Σελίδα 144 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 4494134139140141142143144145146147148149154194244 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.146 έως 2.160 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Παντως η διοικηση το εσωσε καπως τζωρτζη......

http://sports.e-go.gr/article.asp?ca...&pubid=1643663

e siga to swsimo re sy

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ...ο μονος που δεν υπεγραψε την ανακοινωση αυτη ειναι ο Π.Γιαννακοπουλος.

κατα τα αλλα ο Ζονεφελντ ηταν ακριβος και ψαχνουμε κατι παικτες με -ιτς καταληξη στο επιθετο...

αλλα παντα θα φταιει ο Τεν Κατε, ετσι δεν ειναι ρε συ Γιωργο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ...ο μονος που δεν υπεγραψε την ανακοινωση αυτη ειναι ο Π.Γιαννακοπουλος.

κατα τα αλλα ο Ζονεφελντ ηταν ακριβος και ψαχνουμε κατι παικτες με -ιτς καταληξη στο επιθετο...

αλλα παντα θα φταιει ο Τεν Κατε, ετσι δεν ειναι ρε συ Γιωργο;
    etsi einai re kwstaki

alla otan tah to katalaveis tha einai arga re gamwto

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    etsi einai re kwstaki

alla otan tah to katalaveis tha einai arga re gamwto

Ναι, αφου ο Αντωνιου τον παιζει και η διοικηση τον ακολουθει, τα φορτωνουμε στον Τεν Κατε...

Δεν μπρορουσαν να βρουν λεει ποιοτικους παικτες...

Αν εισαι ΣΟΒΑΡΟΣ, εχεις κανεις σχεδιασμο, εχεις πλανο και σπρωχνεις φραγκα, δεν ψαχνεις τελευταια στιγμη απο το καλαθι των -αμπαλων- ευκαιριων...

Ναι, αφου ο Αντωνιου τον παιζει και η διοικηση τον ακολουθει, τα φορτωνουμε στον Τεν Κατε...

Δεν μπρορουσαν να βρουν λεει ποιοτικους παικτες...

Αν εισαι ΣΟΒΑΡΟΣ, εχεις κανεις σχεδιασμο, εχεις πλανο και σπρωχνεις φραγκα, δεν ψαχνεις τελευταια στιγμη απο το καλαθι των -αμπαλων- ευκαιριων...
    σωστος σε ολα αυτα.
    αλλα.. ο τεν κατε επελεξε να κρατησει τον μαντζιο. (πες μου οτι εκανε καλα τωρα να με τρελανεις τελειως )

αυτος ζητησε τον παιχτουρα ζονεφελντ ( εχει να παιξει ουτε θυμαται απο ποτε, και ειναι κανονικα ΜΠΑΚ, και τον θελει γαι χαφ.

ΑΥΤΟΣ δηλωσε τον αυγουστο (μαζι με αντωνιου ) οτι ειμαστε οκ απο αμυνα, βαφτιζοντας τον βυντρα στοπερ. και το σαριεγκι αρκετο

σωστος σε ολα αυτα.
    αλλα.. ο τεν κατε επελεξε να κρατησει τον μαντζιο. (πες μου οτι εκανε καλα τωρα να με τρελανεις τελειως )

αυτος ζητησε τον παιχτουρα ζονεφελντ ( εχει να παιξει ουτε θυμαται απο ποτε, και ειναι κανονικα ΜΠΑΚ, και τον θελει γαι χαφ.

ΑΥΤΟΣ δηλωσε τον αυγουστο (μαζι με αντωνιου ) οτι ειμαστε οκ απο αμυνα, βαφτιζοντας τον βυντρα στοπερ. και το σαριεγκι αρκετο

Τον Kλεϊτον ποιος τον εφερε;

Τους Σπυροπουλο - Μελισση;

Τον Σοουζα;

Ο Ολλανδος δεν εχει φερει κανενα παικτη! Ηρθε και βρηκε μια κατασταση, ενω του φορτωναν συνεχεια νεους παικτες χωρις κανενα πλανο...

Για πες μου ποιον αλλα επιθετικο ειχαμε; Τον μυτογκα;...χιλιες φορες Μαντζιο

Κατσε να ερθει ο Ζονεφελντ (προσωπικα πιστευω οτι δεν...) και αν δεν παιζει μετα κανε την κριτικη σου...

Τον Kλεϊτον ποιος τον εφερε;

Τους Σπυροπουλο - Μελισση;

Τον Σοουζα;

Ο Ολλανδος δεν εχει φερει κανενα παικτη! Ηρθε και βρηκε μια κατασταση, ενω του φορτωναν συνεχεια νεους παικτες χωρις κανενα πλανο...

