"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Γουσταρω κοπτικη -ραπτικη!!!:a07:
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
κωστετσο
γουσταρω,απο τωρα φαινεται τι θα βγει![]()
Ωραίος κWλος!
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Θα βγει πανεμορφο και το τεποζιτο με την ουρα θα εχουν απολυτη συμμετρια
Καλη συνεχεια!
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
Επειδή κάπου έχασα τη μπάλλα με την ουρά/σέλα...
Την έφτιαξες εσύ και πώς; με τί πατρόν;
...ή την αγόρασες - και από πού;
Μερσί
Μ.
Η ουρά είναι το μαμά πλαστικό το οποίο μια και κόντυνε το υποπλαισιο είναι πλέον πολύ στενό για να κάτσει.
Επίσης με την αλλαγή τις σέλας και την αφαίρεση των πλαϊνών καπακιών θα συμπληρωθεί με εποξική ρητίνη για να φτάσει μέχρι το ντεπόζιτο και να κουμπώσει εκεί.
Έφτιαξα πρόχειρα με χαρτόνι το πατρόν, θα συνεχίσω με πολυουρεθάνη να φτιάξω το τελικό καλούπι, και θα ρίξω την ρητίνη στο τέλος
Προς το παρών την έχω διακόψει την διαδικασία γιατί θέλω να τελειώσω με ηλεκτρικά, να ανεβάσω τον κινητήρα να καθίσει στο πλαίσιο, και παράλληλα ασχολούμαι με το ντεπόζιτο
Από κάτω είναι βαμμένο με εποξικό αστάρι, μαύρο διπλής και επάνω μόνο μέταλλο τριμμένο χοντρό να φαίνονται τα νερά του και περασμένο όλο με βερνίκι, έκανα μια μεγάλη μαλακία είχα την φαεινή ιδέα να βάψω κάτω απο την τάπα μαύρο για περισσότερη προστασία...... αλλά ο παπάρας δεν μέτρησα μέχρι που φτάνει το στεφάνι τις τάπας και... μου φαίνεται 2 χιλιοστά μαύρο γύρο γύρο
Πάμε πάλι για τρίψιμο με 1000 – 1500 και εάν δεν φαίνεται πατούρα πάλι βερνίκωμα αλλιώς το βγάζω όλο το βερνίκι από επάνω και το ξανά περνάω.
Προσπαθώ όσο είναι δυνατό να κάνω περισσότερα πράγματα μόνος, αρχικά λόγο κόστους αλλά και γιατί γουστάρω. Τα χρώματα είναι σε σπρέι φτιαχτά και πραγματικά απείρως καλύτερα απ’ότι έχω δει σε έτοιμο σπρέι. Το κόστος είναι περίπου 14 ευρό έκαστο (14 χρώμα + 14 βερνίκι) + 10 το αστάρι. Δηλαδή το βάψιμο θα πάει περίπου 38 ευρο αλλά έχει περισσέψει αρκετό χρώμα και βερνίκι που πρέπει να αναλωθεί άμεσα αλλιώς αχρηστεύεται.
Τελευταία τροποποίηση από Julius; 08/02/2013 στις 09:21.
Πολύ μου αρέσει το τεπόζιτο!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
πολυ μ αρεσει μαστορη
εχω ενα ρεζερβουαρ απο zundapp το αναλαμβανεις?