Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Γρηγόρη ήτανε να πας κόκκινα νερά?
μπα δε πηγα γιατι αυτοι πανε με αργους ρυθμους... εγω δε μπορω να παω σιγα τρελενομαι
γιατι ρωτας?
Γρηγόρη ήτανε να πας κόκκινα νερά?
μπα δε πηγα γιατι αυτοι πανε με αργους ρυθμους... εγω δε μπορω να παω σιγα τρελενομαι
γιατι ρωτας?
Φίλε Dessert καλό θα ήταν όταν ποστάρεις τέτοιες φώτο (Ducati + burnout) να ποστάρεις απο κάτω φώτος όπως:Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
...![]()
Chris
...επειδή είναι πολύ επικύνδυνο να λαμπαδιάσει ανα πάσα στιγμή θέτοντας σε κίνδυνο όλο το φόρουμ, ή ακόμα να γεμίσουμε λάδια, οπότε λίγος άμμος απο πάνω χρειάζεται! Υπάρχουν και άλλοι που χρησιμοποιούν το φόρουμ...
...σε παρακαλώ...
μην τους εκθέτεις σε κινδύνους!!!
φιλικά! ο fatass φίλος σου!
![]()
Chris
ουφ!!!ηρεμησα....και ψαχνομουν για καινουργιο ποντικιΑρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και εσυ φιλε το ιδιο προβλημα εχεις , ειπα και εγω οτι φταιει ο υπoλογιστης![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
ουφ!!!ηρεμησα....και ψαχνομουν για καινουργιο ποντικι![]()
![]()
αρε ρε γμτ κριμα και ελεγα να πουλησω κανα ποντικι![]()
![]()
Kαλά...αντί να βρίζεις τον Dessert που θέτει σε κίνδυνο το forum, δεν κοιτάς λίγο το χάλια σου που προσβάλεις την αισθητική μας με τις σαβούρες που ποστάρεις?
Μονόμπρατσο Honda....eww!!! Έβλεπα εφιάλτες το βράδυ ότι το είχα αγοράσει και έλεγα
"Ρε παιδιά...που είναι η Harley μου?"
"Μα αυτή εδώ είναι, η ασπρομπλεκόκκινη μονόμπρατση Harley, με τα δύο φτου φτου φαναράκια μπροστά και τα 140 άλογαστις 16 χιλιάδες στροφές..."
"NOOOOOOOOOOOOOOOO!!!"
Να τανε κανά V4 της προκοπής...πάει στα διάλα!!!
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
Μήπως το ποντικάκι είναι μίτσλεν?
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
Μήπως το ποντικάκι είναι μίτσλεν?
ναι γαλλικο μπουρδελο για αυτο γλιστραει![]()
αμα ητανε bridgestone δε θα γλιστρουσε
JAPAN RULESSSSSSSSSSSSSS REEEEEEEEEEEEEEEE
παντου στα αμαξια μηχανακια στα PC σε ολα οτι υπαρχει και δεν υπαρχει....![]()
Kαλά...αντί να βρίζεις τον Dessert που θέτει σε κίνδυνο το forum, δεν κοιτάς λίγο το χάλια σου που προσβάλεις την αισθητική μας με τις σαβούρες που ποστάρεις?
Μονόμπρατσο Honda....eww!!! Έβλεπα εφιάλτες το βράδυ ότι το είχα αγοράσει και έλεγα
"Ρε παιδιά...που είναι η Harley μου?"
"Μα αυτή εδώ είναι, η ασπρομπλεκόκκινη μονόμπρατση Harley, με τα δύο φτου φτου φαναράκια μπροστά και τα 140 άλογαστις 16 χιλιάδες στροφές..."
"NOOOOOOOOOOOOOOOO!!!"
Να τανε κανά V4 της προκοπής...πάει στα διάλα!!!
τα μονομπρατσα κυριοι ειναι πατεντα της ELF και απο αυτην τα εκλεψαν και η χοντα, και
η ντουκατι και η απριλια....μερικοι τουλαχιστον(χοντα-απριλια)το ανεφεραν με αυτοκολητο
στο ψαλιδι....οσο για το RC 30 της χοντα ειναι απο τα λιγα θρυλικα μηχανακια....και στο λεει
καποιος που ειναι βαθια αντιχοντεος......
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
εμενα μια φορα δε μου αρεσουν τα μονο μπρατσα....
τα ψαλιδια στο μηχανακι ειναι ολη ι ομορφια... μονομπραστο μαλακια φενεται
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
εμενα μια φορα δε μου αρεσουν τα μονο μπρατσα....
τα ψαλιδια στο μηχανακι ειναι ολη ι ομορφια... μονομπραστο μαλακια φενεται
![]()
![]()
![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Απο το mybike.gr, οι βόρειοι είχανε κανονήσει για βόλτα στα Κόκκινα νερά και ρώταγε ένας Γρηγόρης να ακολουθήσει με το DRZ για να το στρώσει.(Προφανώς εσύ).
Η βόλτα δεν έγινε γιατί ένα παλικάρι έπεσε και έφυγε εκτός δρόμου, στα βράχια.
Πάντως είναι μια χαρά τώρα, έχει συνέλθει και απειλεί ότι θα μοιράσει ψώλιασμα στο Pro...