Για πες μου ποιον αλλα επιθετικο ειχαμε; Τον μυτογκα;...χιλιες φορες Μαντζιο

Κατσε να ερθει ο Ζονεφελντ (προσωπικα πιστευω οτι δεν...) και αν δεν παιζει μετα κανε την κριτικη σου...
    θα σου πω κατι και θα το θυμηθεις οταν τον δεις στο εξωτερικο παλι.
    ο σοουζα ειναι πολυ καλος παιχτης.
    δεν πηρε ευκαιριες καθολου.
    τωρα αν εσυ απο οποιονδηποτε προτιμας τον μαντζιο......οκ

οσο για τις μεταγραφες που προανεφερες δεν κολλαει πουθενα.
    ασε που και ο κλευτον και ο σπυροπουλος ειναι απο τις καλυτερες μεταγρφες τα τελευταια χρονια, σε σχεση με αυτα που ειχες.

μεχρι και τον στοπερ μελιση τον βαφτισε μπακ.
    τον ματος που πληρωσες τοοοοοοοοσα να τον κρατησεις τον βαζει στα οικογενειακα διπλα

αστο μην τα παρουμε παλι απο την αρχη.

ο ανθρωπος κανει πολλες βλακιες. μπορει να ειναι προπονηταρα οπως λες εσύ, αλλα με τοσες βλακιες μαζεμενες χανει το ¨δικιο¨ του.

ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ....αν αυτα τα εκανε περυσι.....θα ειχες παει να τον λυντσαρεις με τις μαλακιες που κανει.

αλλα εχετε φαει το παραμυθι φετος και ολα καλα.

θα σου πω κατι και θα το θυμηθεις οταν τον δεις στο εξωτερικο παλι.
    ο σοουζα ειναι πολυ καλος παιχτης.
    δεν πηρε ευκαιριες καθολου.
    τωρα αν εσυ απο οποιονδηποτε προτιμας τον μαντζιο......οκ

οσο για τις μεταγραφες που προανεφερες δεν κολλαει πουθενα.
    ασε που και ο κλευτον και ο σπυροπουλος ειναι απο τις καλυτερες μεταγρφες τα τελευταια χρονια, σε σχεση με αυτα που ειχες.

μεχρι και τον στοπερ μελιση τον βαφτισε μπακ.
    τον ματος που πληρωσες τοοοοοοοοσα να τον κρατησεις τον βαζει στα οικογενειακα διπλα

αστο μην τα παρουμε παλι απο την αρχη.

ο ανθρωπος κανει πολλες βλακιες. μπορει να ειναι προπονηταρα οπως λες εσύ, αλλα με τοσες βλακιες μαζεμενες χανει το ¨δικιο¨ του.

ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ....αν αυτα τα εκανε περυσι.....θα ειχες παει να τον λυντσαρεις με τις μαλακιες που κανει.

αλλα εχετε φαει το παραμυθι φετος και ολα καλα.

Καλα ασε το τι πληρωσαμε, γιατι οσο σκεφτομαι οτι για τον Μελισση δωσαμε 2 μυρια...

Τωρα σε οτι αφορα στις αλλαγες θεσεων, σε χαλει που ο Γκαμπριελ παιζει στην θεση που παιζει τωρα; μην μου αναφερθεις στο παιχνιδι με την ΑΕΚ οπου δεν ειχε την αναμενομενη αποδοση...συνολικα μιλαμε...

Για τον Ματος τι να λεμε τωρα...το παλικαρι ξερει μπαλα, ειναι μαχητικος, εχει σουτ, αλλα αμα δεν θελει να παιξει ειναι μαυρα χαλια...ευκαιριες πηρε και αυτος....ευκαιριες πηραν ολοι...Ιβανσιτς, Μουν, Νινης....πες μου σε ποια φετεινα παιχνιδια εμεινες ικανοποιημενος με την αποδοση τους...

η μονη μου ενσταση ειναι Ο ρουκαβινα, αλλα το εχω ξαναεπει, η ομαδα στηνεται με γνωμονα και τις ανασταλτικες ικανοτητες ολων των παικτων, για τους γνωστους λογους

Καλα ασε το τι πληρωσαμε, γιατι οσο σκεφτομαι οτι για τον Μελισση δωσαμε 2 μυρια...

Τωρα σε οτι αφορα στις αλλαγες θεσεων, σε χαλει που ο Γκαμπριελ παιζει στην θεση που παιζει τωρα; μην μου αναφερθεις στο παιχνιδι με την ΑΕΚ οπου δεν ειχε την αναμενομενη αποδοση...συνολικα μιλαμε...

