Σελίδα 142 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 4292132137138139140141142143144145146147152192242 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.116 έως 2.130 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    mea culpa !!!

Όχι ότι αλλάζει και κάτι σημαντικό βέβαια ..........
    και βεβαια δεν αλλαζει τιποτα...τα καφριλικια εγιναν...γιατι οπως η αστυνομια καταφερε να κρατησει 1500 βαζελους που ηταν εκει...αλλο τοσο δεν μπορεσε να συγκρατησει τους 500??? που σουλατσαρανε στα σημεια οπου εγιναν και τα πεσιματα...η πλακα ειναι οτι ξυπνησαν και εβαλαν ΜΑΤ γυρω απο την φυσουνα οταν πια δεν υπηρχε φυσουνα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βεβαια για ολα αυτα φταει ο "σωφερ" και ο βλακας ο Φιλλιπιδης που δεν πηρε την ομαδα να φυγει...α ναι ξεχασα...αυτοι δεν ηταν κοτες λυρατες και προτειμησαν την ανεση της τηλεορασης....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και βεβαια ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτους τους λουζερ (οπως τους ονομασαν για να αποποιηθουν την μαλακια που εκαναν) σηκωσε το Euro...

μαγκες που δεν μασατε....και που σιγα τι εγινε....φανταζομαι οταν πατε στο γηπεδο (αν πατε) και κανουν ντου οι μπατσοι εσεις ειστε πρωτη σειρα ε???

Βασιλακη οι αθλητες οσα φραγκα και να παιρνουν ειναι και ανθρωποι...και οταν πριν καν ξεκινησει ο αγωνας εγινε τετοιο πεσιμο φαντασου τι θα σκεφτοντουσαν οτι θα γινοταν αν επαιρναν το αποτελεσμα που ηθελαν...και επειδη μου εχει τυχει παρομοιο πεσιμο οταν επαιζα παλια μπασκετ μονο τον αγωνα δεν σκεφτομουνα....αλλα πως θα φυγω ζωντανος και αρτιμελης να παω σπιτι μου...

Γιωργακη...να μπουνε μεσα να φανε σιδερα αν τους εκαναν μαλακια και πουστια η αμεσα αντιπαλοι...οι ποδοσφαιριστες δηλαδη...εκει τους γαμας...σε ολες τις αλλες περιπτωσεις σε γαμανε γιατι ειναι και περισσοτεροι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Γιωργακη...να μπουνε μεσα να φανε σιδερα αν τους εκαναν μαλακια και πουστια η αμεσα αντιπαλοι...οι ποδοσφαιριστες δηλαδη...εκει τους γαμας...σε ολες τις αλλες περιπτωσεις σε γαμανε γιατι ειναι και περισσοτεροι...

xreiazetai na sou parathesw peristatika paromoia pou oi paiktes vgikan kai masisan sidera?

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    xreiazetai na sou parathesw peristatika paromoia pou oi paiktes vgikan kai masisan sidera?

μου αρκει μονο μια με παρομοιας εκτασης επεισοδια και προπηλακισμους κλπ κλπ...

μου αρκει μονο μια με παρομοιας εκτασης επεισοδια και προπηλακισμους κλπ κλπ...

soy parethesa kai tote to paixnidi g ethnikis....nomizw itan o ilisiakos...pou eixan bei oi filathloi sta apodutiria kai tous xtupisan....kai otan vgikan edwsan apantiseis sto xortari...
    eixe ginei anafora sto paixnidi tote apo ta media...alla xwris megali ektasi

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    soy parethesa kai tote to paixnidi g ethnikis....nomizw itan o ilisiakos...pou eixan bei oi filathloi sta apodutiria kai tous xtupisan....kai otan vgikan edwsan apantiseis sto xortari...
    eixe ginei anafora sto paixnidi tote apo ta media...alla xwris megali ektasi
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ελεος ρε μαλακα...αυτο ειναι το παραδειγμα σου???και ποσοι μπηκαν 5-10-20???και δηλαδη θα τους την επεφταν ποσα 50-100-200 ατομα???εδω λεμε αν γινοταν καμμια μαλακια με κανα ντου θα ειχαμε κοσμοιστορικα γεγονοτα...ασε που οι φωτοβολιδες/στυλο (οχι καπνογονα μην τα μπερδευουμε ) εφευγαν σαν patriot...και οι μπατσοι καθοντουσαν και κοιταγαν...το παραδειγμα σου το θεωρω ακυρο....οπως και σε καμμια πολιτισμενη ποδοσφαιρικα χωρα αυτος ο αγωνας δεν θα αρχιζε ποτε...

παρομοια περιστατικα για εμενα σημαινει...πριν πανε καν στο γηπεδο η πετρες να πεφτουν βροχη...στην εισοδο προς το γηπεδο τα ιδια και χειροτερα...ντου στα αποδυτηρια (που δεν εχουμε μαθει ακομα ακριβως τι εγινε) με σπασμενες πορτες και προπηλακισμους απο κατι ''ντουλαπες"....σφαλιαρες στην σκισμενη φυσουνα προσπαθοντας να μπεις στον αγωνιστικο χωρο για να κανεις προθερμανση....να περνανε οι φωτοβολιδες ξυστα σου....κλπ κλπ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ελεος ρε μαλακα...αυτο ειναι το παραδειγμα σου???και ποσοι μπηκαν 5-10-20???και δηλαδη θα τους την επεφταν ποσα 50-100-200 ατομα???εδω λεμε αν γινοταν καμμια μαλακια με κανα ντου θα ειχαμε κοσμοιστορικα γεγονοτα...ασε που οι φωτοβολιδες/στυλο (οχι καπνογονα μην τα μπερδευουμε ) εφευγαν σαν patriot...και οι μπατσοι καθοντουσαν και κοιταγαν...το παραδειγμα σου το θεωρω ακυρο....οπως και σε καμμια πολιτισμενη ποδοσφαιρικα χωρα αυτος ο αγωνας δεν θα αρχιζε ποτε...

φιλαρακι δεν εχει σημασια αυτο που λες....

και στο μαρσειγ μονακο πριν χρονια την επεσαν στους πρωτους και εγινε τσαμπουκας και βγηκε παικτης της μαρσειγ και τους εκανε κολοδακτυλα...και μετα επαιξαν και μπαλα...
    και στο παραδειγμα που σου ειπα, τις εφαγαν...και μετα βγηκαν και επαιξαν μπαλα.

και οι δυο ξενοι του παναθηναικου επαγγελματιες ηταν....οικογενειες ειχαν....ΚΑΜΜΙΑ ορεξη για αντιπαραθεση ή για να τιμησουν την φανελα δεν ειχαν....ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΙΞΑΝ ΜΠΑΛΑ.

οι δικοι μας δεν επαιξαν γιατι ηταν ΑΝΟΙΩΘΟΙ και κοτες οι περισσοτεροι.
    εδω ητνα ανοιωθοι σε αλλα και αλλαλ παιχνιδια....εκει θα δυσκολευοντουσαν?
    ή εισαι μαγκας και βγαινεις και παιζεις, ή τραβα σπιτι σου ή ζητα να σε υποδεχονται με τραγουδια και χαρες.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    αφου εχετε μαζευτει εδω οι κατεχοντες απο ποδοσφαιρο θα ξερετε οτι οταν το γκολ μπαινει στο 3 λεπτο, παιζει μεγαλο ρολο και το ζεσταμα που ΔΕΝ εγινε..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    μαν οτι θελεις λες και προκαλεις..

με αυτη σου τη σταση προωθεις τετοια φαινομενα να ξαναγινουν..

και αυτοι που τα κανουν τα ιδια λενε..
    Ε εμεις πεταξαμε μερικες φωτοβολιδες και μερικα τουβλα..
    ΑΥΤΟΙ ειναι κοτες και δεν μπορουσαν να παιξουν μετα..

η σταση σου ειναι απαραδεκτη απο τη στιγμη που θελεις να θεωρεισαι νοήμονας φιλαθλος..

εκτος αν θες να σε καταταξουμε στους γαυρους-ζωα..

διαλεξε αδερφε..
    δεν προκαλώ καθόλου αδερφέ, τη γνώμη μου λέω και για κανένα λόγο τα γραφόμενα μου δεν υποστηρίζουν πράξεις βίας

1ον το είπα και δεν ξέρω πόσες φορές θες να το γράψω για να το καταλάβεις πραγματικά, θεωρώ ζώα, άνανδρους και καραγκιόζηδες όσους πετάνε τούβλα φωτοβολίδες κτλ είτε ανήκουν στην ομάδα μου είτε σε άλλη ομάδα και βέβαια αυτοί και αν είναι ΚΟΤΕΣ που κρύβονται στην ανωνυμία τους και δεν του πιάνει κανένας να τους βάλει φυλακή γιαυτό και συνεχίζονται τα έκτροπα πες μου τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό και πόσες φορές θες να στο γράψω για το εμπεδώσεις????????

2ον τη στάση μου και εμένα κατέταξε με όπου θέλεις, δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύεις για μένα ούτε θα γράψω πράγματα που δεν πιστεύω για να με κατατάξεις κάπου

εξήγησα με 100 ποστ τι είπα για τους παίχτες σας και δεν θα επαναληφθώ απλά σου λέω ότι τα ίδια θα έλεγα και για τους δικούς μου παίχτες σε ανάλογη περίπτωση

Βασιλακη οι αθλητες οσα φραγκα και να παιρνουν ειναι και ανθρωποι...και οταν πριν καν ξεκινησει ο αγωνας εγινε τετοιο πεσιμο φαντασου τι θα σκεφτοντουσαν οτι θα γινοταν αν επαιρναν το αποτελεσμα που ηθελαν...και επειδη μου εχει τυχει παρομοιο πεσιμο οταν επαιζα παλια μπασκετ μονο τον αγωνα δεν σκεφτομουνα....αλλα πως θα φυγω ζωντανος και αρτιμελης να παω σπιτι μου...
    εγώ είδα κάποιους παίχτες του Παναθηναικού να προσπαθούν και να μη μασάνε και άλλους (τους περισσότερους) να παίζουνε σαν κότες και επείδη έχω εξηγήσει με πολλά ποστ πριν από αυτό γιατί το θεωρώ απαράδεκτο αυτό για επαγγελματία ποδοσφαιριστή που έχει μπει στο γήπεδο άσε με να έχω αντίθετη γνώμη

edit: και οι διαιτητές άνθρωποι είναι δεν έχω δει κανένα να κόπτεται για τη δική τους ψυχολογία που τη μάνα τους την έχουν πάρει εκατομμύρια φίλαθλοι και η ζωή τους μέχρι να παίξουν Α εθνική έχει κινδυνέψει άπειρες φορές. Ούτε καν έχουν το δικαίωμα να κάνουν ένα σοβαρό λάθος, εκεί έχουμε όλοι απαίτηση να είναι επαγγελματίες και να σφυράνε δίκαια, δεν είδα ποτέ κανένα να δικαιολογεί διαιτητή γιατί φοβάται μήπως φάει ξύλο μετά το ματς. Αλλά για τα μοσχαναθρεμένα μας παλικάρια της ομάδος μας τα παιδιά αν έχουν άνγχος ή στρες και δεν μπορούν να αποδώσουν αν ασκείται ψυχολογική βία επάνω τους είναι λογικό να μην παίζουν και ας παίρνουν του κόσμου τα εκατομμύρια για να κλωτσήσουν μια μπάλα. Ρε ουστ όποιος δεν μπορεί να αλλάξει επάγγελμα

και σε πολλούς εργαζόμενους ασκείται ψυχολογική βία από τα αφεντικά τους και υποφέρουν σε πολλά θέματα με δάνεια και ένα σωρό πράγματα που έχουν στο κεφάλι τους αλλά στην δουλειά τους κοιτάνε και είναι άψογοι, δεν επικαλούνται ψυχολογική βία και προβλήματα για να μην την κάνουν σωστά. Μην δικαιολογείται τα πάντα για να καλύψετε τους παίχτες

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά με την παρουσία και εκπροσώπων των δύο ομάδων αποφασίστηκε να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι απ’ όλες τις πλευρές εν όψει του αγώνα της Κυριακής και να ισχύσουν τα ήδη συμφωνηθέντα στην προηγούμενη σχετική σύσκεψη.

Μέρος αυτής της προηγούμενης συμφωνίας ήταν ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα έπαιρνε είκοσι πέντε (25) προσκλήσεις ως φιλοξενούμενη, κάτι που αποτελεί πάγια τακτική. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι και στους περσινούς αγώνες πρωταθλήματος ο εκάστοτε φιλοξενούμενος είχε λάβει αυτόν ακριβώς τον αριθμό προσκλήσεων.

Σήμερα, αργά το απόγευμα, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Γιάννη Χρυσικόπουλο:

«Στo πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 29/11 στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και όπως ορίζει η Προκήρυξη Πρωταθλήματος 2009-10 (άρθρο 31, παρ. 1), παρακαλώ όπως μας γνωστοποιήσετε τα ονόματα των δέκα (10) εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, που θα φιλοξενηθούν σε σουίτα, στη VIP περιοχή του Σταδίου, προκειμένου να εκδοθούν οι αντίστοιχες ονομαστικές προσκλήσεις».

Η απλή αθέτηση μιας συμφωνίας ίσως να μην είναι ξένη προς τις πρακτικές της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ασφαλώς ο μειωμένος αριθμός των προσκλήσεων που θα λάβουμε είναι ενδεικτικό της φιλοξενίας που επιφυλάσσει ο Ολυμπιακός στη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια είναι ενδεικτική του πώς εννοεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός τη συνεργασία και την αποκλιμάκωση της έντασης εν όψει του derby της Κυριακής.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δηλώνει ότι θα προσφέρει στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο β΄ γύρο, 25 προσκλήσεις, όπως και πέρσι.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    α) Όταν βρεις 300 βίντεα τότε θα σε παραδεχτώ.

β) Ο παίχτης της Βέρντερ είχε δηλαδή πρόθεση;

γ) Πιθανότατα ο διαιτητής του ΤΣΟΥΛΟΥ ξέρει τον κανονισμό και την ερμηνεία του πολύ καλύτερα και απ' τους δυο μας. Εγώ δεν ερμήνευσα κανένα κανονισμό. Αντιπαρέβαλα βίντεο (όπως συχνά πυκνά κάνεις κι εσύ) στα παντελώς αστήρικτα σχόλιά σου περί εύνοιας του ΠΑΟΚ.

δ) Πάντα φιλικά και στα πλαίσια της καζούρας αλλά στα @@ μου για την ΑΕΚ. Όταν δεν παίζει με τον ΠΑΟΚ δε με ενδιαφέρει πώς τη σφυρίζουν.

AΚΟΥΣΕ ΦΙΛΕ.........

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ..........ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ
    ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ.......!!!!

Τόν κανονισμό σίγουρα δέν τόν ξέρει καλύτερα............δέν ξέρω γιά σένα,γιά μένα μιλάω.
    Καί ένα παιδί μπορεί νά τόν μάθει άπ'έξω....!!!!
    Τήν έρμηνεία τού κανονισμού??
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΦΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ..........ΕΚΕΙ
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ...!!
    Έχουν δοθεί όδηγίες άπό Ούέφα...........έδώ καί μερικούς μήνες,έπάνω σέ αύτήν άκριβώς
    τή φάση,άπλωμα τών χεριών στά φάουλ.
    Όδηγίες,περί έρμηνείας τών κανονισμών..........
    ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ....!!!

Όσες κόκκινες βλέπεις,άλλα τόσα πέναλτυ δίνονται σέ τέτοιου είδους χέρια.....!!!!
    Όταν έφαρμόστηκε ή κόκκινη άπό πίσω στήν άρχή κάποιοι έδιναν.
    Μετά τό πράμμα χαλάρωσε....
    Κάπως έτσι μοιάζει κί αύτή ή ίστορία.Είναι φρέσκια...!!!
    ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΟΛΟ............Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ
    ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ........
    Τελείως ύποκειμενικό πράμμα.....!!!!
    ΦΥΛΑΞΕ ΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥ...Ο ΠΑΙΚΤΗΣ...??
    Η ΠΟΝΗΡΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΥ ..... ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ........
    ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ....???
    Για μένα ήταν μιά φάση πολύ τραβηγμένη,όπου τό καράκι καλύπτεται....
    ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ......!!!!
    Ά δέν τό έδινε ..........
    ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΔΙΚΟΥΣΕ.......!!!
    Μέ τό πού τό έδωσε όμως.............ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ......!!!
    Καί έπειδή ζείς καί λίγο μακρυά μάλλον δέν άφουγκράζεσαι τό τί άκούστηκε
    γιά τόν κόρακα στήν πόλη.....!!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ..............ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΟΥΛ.......!!!!

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥ ΠΟΚ..........

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΕΚ...........

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ.........ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ

ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ......!!!

Καί γιά έκεί σού έγραψα...........γιά τήν κόντρα πού είχαμε,γιά τόν τίτλο πού πήρες,
    ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΕΚ....!!!
    ΑΝ ΕΙΧΕΣ..........ΒΑΖΕΛΟ Η ΓΑΥΡΟ.... ΘΑΠΑΙΡΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΡΑΡΙΖΟΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.....!!!
    γιά τό μάτς τής Τούμπας μέ τό Γκουερίνο,............θές καί γιά τό περσινό πού παίζαμε
    μέ 9 στήν Τούμπα...??
    Χάριν τού βασιλικού βεβαίως........ΠΑΟ,έτσι τόν έλεγαν τό βασιλικό....!!!
    Νά σού θυμίσω τίς δυό χρονιές μέ τόν Άτματζίδη...??
    Πού κοίταγε πίσω του μή φάει καμμιά πέτρα καθώς είχε μπεί μέσα ή μισή θύρα 4
    καί ίσοφαρίσατε μέ φάουλ τού Όλλανδού....??
    Ή τήν άλλη πού άπό τήν πολύ πέτρα διακόπηκε γιά μισή ώρα,έφαγε τήν πέτρα
    ό Μπορμπόκης,κουτσάθηκε καί στή συνέντευξη τύπου είπε ότι τόν τραυμάτισε
    άντίπαλος μέ τάκλιν γιά νά μή κλείσει ή Τούμπα...??

Ξέρεις τί εύχονται όλοι οί Άρειανοί στήν πόλη.....??

ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ 1-0 ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΠΕΤΣΙΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ 94ο ΛΕΠΤΟ...!!

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ............ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ......!!!!

ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ...............ΕΓΙΝΑΝ 4

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ..........

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.............ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ.......!!!!

Γιά νά δούμε........ποιός τήν έχει πιό μεγάλη....??
    Έμείς οί ύπόλοιποι θά σάς προπονούμε .........νάστε έτοιμοι
    γιά τήν Εύρώπη.....!!!

ΚΑΦΡΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    αφου εχετε μαζευτει εδω οι κατεχοντες απο ποδοσφαιρο θα ξερετε οτι οταν το γκολ μπαινει στο 3 λεπτο, παιζει μεγαλο ρολο και το ζεσταμα που ΔΕΝ εγινε..
    kai dekaxrona na milousan, auta den hta ta elegan...

ta osa gkol exoun bei sta prwta 5 lepta, ti ftaiei???
    to zestama? i adiaforia??o upnos???i anergia? o plithwrismos?

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    εγώ είδα κάποιους παίχτες του Παναθηναικού να προσπαθούν και να μη μασάνε

edit: και οι διαιτητές άνθρωποι είναι δεν έχω δει κανένα να κόπτεται για τη δική τους ψυχολογία που τη μάνα τους την έχουν πάρει εκατομμύρια φίλαθλοι και η ζωή τους μέχρι να παίξουν Α εθνική έχει κινδυνέψει άπειρες φορές. Ούτε καν έχουν το δικαίωμα να κάνουν ένα σοβαρό λάθος, εκεί έχουμε όλοι απαίτηση να είναι επαγγελματίες και να σφυράνε δίκαια,

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607