Σελίδα 143 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 4393133138139140141142143144145146147148153 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.131 έως 2.145 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Auribus TENERE Lupum Το avatar του/της gelcat
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Δεν αξίζει τόσα λεφτά. Μπορείς να κάνεις και εδώ στο Ελλάdα εξίσου καλή δουλειά σε κάποιον που ξέρει.

Αυτή που δείχνει είναι πολύ πιο ψηλή έτσι? Δεν το έχουν κάνει έτσι για άνεση αλλά για να καταργήσουν το σκαλοπάτι. Άνεση μπορείς να έχεις και χωρίς να καταργήσεις το σκαλοπάτι. Εκτός και αν θέλεις να το καταργήσεις.

Πάντως δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά! Αν την φτιάξεις εδώ, μετά μπορείς να κάνεις μικροβελτιώσεις σε ότι ότι δεν σου αρέσει.

edit. και να πληρώσεις και πολύ λιγότερα. Πολύ λιγότερα!
    Αύριο έχω ραντεβού με εναν ταπετσέρη στην Δράμα γιατί θέλω να την κατεβάσω 3cm λεέι ότι
    μπορεί να το κάνει χωρίς να μου αλλάξει το σχήμα και να βάλει ζελέ ή ότι υλικό θέλω το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν ξέρω τι θέλω.
    Επειδή προφανώς θα αφαιρέσει υλικό μήπως μετά ακουμπάω στη βάση της σέλλας?
    HERE I AM AGAIN

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Όχι αν σου βάλει αρκετά σκληρό.

Μεγέθυνε την φωτό από την σέλα της Otr και δες το σχήμα που της έχουν δώσει στο πίσω μέρος, που αναλογεί στον συνεπιβάτη. Την έχουν πλατύνει στο επάνω μέρος σε σχέση με τη βάση της.
    Άσε βάζω φωτό για να υπάρχει.

και εδώ είναι τα -2,5 cm της otr.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	capture.jpg 
Προβολές:	220 
Μέγεθος:	30,6 KB 
ID:	208075
    Sent from me using a computer.

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios
    Δεν αξίζει τόσα λεφτά. Μπορείς να κάνεις και εδώ στο Ελλάdα εξίσου καλή δουλειά σε κάποιον που ξέρει.

Αυτή που δείχνει είναι πολύ πιο ψηλή έτσι? Δεν το έχουν κάνει έτσι για άνεση αλλά για να καταργήσουν το σκαλοπάτι. Άνεση μπορείς να έχεις και χωρίς να καταργήσεις το σκαλοπάτι. Εκτός και αν θέλεις να το καταργήσεις.

Πάντως δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά! Αν την φτιάξεις εδώ, μετά μπορείς να κάνεις μικροβελτιώσεις σε ότι ότι δεν σου αρέσει.

edit. και να πληρώσεις και πολύ λιγότερα. Πολύ λιγότερα!
    Συμφωνώ απόλυτα!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
    Αύριο έχω ραντεβού με εναν ταπετσέρη στην Δράμα γιατί θέλω να την κατεβάσω 3cm λεέι ότι
    μπορεί να το κάνει χωρίς να μου αλλάξει το σχήμα και να βάλει ζελέ ή ότι υλικό θέλω το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν ξέρω τι θέλω.
    Επειδή προφανώς θα αφαιρέσει υλικό μήπως μετά ακουμπάω στη βάση της σέλλας?
    Δεν θα ακουμπάς στη βάση της σέλας.Αν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής προτίμησε ταπετσιέρη που να οδηγά μηχανή (εδώ στο νησί ξέρω 3 και κάποια στιγμή θα φτιάξω κι εγώ τη δική μου).

Moderator
    Επίσης υπάρχουν κάτι μαμακίες σαν μαξιλαράκια, σαν δέρμα σαν.. δεν ξέρω και εγώ τι σκ@τά είναι, που μπορείς να το βάζεις σε μεγάλα ταξίδια και μέσα στην πόλη ή στο βουνό να το αφήνεις σπίτι σου. Νομίζω πιάνει κάτω απ' τη σέλα με ιμάντες και βγαίνει όποτε θέλεις.

Που το είχα δει?
    Που το είχα δει?

Αν το ξαναβρώ θα το ποστάρω.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
    Δεν θα ακουμπάς στη βάση της σέλας.Αν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής προτίμησε ταπετσιέρη που να οδηγά μηχανή (εδώ στο νησί ξέρω 3 και κάποια στιγμή θα φτιάξω κι εγώ τη δική μου).
    Ε ναι.. Σε τέτοια τιμή που παίζουν αυτές τις Otr, μόνο για να πάρεις ιδέες είναι!

EDIT Ρίξε και ένα search στο forum κάπου είχε γίνει μια συζήτηση αν δεν κάνω λάθος και είχαν αναφερθεί κάποια μαγαζιά που είχαν κάνει καλή δουλειά.

Επίσης υπάρχουν κάτι μαμακίες σαν μαξιλαράκια, σαν δέρμα σαν.. δεν ξέρω και εγώ τι σκ@τά είναι, που μπορείς να το βάζεις σε μεγάλα ταξίδια και μέσα στην πόλη ή στο βουνό να το αφήνεις σπίτι σου. Νομίζω πιάνει κάτω απ' τη σέλα με ιμάντες και βγαίνει όποτε θέλεις.

Που το είχα δει?
    Που το είχα δει?

Θεός...!:a19:

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Που το είχα δει?
    Που το είχα δει?

buttpads!
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παιδιά θα σας πω κάτι. Γενικά για ό,τι θέλετε να ψωνίσετε να το ψάχνετε πολύ καλά. Σήμερα (λίγο τυχαία βέβαια) αγορασα tank bag καινουριο 25lt με το σήμα της γιαναχα 50 ευρώ.
    Απλά πολύ ψάξιμο και όχι βιασίνη!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    buttpads!
    Ίντα λές αδερφέ...! Τι παίζει στον κόσμο...

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    buttpads!
    Ρε είσαι φοβερός μιλάμε!!!

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
    Παιδιά θα σας πω κάτι. Γενικά για ό,τι θέλετε να ψωνίσετε να το ψάχνετε πολύ καλά. Σήμερα (λίγο τυχαία βέβαια) αγορασα tank bag καινουριο 25lt με το σήμα της γιαναχα 50 ευρώ.
    Απλά πολύ ψάξιμο και όχι βιασίνη!

Το ποστάκι έπρεπε να συνοδεύεται από φωτογραφία.

Δεν πειράζει!

Περιμένουμε.

Το ποστάκι έπρεπε να συνοδεύεται από φωτογραφία.

Δεν πειράζει!

Περιμένουμε.
    Θα το κάνω. Σήμερα φλυαρώ γιατί τα παιδιά τα κράτησαν άλλοι...

Παλαιό μέλος
    Χαχαχ τώρα τα είδα....
    Την συνεπιβάτη, δεν την αλλάζω με τίποτα. Μάλιστα σε λίγο καιρό λέω να της προτείνω να "κρεμαστούμε"..... (και όχι μόνο για το ύψος!!!)
    Οπότε μάλλον για αλλαγή σέλας (η μηχανής θα πάω)

στο ORT η σέλα είναι ακριβή, Θα κάνω κάτι αντίστοιχο εδώ όντως με πολύ λιγότερα λεφτά...

Είχα κάνει μια κουβέντα (μεσω mail μόνο!) με το moto-k ...Θα περάσω όταν κατέβω Αθήνα απο εκεί να δώ τι μπορεί να γίνει.
    Παντως εαν εξαιρέσεις την σέλα το υπόλοιπο συμπεριφέρθηκε υπέροχα. Αναμένω απο την συνεπιβάτη το ταξιδιωτικό (με τις φωτό, ιδίως με του γυρισμού, που λόγω αγορών είχα σάκους πάνω στις βαλίτσες!)....
    Επίσης έχει ξεκινήσει και ο επόμενος σχεδιασμός (εαν όλα πάνε καλά -υγεία και δουλειά) που θα είναι ή Προβηγκία ή Ν.Ισπανία....

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout
    Χαχαχ τώρα τα είδα....
    Την συνεπιβάτη, δεν την αλλάζω με τίποτα. Μάλιστα σε λίγο καιρό λέω να της προτείνω να "κρεμαστούμε"..... (και όχι μόνο για το ύψος!!!)
    Οπότε μάλλον για αλλαγή σέλας (η μηχανής θα πάω)

στο ORT η σέλα είναι ακριβή, Θα κάνω κάτι αντίστοιχο εδώ όντως με πολύ λιγότερα λεφτά...

Είχα κάνει μια κουβέντα (μεσω mail μόνο!) με το moto-k ...Θα περάσω όταν κατέβω Αθήνα απο εκεί να δώ τι μπορεί να γίνει.
    Παντως εαν εξαιρέσεις την σέλα το υπόλοιπο συμπεριφέρθηκε υπέροχα. Αναμένω απο την συνεπιβάτη το ταξιδιωτικό (με τις φωτό, ιδίως με του γυρισμού, που λόγω αγορών είχα σάκους πάνω στις βαλίτσες!)....
    Επίσης έχει ξεκινήσει και ο επόμενος σχεδιασμός (εαν όλα πάνε καλά -υγεία και δουλειά) που θα είναι ή Προβηγκία ή Ν.Ισπανία....

+1 για την συνεπιβάτη. Αφού σε ακολουθεί φίλε μου μη την αλλάξεις με τίποτα.

Αναμένουμε το ταξιδιωτικό..

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή