το μλκ !!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ρε πακ10 πάλι βόλτες βρέχεις;;;
το μλκ !!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ρε πακ10 πάλι βόλτες βρέχεις;;;
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ρε καλόπαιδα εσεις είσασταν στο ρομάντζο στο πατάρι και καθαρίζατε τα κοψίδια?
![]()
Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...!
Εμείς, αλλά τι να καθαρίσουμε; Κατσικάκι είχε τελειώσει, παϊδάκια το ίδιο, μόνο χοιρινές είχε!
πάντως το κατσικάκι έλιωνε λέμε!!!
![]()
δε μας γαργαλάτε λέω εγώ...![]()
Άντε το κατσίκι, τα παϊδάκια δεν τα φάγαμε εμείς. Έστω ένα καταραμένο λουκάνικο, τίποτα πια δεν είχαν αφήσει οι ούνοι! Και που; Στη μέση του τίποτα, δίπλα στο πουθενά!
E ψιτ κολλητε! Λουκανικακι εμεις φαγαμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
δε μας γαργαλάτε λέω εγώ...![]()
Άντε το κατσίκι, τα παϊδάκια δεν τα φάγαμε εμείς. Έστω ένα καταραμένο λουκάνικο, τίποτα πια δεν είχαν αφήσει οι ούνοι! Και που; Στη μέση του τίποτα, δίπλα στο πουθενά!![]()
:rotflmao:
![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Κααααλάαααααα.... στην επόμενη βόλτα, war mode...Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
E ψιτ κολλητε! Λουκανικακι εμεις φαγαμε...![]()
![]()
![]()
Νομίζω ότι το λουκανικάκι το πήραμε διπλό κιόλας!
ΧΑΧΑ Σας είδαν τα ζωντανά να έρχεστε και εξαφανιστήκανε!!![]()
ήμουν με την κοπελιά και 2 φίλους απο κάτω και τρώγαμε το κατσικάκι!!!
όταν φτάσατε στο χωριό βγάζαμε φοτο το γεφυράκι, ...πολύ σας καμάρωσα!
με κατάλαβε η δικιά μου οτι ήθελα να ήμουν κ εγώ με τη μηχανή..
σας χαιρετίσαμε και όταν φέυγαμε!
πάντα τέτοια και ελπίζω να ξανασυνατηθούμε και να είμαι κ δίκυκλος την επόμενη φορά! γιατί δεν θα το αντέξω!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε δυστυχώς δεν έφυγαν τα ζωντανά και έφαγαν όλο το κρεατάκι! Την επόμενη φορά, ελπίζω να δεις το thread και να πάρεις τη μηχανή και την κοπέλα και να έρθεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από al_tzamp
ΧΑΧΑ Σας είδαν τα ζωντανά να έρχεστε και εξαφανιστήκανε!!
πάντα τέτοια και ελπίζω να ξανασυνατηθούμε και να είμαι κ δίκυκλος την επόμενη φορά! γιατί δεν θα το αντέξω!!
:rotflmao: No comments. Θα ψήσω ένα στο τζάκι απόψε... Στο καλό πια!Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Νομίζω ότι το λουκανικάκι το πήραμε διπλό κιόλας!
Αργησες ρε φιλε...Οχι τιποτα αλλο,αλλα ειχε πεσει πεινα & οπως καταλαβαινεις εξαφανιστηκαν κατα ενα περιεργο τροπο τα λουκανικα!![]()
![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
...και γιατί όχι! πάντα μέσα για βόλτες με καλή παρέα!Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Την επόμενη φορά, ελπίζω να δεις το thread και να πάρεις τη μηχανή και την κοπέλα και να έρθεις.