Για τον Ματος τι να λεμε τωρα...το παλικαρι ξερει μπαλα, ειναι μαχητικος, εχει σουτ, αλλα αμα δεν θελει να παιξει ειναι μαυρα χαλια...ευκαιριες πηρε και αυτος....ευκαιριες πηραν ολοι...Ιβανσιτς, Μουν, Νινης....πες μου σε ποια φετεινα παιχνιδια εμεινες ικανοποιημενος με την αποδοση τους...

η μονη μου ενσταση ειναι Ο ρουκαβινα, αλλα το εχω ξαναεπει, η ομαδα στηνεται με γνωμονα και τις ανασταλτικες ικανοτητες ολων των παικτων, για τους γνωστους λογους

kωστα καπου δεν τα ξερεις καλα...
    με χαλαει που αλλαζει θεσεις, ναι
    που παιζει στοπερ ο βυντρα.
    που ο σιμαο εναι χαφ και μεχρινα το παρει χαμπαρι τον εβαζε στοπερ και χαναμε τα αυγα και τα πασχαλια.
    κλπ κλπ κλπ

αλλα φιλε μου, νινης και ιβανσιτς ΣΥΝΟΛΙΚΑ να εχουν παιξει το πολυ 5 αγωνες.
    αν αυτο εσυ το εννοεις δοθηκαν ευκαιριες.....................οκ.

ο ματος πηρε 2 ευκαιριες μονο.
    και επειδη δεν πηγε καλα πρεπει να βγει; δεν εχει αλλη ευκαιρια; και δεν μιλαω για τον ματος συγκεκριμενα, αλλα γενικα;
    ο χριστοδουλοπουλος εχει παρει ευκαιριες; δηλαδη ΤΟΣΟ καλυτερος ειναι ο καραγκουνης;

ο ρουκαβινα;; ημαρτον πια.

ο κλευτον;

ο ιβανσιτς; ( δεν ειναι παιχτουρα, αλλα μια γαμιμενη σεντρα και μια τριπλα ξερει να την κανει)

νινης;;

αστο τι να πιασω και τι να αφησω.....

ο μελισης πηρε ευκαιριες;;;
    τοσο παικταραδες ειναι δηλαδη οι βυντρα, σαριεγκι;
    εχεις καταλαβει οτι παρακαλας να· αποδιδει καλα ο γκουμας που μεχρι περυσι ηταν 4η αλλαγη;

ελα μην τα λεω παλι, τα εχω βαρεθει

!

ο Τεν Κατε ειναι καλος προπονητης........για να προπονει και να πειθαρχει τους παικτες και να φτιαχνει πλανο τακτικης για καθε αγωνα!
    Ακομα και στους αγωνες του πρωταθληματος που κατεβαζε λαθος την ομαδα 3 αμυντικα χαφ η 3 σεντερ μπακ με μικρομεσαιους, εχει την αιτιολογια οτι δεν εμπειστευοταν την αμυνα!

ΟΜΩΣ............. δεν ειναι καλος διαχειρηστης του εμψυχου δυναμικου!

ΟΤΑΝ Ο ΤΕΝ - ΤΕΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ

ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...........

Καί όχι στά δεύτερα τής Μπάρτσα..........τότε ίσως νάχει φάει καί σέντρα

άπό τόν ΠΑΟ......

Άν καί πιστεύω ότι μόλις σιγουρευτούν.........ότι έχασαν τό πλοίο

τής γραμμής στό κόττερο.......

Ο ΤΕΝ - ΤΕΝ.............θά φάει παπούτσι...........

πρίν τελειώσει ή χρονιά...........

Ή Εύρώπη τόν έσωσε,ή παράδοση πού έχει ό ΠΑΟ στήν Εύρώπη καί ή καλή

πορεία στό C.L.............!!!!!!!

ή καλή Εύρωπαική του πορεία......

Άν καί έκεί άπ'ότι θυμάστε ........ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ........γιά νά σάς

στείλει άπατους.........

ΣΙΜΑΟ...........έναντίον.........ΙΜΠΡΑΗΜΟΒΙΤΣ........!!!!

Μέχρι καί ό Γκούμας έκραξε......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    H αμπαλοσύνη σε όλο της το μεγαλείο.

Ας πούμε ότι ο 10Κ δεν κάνει σωστές επιλογές. Σε ποιό φετινό αγώνα πλήν της Κύπρου ο ΠΑΟ εμφανίστηκε κατώτερος του αντιπάλου του και έχασε δίκαια με ποδοσφαιρικά κριτήρια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    20ος ο ΠΑΟ
    36ος ο ΟΣΦΠ

http://www.sport24.gr/html/ent/266/ent.269266.asp

-16

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09