Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
...as itan stous 4 vathmous opws eprepe i diafora, me esas meta na pate me agxos touba, kai vlepame
αν ήταν στους 11~13 βαθμούς η διαφορά όπως έπρεπε ΠΡΙΝ το ματς στο τηγάνι...
να τα λέμε όλα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
...as itan stous 4 vathmous opws eprepe i diafora, me esas meta na pate me agxos touba, kai vlepame
αν ήταν στους 11~13 βαθμούς η διαφορά όπως έπρεπε ΠΡΙΝ το ματς στο τηγάνι...
να τα λέμε όλα...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
+ όσα θες.........Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Καραγκιοζιλίκια ρε πούστη μου....
1. Κύπελο πήραμε .. μετά απο 10 χρόνια.. οκ είναι μια επιτυχία... αλλά αυτοί (οι οπαδοί) κάνουν λες και πήραμε Champions League κόντρα στην Μπάρτσα.
2. Αυτό το μαλακισμένο φαινόμενο να μπουκάρουν οι φίλαθλοι πριν κάν τελειώσει το παιχνίδι που έχει γίνει νέα μόδα πρέπει να τελειώνει πλέον.
Τι να πω... για να έχουμε μια ιδέα , είναι σαν να βλέπαμε κανά παιχνίδι στην Primera Division (τον περασμένο τελικό κυπέλου) και 10 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι να το τελειώνουν φίλαθλοι που θα μπουκάρουν μέσα...
ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ.. ΟΥΓΚΑΝΤΑ....
Επιτέλους.. βάλτε σκύλους μέσα στο γήπεδο.. βάλτε κάμερες, ... εξοπλίστε τους αστυνομικούς με tasers και χρωμόσφαιρες... αφού θεωρούν τα μαλακισμένα πως είναι πεδίο μάχης, ας βρούν στρατό απέναντι τους.
ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΦΡΟΙ!
Καραγκιοζιλίκια η πλάκα ότι άσχετα απο το 1ο γκόλ έπαιξε καλά
αλλά με όλα αυτά άντε να ασχοληθείς με τήν μπάλα
Φανταστειτε λεω γω τωρα να στραβωνε το ματσακιον και να κερδιζε ο Ατρομητος τί θα γινοταν![]()
Ειμαστε για τον πεκο εντελως.Σουλατσαρει ο καθε καμμενος οπου γουσταρει και κανει οτι του ταυλωσει.Ημαρτον.Την πεσανε μετα και στους ποδοσφαιριστες που πηγαν να προστατευσουν τις οικογενειες τους.Αλλα επρεπε να ειχε τα @@ ο Κακος να μη το ληξει και να το παρει στα χαρτια το Περιστερι (λεμε και καμια μαλακια να περναει η ωρα),εργατικη πρωτομαγια στο ΟΑΚΑ θα κανανε
πριν λιγο γυρισα απο το γηπεδο...πληρωσα 30 ευρω για ενα εισητηριο που εκανε 15...μαλακια μου...χαρισα η μαλλον μου κλεψανε 15 ευρω για να τα κανουν ντραγκια...βολτιτσες...καπνογονα...πιστολια/φωτοβολιδες...οσοι εφτασαν ΟΑΚΑ χωρις εισητηριο μπηκαν...λεμε ολοι...δεν ξερω ποσοι...4-5000 παντως ανετα...ισως και παραπανω...εγινε το ντου στις 6 παρα...στις θυρες δεν υπηρχε ελεγχος...ο καθενας οπου γουσταρε εμπαινε...οτι εθελε εβαζε μεσα...για μια στιγμη σκεφτηκα να παω να πω στον Πιλαβιο να κανει λιγο πιο περα να κατσουμε παρεα...δεν το εκανα...μαλακια μου...
