Δηλαδη ρε Μαγε αν καθε χρονο βρισκοταν καποιος και εκανε συνεχεια ενστασεις τα πρωταθληματα θα ηταν ολα στα χαρτια....???μην τρελλαθουμε τελειως....ο Ολυμπιακος προσπαθει να το παρει στα χαρτια....αν εχει δικιο η αδικο θα το πει ο CAS....ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ...η Αεκ αν το παρει θα ειναι απο τους βαθμους που μαζεψε μεσα στο γηπεδο....και οχι επειδη της χαριστηκαν βαθμοι που εχασαν μεσα στο γηπεδο...ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ και ουτε θα κανει οπως ειπε Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ...απλα εριξε 4 μπαλλακια....μονο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Δεν είπα οτι δεν θα ασχοληθεί... ιδιωτική εταιρία διευθύνει και γνωρίζουμε και οι δύο , τι χρήματα διακυβεύονται ... και νομίζω όσοι έχουν κάποιο σωστό IQ.
Αν δηλαδή το μαγαζί σου είχε δυνατότητα να κερδίσει απο 1-20 μύρια euro , απο μια υπόθεση άλλου μαγαζιού προς τον αντίπαλο σου, εσύ σαν επιχειρηματίας τι θα έκανες;
Δεν θα έμπαινες στον χορό;... μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας!
Εκείνο που είπα όμως στην αρχή ισχύει... όποια ομάδα και αν το πάρει , θα λένε πως το πήρε στα χαρτιά! Εκεί είναι η διαφορά και εμένα προσωπικά ώς φίλαθλο , τέτοια κατάκτηση δεν μου λέει απολύτως τίποτα!
Gandalf![]()
ΑΡΑ ΜΕΙΛΑΜΕ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...
Στο αλλο θεμα....δεν αμφιβαλλω οτι η ΠΑΕ ΑΕΚ να εψαξε με το νομικο της τμημα τι παιζει...αλλα αυτο που κολλαει με τους ΡΕΖΙΛΙΖΕΣ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ-ΜΕΛΗ....???ειπε ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ....???αυτο μου αρκει οτι ΔΕΝ εχω ιδια διοικηση με αυτους....γιατι απο σκεφτομενους φιλαθλους![]()
@lavilla....παλικαρακι....ο τριτος αγνωστος θα μπορουσε να ειναι ο Λεβαδιακος...γκουχου γκουχου...η Βεροια....που ειχαν και αυτοι συμφερον....και ειχαν πει και απο την αρχη οτι ειναι υπερ του Ολυμπιακου.....αν θυμασαι βεβαια....αλλα μπορει και να μην θυμασαι μετα την 4αρα...![]()
![]()
![]()
![]()