Σελίδα 140 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 4090130135136137138139140141142143144145150190 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.086 έως 2.100 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ειναι πολυ πολυπλοκο το ολο θεμα και βρωμαει απο χιλιομετρα....
    εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω αυτο που έχουμε στην Ελλάδα να μας φαίνονται όλοι απατεώνες εξ' ορισμου επειδή δεν έχουμε διαθέσιμο το βιογραφικό τους, επειδή δεν ξέρουμε πως έβγαλαν τα λεφτα τους (υποχρεωμένοι να μας πουν ειναι; ) κι επειδη δεν τα έβγαλαν μετά απο χρόνια σκληρής δουλειάς ξεκινώντας απο βαρκάρηδες όπως ο Λάτσης...

Εκτός αν ισχυρίζεσαι οτι τους Γιαννακοπουλαίους πριν παρουν την ΚΑΕ τους ήξερε κανένας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ρε παιδιά οι παέ είναι ανώνυμες επιχηρήσεις

δικά τους μαγαζιά είναι ό,τι γουστάρουν θα κάνουν και άμα μας αρέσει

αν δεν μας αρέσει μπορούμε να το δείξουμε με το να μην πηγαίνουμε στο γήπεδο, αυτή είναι σοβαρή αντίδραση

τα συλλαλητήρια είναι για πιο σοβαρά θέματα από το ποδόσφαιρο, εδώ ο κώλος μας καίγεται και μεις θα κοιτάξουμε ποιος έχει τον ολυμπιακό, παναθηναικό κτλ.?????

από τότε που έγινε επαγγελματικό το ποδόσφαιρο και οι ομάδες έγιναν επιχηρήσεις καλό θα ήταν να τις αντιμετωπίζουμε και σαν τέτοιες.

έγινε κάνα συλλαλητήριο όταν έγινε επαγγελματικό το ποδόσφαιρο και έγιναν οι παε????

αφού το έχουμε αποδεχτεί έτσι να μην ζητάμε να ορίζουμε εμείς ποιος θα αγοράσει την εκάστοτέ παε και ποιος θα πουλήσει.

τα παραπάνω είναι οι προσωπικές μου απόψεις, όποιος συμφωνεί καλώς, όποιος διαφωνει καλώς και πάλι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω αυτο που έχουμε στην Ελλάδα να μας φαίνονται όλοι απατεώνες εξ' ορισμου επειδή δεν έχουμε διαθέσιμο το βιογραφικό τους, επειδή δεν ξέρουμε πως έβγαλαν τα λεφτα τους (υποχρεωμένοι να μας πουν ειναι; ) κι επειδη δεν τα έβγαλαν μετά απο χρόνια σκληρής δουλειάς ξεκινώντας απο βαρκάρηδες όπως ο Λάτσης...

Εκτός αν ισχυρίζεσαι οτι τους Γιαννακοπουλαίους πριν παρουν την ΚΑΕ τους ήξερε κανένας
    +1299

Δεν μπορουμε να συγκρινουμε ονοματα οπως Κοκκαλης,Γιανακκοπουλος,Βαρδηνογιαννη,Αγγελοπουλος κλπ.....με Ωναση,Λατση,Λιιβανος κλπ......οι πρωτοι εγιναν γνωστοι μεσω αθλητικων/πολιτιστικων κινησεων.....οι δευτεροι ειταν απλα μυθοι του διεθνες jet set....παντως σιγουρα τοσα λεφτα με τον σταυρο στο χερι δεν εκανε κανεις απο ολους αυτους.....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Γαμώτο,τι έχει μέσα ο καφές και τα βλέπω διπλά;:hypnotize

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Βασίλη μου,συμφωνώ και επαυξάνω!

σκατόγαυρε!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    axm....cpt...

glaxo pharmaceuticals, you know?.... είναι αρκετά γνωστοί και πριν την ενασχόληση τους με την ΚΑΕ του ΠΑΟ.

Τώρα , ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πάρουμε στρατόπεδο , για μια ιδιωτική εταιρία!!

Κατά τα άλλα .... ότι πείτε παιδιά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Γαμώτο,τι έχει μέσα ο καφές και τα βλέπω διπλά;:hypnotize

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Βασίλη μου,συμφωνώ και επαυξάνω!

σκατόγαυρε!

σκατοχανουμάκι! [/B]

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    [FONT=courier new]test[/FONT]
    [FONT=arial]test[/FONT]
    [FONT=times new roman]test[/FONT]
    [FONT=century gothic]test[/FONT]
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Nαι ρε γαμοτο....ειναι τοσο αγνος, αμολυντος και αθωος ο κοσμος των διοικουντων των υπολοιπων ΠΑΕ που ο Βγενοπουλος τους πειραξε...

ΠΡοσωπικα δεν τασσομαι υπερ του Βγενοπουλου η οποιουδηποτε αλλου "σωτηρα" του ΠΑΟ.

Αλλα δεν ειμαι και κατα.

Αυτο που υποστηριζω ομως ειναι οτι πρπει να φυγουν οι Βαρδινογιαννηδες.

Ακομα και το χειροτερο λαμογιο να ειχαμε για προεδρο, σε τετοιο σημειο εξεφτελισμου δεν θα την ειχε φτασει την ομαδα...οποτε τι καθομαστα και συζηταμε...

Εγω πονταρω στο γεγονος πως οι Πανθηναϊκοι εχουν αποδειξει πολλες φορες στο παρελθον πως δεν "μασανε" απο κετευθυνσεις κτλ.

Αν ο Βγενοπουλος και ο καθε Βγενοπουλος προσπαθησει να εφαρμοσει την τακτικη Κοκκαλη που εχει ως υποχειριο τους γαυρους, θα τον παρει και θα τον σηκωσει...

Αυτη την στιγμη δεν παιρνει κανεναν να αναλλαβει τον ΠΑΟ αν δεν εχει σοβαρες προθεσεις. Το κλιμα ειναι πολυ κακο και αν ο χ μελλοντικος ιδιοκτητης της ΠΑΕ δεν δειξει εργο, μαυρο φιδι που τον εφαγε....υπομονη και λογια του αερα δεν προκειτε να πιασουν επ ουδενι.

Δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω, γιατι ακουστηκαν πολλες αποψεις.

Καταρχην το οτι μια ομαδα ποδοσφαιρικη ειναι ανωνυμη εταιρια τυπικα δε σημαινει οτι ο κοσμος της δεν εχει λογο, και δεν εχει δικαιωμα να λεει, και -σε καποιες περιπτωσεις και με καποια μετρα,- να επιβαλλει την αποψη του.(οταν ενα αιτημα ειναι μαζικο και οταν η αντιδραση του πληττει την Α.Ε)

Αλωστε ποτε και καμια ΠΑΕ δεν εβαλε εντελως στην ακρη το συναισθημα, και δεν πουλησε το προιον της (το ποδοσφαιρο) ως καθαρο προιον απαλλαγμενο απο καθε συναισθημα κλπ. Αν το εκανε πολυ απλα θα χρεοκοπουσε γιατι στην Ελλαδα το θεαμα ειναι τραγικο και ολα στηριζονται στο συναισθηματικο δεσιμο του Φιλαθλου.

Οταν λοιπον η επιτυχια σου στηριζεται σε μια τετοια σχεση, και οχι σε ενα καθαρο παρε δωσε (αφου το προιον σαν προιον ειναι μαπα), πρεπει να δεχεσαι τις επιπτωσεις του να εμπεριεχει το προιον σου μια ιδεολογικη εννοια. Ειναι κατι σαν ενα κομμα. Αν το Πασοκ,η ΝΔ, η οποιοδηποτε αλλο κομμα γινοταν αυριο το πρωι επιχειρηση τι θα συνεβαινε?? Θα στηριζε και παλι το κερδος της (τις ψηφους) στο συναισθημα και την ιδεολογια των οπαδων του. Θα ειχε δικαιωμα αυτος που το διαχειριζοταν να το κλεισει η να το καταστρεψει παρα τη θεληση των υποστηρικτων του???Κατ εμε οχι, γιατι πολυ απλα αποτελει απο ενα σημειο και μετα κοινωνικο αγαθο, εχει βαση ιδεολογικη, μια ιστορια, και στην τελικη ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Ξεκινησε αλλιως. Δεν μπορεις λοιπον ως ιδιοκτητης και μαλιστα αποτυχημενος να τα θελεις ολα δικα σου. Και τα πλεονεκτηματα μιας Α.Ε και τα πλεονεκτηματα ενος οργανισμου με κοινωνικη βαση.

Κατα τα αλλα, δεν γνωριζω αν ο Βγενοπουλος ειναι τιμιος, κανενας τοσο πλουσιος δεν ειναι στην τελικη. Σαν φιλαθλος μου αρκει να φερθει τιμια ως προεδρος,(η οτι αλλο υπαρξει) στα θεματα τα αθλητικα και το παρασκηνιο. Δλδ να μην κανει απατες με τον Παναθηναικο. (σαν μελος της κοινωνιας ειναι αλλο θεμα)
    Οπως και να χει η υποστηριξη του Γιαννακοπουλου ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι δεν προκειται να γινει λαμογια σε βαρος της ομαδας, τυπου αεκ.

Για το συλλαλητηριο, το να πας στο σπιτι του αλλου απεξω σε στυλ "βγες εξω να σε σπασουμε στο ξυλο" δεν ειναι λογικη και δεν το θελουμε κιολας. Επισης η αποχη ειναι κατι που ποναει τον Βαρδινογιαννη, αλλα εξισου ποναει και εμας. Και δεν ειναι δικαιο να χανεις κατι που σαρεσει και το αγαπας, επειδη το καταντησε ετσι καποιος ανικανος.

Τωρα για τι αξιζει και τι οχι να κατεβεις στους δρομους, ειναι μια πιο γενικη πολιτικο-κοινωνικη συζητηση. Παντως η λογικη "μην φτιαξεις αυτο, αφου ετσι κι αλλιως υπαρχουν πιο σημαντικα που δεν εχουν φτιαχτει" δεν μαρεσει και δεν οφελει και σε τιποτα. Παντα υπαρχει κατι πιο σημαντικο να κραξεις στη ζωη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Εγω πονταρω στο γεγονος πως οι Πανθηναϊκοι εχουν αποδειξει πολλες φορες στο παρελθον πως δεν "μασανε" απο κετευθυνσεις κτλ.

μετά απο αυτό ΤΕΛΟΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    α ρε Βγενόπουλε πρώτος μάγκας...κ ακόμα δεν πήρε τπτ...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Αλλου ηθελα να το παω...Λοιπον μολις επεστρεψα απο ενα εργασιακο γευμα και στο τραπεζι υπηρχε οικονομολογος/συμβουλος πολυ μεγαλων επιχειρησεων και πολυ μεσα στα πραγματα...

Τον ρωτησα λοιπον τι εγινε με Μαρφιν....Πως εφτασε να ειναι ο μεγαλυτερος επενδυτικος ελληνικος ομιλος οπως διαφημιζει...

Λοιπον..Με απλες κουβεντες..Η Μαρφιν <<συγχωνευτηκε>> με τις αλλες δυο τραπεζες οπως ηδη ξερουμε με ανταλλαγες μετοχων στην ουσια....Για να αποκτησει ρευστο προχωρησε στην μεγαλυτερη ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ αυξηση μετοχικου κεφαλαιου για εκεινη την χρονια,μου ειπε τον αριθμο αλλα μου διαφευγει οποτε για να μην πω ανακριβεια δεν το λεω καθολου....Παντως ηταν το παγκοσμιο ρεκορ της χρονιας και ηταν σε δις ευρω...Απο Αραβια μερια τα πιο πολλα....

Καποιοι <<αγορασαν/επενδυσαν>> σε μετοχες απο την κεφαλαιοποιηση....Αυτα τα χρηματα λοιπον χρησιμοποιηθηκαν για την αγορα του σημαντικοτατου ποσοστου του ΟΤΕ οπως και πολλων αλλων πιο μικρων επιχειρησεων με τελευταια την Ευρωκλινικη....

Μιλαμε για φοβερα παιχνιδια και αγοραπωλησια αερα κυριολεκτικα η οποια οδηγησε σε κερδη μονο απο τον ΟΤΕ και την πωληση στην D.T. υψους των 300,000,000Ε....Κερδοφορα και πετυχημενα παιχνιδια...

Οσο για τους μεγιστανες τους αλλους πανω κατω ξερουμε και για αυτους...Δεν διαφωνω...

Ναι και ο Λατσης απο το κουπι τα εβγαλε

ΥΓ Ουτε τους Γιαννακοπουλαιους τους ηξερε κανενας περαν οσων εμπλεκονταν στα των επιχειρησεων τους και στον χωρο γενικα...Αλλα δεν τα βγαλανε σε 1-2 χρονια τα λεφτα τους...Κλεβανε αλλα πιο αραια :P

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Ρε μια μανια να θελουν με το ζορι ξενες ιδιοκτησιες.......

Τι ειναι αυτοι ρε.......

Εγω αμα ειμουνα Βαρδινογιαννης θα ελεγα αφου ειστε εκατομμυρια και θελετε σωνει και καλα την ομαδα εγω την πουλαω...

5,000,000,000Ε

5 δις ευρω..

Εκατομμυρια λετε οτι ειστε....Δικη μου Ανωνυμη Εταιρια ειναι....Αφου ειστε τοσο γαματοι και ερωτευμενοι με την εταιρεια μου παρτε την....

Μολων Λαβε Βγενοπουλε.....

Που κανεις τα γλυκα ματια απο την μια και καλα ολοι μαζι και τετοια και απο την αλλη να μου τραβας μυνηση 150,000,000Ε (STAR)..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    μετά απο αυτό ΤΕΛΟΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    α ρε Βγενόπουλε πρώτος μάγκας...κ ακόμα δεν πήρε τπτ...
    καλα εσυ κοιτα να ανανεωσεις την εγγραφη σου γιατι ο Κοκκαλης σε χρειαζεται...

και αυριο πρωϊ-πρωϊ τον πρωταθλητη για να παρεις γραμμη ....να ξερεις τι και πως θα απαντας κιολας ρε παιδι μου...μην πιαστεις αδιαβαστος!!

ρε γαυροι, αφου σας κανει οτι θελει γιατι δεν το παραδεχεστε;

η αποψη σας ειναι διαμορφωμενη 100% απο το αφεντικο...λιγο να κανετε πως τον βριζετε, παπ! σας πεταει την επικοινωνιακη παπαρδελα του και τσιμπατε...

και ειπαμε!!! την ανανεωση μην ξεχασεις....ολοι μελη!!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20