''κυριες και κυριοι ο ελληνικος εθνικος υμνος''...κανεις δεν τον τραγουδα...απλα κοιταμε ολοι το ντου μεταξυ Ατρομητεων και Αεκτζηδων...τα ματ ηρθαν με 5λεπτη καθυστερηση για να εχουμε υπερπαραγωγη...2 πανω απο εδω...2 μπουφαν απο εκει...ανταλλαγη λαφυρων...ξεκιναει ο αγωνας...αντε μπας και δουμε για αυτο που πηγαμε...
στο πρωτο ημιχρονο το ματς σουπα...πιο αργο και απο ταινια του Αγγελοπουλου...μπαινει ενα γκολ που ολοι πανυγηριζουμε...στο καπακι μαθαινω για offside...πριν το δω δεν ηθελα να εκφερω γνωμη...καθαροτατο offside...δεν φταιει ο Κακος...ο πλαγιος εκανε μαλακια...πρεπει να τον μπερδεψαν οι 2 παιχτες που ηταν κοντα του...τεσπα...μπαλλα ειναι...
ξεκιναει το δευτερο ημιχρονο και τα καπνογονα πεφτουν κατα εκατονταδες...διακοπη...τεσπα το ματς συνεχιζετε...αρχιζουν και μπαινουν ατομα στο ταρταν...καποιοι λενε 100...αλλοι 200...αλλοι 500...εγω λεω το λιγοτερο 1500...ΑΝΕΤΑ...τα ΜΑΤ στα 3 μετρα...κυριολεκτικα...απλα κοιταζονται...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ...λεμε για πολυ ξυλο θα ετρωγαν...μπαινει το δευτερο γκολ και γινετε το πρωτο ντου...οι μπατσοι αμετοχοι...καπως οι σεκιουριταδες τους σταματανε...ο κοσμος γινετε 3.000 ανετα...μην πω παραπανω...γινετε το 3-0...το πιστευετε η οχι δεν πανυγηριστικε τοσο...ισως νοητικα κρατηθηκαμε να μην ξαναγινει ντου...
στο σημειο που βρισκομε δεν βλεπω το ρολοι και τον χρονο...οι διακοπες δικαιολογουν τα 9 λεπτα που εδειξε ο Κακος...καποια στιγμη σφυραει κατι ο Κακος...ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ...ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...αλλοι πανε να πανυγηρησουν...αλλοι να πλακωσουν...ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ...πανζουρλισμος...πιστευω (οπως και ολοι οι υπολοιποι σοβαροι) οτι το ματς τελειωσε κανονικα...ερχετε το μηνυμα...ΔΕΝ ΕΛΗΞΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ...εντωμεταξυ βλεπω να γινετε της Βαγδατης Λιβυης Αφγανισταν...της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...ξυλο...καπνογονα...βαρελοτα...φωτοβολιδες στυλο...και οι μπατσοι να κοιτανε...να δεχονται τα παντα...μαλλον και αυτοι πρεπει να τα ειχαν χασει....και μετα απο 40 λεπτα γινετε η πιο ξενερωμα απονομη εβερ...ΟΥΣΤ...
δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο με τον Δωνη...
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ...ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...
ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ...ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΑΕΚ 15 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΜΙΛΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ (ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ....ΝΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΠΟΝΕΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΦΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΟΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ...ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ....ΝΤΡΟΠΗ...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΑΕΚ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΟΥΠΕΣ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...ΟΥΣΤ...
υ.γ. δεν θελω να σκεφτω τι θα γινοταν αν δεν επερνε η ΑΕΚ το κυπελλο...
υ.γ.2 ποσο λυπηρω ειναι να ακους τον Σαρμιεντο να λεει οτι λυπαται που ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΥΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ...και ζητησε και συγγνωμη για την πραξη του...
υ.γ.3 σημερα η ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ εγινε αεκακι/αεκουλα...ισως και κατι χειροτερο...καληνυχτα σας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Να πω και εγώ τον πόνο μου;...
Ντρέπομαι ρε παιδιά... ντρέπομαι γιατί απο όσο φαίνεται η ΑΕΚ στην σπυριάρα θα πάρει θέση "στα χαρτιά" στο επόμενο πρωτάθλημα.
