Σελίδα 14 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 414

Θέμα: Τι θα γινει με την ΕΡΤ; Πρεπει να τους παρουμε με τις πετρες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZ1S
    Επειδή είμαι Δικαστικός Επιμελητής, τα ποσά που αναφέρεις πιο πάνω για μας δεν ισχύουν.Συγκεκριμένα αν θες για παράδειγμα να κοινοποιήσεις οτιδήποτε στο ΤΠΔ Δικαστικός Επιμελητής με έδρα την Αθήνα θα πάρει βάσει του ΦΕΚ 25 euro.
    Οι τιμές μας διαμορφώνονται από 25 euro το ελάχιστο.Από κει & πέρα προστίθεται & 1 euro ανα χιλιόμετρο (εξαρτάται σε πιο Δήμο της Αττικής θα επιδώσεις) & εξαρτάται & τι είδους επίδοση είναι δλδ με παράδοση ή θυροκόλληση.
    Συγνώμη για το ύφος, αλλά κατά καιρούς έχουν υποθεί πολλά για τον κλάδο μου, από τηλεόραση, ραδιόφωνο κλπ.Το ότι κάποιος λέει τη γνώμη του δεν σημαίνει ότι είναι κι έτσι.
    Καλές γιορτές σε όλους
    Κατανοητο να μιλησεις για τον εαυτο σου. Αλλα για τον κλαδο του κανεις δεν εξουσιοδοτειται να μιλησει και να αναλαβει γι' αυτους που τον απαρτιζουν, την ευθυνη αυτων που λεει. Οπως βλεπεις αμεσως εσπευσαν να σε αναιρεσουν οι εχοντες σχετικη εμπειρια.

Banned Το avatar του/της WebD
    Ή θα πρέπει να σταματήσει το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ ή θα πρέπει να σταματήσουν να βάζουν διαφημίσεις. Δεν γίνεται να τα παίρνουν από παντού!!! Στο κάτω κάτω είναι και θέμα ανταγωνισμού έναντι των ιδιωτικών που τα βγάζουν μόνο από τις διαφημίσεις. Και να πεις ότι κάνουν και τίποτα ακριβές παραγωγές; Του ποδαριού είναι όλα!!!! Άντε σιγά σιγά να κλείνουν μερικά αχόρταγα στόματα!!!

Οχι, δεν ειναι ετσι οπως το θετεις. Δεν ειναι ή το ή το αλλο. Αν δε σταματησει το χαρατσι μεσω της ΔεΗ, οι μισθοι τους να μειωθουν δραστικοτατα στα 1200?. Αν δε δεχονται, μπορω να τους βρω εκατονταδες δημοσιογραφους και παρουσιαστες, που δεχονται να κανουν τη δουλεια και με 1000? και προσφερομαι και ο ιδιος να αλλαξω επαγγελματικο προσανατολισμο! Αν θελουν μισθους κροισων, τοτε να τα βγαλουν μεσω της διαφημισης και να αφησουν τον κοσμο να χαροπαλευει με την ησυχια του!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
    Οχι, δεν ειναι ετσι οπως το θετεις. Δεν ειναι ή το ή το αλλο. Αν δε σταματησει το χαρατσι μεσω της ΔεΗ, οι μισθοι τους να μειωθουν δραστικοτατα στα 1200?. Αν δε δεχονται, μπορω να τους βρω εκατονταδες δημοσιοφραφους και παρουσιαστες που δεχονται να κανουν τη δουλεια και με 1000?! Αν θελουν μισθουν κροισων τοτε να τα βγαλουν μεσω διαφημισης και να αφησουν τον κοσμο να χαροπαλευει με την ησυχια του!
    Να μειωθεί ο μισθός του ελεύθερου επαγγελματία η του ιδιωτικού υπάλληλου?
    Γιατί δεν τους κλείνεις να τελειώνουμε?

Ποιος ειναι ο ελευθερος επαγγελματιας; Ο Λυριτζης, ο Οικονομου ή ο Σπυρος Παπαδοπουλος;
    Κι εγω ελευθερος επαγγελματιας ειμαι. Δεν ελαβα την επιταγη σου ακομη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Ή θα πρέπει να σταματήσει το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ ή θα πρέπει να σταματήσουν να βάζουν διαφημίσεις. Δεν γίνεται να τα παίρνουν από παντού!!! Στο κάτω κάτω είναι και θέμα ανταγωνισμού έναντι των ιδιωτικών που τα βγάζουν μόνο από τις διαφημίσεις. Και να πεις ότι κάνουν και τίποτα ακριβές παραγωγές; Του ποδαριού είναι όλα!!!! Άντε σιγά σιγά να κλείνουν μερικά αχόρταγα στόματα!!!
    Κι αμα σου πω τωρα οτι τις μισες και παραπανω παραγωγες τις δινουν σε εξωτερικες εταιριες τις οποιες πληρώνουν αδρα ? Τι θα πεις ?
    π.χ. CUT Productions.

