Να ρε ρωτήσω ρε Σοφ... Πώς την έφτιαξες τη διαδρομή? Σίγουρα πάντως δεν χρησιμοποίησες "line along roads". Τι ακριβώς έκανες? Έβαλες placemarks, και μετά?Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Τώρα ανοίγουν!!!!
![]()
![]()
Να ρε ρωτήσω ρε Σοφ... Πώς την έφτιαξες τη διαδρομή? Σίγουρα πάντως δεν χρησιμοποίησες "line along roads". Τι ακριβώς έκανες? Έβαλες placemarks, και μετά?Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Τώρα ανοίγουν!!!!
![]()
![]()
Σοφ, κάνε ρε συ αν γίνεται πιο παχιές τις γραμμές να φαίνονται ευκολότερα, έβγαλα τα μάτια μου για να δω τη διαδρομήΑρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Τώρα ανοίγουν!!!!
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Δεν σου λέωΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Να ρε ρωτήσω ρε Σοφ... Πώς την έφτιαξες τη διαδρομή? Σίγουρα πάντως δεν χρησιμοποίησες "line along roads". Τι ακριβώς έκανες? Έβαλες placemarks, και μετά?
![]()
![]()
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Σοφ, κάνε ρε συ αν γίνεται πιο παχιές τις γραμμές να φαίνονται ευκολότερα, έβγαλα τα μάτια μου για να δω τη διαδρομή
![]()
Να βάλεις γυαλια
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
εγώ φταίω που θέλω να έρθω (αφού εν τέλει γίνει 4μερο ...)Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Να βάλεις γυαλια![]()
Λοιπον....να σοβαρευτούμε και να πρυτανέχει η λογική...
1ον. Πάρτε αδιάβροχα
2ον. Τσεκάρετε τα λαμπάκια
3ον. Η βόλτα δεν ειναι για τον καθέναν. Οποιος έρχεται γνωρίζει πλήρως τις δυσκολίες του, και αναλαμβάνει πλήρως τις ευθύνες του.
4ον. Ο καθένας έχει τις αντοχές του και σταμάταει εκεί που θέλει
5ον. Δεν οργανώνουμε τίποτα...Απλά πάμε και βλέπουμε
6ον. Δεκτά μονο τα μεγάλα παιδια.
7ον. Δεν ειναι οργανωμενο ταξιδι. Μια βόλτα είναι και πάμε όπως θέλουμε
8ον. Πάρτε αδιάβροχα (κάτι ξέρω που το λέω)
9ον. Τσεκάρετε τα λαμπάκια
Και επειδη μιλησα στο τηλεφωνο με διάφορους φίλους και γνωστούς, και επειδή εκείνο το διάστημα ετοιμάζεται και η ετήσια του moto, και επειδή κάποιοι έχουν να πάνε σε γάμους, και επειδή κάποιοι παντρευονται
Μηπως να το κάναμε 2 εβδομάδες ποιο μετά??? Εγώ μπορώ ούτως ή άλλως σε οποιαδήποτε ημερομηνία!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
εγώ φταίω που θέλω να έρθω (αφού εν τέλει γίνει 4μερο ...)![]()
καιι ποιος σου είπε οτι για να έρθεις πρεπει να διαβάσεις χάρτες
Λοιπον σε αυτήν την βόλτα απαγορεύονται τα GPS και κάθε μορφή τεχνολογίας
Θα ρωτάμε μέσα στα χωριά ποιος δρόμος μας βγάζει εκεί που θέλουμε!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
Οκ για μένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Μηπως να το κάναμε 2 εβδομάδες ποιο μετά??? Εγώ μπορώ ούτως ή άλλως σε οποιαδήποτε ημερομηνία!
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Λοιπον....να σοβαρευτούμε και να πρυτανέχει η λογική...
..... και επειδή κάποιοι έχουν να πάνε σε γάμους, και επειδή κάποιοι παντρευονται
ρε τρελέ πάς καλά?
![]()
![]()
πάνω στο γάμο μου θα το κάνεις? .... είπαμε 29/05 παντρεύομαι και τα επόμενα 2 Σ/Κ είναι για την γυναίκα.
Ρε θα βαλθεί να με χωρίσει ο αχαϊρευτος![]()
Ρε μαλάκα, τέσσερις το πρωί στα χωριά του Σμόλικα (γιατί κάποια τέτοια ώρα μας βλέπω εκεί) ποιόν θα βρεις να ρωτήσεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
δεν έχω gps καρντιά μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
καιι ποιος σου είπε οτι για να έρθεις πρεπει να διαβάσεις χάρτες
Λοιπον σε αυτήν την βόλτα απαγορεύονται τα GPS και κάθε μορφή τεχνολογίας
άμα δε χρειάζονται χάρτες, τι κάθεσαι και το παιδεύεις στο γκούγκλη :a36: ... μέσες άκρες, το κύκλο της ελλάδας θες να κάνεις
η ετήσια του μοτό δεν έχει καθοριστεί ακόμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι στόχος θα είναι ο Μάϊος ...Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Λοιπον....
Και επειδη μιλησα στο τηλεφωνο με διάφορους φίλους και γνωστούς, και επειδή εκείνο το διάστημα ετοιμάζεται και η ετήσια του moto, και επειδή κάποιοι έχουν να πάνε σε γάμους, και επειδή κάποιοι παντρευονται
Κάντο δικάβαλο! Θα τεστάρεις έτσι, μια και καλή, αν αντέξει αυτός ο γάμος!Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
πάνω στο γάμο μου θα το κάνεις? .... είπαμε 29/05 παντρεύομαι και τα επόμενα 2 Σ/Κ είναι για την γυναίκα.
![]()
![]()
Τέσπα... επειδή όμως είναι μεγάλη υπόθεση αυτή η βόλτα δεν μπορεί να ευχαριστήσει όλους και αυτό το καταλαβαίνω.
Κανονίστε όποτε μπορείτε καλύτερα εσείς και αμα με αφήνει εμένα ο γάμος θα ακολουθήσω....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Κάντο δικάβαλο! Θα τεστάρεις έτσι, μια και καλή, αν αντέξει αυτός ο γάμος!
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
ρε τρελέ πάς καλά?
![]()
![]()
Ρε θα βαλθεί να με χωρίσει ο αχαϊρευτος![]()
Καταρχην να ξεκαθαρισουμε κατι ειμαι σοβαρος ανθρωπος, οικογενειαρχης και πατέρας κόρης.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΩ
απλά να μην παντρευτεις
ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Δευτερον προς npat.....ελα μωρέ...θα χτυπήσουμε μια πορτα, δυο πόρτες, αν δεν ανοιξουν θα βαραμε την καμπανα του χωριου....Δεν μπορει θα βγουν να δουν τι γινεται
Τρίτον.....μια ιδέα είπα για την αλλαγή διότι εγώ δεν εχω προβλημα, αρκεί να μπορούν και μερίκοι ακόμη που δεν μπορούν τώρα!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;