .

Και δεν διαβάζεις , κάλπικο είπα ότι είναι τρόπος έκφρασης , "καθαρότατο" ήταν , αλλά είπαμε , όταν είσαι ο Ρόσσι , που σίγουρα μπορείς , πάρτο όπως πρέπει για να σε σέβονται , αν καταφεύγεις σε μαλαγανιές σαν να ομολογείς ότι δεν μπορείς ...

Μπα καθόλου , δε με λες ρε αθληταρά , στα χώματα ο Στόνερ μπορούσε να τον ρίξει τον Ρόσσι ή όχι . Το έκανε , όχι , fairplay ή μαλακία ; Τώρα για το που φρενάρει ο καθένας βέβαια είναι δικό του θέμα , έχει και ποντίκια η πίστα και περνάνε συνέχεια κάθετα το δρόμο , άσε χάλια η κατάσταση . Έχω γράψε και νωρίτερα ότι μετά κάποιοι παραπονιούνται για τα καμώματα του ΔΔ , απλά εκείνος φρέναρε πολύ με αποτέλεσμα να σταματήσει η μηχανή κάθετα στο δρόμο , ποιά η διαφορά ; Προφανώς δεν ξέρεις . Ρίξε τώρα κανένα υπνάκο, μπορεί να δεις όνειρο τον αγαπημένο σου , Uccio .
    φυσικα και δεν μπορουσε να τον ριξει αν δεν σωζοταν η κατασταση ο ροσσι θα επεφτε πανω του
    οτι να ναι εισαι.
    τωρα που ερχεται το δεκατο ρουφα το με τροπο και ας ειναι καλπικο
    συγνωμη που σας σπασαμε τον τσαμπουκα την αλλη φορα θα στελνουμε και ψυχολογο μετα απο καθε ψωλη.
    οσο για τον uccio και τον ροσσι μακαρι να πηδουσαμε οσο αυτοι.

το αλλο το εμαθες?
    ο στονερ περυσι αρρωστησε απο το πολυ γαλα
    και φετος ο λορενθο εσπασε χερι απο μια πετρα που εβαλε ο γιατρος στην πιστα.
    παμε για το 10ο καλπικο

Φού να του έκανε του αγαπητικού σου θα ήταν κάτω , αλλά τι να λέμε σε έχει τυφλώσει το πάθος .Κατά τ άλλα ε΄γω είμαι ότι να ναι .
    Ξέρεις και πόσο πηδάνε ... Σε καλό δρόμο είσαι , ρε μπας είσαι και Ρουβίτσα και κρατάς και κομάτια από τα σκισμένα μπλουζάκια του Σάκις ;e-hero ... Αν δεν αντέχεις την κουβέντα μην την κάνεις .Κάνε κάτι άλλο , βγες για βόλτα έχει και λιακάδα . Αν και σε κόβω να πηγαίνεις για ύπνο πρωινιάτικα , ξέρεις για 'κείνο το όνειρο που λέγαμε !!!

Φού να του έκανε του αγαπητικού σου θα ήταν κάτω , αλλά τι να λέμε σε έχει τυφλώσει το πάθος .Κατά τ άλλα ε΄γω είμαι ότι να ναι .
    Ξέρεις και πόσο πηδάνε ... Σε καλό δρόμο είσαι , ρε μπας είσαι και Ρουβίτσα και κρατάς και κομάτια από τα σκισμένα μπλουζάκια του Σάκις ;e-hero ... Αν δεν αντέχεις την κουβέντα μην την κάνεις .Κάνε κάτι άλλο , βγες για βόλτα έχει και λιακάδα . Αν και σε κόβω να πηγαίνεις για ύπνο πρωινιάτικα , ξέρεις για 'κείνο το όνειρο που λέγαμε !!!
    λογικο ειναι να παραλληλεις για ιταλικες καποτες
    τωρα ειδα οτι εχεις μονστερ 600.

ειπα και γω τι φταει

η φατρια σας ειναι χειροτερη απο τους χαρλεαδες.

φανταζομαι και του spies καλπικο ηταν:rotflmao:

Έχω και yamaha fz1 αλλά είναι μάλλον άσχετο . Δε βαριέσαι no hard feelings . Και ναι θα ήθελα τον Ρόσσι στην DUCATI , αλλά πουστιά έχει κάνει . Και καλύτερος του Στόνερ μετά τον Ρόσσι δεν υπάρχει , ομως το μέλλον είναι ο Στόνερ , δες το για να μην σε ενοχλεί στο μέλλον που ο δικός σου θα παιδεύεται με τα καθρεφτάκια της F1 . ΌΤαν λοιπόν θα φρενάρει και στην F1 , τότε που θα έχει και καθρεφτάκια , θα σου έχει γκρεμίσει και το μύθο ότι είχε άλλοθι και μαγκιά του.
    Αυτά . Και επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις οδηγήσει DUCATI , αλλά λες για να λες , μόδα είναι δεν κοστίζει τίποτα , κάντο πρώτα και μετά αποκτάς άποψη .

Και τέλος για να κάθεσαι να τσεκάρεις το προφίλ μου σημαίνει ότι κάτι σ ενοχλεί . Όπως σου είπα παράτα το το άθλημα , πήγαινε καμιά βολτούλα στη λιακάδα .

Έχω και yamaha fz1 αλλά είναι μάλλον άσχετο . Δε βαριέσαι no hard feelings . Και ναι θα ήθελα τον Ρόσσι στην DUCATI , αλλά πουστιά έχει κάνει . Και καλύτερος του Στόνερ μετά τον Ρόσσι δεν υπάρχει , ομως το μέλλον είναι ο Στόνερ , δες το για να μην σε ενοχλεί στο μέλλον που ο δικός σου θα παιδεύεται με τα καθρεφτάκια της F1 . ΌΤαν λοιπόν θα φρενάρει και στην F1 , τότε που θα έχει και καθρεφτάκια , θα σου έχει γκρεμίσει και το μύθο ότι είχε άλλοθι και μαγκιά του.
    Αυτά . Και επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις οδηγήσει DUCATI , αλλά λες για να λες , μόδα είναι δεν κοστίζει τίποτα , κάντο πρώτα και μετά αποκτάς άποψη .
    εκανε κατι αντιαθλητικο ?
    γιατι δεν του ρηξανε ποινη τα εχει κανει πλακακια και με την διαιτησια μηπως

συγνωμη παντως που σας βγαλαμε απο το σερι την αλλη φορα θα βγαλουμε δεξι φλας να περασετε
    φυσικα το μελλον ειναι ο στονερ ποσο να τρεξει ακομα ο γιατρος να φτασει 50 να αποσυρθει και ο στονερ για να σου αποδεικνυει οτι τον ψωλιαζει?

οσο για την ντουκατι εχω οδηγησει και φανταζομαι και εσυ θα το αφησες στην ακρη οταν καβαλησες φειζερ

Και τέλος για να κάθεσαι να τσεκάρεις το προφίλ μου σημαίνει ότι κάτι σ ενοχλεί . Όπως σου είπα παράτα το το άθλημα , πήγαινε καμιά βολτούλα στη λιακάδα .
    εψαχνα τα αιτια της ψυχοπαθειας σου

Τώρα με ρωτάς αν μπορεί να τα έχει κάνει πλακάκια με τη FIM ? Τη Ρεάλ η διαιτησία της UEFA την ευννοεί πότε πότε , τη Μίλαν , την MU , ε έτσι και τον Ρόσσι .Το προιόν να πουλάει και όλα καλά , και ο Ρόσσι πουλάει , εδώ έπεισε και σένα ότι θα σου αλλάξει τη ζωή !!! Και τέλος Unfair δεν σημαίνει ότι είναι παράνομο σόνυ και καλά , αντιδεοντολογικό σύμφωνα με άγραφους κανόνες , δλδ πουστιά στην κοινή . Τελικά ο Ρόσσι έκανε πουστιά η δεν έκανε ;
    ΌΣο για το φέιζερ να σου πω , αγάπησα περισσότερο τo Μονστερ , όταν το καλοκαίρι δεν μπορούσα να βάλω βερμούδα μην τσουρουφλιστώ στο κέντρο . Και ενώ περίμενα από υγρόψυκτο μοτέρ να συμπεριφέρεται καλύτερα από ένα αερόψυκτο , είδα άλλα πράγματα , βεντιλατέρια στους 100 C και πάει λέγοντας !!!!

Τώρα με ρωτάς αν μπορεί να τα έχει κάνει πλακάκια με τη FIM ? Τη Ρεάλ η διαιτησία της UEFA την ευννοεί πότε πότε , τη Μίλαν , την MU , ε έτσι και τον Ρόσσι .Το προιόν να πουλάει και όλα καλά , και ο Ρόσσι πουλάει , εδώ έπεισε και σένα ότι θα σου αλλάξει τη ζωή !!! Και τέλος Unfair δεν σημαίνει ότι είναι παράνομο σόνυ και καλά , αντιδεοντολογικό σύμφωνα με άγραφους κανόνες , δλδ πουστιά στην κοινή . Τελικά ο Ρόσσι έκανε πουστιά η δεν έκανε ;
    ΌΣο για το φέιζερ να σου πω , αγάπησα περισσότερο τo Μονστερ , όταν το καλοκαίρι δεν μπορούσα να βάλω βερμούδα μην τσουρουφλιστώ στο κέντρο . Και ενώ περίμενα από υγρόψυκτο μοτέρ να συμπεριφέρεται καλύτερα από ένα αερόψυκτο , είδα άλλα πράγματα , βεντιλατέρια στους 100 C και πάει λέγοντας !!!!
    πλακακια με την fim? οταν τον ειχαν βαλει να ξεκινησει τελευταιος επειδη καθαρισε τον podium με burn out.
    φιλε μαλλον δεν μελετας πολυ
    κατσε να σου μαθω και κατι.

στα gp και γενικα στον μηχανοκινητο ο μπροστινος εχει παντα δικιο γιατι πολυ απλα δεν ξερει τι γινεται πισω του.
    επρεπε να παρεις multistrada

Φίλε αυτοσκοπός μου δεν είναι οι αγώνες και απλώς τους παρακολουθώ . Την άποψη μου λέω , αλλά να στο κάνω λίγο πιο απλό . Πέναλτι εναντίον της Ρεάλ δίνουν καμιά φορά , ε δεν μπορούν να κάνουν κάτι και δίνουν , και μετά από 10 χρόνια καριέρας στα gp ε θα φάει και καμιά ποινή ο Ρόσσι . Μουλτιστράντα δε μ αρέσει , τόσο απλά άσε που είναι ακριβό για αυτό που προσφέρει . Να συνεχίσω να σου λέω για το μόνστερ και πόσο γραμμικός είναι ο κινητήρας του σε σχέση με τον ατσούμπαλο χαρακτήρα του fazer , για το πόσο πιο χρήσιμο είναι στην πόλη από το fazer και πόσο πιο δασκεδαστικό .Ασε για την κατανάλωση . Αργό είναι και δύναμη δεν έχει . Αλλά μιας και το μόνο που σε απασχολεί είναι η δύναμη , τράβα τώρα πούλα το παρτάλι που έχεις και αγόρασε ένα BMW.

Φίλε αυτοσκοπός μου δεν είναι οι αγώνες και απλώς τους παρακολουθώ . Την άποψη μου λέω , αλλά να στο κάνω λίγο πιο απλό . Πέναλτι εναντίον της Ρεάλ δίνουν καμιά φορά , ε δεν μπορούν να κάνουν κάτι και δίνουν , και μετά από 10 χρόνια καριέρας στα gp ε θα φάει και καμιά ποινή ο Ρόσσι . Μουλτιστράντα δε μ αρέσει , τόσο απλά άσε που είναι ακριβό για αυτό που προσφέρει . Να συνεχίσω να σου λέω για το μόνστερ και πόσο γραμμικός είναι ο κινητήρας του σε σχέση με τον ατσούμπαλο χαρακτήρα του fazer , για το πόσο πιο χρήσιμο είναι στην πόλη από το fazer και πόσο πιο δασκεδαστικό . Αργό είναι και δύναμη δεν έχει . Αλλά μιας και το μόνο που σε απασχολεί είναι η δύναμη , τράβα τώρα πούλα το παρτάλι που έχεις και αγόρασε ένα BMW.
    φιλε μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα

Καλά , ανάμεσα στα τόσα χαρίσματα που έχεις πρέπει να είναι κι αυτό , να μην τις μπερδεύεις , συνέχισε ... θα βρούμε κι άλλα , ΘΕΟΣ να σου πω !!! ημίΘΕΟΣ για την ώρα!!!

Σελίδα 14 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ρε παιδια
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 11:07
  2. Ρε Τι Γινεται Οξω !!!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 19:36
  3. Ρε Παιδια...
    από anisoropos στο forum Off topic