ρε κοιτα να δεις που καταληξαμε να μιλάμε για χαρλευ![]()
ειλικρινα δε το περιμενα ποτε αυτο
αυτο που κάνει "μπρουφ" δλδ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
το τελευταιο ενοειται το ρωτας κιολας:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Γιά δώσε μας ένα παράδειγμα ρε συ Γρηγόρη γτ μπερδεύτηκα!
σε ποιο δευτερόλεπτο αναφέρεσαι? :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
και η Brigitte Bardot καλα τα λέει! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
![]()
Καλά μολάμε ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΦΩΝΗ !!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
και η Brigitte Bardot καλα τα λέει! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ή όπως έλεγε το ανέκδοτο:
Από φωνή μ@@νί ............ από μ@@νί ΦΩΝΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Μίλισες καλά... αλλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Φίλε αρχαίε με συγχωρείς όντως. Υπήρξα όντως επιθετικός απέναντι σου. Και δεν έχω καμμία όρεξη να ανοίγω καυγάδες. Συνήθως το βρωμόξυλο που παίζει εδώ μέσα είναι στα πλαίσια σοβαρου αστείου και κάπου μπερδέυτηκαν τα πράγματα. Έπειτα υπήρξαν παρεξηγήσεις (πρέπει να είσαι πιλότος για chopperiά) και παρερμηνείες (το θέμα screaming eagle...).
Tώρα στα ζητήματα που έθεσες
2)Όταν πρωτομπήκα στο site θα δεις πως μόλις ανέβηκε post με τίτλο "Είναι όντως για πέταμα αναφερόμενο στα αμερικάμνικα.
"http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=44027
Νομίζω ότι εκεί τα λεγόμενα μου με χαρακτηρίζουνε περισσότερο απο ότι τα εδώ (που υποβλήθηκα στην διαδικασία να γίνω πιο κακός με βρισίδια κτλ.)
Είμαι πολύ συνηθισμένος λοιπόν σε συμπεριφορές τύπου "Οδηγάς Harley μην μιλάς..."
Ότι μπήκες λίγο φουριόζος μπήκες...
1)Παρεξηγείς, δεν προσπάθησα ποτέ να βγάλω τις choperiές φτηνές. Ούτε πιο γρήγορες.
Τα Euro προσπαθώ να βγάλω.
3)Μεταξύ βρισιδιών χρησιμοποιήθηκε και η ταμπέλα. Η ταμπέλα που καρφώνουμε τύπου "οι sumermotarάδες είναι τσαντάκηδες, οι BMW μεγαλοδικηγόροι κτλ.". Συγγνώμη για αυτό αλλά υπήρξε απόροια της δικιάς σου συμπεριφοράς. Δεν διαφέρεις και πολύ όταν λες "ταξιδεύει μέχρι το Κολωνάκι" και εσύ το ίδιο έκανες.
Εγώ εδώ είμαι διατεθιμένος και να αλλάξω απόψεις και να ανοίξω το μυαλό μου και να διορθωθώ άμα κάνω λάθος και να παραδεχτώ τα λάθη μου και να τα πάω καλά με όλους.
Με εξαίρεση τον Eric...fatass!!!
σίγουρα δεν θές να τα πάς καλά με τον ERIC CARTMAN?
I`ll make you eat you parents man!!!
PS: θεωρώ δεδομέμο οτι το είδες το επεισόδιο και το θυμάσε! Γ@Μ@ΤΟ ρε φίλε!
Chris
:a19: @ Αρχαίο και Νίκερ επειδή παραδεχτήκανε οποιεσδήποτε υπερβολές που υπώθηκαν!
:a19: @ Τράπ για τον τρόπο που μίλησε
...και συμπληρώνω (συμφωνόντας με Τραπ) ότι ο καθένας έχει τις δικές του αντιλήψεις και τα δικά του γούστα περί μηχανών, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θεωρείται μηχανόβιος κάποιος που απορρίπτει κάποιο είδος μηχανών επειδή απλά δεν το γουστάρει (εδώ που τα λέμε κανείς δεν έκανε κάτι τέτοιο πέρα απ`την πλάκα)! Κάθε μηχανή έχει την δική της φιλοσοφία και οφείλουμε να το σεβόμαστε αυτό!
![]()
![]()
![]()
Chris
Γιατί σε χαλάει εσένα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
και στο καπακι ΒΟΛΟ, λιμανι, στην ΨΑΘΑ του κυρ γιαννη για τσιπουρο...και μετα καφε στα κυματα...-εξυπνακια βολιωτη...![]()
![]()
Τώρα ψυχολόγο να πώ θες δεν ξέρω σηκώνω τα χέρια ψηλά!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Mα ρε άνθρωπε....ποτέ δεν είπα ότι η Harley είναι καλύτερη. Ούτε φτηνότερη, ούτε τίποτα.
Εγώ ένα 6.991 είπα.
Δεν τις σιχαίνεσαι...νομίζεις ότι τις σιχαίνεσαι.
Ο ήχος του Αμερικάνικου κινητήρα είναι αποκλειστικά ο καλύτερος. Το λέει η Βίβλος, ο νόμος και η επιστήμη.
Καλύτερο θόρυβο ο αμερικάνικος κινητήρας!![]()
Το sopwith camel είναι ένα δύστροπο αεροπλάνο του Α' παγκοσμίου πολέμου έτσι
τέτοιο ήχο έκανε ο κινητήρας του όπως οι χάρλευ!![]()
ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ΜΠΟΥΜΜΜΜΜΜ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κοιτα να δεις που εκλασε το harley και σχολασε ο γαμος
![]()
![]()
![]()
:ZZZ:
Έλα ντε! Είδες?Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κοιτα να δεις που εκλασε το harley και σχολασε ο γαμος
![]()
![]()
![]()
:ZZZ:
Καλησπέρα!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Έλα ντε! Είδες?
Καλησπέρα!![]()
![]()
να δεις που οι ευρωπαιοι κρυβωντε πισω απο 'λα αυτα![]()
καλα η ντουκατι δν θα εκανε συγχωνευση η κατι τετοιο με την HD??![]()
Κάτι ακούγετε σχετικά μ' αυτό αλλά τίποτα το σίγουρο ακόμα!Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
καλα η ντουκατι δν θα εκανε συγχωνευση η κατι τετοιο με την HD??![]()
![]()
Καλησπέρα!![]()