Σελίδα 14 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 306

Θέμα: BMW S 1000 RR - Ξεκίνησε η διάθεση του στην Ελλάδα

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    τελικα...πονεσε πολυ μωρε η bmw... ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ?ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΩΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΟΥΝΕ ΠΑΕΙ 20 + ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΟ...
    κανα μαμα bmw KAI ΑΓΧΩΝΕΣΤΑΙ ΜΩΡΕ? :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Ρε μαστορα σε ποιο παγκοσμιο δε μπορει να δουλεψει?

τι κανει λεει το κ7?με ενα σετ εκεντροφορους περνει 20 αλογα...!
    στα παπαρια μας..
    το bmv ενα σετ εκεντροφορουσ να μη παρει κ αυτο τιποτα?

επειδη ολα περνουν κανουν δειχνουν ..για αυτο λεμε οτι οπως βγαινουν απο το εργοστασιο..το κ ταδε ουτε να το κοιταξει δε μπορει..
    στο wsbk...

:rotflmao: :rotflmao:

τι να παρει ρε θειο? εδω γινεται χαρτοπολεμος στοκ,θα σηκωσει και φτιαξιματα?

οπως βγαινουν απο το εργοστασιο τα υπολοιπα δουλευουν...αυτο δεν...

επισης στα παπαρια του οποιουδηποτε κατοχου τζαπαν τα 180 του μπεμπε...αν θελει τα χει...και θα δουλευει...

ποια 20κ ρε? μην μπερδευεσαι με bmw τιμες...για τα τζαπαν ειναι φθηνα τα πραγματα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Θέλετε τιμή απ'τη μέση και μπροστά ή απ'τη μέση και πίσω κύριος; Να βγάλω πακέτο για κομπλέ;
    :rotflmao:

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    ποσο νομιζεις;

Τεσπα για να σοβαρευτουμε, κατ'εμε οποιος διαλεξει το μπεμπε θα το διαλέξει σαν συνολο, δηλαδη με τα abs του τα DTC του τα χρωματακια και τα κόλπα του και θα του φτασει κανα 17,5ράκι 18 συνολο και μεγεια του με χαρά του... Όποιος κατ'εμε παντα δεν παρει αυτο το πακετο και απλα περιοριστει στο απλο , να το πω κομψα ειναι ασχετος ή δεν εχει τα φραγκα, απολυτα κατανοητό και σεβαστό....

όμως οταν περνεις το απλό, υποτιθεται οτι το κομπετατιβ αντβαντιτζ (chic ε?) ειναι τα 180 ρόντα (δεν νομιζω ουτε το σουλουπι ουτε τα χρωματα πχ να κανουν την διαφορα). Συμφωνοι; Ε, αυτο που σας λεει η εξοχοτης του, ειναι πως αλογα βρισκεις και σε ενα οποιοδηποτε νιπονε των 10Κ αξιας κλπ κλπ.... με λιγα χρηματα... οπως κανανε παντα τοσα χρονια οι εκαστοτε ενδιαφερομενοι.... και μενουν και τσεπη, και τα σερβις τα κανεις και στην αυλή σου που λεει ο λόγος....

ποιο ειναι το κακο;
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    ποσο νομιζεις;

Τεσπα για να σοβαρευτουμε, κατ'εμε οποιος διαλεξει το μπεμπε θα το διαλέξει σαν συνολο, δηλαδη με τα abs του τα DTC του τα χρωματακια και τα κόλπα του και θα του φτασει κανα 17,5ράκι 18 συνολο και μεγεια του με χαρά του... Όποιος κατ'εμε παντα δεν παρει αυτο το πακετο και απλα περιοριστει στο απλο , να το πω κομψα ειναι ασχετος ή δεν εχει τα φραγκα, απολυτα κατανοητό και σεβαστό....

όμως οταν περνεις το απλό, υποτιθεται οτι το κομπετατιβ αντβαντιτζ (chic ε?) ειναι τα 180 ρόντα (δεν νομιζω ουτε το σουλουπι ουτε τα χρωματα πχ να κανουν την διαφορα). Συμφωνοι; Ε, αυτο που σας λεει η εξοχοτης του, ειναι πως αλογα βρισκεις και σε ενα οποιοδηποτε νιπονε των 10Κ αξιας κλπ κλπ.... με λιγα χρηματα... οπως κανανε παντα τοσα χρονια οι εκαστοτε ενδιαφερομενοι.... και μενουν και τσεπη, και τα σερβις τα κανεις και στην αυλή σου που λεει ο λόγος....

ποιο ειναι το κακο;
    κατσε να σοβαρευτουμε ρε φιλε..εγω δεν ειμαι μηχανικος κ δεν εχω αυλες...
    ΘΕς ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΡΒΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ..(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΦΙΛΟΣ...) ενα πονο μετα τον εχω να σε πω κ την αληθεια...
    ....

θες να με πεις παλι οτι τα 180+ αλογα των φτιαγμενων τζαΜπαν..(το Μ γιατι γινανε ξαφνικα και τζαμπα τα τζαπαν..) ειναι αμεσα οδηγησιμα..ελεγχομενα..τα φρενα τους ειναι σουπερ πιανουν παντου κ παντα κτλ?
    καλα το οτι ειναι ολα τα φτιαγμενα αξιοπιστα....δε το συζητω καν..θα το πω κ στον αλεξακη που το χει μεσα με καρφωμενες κανα δυο βαλβιδες να παρει τα πανω του...δε χαλασε βρε..ναζακια σου κανει..

φιλε...μεταξυ μας.. να πονεσει τοσο !!! δε το περιμενα ουτε εγω να σε πω την αληθεια..

αλλα τελικα πονεσαν πολυ αυτα τα +20...
    ξαφνικα γινανε ολα τα γιαπον φτηνα....οι μαστορες δε χρειαζονται ντε, γιατι ολα σενιαρονται..αρκει να χεις αυλη..
    ανακαλυψαμε κ τα σουπερμπαικς οπου η bmV(for ventoyza) τον πινει..

και το βγαλαμε κ αυτο τριμπουρδελο και παμ παρακατω...

τριμπουρδελο δεν το εβγαλε κανεις... και ολα τα αλλα που λες ειναι σαφεστατα συζητισιμα... αλλα απο την αλλη τα 180 δεν το κανουν πυραυλο.... πως να το κανουμε δηλαδη

απο κει και περα ενας ευθειακιας-καφετεριακιας σιγουρα θα ενθουσιαστει με αυτα τα μαρκετινιστικα τρυκ, ενας ομως γνωστης των αναγκων ξερει τι πρεπει να κανει και πως και με ποσα χρηματα...

ναφ σεντ

μπας και σας ελειψαν αλογα ποτε ρε μαγκες;
    Ban 'em all

τριμπουρδελο δεν το εβγαλε κανεις... και ολα τα αλλα που λες ειναι σαφεστατα συζητισιμα... αλλα απο την αλλη τα 180 δεν το κανουν πυραυλο.... πως να το κανουμε δηλαδη

απο κει και περα ενας ευθειακιας-καφετεριακιας σιγουρα θα ενθουσιαστει με αυτα τα μαρκετινιστικα τρυκ, ενας ομως γνωστης των αναγκων ξερει τι πρεπει να κανει και πως και με ποσα χρηματα...

ναφ σεντ

μπας και σας ελειψαν αλογα ποτε ρε μαγκες;
    οχι φιλε περι αλογων εγω ειμαι κατα των πανω απο 120 ειναι παπαριες μαντολες λες και τα παει κανεις...

αλλα το σουζουκι δεν νομιζω πως το ονομα κ τις πωλησεις τις εκανε για τις επιδοσεις του σε καμια πιστα...

απο καφε σε καφε λεμε εχει βγαλει το ονομα.

και κοιταμε...με τοσα λεφτα...εγω εγχειρηση αλλαγης φυλου θα κανα γιατι μου τα ζαλισατε λεμε.. :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο ένθερμη κατηγορία σε μία νέα μοτοσυκλέτα που μόλις βγήκε στην παραγωγή χωρίς να έχει οδηγηθεί από τους επικριτές της.Δεν είμαι ένθερμος υποστηρικτής καμίας σχολής ή μάρκας και καταλαβαίνω ότι υπάρχει εξέλιξη συνεχής στα μοντέλα και στις εταιρίες.Σήμερα ΒΜW(είχα Suzuki), αύριο Triumph,Suzuki,Honda,Kawasaki,Ducati και δεν ξέρω εγώ τι άλλο...Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να έχετε οφέλη από τις εταιρίες όπως μετοχές,αντιπροσωπίες,συνεργεία κλπ.Εκεί πάω πάσο, ΦΩΝΑΖΕΤΕ όσο θέλετε υπάρχει και "κρίση" !
    Προσωπικά έχω πει ότι BMW δεν θα έπαιρνα γιατί τα μοντέλα της δεν με εκφράζουν.Να που έβγαλε κάτι και έκανα την κίνηση.Αυτά που γράφω είναι καθαρά δική μου άποψη από την εμπειρία που έχω και την δική μου μηχανή, όσο αντικειμενικά γίνετε από έναν ιδιοκτήτη.

Επίσης για τους αγώνες SBK&Superstock που αναφέρθηκε πιο πάνω.Τα SBK δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτά που αγοράζουμε εμείς πέραν της εμφάνισης.Τα Superstock έχουν λιγότερες αλλαγές στα περιφερειακά και τον κινητήρα.Με άλλα λόγια τα Superstock είναι το πιο κοντινό στις δικές μας μηχανές πρωτάθλημα παγκοσμίου εμβέλειας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Απ’ ότι βλέπω πρέπει να πόνεσε πολύ που η ΒΜW χάλασε το πάρτι που είχαν συμφωνήσει κάτω από το τραπέζι οι κιτρινιάρηδες…
    Και τους πόνεσε ακόμα πιο πολύ γιατί το έκανε σε έναν τομέα που υποτίθεται τον εξελίσσουν αδιάκοπα και πιστά επί μια 30ετία και ήταν κορυφαίοι σε αυτόν. Στον 4Κύλινδο εν σειρά και σε χρήση του σε σούπερ σπορ μηχανές…Τώρα τρέχουν και δεν φθάνουν…
    Εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο να εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά ένας κατασκευαστής με μηδενική παρουσία και εμπειρία στον χώρο και με την πρώτη μπιστολιά να τους κατεβάζει τα σώβρακα…Κάτι μου λέει ότι οι κάποιοι κώλοι έχουν πάρει φωτιά κατά Ιαπωνία μεριά…

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Απ’ ότι βλέπω πρέπει να πόνεσε πολύ που η ΒΜW χάλασε το πάρτι που είχαν συμφωνήσει κάτω από το τραπέζι οι κιτρινιάρηδες…
    Και τους πόνεσε ακόμα πιο πολύ γιατί το έκανε σε έναν τομέα που υποτίθεται τον εξελίσσουν αδιάκοπα και πιστά επί μια 30ετία και ήταν κορυφαίοι σε αυτόν. Στον 4Κύλινδο εν σειρά και σε χρήση του σε σούπερ σπορ μηχανές…Τώρα τρέχουν και δεν φθάνουν…
    Εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο να εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά ένας κατασκευαστής με μηδενική παρουσία και εμπειρία στον χώρο και με την πρώτη μπιστολιά να τους κατεβάζει τα σώβρακα…Κάτι μου λέει ότι οι κάποιοι κώλοι έχουν πάρει φωτιά κατά Ιαπωνία μεριά…
    Δεν εχεις αδικο αλλα αμα συμπεριλαβεις την γενικοτερα οικονομικη κρίση και ιδίως τα ιαπωνικά εργοστάσια και ομίλους (ανακοινωνουν τρελες ζημιες και απολυσεις κλπ).. ισως αυτος ο πόλεμος ανταγωνιστικοτητας που ονειρευόμαστε ως πελάτες να μην ερθει ποτε... διοτι ποιος να ακολουθησει τον δαπανηρό δρόμο της μπε (ισως και εντυπωσιασμού) όταν ακομα και στην ΕΕ συζητανε για ορια 100hp ;
    Ban 'em all

Τώρα εσύ στα αλήθεια τι πιστεύεις ??? Ότι η BMW έκανε κάτι δαπανηρό και έβγαλε με την πρώτη 200 άλογα στο λίτρο ή ότι οι κιτρινιάρηδες τα είχαν τακιμιάσει και μας το πουλούσαν επανειλημμένα και κάθε φορά σε μικρές δόσεις ???

Αν θες την γνωμη μου και τα δυο. Το συμπερασμα ομως ειναι οτι το «θεμα» που συζηταμε δεν ειναι τοσο μηχανολογικο οσο σχολες marketing..

ΠιΕς : Τα αλογα δεν ειναι στραγαλια... ακου κει 200 :rotflmao: :rotflmao:

ΠΟΤΕ δεν ήταν μηχανολογικό....ΠΑΝΤΑ marketing ήτανε....Η τεχνολογία και το know-how υπάρχουν έτοιμα από τους αυτοκινητάδες της F1....η κοστολόγηση και ο ρυθμός που μας το πλασσάρουν είναι η μεταβλητή....
    Και πάνω που οι κιτρινιάρηδες τα είχαν συμφωνήσει και είχαν βρεί την ρέγουλα να μας αρμέγουν κάθε χρόνο με δήθες εξωπραγματικές και "φρέσκιες" τενολογίες, μπήκε ξαφνικά σφήνα κάποιος και τους χάλασε την συνταγή...

Πας ένα στοιχηματάκι ότι σε 1 ή 2 το πολύ χρόνια ξαφνικά ΟΛΑ τα ss θα βρεθούν "ανέλπιστα" σε αυτό το νούμερο ιπποδύναμης ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Πας ένα στοιχηματάκι ότι σε 1 ή 2 το πολύ χρόνια ξαφνικά ΟΛΑ τα ss θα βρεθούν ξαφνικά σε αυτό το νούμερο ιπποδύναμης ???
    Μα δεν λεει κατι αυτο... Αυτο συζηταμε και τσακωνομαστε οτι περαν του μαρκετινιστικου χαρτιου, τα 180 ροδα ερχονται ευκολα αν εχεις χρημα να δωσεις... πως να το πω δεν μου λεει κατι...
    Ban 'em all

για να καταλαβετε τι εννοω, καντε το εξης ερωτημα στον εαυτο σας. Αν το S1000 εβγαζε 160 άλογα και εκανε τα ιδια χρηματα (16200 δηλαδη οσο και ενα GS adventure στην απλη του μορφη και αυτο).... ειλικρινα ποιος θα το αγόραζε;
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Είναι λάθος να κρίνεται μία μηχανολογική κατασκευή μόνο βάση απόδοσης. Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες όπως αξιοπιστία, διάρκεια στο χρόνο, ευκολία χρήσης, κόστος συντήρησης και επισκευής. Αυτές τις απαντήσεις θα τις δώσει η αγορά μετά από μερικά χρόνια πραγματικής χρήσης
    και όχι τα περιοδικά και τα προωθητικά βίντεο

Σελίδα 14 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