Φτάσαμε στην κόκκινη ζώνη του υποβιβασμού και ζητάμε και δικαίωση διότι κάποιος είναι διπλοθεσίτης και έλεγχε λέει παίκτες.. και εντάξει ας πούμε οτι αυτό ειναι παράνομο και πρέπει να τιμωρηθεί ΑΥΤΟΣ με πρόστιμο και αποβολή απο τους χώρους.
Η ομάδα του (Ηλυσιακός) και οι παίκτες εκεί τι φταίνε;... δεν έπαιζαν;
Οτι και να λέμε , είναι αδικία κατά του Ηλυσιακού. Την ΑΕΚ την αγαπάω.. .αλλά θέλω να κερδίζει και εντός γηπέδου... και μεταξύ μας, αυτή η ομάδα, όταν φτάνει 1-2 θέσεις απο τον υποβιβασμό και σε όλη την διάρκεια της Α1 έκανε ήττες ... ε... έχει πολύ μικρό δικαίωμα να φωνάζει για αδικίες.. Διότι ακόμα και αν έλεγχε παίκτες ο "σκιώδης πρόεδρος" του Ηλυσιακού.. εννοείται οτι δεν το έκανε μόνο με την ΑΕΚ...
Τι να πω;... αυτά που κατακρίναμε ... τα λουζόμαστε!
Υ.Γ. Terens είσαι faoul και κόκκινη κάρτα... το χρέος άρχισε να δημιουργείται απο την χούντα και ύστερα... σήμερα που είμαι 38 ετών καλούμαι να πληρώσω χρέη που δημιούργησαν ενήλικοι τότε , βολεμένοι σήμερα.... εγώ τότε ήμουν 2 ετών!!!! Αυτούς τους διαχωρισμούς τους κάνουν εκείνοι που στερούνται λογικής... ανήκεις εκεί; Το πρόβλημα το βρήκαμε και αν θες το συνεχίσαμε και εμείς την δεκαετία του 90 (ώς ενήλικοι πλέον). Μην ακούω όμως οτι φταίει ΜΟΝΟ η γενιά των 30+... γιατί βρήκαμε (και εκπαιδευτήκαμε) να το συνεχίσουμε... δεν το δημιουργήσαμε!
ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ...??
Είπα έμείς ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ,τί άλλο νά γράψω.
Δέν έριξα μομφή στούς νέους σήμερα γιά τό χάλι μας.
Περιγράφω τήν πραγματικότητα
ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ..??
ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΝ 30+...??
Μάλλον πολύ βιαστικά μέ διάβασες,καί έβγαλες λάθος συμπεράσματα.
Όσο γιά τό χρέος ..? έπί τής ούσίας πρίν λίγα χρόνια ξεχρεώναμε
άκόμα τά δάνεια πού πήρε ό Καποδίστριας.
Τό γιατί άποφάσισαν νά μάς βγάλουν τώρα στό κλαρί θεωρώ ότι
μιά καί δέν ύπάρχει 3ος παγκόσμιος πόλεμος οί πόλεμοι άπό δώ καί μπρός
θά έχουν τέτοιου είδους μορφή...!!
![]()
Εντάξει έχετε να πάρετε πρωτάθλημα 20 χρόνια και κύπελο 10 και είναι λογικό να στε τόσο πεινασμένοι. Αλλά να την πέσετε στον τραγικό και ανύπαρκτο ποδοσφαιρικά Ατρόμητο; Για αυτό θα στε μια ζωή ΑΕΚάκι![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που τα γράφεις αυτά, η δική σου η γενιά έφαγε σε βάρος των επόμενων και όλοι οι επόμενοι θα κληθούν να πληρώνουν τα σπασμένα λόγω της δικής σου γενιάς και ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς και κατακρίνεις τους επόμενους. ΝΤΡΟΠΗ σου ρε φίλε, λίγο τσίπα δεν βλάπτει.
δε λέω ότι εσύ φταις ή ότι εσύ προσωπικά έκανες κάτι κακό αλλά είναι ντροπής πράγματα αυτά που λες και άκρως προσβλητικά.
Τούβλο και φλώρος είσαι και φαίνεσαι λοιπόν στο επιστρέφω.
Μαρέσει που μετά ζητάς και από τον άλλο να μην σου μιλάει άσχημα για να του απαντάς ανάλογα. Ενώ εσύ αν δεν προκληθείς είσαι με το σεις και με το σας......
Γραμμένο σε έχω αλλά θα το εκτιμούσα αν ζήταγες ένα συγνωμη για αυτά που έγραψες θα ήταν τουλάχιστον παρήγορο να καταλάβαινες το μέγεθος της Μ@...... που έγραψες.
Κακώς τα γράφω αυτά εδώ που κάνουμε χαβαλέ για τα αθλητικά και τίποτε άλλο αλλά ειλικρινά προκαλούν πολύ αυτά που γράφεις.
Όσο για την 6ρα δε πα να πείτε ό,τι θέλετε σας έτσουξε πολύ είτε είσασταν χάλια είτε δεν είσασταν 6 γκολ είναι διασυρμός και κλαίτε όσο θέλετε
και επειδή έγραψες για την 5ρα που έριξε η Μπάρτσα στην Ρεάλ για πηγαίντε ρωτήστε ένα Μαδριλένο αν τον πόνεσε ή όχι η 5ρα και αν την επόμενη μέρα έλεγε δεν με πείραξε καθόλου γιατί η ομάδα μου δεν μπήκε στο γήπεδο και η αξία του ητημένου δίνει αξία στον Νικητή.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.............
Μάθε νά σκέπτεσαι.
Στήν έποχή μου , ΦΛΩΡΟ λέγαμε .............
τόν
ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑ..........
αύτόν πού τάχε χωρίς νά ζορίζεται,τόν καλοντυμένο χωρίς νά κουράζεται,αύτόν
πού είχε πάντα χρήμα στό πορτοφόλι νά πιεί καί νά φάει,
αύτόν πού τά χεράκια του δέν είχαν σκάσει άπό τό κρύο καί τό ζόρι,αύτόν πού δούλευε λιγότερο άπό όλους καί περνούσε καλύτερα άπό όλους,
αύτόν πού γυάλιζε ή μάπα του γιατί δέν είχε φάει ζόρι.....
ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΝ ΛΕΜΕ ΦΛΩΡΟ....??
Αύτόν πού κάθεται στό καφέ άπό τό πρωί ώς τό βράδυ μέ τό κινητό ΧΑΛΑΡΟΣ
μέ τά κάκκαλα τής οίκογένειας καί περιμένει τόν κάθε πολιτικάντη
νά τόν διορίσει μέ 3 καί 60...??
ΣΤΑ 30 ΤΟΥ....??
Έπειδή τή μπατανόβουρτσα καί τό μυστρί τό έπιασαν οί άλλοδαποί...??
Έπειδή τά ροδάκινα καί τίς φράουλες άπό τά χωράφια τους τά μαζεύουν
πλέον κάτι μαυροκαλιασμένοι Νοτιοασιάτες...??
ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ............άφού δέ βλέπεις πού παέι ή Έλληνική
κοινωνία κρίνοντας έξ ίδίων τά άλλότρια...!!
Τό ζητούμενο δέν είσαι ΕΣΥ
Μιά όλόκληρη γεννιά είναι.
ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ
ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.....!!
ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ....!!
Δέν σάς έριξε φταίξιμο κανείς γιά τό χάλι μας.
Σίγουρα έμείς φταίμε πού μεγαλώσαμε πρίν άπό σάς καί θέλαμε γιά σάς τό καλύτερο.
ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΦΛΩΡΟΥΣ..........
ΚΑΡΑΦΛΩΡΟΥΣ.........
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ......!!!
Όσο γιά τά τούβλα........κρίμα καί είσαι καί μορφωμένος.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...............
ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ
ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΒΑΘΜΟ 1,4..........
2, 3, ΚΑΙ 4.......ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ....??
ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΙ...............ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ....??
ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ....??
ΚΟΙΜΑΣΑΙ....??
Ή έπειδή δουλεύεις έσύ νομίζεις ότι είσαι τό κέντρο τής γής...??
Όμως τά φάγαμε πιά ,άλλοι πολλά ,άλλοι λίγα κοκκαλάκια καί άλλοι ΚΑΘΟΛΟΥ...!!
Καί έτοιμαστείτεέσείς πιά νά σηκωθείτε άπό τά καφέ
καί νά πιάσετε όλα αύτά τά έπαγγέλματα τά χειρονακτικά,τεχνίτες κ.λ.π....
γιατί γεμίσαμε άπό ΤΟΥΒΛΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ....!!!
![]()
κρίμα για όσα έγιναν στον τελικό![]()
![]()
και δεν έπαιζε και ο ολυμπιακός για να τα φορτώσουμε στον μαρινάκη![]()
ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ............
Ή Έλληνική κοινωνία αύτή τή στιγμή δέν έφτασε άπλά στόν πάτο.
Τόν άνοιξε καί βγήκε άπό κάτω...!!
Δέ θά μπορούσε λοιπόν καί τό ποδόσφαιρο πού άποτελεί ένα άναπόσπαστο κομμάτι της
νά έχει άλλη πορεία.
Όταν ή άτιμωρησία έχει φτάσει στό ζενίθ,
όταν άκούμε βατοπέδια καί Ζίμενς χωρίς ίχνος ντροπής καί τσίπας,
όταν βλέπουμε τούς διαβρωμένους πολιτικούς νά συνεχίζουν
χωρίς φόβο καί πάθος συνοδευόμενοι πλέον σέ κάθε τους έξοδο
άπό μιά διμοιρία μάτ..........
τί περιμένουμε νά λειτουργήσει σωστά ό χώρος τού ποδοσφαίρου
όπου άνέκαθεν μάζευε άποβράσματα διοικητικά καί όπαδούς άρρωστους
μέ κοινωνικά προβλήματα...??
Πολλών χωρών ή διάλυση,ίδίως βαλκανικών πρό ένωμένης Γιουγκοσλαβίας
ξεκίνησε άπό τά ΓΗΠΕΔΑ....!!
Ό χώρος αύτός σάν χώρος μαζικής έκτόνωσης προσφέρεται γιά τέτοιου
είδους συμπεριφορές...!!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...........ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΕ ΝΤΡΟΠΗ......!!
Γιά τό άγωνιστικό κομμάτι....
Λυπάμαι άκόμα πιό πολύ γιατί δώσαμε τό δικαίωμα σέ έναν τύπο νά χαρακτηρίσει
τό κύπελλο ώς κάλπικο...!!
Άν μπήκε ένα γκόλ offside άπό ένα λάθος πού έκανε ό βοηθός γιατί είχε μπροστά του
άμυντικό καί έχασε τόν Λύμπε,
άς μάς πεί ό σπυριάρης είδε ΠΕΝΑΛΤΥ στόν Δέλλα...??
Είδε άποβολή Καμαρά καί Σκόνδρα....??
ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ..................πού έπαιζε μέ μιά
άσήμαντη καί πολύ μικρή όμαδούλα πού βρέθηκε στόν τελικό
όπως πολλές φορές γίνεται στό κύπελλο,τόν λεγόμενο θεσμό τών έκπλήξεων.
Ο ΚΑΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ
40 ΕΜΕΙΣ, 60 Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ....!!
Μήπως πρώτη φορά τό κάνει..??
Παρότι είχε μπροστά του τό μικρό Άτρόμητο φρόντισε νά τό κάνει.
Κίτρινη στό Ντιόπ...??
ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ....!!
Φάουλ στό Ντιόπ μέσα στή μικρή περιοχή...??
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ....!!!
Ό άνθρωπος φαίνεται,δέν κρύβεται.
