μπουσα....ξεκολλα ρε παιδακι μου...ακολουθουνται νομιμες διαδικασιες.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΑΨΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΠΠ.....
1.Αγορακι μου ακομα δεν εχει βγει αποφαση....αρα ακομα η Καλαμαρια δεν ειναι απατεωνες...
2.Την ενσταση για τα ιδανικα του ποδοσφαιρου εσεις την κανατε (καλως αν θεωρητε οτι εγινε απατεωνια)...βεβαια οπως εχετε πει και πιο παλια.....ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...:rotflmao: :rotflmao:
3.Στον Αλφα ηταν καλεσμενος ο αντιπροεδρος την ΑΕΚ που ΔΗΛΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ οτι δεν θα κανει καμμια κινηση,ασχετα αν εχει το δικαιωμα...ακομα και τωρα που εχει πεσει και μαθηματικα η Καλαμαρια....ακομα και αν αποσυρει η Καλαμαρια την αιτηση για τα ασφαλιστικα...
4.Το οτι βγαινουν και θεωρουν οι παιχτες οτι εχει δικιο η Καλαμαρια ειναι αλλο θεμα....αυτοι παιζουν,κερδιζουν,χανουν ΜΕΣΑ στο γηπεδο...αρα εχουν ενα λογο παραπανω να εκφραζουν οποια πικρια/αδικια αισθανονται....αν εχεις προβλημα μπορεις να κανεις ευκολα μια Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ....
5.Μολις χωνεψεις τα δυστηχως μονο 4 μπαλλακια που ρουφηξες και ερθεις στα ισια σου,ελα ξαναμιλα μας....εδω δυστηχως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ κανεις Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ....
αιντε και μας τα εχεις πρηξει που πας να μας συγκρινεις με εσας....ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ .....ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγινε παρατυπια, εκανα ενσταση, θα γινει εφεση, αν βγει υπερ μου ειμαι πρωταθλητης και για αλλη μια φορα εισαι δευτερος.αν βγει εναντιον μου, εισαι δικαια πρωτος και θα εχεις 1 πρωταθλημα παραπανω σαν ομαδα απ οσα εχει ο τζολενα το χαιρεσαι σε αυτη τη περιπτωση.απο εκει και περα οσο και να χτυπας κατω, εσυ αλλα και οι αλλοι, το χοντρο, τριχωτο, αδεξιο, βρωμικο, διακορευμενο πωπουδακι σου, εισαι στο -2 και ελπιζεις.για την ωρα ζησε με αυτο.LOOSER !!!
![]()