Σελίδα 140 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 4090130135136137138139140141142143144145150 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.086 έως 2.100 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator

Re: Re: Ε....?

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Δυσλειτουργία στην ECU.
    Λόγο ανατροπής της μοτο.

Με λίγα λόγια κόβει το καύσιμο λόγο μεγάλης κλήσης και αποθηκεύει την ενέργεια αυτή με ένα κωδικό. Όταν συνδέσεις το διαγνωστικό για να σου δείξει τις βλάβες σου δείχνει ότι η μοτό έχει ανατραπεί.
    Sent from me using a computer.

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios
    Καλησπέρα και από εμένα... Έχοντας περασει 3 μήνες από τη γέννηση της δεύτερης κόρης μου και έχοντας χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με δύο μωρά (η ''μεγάλη'' είναι δύο χρονών και τριών μηνών) είπα για αρχή να δω αν ισχύουν οι κωδικοι... Τί κάνετε ρε παιδιά? Πώς τα περνάτε?

Moderator
    Καλησπέρα φίλε. Θυμάμαι ήσουν ενεργός στην αρχή του θρεντ και μετά χάθηκες. Τουλάχιστον ήταν για καλό. Να σου ζήσουν.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
    Καλησπέρα και από εμένα... Έχοντας περασει 3 μήνες από τη γέννηση της δεύτερης κόρης μου και έχοντας χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με δύο μωρά (η ''μεγάλη'' είναι δύο χρονών και τριών μηνών) είπα για αρχή να δω αν ισχύουν οι κωδικοι... Τί κάνετε ρε παιδιά? Πώς τα περνάτε?
    Καλως τον φιλο μας απο την Χιο.
    Χαθηκες ρε παλληκαρε και εχουν μαζευτει πολλες συνδρομες.
    Το εργαλειο το εχεις ακομα?

Πωπω, σε λυπαμαι, με τρεις γυναικες στο σπιτι τι θα τραβας....
    Εγω μια και δεν την αντεχω...
    Αντε, δωρο οι συνδρομες για την καινουργια κορη, αλλα μην το πολυκυκλοφορησουμε αυτο και χαλασω την φημη μου!!!
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

ΠΑΤΕΡΑΣ. Το avatar του/της z.k.a.p.

Re: Re: Re: Ε....?

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Λόγο ανατροπής της μοτο.

Με λίγα λόγια κόβει το καύσιμο λόγο μεγάλης κλήσης και αποθηκεύει την ενέργεια αυτή με ένα κωδικό. Όταν συνδέσεις το διαγνωστικό για να σου δείξει τις βλάβες σου δείχνει ότι η μοτό έχει ανατραπεί.

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    Z.K.A.P

Παλαιό μέλος Το avatar του/της varaderokav11
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios

Να σου ζησει φιλε!!!

Με την ευκαιρια... Ρε παλουκαρια εσεις με
    τα χακι... Μηπως περασε κανεις προχθες
    το πρωι για θασο;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Καλως τον φιλο μας απο την Χιο.
    Χαθηκες ρε παλληκαρε και εχουν μαζευτει πολλες συνδρομες.
    Το εργαλειο το εχεις ακομα?

Πωπω, σε λυπαμαι, με τρεις γυναικες στο σπιτι τι θα τραβας....
    Εγω μια και δεν την αντεχω...
    Αντε, δωρο οι συνδρομες για την καινουργια κορη, αλλα μην το πολυκυκλοφορησουμε αυτο και χαλασω την φημη μου!!!
    Thanks mate!
    Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα όλους! Έχουμε λίγο χαμένη τη μπάλα αλλά όλα καλα. Τη μηχανή την έχω ακόμα και μάλλον δε βλέπω να την αλλάζω κιόλας... Πού καιρός για βόλτες... Εν τω μεταξύ βλέπω και κάτι φωτο από εκδρομές κα λοιπα και μου τρέχουν τα σάλια.

Παλαιό μέλος
    Για να ρωτήσω.

Τι λάστιχα έχετε/είχατε και εντυπώσεις?

Moderator
    Μαμά tourance. Αρκετά καλά σε όλα τους. Και σε διάρκεια. Χρειάστηκε η outostrata για να τετραγωνίσει το πίσω.

tck 80 Πολύ καλά σε όλα τους εκτός απ' τη διάρκεια του πίσω στον αυτοκινητόδρομο με τη μηχανή φορτωμένη. Σε βρεγμένο δεν τα οδήγησα. Σε στεγνό όμως και σε χώμα δε παίζονται. Μετά από 3000 χλμ όμως το πίσω άρχισε να κουνάει χωρίς να έχει χτυπηθεί σε κάποιο πεζοδρόμιο ενώ το χώμα είχε προηγηθεί κατά 1700 χλμ. Δεν ξέρω ακόμα τι έφταιξε αλλά διάβασα σε κάποιο θρεντ εδώ μέσα για προβληματικές παρτίδες σε μερικά conti. Δεν αφορούσε όμως τα tkc 80. Τα άλλαξα για να μη τα φάω μέσα στο κατακαλόκαιρο και θα επανέλθω έστω και με καινούριο πίσω αφού το εμπρός είναι ακόμα καινούριο.

Bridgestone Trail Wing TW 42 και TW41. Καλό στο χώμα. Στο στεγνό δε με ενθουσίασε όπως τα continetal, θα ζεσταθεί δύσκολα το χειμώνα αλλά αντέχει στις γρήγορες βόλτες με βαρύ φορτίο περισσότερο απ' τα tkc. Στο βρεγμένο δε το πίεσα.

Το επόμενο θα είναι μάλλον miselin ή tourance και πάλι, ανάλογα με το τι διάθεση έχω για χλμ. Τα tkc 80 θα δω που θα τα φάω.

Μαμά tourance. Αρκετά καλά σε όλα τους. Και σε διάρκεια. Χρειάστηκε η outostrata για να τετραγωνίσει το πίσω.

tck 80 Πολύ καλά σε όλα τους εκτός απ' τη διάρκεια του πίσω στον αυτοκινητόδρομο με τη μηχανή φορτωμένη. Σε βρεγμένο δεν τα οδήγησα. Σε στεγνό όμως και σε χώμα δε παίζονται. Μετά από 3000 χλμ όμως το πίσω άρχισε να κουνάει χωρίς να έχει χτυπηθεί σε κάποιο πεζοδρόμιο ενώ το χώμα είχε προηγηθεί κατά 1700 χλμ. Δεν ξέρω ακόμα τι έφταιξε αλλά διάβασα σε κάποιο θρεντ εδώ μέσα για προβληματικές παρτίδες σε μερικά conti. Δεν αφορούσε όμως τα tkc 80. Τα άλλαξα για να μη τα φάω μέσα στο κατακαλόκαιρο και θα επανέλθω έστω και με καινούριο πίσω αφού το εμπρός είναι ακόμα καινούριο.

Bridgestone Trail Wing TW 42 και TW41. Καλό στο χώμα. Στο στεγνό δε με ενθουσίασε όπως τα continetal, θα ζεσταθεί δύσκολα το χειμώνα αλλά αντέχει στις γρήγορες βόλτες με βαρύ φορτίο περισσότερο απ' τα tkc. Στο βρεγμένο δε το πίεσα.

Το επόμενο θα είναι μάλλον miselin ή tourance και πάλι, ανάλογα με το τι διάθεση έχω για χλμ. Τα tkc 80 θα δω που θα τα φάω.
    Που θα τα φάει?…..άκου που θα τα φάει.!!!
    Στα όροι στα άγρια βουνά φυσικά.-
    Κρίνουμε ανάλογα με τις εμπειρίες μας.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
    Που θα τα φάει?…..άκου που θα τα φάει.!!!
    Στα όροι στα άγρια βουνά φυσικά.-
    Για αυτό τα έβαλα στην άκρη τώρα.

ΘΕΟΣ!

Auribus TENERE Lupum Το avatar του/της gelcat
    Αρχικά δημιουργήθηκε από varaderokav11
    Να σου ζησει φιλε!!!

Με την ευκαιρια... Ρε παλουκαρια εσεις με
    τα χακι... Μηπως περασε κανεις προχθες
    το πρωι για θασο;;;
    Γειά σου ρε Νικόλα! και σε όλη την παρέα!
    Την Πέμπτη με χακί Θασο εγώ μετά συζύγου! ξαναανέβηκε στη μηχανή ύστερα από 20 χρόνια!
    επειδή φοβότανε λέει, αλλά μόλις δοκίμασε δεν με άφησε να σταματήσω ούτε όταν άρχισε να βρέχει
    γιατί: <έλα μωρέ προχώρα, μόνα τα γόνατα μου βρέχονται λίγο>
    Τώρα ετοιμαζόμαστε για Χαλκιδική
    HERE I AM AGAIN

Παλαιό μέλος Το avatar του/της varaderokav11
    Φιλε Βαγγελη δυστυχως δεν σε προλαβα...
    Μεχρι να ερθω ειχατε μπει ηδη στο πλοιο...
    Απ΄οτι καταλαβα περασατε φινα!!!
    θα κανονισουμε καμια βολτα με καφε και με
    τον αλλο τον Νικο να γνωριστουμε...
    Καλα να περασετε στη Χαλκιδικη!!!

Auribus TENERE Lupum Το avatar του/της gelcat
    Γεια χαρά στην Παρέα
    Ποιο Παλικάρι με άσπρη τενερε τσίλικια ήταν παραμονές 15αύγουστου δικάβαλλο στην Κεφαλλονιά?
    Δεν πρόλαβα να του μιλήσω...
    HERE I AM AGAIN

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή