Σε είδα rs 660, ωραίος ήχος δεν σε αδικώ που μαρσάρεις με υβριδικούς ρυθμούς ποζερά - ντελιβερά.
Ξεπέρασε το σύντομα γιατί το φθείρεις. Όχι πως δεν σε νιώθω, για την φθορά το λέω ειλικρινά![]()
Σε είδα rs 660, ωραίος ήχος δεν σε αδικώ που μαρσάρεις με υβριδικούς ρυθμούς ποζερά - ντελιβερά.
Ξεπέρασε το σύντομα γιατί το φθείρεις. Όχι πως δεν σε νιώθω, για την φθορά το λέω ειλικρινά![]()
Σε είδα NC750X του ‘21 το πρωί στο φανάρι στον άγιο Στέφανο. Όταν βγήκαμε εθνική έφυγες γρήγορα( δεν μπόρεσα να ακολουθήσω γιατί είμαστε ακόμα στο στρώσιμο)
Εσένα είχα δει, όταν ήμουν στο ψάξιμο, και αποφάσισα να πάρω το ίδιο.
Πάντα όρθιος και να τη χαίρεσαι (ωραίος ο λασπωτηρας πίσω, αν είσαι εδώ στείλε πληροφορίες)![]()
Σε είδα το πρωί στον περιφερειακό της Δραπετσώνας προς λιμάνι, με το MY22 CB500X και κράνος HONDA
Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος !![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Σε είδα με το ωραίο crf300 Rally στον παράδρομο του κηφισσου στο ύψος της Δυρραχίου. Πολύ ωραίο το Rally. Πρώτη φορά το βλέπω από κοντά..
Καλά χιλιόμετρα να έχεις
Σε είδα με το σχετικά ταλαιπωρημένο Ducati SS δίπλα από το μαιευτήριο στην παραλιακή. Σε έσπρωξα λίγο αλλά μάταια. Ελπίζω τελικά να κατάφερες να το βάλεις μπροστά.
Σε είδα με τη Ducati να έχεις μπει στην είσοδο για Κηφισό (άνοδος) από τα ΚΤΕΛ, να το έχεις μετανιώσει γιατί μάλλον ήθελες να πας από τον παράδρομο στα Leroy Merlin ή κάτι τέτοιο και θεώρησες ασφαλές να πατήσεις τα αλάρμ και να κάνεις σιγά σιγά όπισθεν στα δεξιά της εισόδου για να βγεις από τη διχάλα στον παράδρομο. Ελπίζω να μη σε μάζεψε κανείς.
Σε είδα σήμερα στο φανάρι επί της Βουλιαγμένης μαύρο τενερέ (νομίζω), ενώ είμαστε όλοι σταματημένοι, να περνάς από τα πλάγια μπροστά... και να αράζεις επιδεικτικά σχεδόν καθέτως πάνω στη διάβαση...
Φυσικά άναψε φανάρι και περιμέναμε όλοι να πάρεις απόφαση να ξεκινήσεις με το πάσο σου.
Τι σκέφτονται μερικοί ήθελα να ήξερα...
Τελευταία τροποποίηση από DimisK; 17/12/2022 στις 22:11.
Σε είδα και μιλήσαμε στο φανάρι Όλγας - Μπότσαρη συνάδελφε με το μαύρο/χρυσό Er6-n σε άψογη κατάσταση βιτρίνας!
Πραγματικά έπαθα πλάκα, ακόμα και τα κρύσταλλα των φλας ήταν σαν καινούργια...
Να το χαίρεσαι και πάλι και να το κρατήσεις το ίδιο άψογο και όμορφο![]()
Σας βλέπω αρκετά συχνά, μέσα στη μαύρη νύχτα 11-12 το βράδυ με φιμέ μαύρη ζελατίνα στο κράνος (προφανώς κατεβασμένη)
Τι σκατά βλέπετε ήθελα να ξερα...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε