Σελίδα 144 από 222 ΠρώτοΠρώτο ... 4494134139140141142143144145146147148149154194 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.146 έως 2.160 από 3322

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIII

οι "γριες" μας κοψαν το 14 πρωτάθλημα πέρσυ...

ελπίζω φετο να πάνε πιο υποψιασμένοι
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ρε Καλ...εσυ εισαι που εκραζες Μαιστοροβιτς και Δελλα???

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    οι "γριες" μας κοψαν το 14 πρωτάθλημα πέρσυ...

ελπίζω φετο να πάνε πιο υποψιασμένοι

Ποιος σου εκοψε πρωταθλημα περισυ? Ημουν σχεδον σιγουρος οτι το σπιτι στο εκλεισε ο Σκοκο κ ο Ιβιτς.

Βασικα ασχετη ερωτηξης...μηχανακι εχεις? ? ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis

Ποιος σου εκοψε πρωταθλημα περισυ? Ημουν σχεδον σιγουρος οτι το σπιτι στο εκλεισε ο Σκοκο κ ο Ιβιτς.

Βασικα ασχετη ερωτηξης...μηχανακι εχεις? ? ?

απο ότι θυμαμαι νικησα ΟΑΚΑ και εχασα Καραισκάκη...αρα αυτο που λες χλωμο

και επίσης θυμαμαι κατι κηδείες που μου καναν κατι Ηρα και Γιαννενα μεσα-εξω....και απο αυτους τους βαθμους τους θεωρεις πιο σίγουρους...

εκτος αν είσαι απο τα χανούμια που με μια νικη ανα τριετια ειναι σαν να εχουν σηκώσει c.l

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    απο ότι θυμαμαι νικησα ΟΑΚΑ και εχασα Καραισκάκη...αρα αυτο που λες χλωμο

και επίσης θυμαμαι κατι κηδείες που μου καναν κατι Ηρα και Γιαννενα μεσα-εξω....και απο αυτους τους βαθμους τους θεωρεις πιο σίγουρους...

εκτος αν είσαι απο τα χανούμια που με μια νικη ανα τριετια ειναι σαν να εχουν σηκώσει c.l
    Οχι απλα οταν σε νικησε ο Παοκ με την Αεκ εχασες κ καθε ελπιδα να παρεις πρωταθλημα. Δηλαδη αν σε νικησω μεσα εξω κ τερματισω 5ος ειμαι κ ηθικος πρωταθλητης ετσι? Με ολες τις κηδειες που λες οτι σου κανανε ομαδες επιμενεις σε ασχετο χρονο οτι σε χαντακωσε η διαιτησια.

Με μπερδεψες λιγο...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    διαβαζουμε παλι γνωστες αστειοτητες απο τα γνωστα-αγνωστα γατακια

περι της "ευκολης" κληρωσης του βαζελου

για να χουν κατι να συζητανε στους καναπαδες τους τον δυσκολο και μακρυ χειμωνα που τους ερχεται..

Ας δουμε ΟΛΕΣ τις ομαδες, γιατι διαφοροι μιλανε αοριστα και ΜΗ-συγκριτικα..

1ο Γκρουπ Δυναμικοτητας
    καταρχας ξεκιναμε απο την μπαρτσελονα, που προφανως ειναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ομαδα που μπορει να σου κατσει(το καταλαβαινεις αυτο λα πιπα ε?).

Με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ απο τις:
    Ίντερ - ΠΕΛΑΤΕΣ
    Λιόν - ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ
    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
    Μπάγερν Μονάχου
    Τσέλσι
    Μίλαν
    Άρσεναλ

μπορεις να ελπιζεις οτι θα παρεις ενα Χ και γιατι οχι νικη στην εδρα σου, με αλλες περισσοτερο με αλλες λιγοτερο.
    Αν σου κατσει Λυων π.χ. εισαι στανταρακι, μην σου πω οτι πας για αποτελεσμα και εξω.
    Ή αν σου κατσει Ιντερ που οπως γραφω παραπανω ειναι πελατες μας.

2ο Γκρουπ Δυναμικοτητας

Λογω της παρουσιας μας στο 2ο Γκρουπ Δυναμικοτητας(τι σας λεω τωρα ε?υπαρχει στο λεξιλογιο των γαυρων αυτη η εννοια?) γλιτωνουμε ετσι και αλλιως:

Βέρντερ Βρέμης
    Μπενφίκα
    Βαλένθια
    Ρόμα - ΠΕΛΑΤΕΣ
    Μαρσέιγ
    Ρεάλ Μαδρίτης
    Σαχτάρ Ντόνετσκ

3ο Γκρουπ Δυναμικοτητας

Τότεναμ
    Σάλκε
    Ρέιντζερς
    Κοπεγχάγη
    Βασιλεία
    Σπάρτακ Μόσχας
    Άγιαξ
    Μπράγκα

Εδω μπορεις να πεις οτι ειχαμε μια οκ κληρωση
    δεδομενου οτι γλιτωνεις σαλκε τοτεναμ σπ.μοσχας αλλα

Παμε τωρα στις λεπτομεροιες που ειναι παντα και οι ποιο σημαντικες

4ο Γκρουπ Δυναμικοτητας

Τβέντε
    Χάποελ
    Μπούρσασπορ
    Ρουμπίν Καζάν
    Κλούζ
    Ζίλινα
    Οσέρ
    Παρτίζαν

Απο τις παραπανω μας καθησε η χειροτερη δυνατη Ρουμπιν Καζαν.

Οταν εισαι ομαδα του 2ου Γκρουπ, το να σου κατσει μια ομαδα τυπου Μπουρσασπορ/Ολυμπιακος/Ζιλινα που ερχοντε απο το 4ο Γκρουπ ειναι κατι που το ζητας και μπορει να παιξει καθοριστικο ρολο για να πας στην φαση των 16,

αλλα οχι ομαδα τυπου Ρουμπιν Καζαν, που οι παικτες της διψανε να διακριθουν -προφανως για να παρουν μεταγραφη- ματωνουν την φανελα, η ομαδα χωνει λεφτα, και ειναι ικανη ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (2ο στην Μπαρτσα, Χ στο Καζαν παλι με τη Μπαρτσα και Χ παλι στο Καζαν με την Ιντερ, μετεπειτα νικητρια του θεσμου)

Εχουμε λοιπον 2 απο τις 3 ομαδες στον ομιλο μας που προκυπτουν απο την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΚΡΟΥΠ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.

Οποτε με τα δεδομενα του ΦΕΤΙΝΟΥ Τσαμπιονς Λιγκ ειναι δυσκολος ομιλος καθως
    εχεις χασει (λογικα) 3+3 βαθμους, μεσα εξω με μπαρτσα.

Θεωρητικα εμεις θα παρουμε βαθμους απο την κοπεγχαγη
    πονταρουμε λογω απειριας οι ρωσσοι να χασουν καποιους βαθμους εκει,
    και μετα παιζοντε ολα στο πολικο καζαν και στην αθηνα

υ.γ. 1 ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ πρεπει να κοιταμε τα δεδομενα της χρονιας, και οχι με 10 συλλεγμενους βαθμους μια χρονια, να μιλαμε για ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ που αποκλειστηκαμε, επειδη "συνηθως" με 7 βαθμους προκρινεσαι

υ.γ. 2 ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΗΚΕ το φετινο ΤΣΟΥ ΛΟΥ γιατι ο ΕΥΡΩ-γαυρος εμεινε εξω.
    ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Τι έγινε ρε παιδιά;... τι έχασα;... α έχασε ποντάκι η υπερομάδα των Πράσινων;...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ακόμα αρχή είναι... έχει να χάσει ακόμα.. ούτε αυτοί δεν το ξέρουν ακόμα!

Πρέπει να φταίει που δεν έπαιζε ο Σισέ ρε γμτ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Καλά όλα αυτά..............
    για πες μας τώρα...
    τον δύσκολο όμιλο που σου έτυχε τον αλλάζεις με αυτον του άρη στο ουέφα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Καλά όλα αυτά..............
    για πες μας τώρα...
    τον δύσκολο όμιλο που σου έτυχε τον αλλάζεις με αυτον του άρη στο ουέφα;
    οχι,

εσυ θα αλλαζες το ιδιο γκρουπ με το δυσκολο γκρουπ που ειχες περσυ στους ομιλους του Τσου Λου?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Ρε la villa και εγώ γαυρος είμαι ,αλλά το παράκανες
    Πολύ στα σοβαρά το παίρνεις

Χαλάρωσε λίγο και όντως, μην λες από την πρώτη αγωνιστική για διαιτησία, γιατι ειναι να σαν να διαβάζω τον ''Πρωταθλητή'' στο moto.gr

Αφήστε να παιχτεί μπαλίτσα μέσα στις γραμμούλες του γηπέδου, και αφήστε τα παρασκηνία επιτέλους για την ''Espresso'''

Φιλικά

όχι
    αλλά εγώ δεν προσπάθησα πέρσι να αποδείξω ότι είχα δύσκολη κλήρωση
    η μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή κλήρωση γιατί με 4-5 νίκες τουλάχιστον κρατάει χαμηλά τους βαθμούς του 2ου
    η κοπενχάγη είναι η ομάδα που όλοι θα προτιμούσαν από το 3ο γκρουπ
    τη ρούμπιν δεν την ξέρω αλλά συνήθως αυτές οι ομάδες δύσκολα κάνουν 2η σερί καλή χρονιά
    όπως είπα και στην αρχή με τις φετινές ομάδες δύσκολα θα σου έβγαινε δύσκολος όμιλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    όχι
    αλλά εγώ δεν προσπάθησα πέρσι να αποδείξω ότι είχα δύσκολη κλήρωση
    η μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή κλήρωση γιατί με 4-5 νίκες τουλάχιστον κρατάει χαμηλά τους βαθμούς του 2ου
    η κοπενχάγη είναι η ομάδα που όλοι θα προτιμούσαν από το 3ο γκρουπ
    τη ρούμπιν δεν την ξέρω αλλά συνήθως αυτές οι ομάδες δύσκολα κάνουν 2η σερί καλή χρονιά
    όπως είπα και στην αρχή με τις φετινές ομάδες δύσκολα θα σου έβγαινε δύσκολος όμιλος
    ολα τελεια τα βγαλες :rotflmao:

παμε να το σηκωσουμε φετος

ασε μας ρε φιλε

γινετε λιγο αντικειμενικοι να μιλαμε, αλλιως γινομαστε χειροτεροι απο τις φυλλαδες που κοροιδευουμε και τους τυπους που βγαινουν στα ραδιο και γελαμε..

υ.γ. οσον αφορα το περσυ, θυμισου τι λεγανε οι "δικοι" αου περσυ για την ηρωικη προκριαη,
    που ακομα και τον ΠΟΙΟ δυσκολο του ομιλου σου τον νικησες στην εδρα σου..

οποτε τα "η μπαρτσελονα ειναι πολυ καλη κληρωση" καταλαβαινεις οτι ειναι αστεια..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
    Οχι απλα οταν σε νικησε ο Παοκ με την Αεκ εχασες κ καθε ελπιδα να παρεις πρωταθλημα. Δηλαδη αν σε νικησω μεσα εξω κ τερματισω 5ος ειμαι κ ηθικος πρωταθλητης ετσι? Με ολες τις κηδειες που λες οτι σου κανανε ομαδες επιμενεις σε ασχετο χρονο οτι σε χαντακωσε η διαιτησια.

Με μπερδεψες λιγο...
    πρόσεξε με...

πέρσυ ΠΟΤΕ δεν είπα (ισως για πλάκα) ότι ήμουν για πρωτάθλημα.Παοκ ειδικα και Αρης ήταν πολύ πιο πιθανοι απο τον Θρύλο...

δεν είπα οτι χαντακωσε εμενα η διαιτησια (που σε καποιες περιπτώσεις το έκανε αλλά αφήσαν οι παίκτες μου να γινει) αλλά ότι η διαιτησία το ΠΗΡΕ...

ουτε ποτε είπα οτι ειμαι ηθικος πρωταθλητης....αλλοι χροοοονια τώρα κλαιγοντουσαν για δικαιο πρωταθλημα και ότνα παίρνουν το αποδεδειγμενο (απο δηλωσεις απο πολλές πλευρες) καρακαλπικο ΣΦΥΡΑΝ ΚΛΈΦΤΙΚΑ και μιλάνε για δικαιο...

ο Θρυλος περσυ ήταν για τον πεο με επιεικια...

δεν ξέρω αν θα το σηκώσεις αλλά με μόνο δυο νίκες στην έδρα σου (σε 6 παιχνίδια) είσαι πιθανότατα τρίτος κα συνεχίζεις ουέφα κάτι πολύ σημαντικό για ελληνικη ομάδα γιατί έτσι μαζεύεις πόντους περνάς τον ολυμπιακό στην κατάταξη της ουέφα και συνεχίζεις να μας τα κάνεις τούμπανο παρόλο που έχεις χάσει πάλι το πρωτάθλημα με 2 ήττες μέσα έξω
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Ρε la villa και εγώ γαυρος είμαι ,αλλά το παράκανες
    Πολύ στα σοβαρά το παίρνεις

Χαλάρωσε λίγο και όντως, μην λες από την πρώτη αγωνιστική για διαιτησία, γιατι ειναι να σαν να διαβάζω τον ''Πρωταθλητή'' στο moto.gr

Αφήστε να παιχτεί μπαλίτσα μέσα στις γραμμούλες του γηπέδου, και αφήστε τα παρασκηνία επιτέλους για την ''Espresso'''

Φιλικά

δεν διαφωνω....τακτικες άλλων τοσων ετων χρησιμοποιώ

απορώ τωρα γιατι χαλιούνται????γιατι αφορουν την ομάδα τους???

απλά χαρακτηρισμος σε χαρακτηρισμο θα τραβηξει πολύ οπότε κομμενο απο την αρχη....δεν χρωσταει κανεις να διαβαζει βρισιδια (ξερω τι σου λεω)

εννοειται φιλικά

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 10:20
  3. Αθλητικό-spamο-thread