Σελίδα 142 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 4292132137138139140141142143144145146147152192 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.116 έως 2.130 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Πάντως σύντεκνε πραγματικά, αν τα έχεις σε τιμολόγιο κάνε καταγγελία στην εταιρία... Αυτό ΔΕΝ υπάρχει λέμε... Μη σου πω να στείλεις ένα εξώδικο να ζητήσεις λεφτά πίσω.

Μελος Συμμοριας Το avatar του/της K5_N
    δε βαριεσε. εγω μπορει να εχασα μερικα ευρω αυτος στη τελικη εχασε πολλα παραπανω.
    GSF 650 N

Banned Το avatar του/της WebD
    Τα εξουσιοδοτημένα στο Ηράκλειο γδύνουν!! Σε έναν γέιτονα που το πήγα πάλι με έγδυσε... μου προτείναν και ένα στον μασταμπά άλλα δεν το δοκίμασα καθόλου. Θα κοιτάξω να βρω τη κάρτα και θα σου το στείλω να το έχεις.

Θα δοκιμάσω έναν φίλο μου αυτές τις μέρες για ένα πρόβλημα που έχω στην τροφοδοσία.... το κακό είναι ότι δεν έχει συνεργείο γιατί πρόσφατα κατέβηκε στο Ηράκλειο. Αν πάνε όλα καλά και βρει και χώρο να δουλέψει θα σου πω.

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Έχω ζήσει 2 χρόνια στο Ηράκλειο με μηχανή και οι μηχανικοί είναι όλοι (:a31: ) για τα πανηγύρια!!!
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
    γιατι πολυ απλα εχει κλωτσισει μια βιδα και θελει καινουριες βολτες για να σφιξει το καπακι και να μην τρεχει λαδια. οσο για τα 300 και που πληρωνα οταν ο κυριος αυτος μου αλλαζε καπελοτα το κοστος ανεβαινει. ασε που πληρωσα τακακια πισω 80 ευρω για φεροντο και τελικα ηταν νιου φρεν
    Αμαν ρε φίλε!!!

Οπως σου είπε κι ο amyroukai το μηχανάκι σου δεν εχει καπελώτα αλλά βίδα κόντρα παξιμάδι, εφ όσον είναι το αερόψυκτο!!!
    Να κάνεις φασαρία και να το μεταφέρεις στην κεντρική αντιπροσωπεία το θέμα.
    Επίσης για να σου κλωτσήσει σπείρωμα, εκανε χοντρή μαλακία ο μηχανικός.

Για να γίνει η επισκευη του σπειρώματος, δεν χρειάζεται φυσικά να πάει στον τόρνο, θα έπρεπε να βγεί η κεφαλή γι ανα γίνει αυτό! Απλά χρειάζεσαι εναν σωστό μηχανικό που να μπορεί να σου φτιάξει το σπείρωμα η με helicoil η με μούφα.
    Τι να πω πια, ήμαρτον με τους σκιτζήδες...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Αμαν ρε φίλε!!!

Οπως σου είπε κι ο amyroukai το μηχανάκι σου δεν εχει καπελώτα αλλά βίδα κόντρα παξιμάδι, εφ όσον είναι το αερόψυκτο!!!

Για να γίνει η επισκευη του σπειρώματος, δεν χρειάζεται φυσικά να πάει στον τόρνο, θα έπρεπε να βγεί η κεφαλή γι ανα γίνει αυτό! Απλά χρειάζεσαι εναν σωστό μηχανικό που να μπορεί να σου φτιάξει το σπείρωμα η με helicoil η με μούφα.
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

θα έπρεπε να βγεί η κεφαλή γι ανα γίνει αυτό
    To καπάκι βγαίνει μόνο, δεν είναι δύσκολο. Οι βίδες που λέει πιάνουν πάνω στο καπάκι και στην κεφαλή, αλλά το καπάκι είναι που χαλάει γιατί είναι μαλακό. Τι να σου πω, να το στείλεις με καράβι Αθήνα να στο φτιάξουμε; Αλλά πάλι, άντε να το βγάλεις μόνος σου... Ρε τι άτομα παίζουν εκεί κάτω; Μπουμπούνα του δυό στο μαγαζί με την πιστόλα μπας και καταλάβει :a015:

Αμαν ρε φίλε!!!

μετα απο 2 μεγαλα σερβις το εμαθα και γω.
    αν ηταν πιο εξυπνος ο τυπος και αν δεν ειχα βρει και γω το μοτο φορουμ ισως ακομη να μου τον επιανε το κ... γιατι απλα θα του ειχα εμπιστοσυνη. ευχαριστω παντως για τις απαντησεις ολων.
    GSF 650 N

λες γιαννη να τον μπαλοταρω? ετσι που παει θα το κανει μονος του. ας μην ειχε το εξουσιοδοτημενο και θα εβλεπε.
    GSF 650 N

Φίλε αν έχεις τα τιμολόγια καταγγελία στην εταιρία στην Αθήνα. Χωρίς πλάκα. Δεν νοείται εξουσιοδοτημένος και να κάνει απάτη, κυριολεκτικά. Ας έβρισκε άλλο τρόπο να τα πάρει. Αλλά να χρεώσει ανταλλακτικά που δεν υπάρχουν; Ε γιατί ρε γμτ;

δεν εχω τιμολογια ουτε το βιβλιο των σερβις δεν του πηγαινα να βαλει σφραγιδα. οποτε και να ηθελα να κανω κατι δεν μπορω. οτι εγινε εγινε ευτυχως που το καταλαβα νωρις.
    GSF 650 N

άλλο πάλι και τούτο εξουσιοδοτημένο και δεν ζητάει βιβλίο και δεν κόβει και τιμολόγια... Δεν έχω λόγια...

Πέρα από το γρόθο το συνεργειατζή, να πούμε και το σπαμάκι μας όπως κάνουμε συχνά στο παλιό καλό thread μας....
    Πήρα ολόσωμη Richa, κανονικά από Μοτοδυναμική 450 τιμή καταλόγου και μόλις 380 μετρητά. Την φόρεσα σήμερα Μέγαρα... Οι χρόνοι όχι καλοί, είχα να μπω 2,5 χρόνια αλλά πλάκα είχε... Η φόρμα πάντως με ενθουσίασε! Και το Banditάκι έγραψε... Με μαρσπιεδάκια και φρένο πάλι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    άλλο πάλι και τούτο εξουσιοδοτημένο και δεν ζητάει βιβλίο και δεν κόβει και τιμολόγια... Δεν έχω λόγια...

Πέρα από το γρόθο το συνεργειατζή, να πούμε και το σπαμάκι μας όπως κάνουμε συχνά στο παλιό καλό thread μας....
    Πήρα ολόσωμη Richa, κανονικά από Μοτοδυναμική 450 τιμή καταλόγου και μόλις 380 μετρητά. Την φόρεσα σήμερα Μέγαρα... Οι χρόνοι όχι καλοί, είχα να μπω 2,5 χρόνια αλλά πλάκα είχε... Η φόρμα πάντως με ενθουσίασε! Και το Banditάκι έγραψε... Με μαρσπιεδάκια και φρένο πάλι...
    Να δω ποτε θα μεινεις χωρις μαρσπιεδες και φρενο
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Το θέμα είναι ότι με πιάνει κρισάρα, ξεχνιέμαι και κυνηγάω τα SS και τελικά κάποια στιγμή θα μείνω χωρίς μηχανή γιατί θα τη σπάσω... Από ότι φαίνεται, σειρά έχει το διπλό σταντ και το νοσοκομείο..... :rotflmao:

Φιλτατοι καλημερα! Πριν απο λιγες μερες εγινα κατοχος ενος μαυρου λησταρχου GSF650SA K8 και μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την επιλογη μου! Κουκλι ειναι..!! Θελω εαν ειναι ευκολο καποιος να μου δωσει τα φωτα του σε καποιες αποριες που εχω.. Βρηκα απο φιλαρακι μου μια akrapovic τελικο απο GSX-R 750, του 2006 αν θυμαμαι καλα, και αναρωτιεμαι κατα ποσο θα μπορω να την φορεσω εγω.. Γενικα απο το λιγο που εψαξα ειδα οτι μπορω να βαλω εξατμιση απο GSF-X καθως προκειται για την ιδια μηχανη.. Υπαρχουν και αλλα μοντελα που να εχουμε τα ιδια "προτυπα" (πως τα μιλαω τα ελληνικα ο κερατας! ) εξατμισης, εστω και τελικου μονο; Το Bandit 1200 πιθανον; ..Ευχαριστω προκαταβολικα!

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •