Σελίδα 142 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 4292132137138139140141142143144145146147152192 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.116 έως 2.130 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΠΑΨΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΠΠ.....

1.Αγορακι μου ακομα δεν εχει βγει αποφαση....αρα ακομα η Καλαμαρια δεν ειναι απατεωνες...
    2.Την ενσταση για τα ιδανικα του ποδοσφαιρου εσεις την κανατε (καλως αν θεωρητε οτι εγινε απατεωνια)...βεβαια οπως εχετε πει και πιο παλια.....ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...:rotflmao: :rotflmao:
    3.Στον Αλφα ηταν καλεσμενος ο αντιπροεδρος την ΑΕΚ που ΔΗΛΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ οτι δεν θα κανει καμμια κινηση,ασχετα αν εχει το δικαιωμα...ακομα και τωρα που εχει πεσει και μαθηματικα η Καλαμαρια....ακομα και αν αποσυρει η Καλαμαρια την αιτηση για τα ασφαλιστικα...
    4.Το οτι βγαινουν και θεωρουν οι παιχτες οτι εχει δικιο η Καλαμαρια ειναι αλλο θεμα....αυτοι παιζουν,κερδιζουν,χανουν ΜΕΣΑ στο γηπεδο...αρα εχουν ενα λογο παραπανω να εκφραζουν οποια πικρια/αδικια αισθανονται....αν εχεις προβλημα μπορεις να κανεις ευκολα μια Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ....
    5.Μολις χωνεψεις τα δυστηχως μονο 4 μπαλλακια που ρουφηξες και ερθεις στα ισια σου,ελα ξαναμιλα μας....εδω δυστηχως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ κανεις Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ....

αιντε και μας τα εχεις πρηξει που πας να μας συγκρινεις με εσας....ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ .....ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ...

μπουσα....ξεκολλα ρε παιδακι μου...ακολουθουνται νομιμες διαδικασιες.

εγινε παρατυπια, εκανα ενσταση, θα γινει εφεση, αν βγει υπερ μου ειμαι πρωταθλητης και για αλλη μια φορα εισαι δευτερος.αν βγει εναντιον μου, εισαι δικαια πρωτος και θα εχεις 1 πρωταθλημα παραπανω σαν ομαδα απ οσα εχει ο τζολε να το χαιρεσαι σε αυτη τη περιπτωση.απο εκει και περα οσο και να χτυπας κατω, εσυ αλλα και οι αλλοι, το χοντρο, τριχωτο, αδεξιο, βρωμικο, διακορευμενο πωπουδακι σου, εισαι στο -2 και ελπιζεις.για την ωρα ζησε με αυτο.LOOSER !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πέρα απο το πικάρισμα, νομίζω οτι όποιος και να πάρει αυτό το πρωτάθλημα , ουσιαστικά θα το έχει πάρει στα χαρτιά και έτσι θα μείνει στην ιστορία.

Πάντα μιλώντας οτι ο Ηρακλής και ο Αστέρας θα πέσουν ώς νέα λεία σε ΟΣΦΠ και ΑΕΚ αντίστοιχα!

Είτε το πάρει ο ΟΣΦΠ θα λένε οτι το πήρε στα χαρτιά με +3 απο αγώνα σε δικαστήριο και το αντίστοιχο θα ισχύει για ΑΕΚ. Προσωπικά νομίζω οτι φέτος είναι όλοι για κλάμματα με εξαίρεση τους τελευταίους 6-7 αγώνες της ΑΕΚ που όμως και πάλι αν τους έπαιρνε , θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα (εκείνο το 80φεύγα goal του ΑΡΗ ας πούμε).

Πάντως φέτος μπορώ να πώ οτι οι ευχάριστες εκπλήξεις αφορούσαν ομάδες χαμηλότερα της βαθμολογικής τριάδος.

Ο ΑΡΗΣ που με Ντούσαν δείχνει να έχει πάρει τα πάνω του.
    Η ΑΕΛ που πραγματικά παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.
    Ο Αστέρας που αντί να παλεύει για παραμονή, παλεύει για θέση στα playoffs στην παρθενική του χρονιά στην Λίγκα.

Το πρωτάθλημα σίγουρα μαθηματικά δεν έχει τελειώσει , μιας και υπάρχει περίπτωση ακόμα για ανατροπή της κορυφής, αλλά στην πραγματικότητα, απίθανο είναι ο Ηρακλής να περάσει έστω και ενα βαθμό στο Καραϊσκάκη μέσα , με 30.000 άτομα , πάνω απο τα κεφάλια τους και οι παίκτες του ΟΣΦΠ με τον πρόεδρο πάνω απο τα κεφάλια τους.

Η ΑΕΚ είμαι σίγουρος οτι θα κάνει οτι μπορεί , ειδικά αν το σκορ στο Φάληρο θα είναι διαφοράς της τάξης του ενός goal. Κρίμα που δεν έφυγε νωρίτερα πάντως ο Φερέρ, μιας και σίγουρα θα είχε διαφορετική κατάληξη η προσπάθεια της ομάδος μου.

Για τα playoffs, θα υπάρξει το εξής παράδοξο... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.

Όποιος την πάρει θα κάψει παίκτες και προετοιμασία, εκτός και αν θα έχει 3 11αδες για να ανταπεξέρθει στις απαιτήσεις του να παίξεις Euro, CH.L προκριματικά 2ου και 3ου γύρου , και αμέσως μετά πρωτάθλημα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

εγινε παρατυπια, εκανα ενσταση, θα γινει εφεση, αν βγει υπερ μου ειμαι πρωταθλητης και για αλλη μια φορα εισαι δευτερος.αν βγει εναντιον μου, εισαι δικαια πρωτος και θα εχεις 1 πρωταθλημα παραπανω σαν ομαδα απ οσα εχει ο τζολε να το χαιρεσαι σε αυτη τη περιπτωση.απο εκει και περα οσο και να χτυπας κατω, εσυ αλλα και οι αλλοι, το χοντρο, τριχωτο, αδεξιο, βρωμικο, διακορευμενο πωπουδακι σου, εισαι στο -2 και ελπιζεις.για την ωρα ζησε με αυτο.LOOSER !!!

RE LALAKI DE SOY PA NA MH MILAS OSO THN EXEIS STO STOMA AKOMA???
    BGALTH PROTA..KAI META MILA...

ELA STA 4 PALI....
    XEXASES???
    TOY XRONOY PALI LEME..
    PERNEIS FETOS ENA KALPIKO AKOMA..KAI SAN KALPIKOS PANIGYRIZEIS.!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    o κλασσικος ο ******* ο ελληνας(κατα γεωργιου)

νικησες τον διαλυμενο γαυρο,
    τον καταστραμενο παοκ και ειδες στον κωστενογλου τον μεσσια..

οπως και να χει απο τι καταλαβαινω θα παρει πουλο το καλοκαιρι ο νικολακης..

Ξεχασα να πω τον λογο που τον γουσταρω απο χθες ΠΟΛΥ παραπανω...

Ο ανθρωπος ειναι αλλου ρε...Τερας σοβαροτητας....

Στα γκολ μας που εδειξε η καμερα τον παγκο εδειχνε με πολυ σοβαρο τροπο στους παγκιτες και λοιπους της ΑΕΚ να παλουκωθουν και να μην κανουν σαν μικρα παιδια....

Αγελαστος....Απλα να τους δειχνει τον παγκο να κατσουνε....

Πωπωπωπωπω

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

ρε παλιοκαγκουρα αν καθοσουν να διαβασεις αυτα που εγραψα,και δεν απανταγες με μια γρηγορη ματια :wacko: θα εβλεπες οτι εγραψα οτι καλως εκανες Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ αν πιστευεις οτι εγινε παρατυπια βασει τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ....τον ιδιων που προπερσι δεν υσχεισαν γιατι οι ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... και το θεμα μου δεν ειναι το πρωταθλημα (εστω οχι οσο ψυχωση εχουν καποιοι γαυροι) αλλα η συγκριση μεταξυ του ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟΥ ΣΟΥ (ακομα να χωνεψουν καποιοι τα 4 ) με την ομαδα μου σε μια περιπτωση τυπου Βαλνερ....και οτι καποιοι κανουν ανοητες συγκρισεις....:hypnotize ...τα πρωταθληματα σου να τα χαιρεσαι οπως και την φημη που εχεις στην Ευρωπη....τα τελευταια 10 χρονια που ηταν ευρης ο πεος.....αρα ευρωπαιος...:rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. και επειδη εσυ ξερεις και απο που ειμαι αν ηθελα μονο πρωταθληματα,θα δηλωνα οτι ειμαι μονο Μιλαν και παπαλα...
    υ.γ.2 ρε πστ μου δεν θυμαμαι το σχολιο του Μπαρτ και πως σε ειπε....

ΑΙΝΤΕ ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ,ΤΑ 4 ΤΡΟΜΠΟΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Kάηκε ή Τούμπα χθές..........από τά επεισόδια....

Τό ίδιο καί ή Ξάνθη.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τήν Κυριακή ό Αστέρας καίγεται............5 βαθμούς πήρε από τό γαύρο καί μέ 10 παίκτες...ΟΡΓΙΑ
    ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ....!!!!!

Τό ίδιο καί ό Ηρακλής.................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μάγε πέφτεις σέ λούμπα...........

ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΑΕΚ............θάναι στό γήπεδο.......καί όχι στά χαρτιά....ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-ΟΣΦΠ 1-0

ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.......

Εμείς οί φίλαθλοι..........καί δέν ξέρω τί θέλει ή διοίκηση..........νομίζω πώς άν ήθελε θά τόχε
    κάνει πολύ νωρίτερα σέ άλλο μάτς.....μέ πιάνεις..???

ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ............

ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ..............Η ΤΕΣΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΟΥΣ.........!!!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Terens...

Καθόλου λούμπα... αν είχαμε περάσει νικηφόρα απο ΑΡΗ, Πανιώνιο και Ηρακλή , δεν πα να είχανε κάνει οτι θέλανε με την Καλαμαριά. Ακόμα πίσω θα ήταν!!!

Αλλά απο την στιγμή που και εμεις περιμένουμε , στο αν και πότε το CAS θα δώσει (ή οχι) τους βαθμούς ... είμαστε και εμείς , στα "χαρτιά"!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ρε αεκάκια αν το πάρετε θα το πάρετε μονο στα χαρτία

δεν γίνεται να κλέβουν ΜΕΣΑ στο γήπεδο με παίχτη κ να μην υπάρχει τιμωρία

οπότε πρωτάθλημα εσεις δεν έχετε εκτός κ αν ο Ηρα κόψει βαθμούς κ εσεις καταφέρετε να νικήσετε στο ντέρμπυ που έχετε με τον Αστέρα....

αλλιώς σας χαρίζουν ένα πρωτάθλημα...και θα περάσετε τον Τζόλε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ....

ναι ναι..

ξερουμε ολοι πως εχει μαζεψει τα κατσαρολικα ο καραφλας..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αντιγραφω στο ακεραιο ατακα Πανουτσου στην Sportday:

<<Η ΑΕΚ χανει ενα πρωταθλημα που απο συνολικη αποδοση επρεπε να ειχε παρει.Μια απωλεια που καταλογιζεται στον <<Δον>> Λορενσο Σερα Φερερ,με τις πειραματικες του πιπες,που προβληθηκαν σαν <<rotation>> που δεν καταλαβαινουμε στην Ελλαδα>>

Επισης μια ερωτηση...Ο Τζορτζεβιτς δεν ηταν να πεσει σε κωμα???

Που να ητανε σε φορμα ε?6 γκολ θα εβαζε!

ΥΓ Μολις επεσε το ματι μου στο αρθρο του Καρπετοπουλου....

<<Ο Τζορτζεβιτς που γυρισε απο το κωμα>>

οκ να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη..

οπως αποδειχτηκε η Αεκ θεωρω πως συνολικα αξιζε μαλλον περισσοτερο την κουπα απο μας, τον Παο..
    καλα τον γαυρο δεν το συζηταω..

που λετε, η Αεκ νομιζω οτι ειχε αρκετα περισοτερα παιχνιδια με καλη αποδοση σε σχεση με μας που αναθεμα αν θυμαμαι 5-6 παιχνιδια..
    η Αεκ ειχε αισθητα περισσοτερα οποτε το αξιζει

βεβαια καλητερα να το παρει ο γαυρος γιατι ειναι μια εικονα συνηθισμενη,δεν τρεχει και τιποτα, ενω αν το παρετε εσεις θα μας τα κανετε νταουλια

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ρε αεκάκια αν το πάρετε θα το πάρετε μονο στα χαρτία

δεν γίνεται να κλέβουν ΜΕΣΑ στο γήπεδο με παίχτη κ να μην υπάρχει τιμωρία

οπότε πρωτάθλημα εσεις δεν έχετε εκτός κ αν ο Ηρα κόψει βαθμούς κ εσεις καταφέρετε να νικήσετε στο ντέρμπυ που έχετε με τον Αστέρα....

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ..
    ΡΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΛΥΝΑΤΕ?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ..
    ΡΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΛΥΝΑΤΕ?????
    δεν μας είπες...η κ$@##πίδα σας έχει κλείσει ή ακόμα?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

παρακολουθουμε ακομα εναν διαλογο υψηλου επιπεδου..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13