Ότι μπορούσε έκανε,είδικά μετά τό ήμίχρονο όπου πιθανόν έμαθε γιά τό offside
έκανε τά πάντα γιά νά σώσει τόν βοηθό του .
Ό βοηθός έκανε ένα καθοριστικό λάθος, τό οποίο πολύ θά ήθελα νά δώ στή γνωστή γραμμή.
ΔΩΝΗ.............
Δέν ήταν 2 τά μέτρα τού offside
ΤΡΙΑ ΗΤΑΝ...................
ΛΥΜΠΕ........................ΜΠΑΧΑ........................ΚΑΦΕΣ.
Κι άν έπαιζες καί τά 7 λεπτά πού ήθελες είμαι σίγουρος πώς θάτρωγες κι άλλο....!!!
Τό άπίθανο τής ίστορίας είναι πώς ή ΑΕΚ χθές έσωσε τόν τελευταίο τών play-offs.....!!!
Στήν τρελλή περίπτωση πού έχανε χθές καί έβγαινε πρώτη στά play-offs
γιά λογαριάστε....!!
Φίλοι Άεκτσήδες,ή χρονιά τελείωσε γιά μάς μέσα στή ντροπή.
Άπό δώ καί μπρός προβλέπω νέες ΕΞΑΡΕΣ....!!!
Τό κατάφερε κι αύτό αύτή ή όμάδα,νά μάς δώσει ένα κύπελλο κι άντί
νά γιορτάζουμε όλοι έμείς στήν κερκίδα νά μείνουμε άποσβωλομένοι
άπό τή συμπεριφορά όλων αύτών τών ρεμαλιών....!!!
Πρίν λίγο καιρό είδαμε μιά Έθνική γιορτή νά γίνεται μέ τήν προστασία τών ΜΑΤ
Χθές είδαμε μιά γιορτή νά ξαναγίνεται μέ τίς διμοιρίες στήν πρώτη γραμμή.
Σέ ένα θά συμφωνήσω μέ τό Δώνη .
Στήν άποψη πού έξέφρασε όταν χαρακτήρισε τό κράτος.....
![]()
+1000000Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
πριν λιγο γυρισα απο το γηπεδο...πληρωσα 30 ευρω για ενα εισητηριο που εκανε 15...μαλακια μου...χαρισα η μαλλον μου κλεψανε 15 ευρω για να τα κανουν ντραγκια...βολτιτσες...καπνογονα...πιστολια/φωτοβολιδες...οσοι εφτασαν ΟΑΚΑ χωρις εισητηριο μπηκαν...λεμε ολοι...δεν ξερω ποσοι...4-5000 παντως ανετα...ισως και παραπανω...εγινε το ντου στις 6 παρα...στις θυρες δεν υπηρχε ελεγχος...ο καθενας οπου γουσταρε εμπαινε...οτι εθελε εβαζε μεσα...για μια στιγμη σκεφτηκα να παω να πω στον Πιλαβιο να κανει λιγο πιο περα να κατσουμε παρεα...δεν το εκανα...μαλακια μου...
''κυριες και κυριοι ο ελληνικος εθνικος υμνος''...κανεις δεν τον τραγουδα...απλα κοιταμε ολοι το ντου μεταξυ Ατρομητεων και Αεκτζηδων...τα ματ ηρθαν με 5λεπτη καθυστερηση για να εχουμε υπερπαραγωγη...2 πανω απο εδω...2 μπουφαν απο εκει...ανταλλαγη λαφυρων...ξεκιναει ο αγωνας...αντε μπας και δουμε για αυτο που πηγαμε...
στο πρωτο ημιχρονο το ματς σουπα...πιο αργο και απο ταινια του Αγγελοπουλου...μπαινει ενα γκολ που ολοι πανυγηριζουμε...στο καπακι μαθαινω για offside...πριν το δω δεν ηθελα να εκφερω γνωμη...καθαροτατο offside...δεν φταιει ο Κακος...ο πλαγιος εκανε μαλακια...πρεπει να τον μπερδεψαν οι 2 παιχτες που ηταν κοντα του...τεσπα...μπαλλα ειναι...