Αυτοι οι ηλίθιοι κουκουλοφοροι....καθονται και σπανε μια ζωη το Συνταγμα και τα εξαρχεια , ενω εχει τοσα χρησιμα μερη να πανε να σπασουν

Banned Το avatar του/της WebD
    Καλά είναι γνωστό πως σε λάθος σημείο τα σπάνε πάντα ελπίζω σύντομα να τους δούνε και στην Αγία Παρασκευή

Οχι, δεν ειναι ετσι οπως το θετεις. Δεν ειναι ή το ή το αλλο. Αν δε σταματησει το χαρατσι μεσω της ΔεΗ, οι μισθοι τους να μειωθουν δραστικοτατα στα 1200?. Αν δε δεχονται, μπορω να τους βρω εκατονταδες δημοσιογραφους και παρουσιαστες, που δεχονται να κανουν τη δουλεια και με 1000? και προσφερομαι και ο ιδιος να αλλαξω επαγγελματικο προσανατολισμο! Αν θελουν μισθους κροισων, τοτε να τα βγαλουν μεσω της διαφημισης και να αφησουν τον κοσμο να χαροπαλευει με την ησυχια του!
    Δεν υπάρχουν αυτοι οι μισθοί στην αγορά για παρουσιαστές φίλε. Γινε λίγο ρεαλιστής και εαν νομίζεις οτι ειναι απλό πράγμα να παρουσιάζεις δελτίο ειδήσεων τρέχα κάντο κι αν μετά σου προτείνουν 4 χιλιαρικα το μήνα εσύ ζήτα μονο το βασικό για να προστατεψεις τους φορολογούμενους...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κι εγω ελευθερος επαγγελματιας ειμαι. Δεν ελαβα την επιταγη σου ακομη!
    Αλλάζει κάτι αυτό?
    Κάποιος σε πληρώνει και εσένα και εμένα με τον ίδιο τρόπο.
    Απλά αυτό που κάνουμε εμείς είναι πολύ φτηνότερο.
    Οι παραπάνω κύριοι δουλεύουν για τόσα.
    Ούτε δημόσιοι υπάλληλοι ούτε τίποτα, τώρα είναι στην ΕΡΤ αύριο θα είναι στον Αντένα.
    Και είμαι και σίγουρος οτι έχουν συμβάσεις ορισμένου χρόνου.
    Οσο για τους υπόλοιπους υπαλλήλους άντε οι πιό τυχεροί να είναι αορίστου.
    Οσο για την επιταγή μου δεν έχεις παρά να ανοίξεις παρτίδες με το Δημόσιο και θα την πάρεις και αυτή όπως πάρα πολλοί άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν υπάρχουν αυτοι οι μισθοί στην αγορά για παρουσιαστές φίλε. Γινε λίγο ρεαλιστής και εαν νομίζεις οτι ειναι απλό πράγμα να παρουσιάζεις δελτίο ειδήσεων τρέχα κάντο κι αν μετά σου προτείνουν 4 χιλιαρικα το μήνα εσύ ζήτα μονο το βασικό για να προστατεψεις τους φορολογούμενους...
    Το θέμα είναι να έχεις παρουσιαστή η να έχεις την Μενεγάκη και τον Χατζηνικολάου?
    Γιατί εγώ νομίζω οτι οτι το δεύτερο ισχύει σε αυτή την πιάτσα.
    Γιατί τα νούμερα και το χρήμα το φέρνουν αυτοί.
    Καθόλου παράλογο.

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Εδω πληρωνεις φιλε μου τα μαλλια της κεφαλης σου στο ΙΚΑ και παιρνεις υπηρεσιες επιεπδου οχι ΕΤ1 & ΝΕΤ αλλα απο ΤΗΛΕΦΩΣ και κατω...

δε λεω οτι ειναι σωστο, δε λεω οτι ειναι λογικο, αλλα πραγματικα, τα ποσα που αναφερεις οτι μου κλεβουν μεσω του λογαριασμου της ΔΕΗ, ειναι το τελευταιο πραγμα που με απασχολει...2,90 Χ 2 πληρωενεις χαρατσι για να περασεις πανω - κατω τον υπεροχο δρομο Κορινθου - Πατρων, τι να λεμε τωρα...

στη τελικη, αν εξαιρεσεις τη μαλακια της Eurovision, που εμεις οι ηλιθιοι ζητησαμε και απιτησαμε εμμεσως πλην σαφως να γινεται σε επιεπεδο υπερπαραγωγης, τα κρατικα καναλια μπορουν να θυμιζουν κατι απο ΥΕΝΕΔ, αλλα ειναι τα μοναδικα μαζι με το ΣΚΑΙ που μπορειε να παρακολουθησεις χωρις να σου ερθει αναγουλα....
    Η Ελλάδα αλλά και όλες οι υπηρεσίες του κράτους ακόμη και η ΕΡΤ είναι σαν ένα φορτηγό του Β' Παγκοσμίου Πολέμου πλέον. Πολλά κυβικά, χαμηλή ιποδύναμη πολλοί ρύποι, μεγάλη κατανάλωση, μετριότατο αποτέλεσμα για τα σημερινά δεδομένα. Κοιτάμε πάντα να λύσουμε τα προβλήματά μας φροντίζοντας να ταίσουμε ακόμη περισσότερη βενζίνη το φορτηγό. Οι 5500 εργαζόμενοι στην ΕΡΤ απο αυτή την άποψη σαφώς και είναι λίγοι και πρέπει να δουλεύουν οι συμβασιούχοι για να βγαίνει η δουλειά. Μήπως σε όλες τις υπηρεσίες που πήγαν παιδιά stage δεν δούλευαν αυτά κι άραξαν οι μόνιμοι κοντά τους ??? Σε 15 χρόνια άν μονιμοποιούνταν και τα παιδιά αυτά κι άραζαν, πάλι δεν θα ζητούσαν νέους για να βγει η δουλειά??? Το βλέπουμε πολλά χρόνια αυτό να γίνεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Το θέμα είναι να έχεις παρουσιαστή η να έχεις την Μενεγάκη και τον Χατζηνικολάου?
    Γιατί εγώ νομίζω οτι οτι το δεύτερο ισχύει σε αυτή την πιάτσα.
    Γιατί τα νούμερα και το χρήμα το φέρνουν αυτοί.
    Καθόλου παράλογο.
    Σαφώς. Το δίδυμο Λυριτζη/Οικονόμου ειναι πολύ πιο κατω απο τον Αυτιά, ο οποίος δε βλέπεται μεν, αλλα έχει το σταθερό κοινό στις ηλικίες 75-135...

Τεσπα, στο θεμα της χρέωσης της ΕΡΤ και των διαφημίσεων, μην ξεχνάμε οτι το μερίδιο των κρατικών καναλιών στη διαφημιστική πίτα είναι πολύ μικρό. Μια ματιά και στο ποιοι διαφημίζονται και θα καταλάβετε.

Απο την άλλη...
    Στο θέμα της ενημέρωσης έχει μεν σοβαρά δελτία ειδήσεων (και όχι πάνελ όπως το Mega ή ηλεκτρονική εσπρεσο όπως το Star), αλλα ειναι σταθερά φιλοκυβερνητικά (ανεξαρτήτως κυβέρνησης :rotflmao: ). Η δε αλλαγή απο ΝΔ σε Πασοκ έγινε αυτοστιγμή, τα αντανακλαστικά τους ειναι μοναδικα "Ο πρωθυπουργός επευφημούμενος απο τον κόσμο που είχε κατακλύσει την Ηρώσου Αττικου, κατευθύνθηκε πεζή στο προεδρικό μέγαρο" :rotflmao:

Έχει όμως πολλές σοβαρές εκπομπές (δεν εννοώ το "Αρχονταρίκι" ) και γενικότερα άλλο επιπεδο απο τα σκουπίδια που σερβίρονται. Και optional να ήταν η χρεώση, θα τη δεχόμουν
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Η Ελλάδα αλλά και όλες οι υπηρεσίες του κράτους ακόμη και η ΕΡΤ είναι σαν ένα φορτηγό του Β' Παγκοσμίου Πολέμου πλέον. Πολλά κυβικά, χαμηλή ιποδύναμη πολλοί ρύποι, μεγάλη κατανάλωση, μετριότατο αποτέλεσμα για τα σημερινά δεδομένα. Κοιτάμε πάντα να λύσουμε τα προβλήματά μας φροντίζοντας να ταίσουμε ακόμη περισσότερη βενζίνη το φορτηγό. Οι 5500 εργαζόμενοι στην ΕΡΤ απο αυτή την άποψη σαφώς και είναι λίγοι και πρέπει να δουλεύουν οι συμβασιούχοι για να βγαίνει η δουλειά. Μήπως σε όλες τις υπηρεσίες που πήγαν παιδιά stage δεν δούλευαν αυτά κι άραξαν οι μόνιμοι κοντά τους ??? Σε 15 χρόνια άν μονιμοποιούνταν και τα παιδιά αυτά κι άραζαν, πάλι δεν θα ζητούσαν νέους για να βγει η δουλειά??? Το βλέπουμε πολλά χρόνια αυτό να γίνεται...
    Και θα γίνεται για άπειρα χρόνια ακόμα, γιατί αυτό το φορτηγό εκτός απο τα προβλήματα δεν έχει και μεροκάματο.

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Απο αυτή την άποψη και με τα λεφτά των λογαριασμών όλων των Ελλήνων από τη ΔΕΗ και με τα κέρδη των διαφημίσεων θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι και προβληματική επιχείρηση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Με τα λεγομενα μου γεννηθηκε μια ευλογη απορια.
    Οταν σε μια ΔΗΜΟΣΙΑ επιχείρηση λεμε τη λεξη ΚΕΡΔΟΣ , που ακριβως παει αυτο το κερδος ?
    Σε ποιον κουμπαρα ?

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2010, 10:17
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2006, 08:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •