και επειδή πολλά ακούστηκαν για το αν η ΑΕΚ θα έκανε το ίδιο αν παίκτης έπαιζε "παράνομα"
Πάρτε και την επίσημη απάντηση.... έτσι για να δείτε ποιοί τελικά παίρνουν τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο και οχι στα χαρτιά.
απο την εκπομπή του ΤριανταφυλλόπουλουΠαράθυρο για ΑΕΚ...
"Παρών" στο πάνελ ήταν και ο Νίκος Κούλης. Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ απέφυγε να μιλήσει ξεκάθαρα ως προς την εμπλοκή της Ένωσης, αλλά άφησε να εννοηθεί πως η ομάδα του δεν έχει μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. "Παρακολουθούμε την υπόθεση... Δεν θα ήθελα να μπω σε νομικά θέματα που αφορούν το συμφέρον της ΑΕΚ. Μπορώ να πω, όμως, ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχει γίνει παρέμβαση από κάποιον τρίτο. Κάποιον τρίτο εκτός του Ολυμπιακού και της Καλαμαριάς. Οπότε προφανώς γνώριζαν τις ημερομηνίες. Με στεναχωρεί ότι σε ένα πρωτάθλημα και ένα καλό πρωτάθλημα, στο οποίο είμαι περήφανος για την ομάδα μου, καθόμαστε και μιλάμε για νομικά θέματα".
Σε ερώτηση για το αν η ΑΕΚ θα επέτρεπε να αγωνιστεί παίκτης εναντίον της, που δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής ο Νίκος Κούλης αναφέρθηκε στην υπόθεση του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. "Εμείς, όπως φαντάζομαι γνωρίζετε, είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε μια παρόμοια ένσταση, σε ματς το οποίο χάσαμε. Και η αποφασή μας ήταν ότι "όχι δεν κάνουμε. Οι άλλοι έπαιξαν καλύτερα από εμάς και χάσαμε". Αυτή είναι μια φιλοσοφία, δεν κρίνω την άλλη... Δεν λέω αν είναι έντιμο ή όχι. Απλά εμείς δεν το κάναμε".
Εν συνεχεία, αναφέρθηκε με τη σειρά του στην ΕΠΟ και τη διάθεση επικύρωσης της απόφασης. "Είναι αδιανόητο μετά από μια 8ετια που μας λέει η ηγεσία της ΕΠΟ, ότι θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας, αν η πολιτεία δεν εφατρμόσει αυτά που θέλει η ΦΙΦΑ, η ίδια ηγεσία να παρακάμψει το CAS. Εγώ περιμένω απολύτως να εφαρμοστεί η απόφαση".
Τέλος, ερωτώμενος αν η ΑΕΚ παρείχε ή θα παράσχει οικονομική βοήθεια προς την Καλαμαριά για να καλυφθούν τα έξοδα των δικηγόρων ξεκαθάρισε: "Έχοντας πει ότι δεν θέλω να μπω στο νομικό κομμάτι, μπορώ να διαβεβαίωσω πως όχι, η ΑΕΚ δεν θα βοηθούσε οικονομικά".
link για περισσότερα επί αυτού.... http://www.sportime.gr/football_insi...ticle_id=76905
Οχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην λένε και ξε-λένε κάποιοι Πρόεδροι ομάδων για παιχνιδια εντός γηπέδων κτλ.
Gandalf