ξεκιναει το δευτερο ημιχρονο και τα καπνογονα πεφτουν κατα εκατονταδες...διακοπη...τεσπα το ματς συνεχιζετε...αρχιζουν και μπαινουν ατομα στο ταρταν...καποιοι λενε 100...αλλοι 200...αλλοι 500...εγω λεω το λιγοτερο 1500...ΑΝΕΤΑ...τα ΜΑΤ στα 3 μετρα...κυριολεκτικα...απλα κοιταζονται...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ...λεμε για πολυ ξυλο θα ετρωγαν...μπαινει το δευτερο γκολ και γινετε το πρωτο ντου...οι μπατσοι αμετοχοι...καπως οι σεκιουριταδες τους σταματανε...ο κοσμος γινετε 3.000 ανετα...μην πω παραπανω...γινετε το 3-0...το πιστευετε η οχι δεν πανυγηριστικε τοσο...ισως νοητικα κρατηθηκαμε να μην ξαναγινει ντου...
στο σημειο που βρισκομε δεν βλεπω το ρολοι και τον χρονο...οι διακοπες δικαιολογουν τα 9 λεπτα που εδειξε ο Κακος...καποια στιγμη σφυραει κατι ο Κακος...ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ...ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...αλλοι πανε να πανυγηρησουν...αλλοι να πλακωσουν...ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ...πανζουρλισμος...πιστευω (οπως και ολοι οι υπολοιποι σοβαροι) οτι το ματς τελειωσε κανονικα...ερχετε το μηνυμα...ΔΕΝ ΕΛΗΞΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ...εντωμεταξυ βλεπω να γινετε της Βαγδατης Λιβυης Αφγανισταν...της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...ξυλο...καπνογονα...βαρελοτα...φωτοβολιδες στυλο...και οι μπατσοι να κοιτανε...να δεχονται τα παντα...μαλλον και αυτοι πρεπει να τα ειχαν χασει....και μετα απο 40 λεπτα γινετε η πιο ξενερωμα απονομη εβερ...ΟΥΣΤ...
δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο με τον Δωνη...
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ...ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...
ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ...ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΑΕΚ 15 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΜΙΛΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ (ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ....ΝΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΠΟΝΕΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΦΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΟΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ...ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ....ΝΤΡΟΠΗ...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΑΕΚ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΟΥΠΕΣ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...ΟΥΣΤ...
υ.γ. δεν θελω να σκεφτω τι θα γινοταν αν δεν επερνε η ΑΕΚ το κυπελλο...
υ.γ.2 ποσο λυπηρω ειναι να ακους τον Σαρμιεντο να λεει οτι λυπαται που ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΥΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ...και ζητησε και συγγνωμη για την πραξη του...
υ.γ.3 σημερα η ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ εγινε αεκακι/αεκουλα...ισως και κατι χειροτερο...καληνυχτα σας...
Συμφωνώ ΑΠΌΛΥΤΑ !!!!
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Για πειτε, είχαμε τελικο κυπελου χθες; :wacko:
Ρε χωρις πλακα....
Πολυβόλα (κατα προτίμηση υδροψυκτα Lewis για να εχουν και μια εσάνς ιστορίας) και στο ψαχνο.
Νεκρούς χρειάζεται η υποθεση πλέον και πολλους μαλιστα. Αλλιως κανενας δεν έχει την πολιτική βούληση να σταματησει τους σκαταδες.
Μονο οταν γεμίσει πτώματα το καθε ΟΑΚΑ θα δειτε προκοπή. Μεχρι τότε, αυτα θα γινονται γιατι κανενας αρμοδιος (ειτε ΕΠΟ, είτε πολιτεία) δεν εχει τα @@ να ριξει μια ΓΕΡΗ καμπανα.
Αλλα δεν ειναι ποδοσφαιρικό το ζήτημα. Ειναι στο κλιμα της γενικότερης καταρρευσης. Είδατε τη "μοτοπορεία"
200-300 μηχανακια που κανουν την Αθηνα να μοιαζει με Ταϊλανδη, με αφιονισμένους ακρανωτους ΕΞΩ απο τη ΓΑΔΑ. Και δεν τρέχει καστανο, κανενας δεν μπαινει στον κοπο να τους σταματήσει ή και καλυτερα να τους σκοτώσει όλους, να καθαρίσει η πολη απο την πλεμπα, να βελτιωθεί το gene pool.
Για όσους αισθανονται (σε διαφορα αλλα μηνυματα και περιστάσεις) περηφανοι ως έλληνες, τους αφιερώνω τις χθεσινες εικόνες.
Οσο παταω την ίδια γη και μιλαω την ίδια γλωσσα με το χθεσινο πολτό, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που είμαι Ελληνας....
Τελος
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Για άλλη μια φορά το όνομα της Ελλάδας δοξάζεται στα πέρατα της οικουμένης
-Ινδία
http://www.footballindia.com/news/Ch...s_article.aspx
-Yahoo sports
http://sports.yahoo.com/soccer/blog/...urn=sow-wp1313
-Connecticut Post,ΗΠΑ
http://www.ctpost.com/sports/article...on-1360073.php
-Sports Illustrated
http://sportsillustrated.cnn.com/201...124/index.html
+ 100000........Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για πειτε, είχαμε τελικο κυπελου χθες; :wacko:
Ρε χωρις πλακα....
Πολυβόλα (κατα προτίμηση υδροψυκτα Lewis για να εχουν και μια εσάνς ιστορίας) και στο ψαχνο.
Νεκρούς χρειάζεται η υποθεση πλέον και πολλους μαλιστα. Αλλιως κανενας δεν έχει την πολιτική βούληση να σταματησει τους σκαταδες.
Μονο οταν γεμίσει πτώματα το καθε ΟΑΚΑ θα δειτε προκοπή. Μεχρι τότε, αυτα θα γινονται γιατι κανενας αρμοδιος (ειτε ΕΠΟ, είτε πολιτεία) δεν εχει τα @@ να ριξει μια ΓΕΡΗ καμπανα.
Αλλα δεν ειναι ποδοσφαιρικό το ζήτημα. Ειναι στο κλιμα της γενικότερης καταρρευσης. Είδατε τη "μοτοπορεία"
200-300 μηχανακια που κανουν την Αθηνα να μοιαζει με Ταϊλανδη, με αφιονισμένους ακρανωτους ΕΞΩ απο τη ΓΑΔΑ. Και δεν τρέχει καστανο, κανενας δεν μπαινει στον κοπο να τους σταματήσει ή και καλυτερα να τους σκοτώσει όλους, να καθαρίσει η πολη απο την πλεμπα, να βελτιωθεί το gene pool.
Για όσους αισθανονται (σε διαφορα αλλα μηνυματα και περιστάσεις) περηφανοι ως έλληνες, τους αφιερώνω τις χθεσινες εικόνες.
Οσο παταω την ίδια γη και μιλαω την ίδια γλωσσα με το χθεσινο πολτό, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που είμαι Ελληνας....
Τελος
Γι' αυτό και 'γω μας χαιρέτησα ......... (και μην ακούσω απόψεις περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ.
Απλά σκεφτητε τι λογική έχει αυτός ο όχλος και τι του αξίζει)
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
και όσο το σκέφτομαι, τόσο το συνειδητοποιώ παραπάνω.... με αυτά που κάνουν μέσα στα γήπεδα, στους δρόμους, η ατιμωρησία απο τους πολιτικούς.. η ατιμωρησία και η ασυδοσία του πλήθους...
νερό στον μύλο κάποιων που λένε πως μόνο ενα δικτάτορας, θα κάνει την χώρα καλά.
ΔΥΣΤΥΧΏΣ!!!![]()
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.