-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ψαξε σε οποιοδηποτε youtube, to εχει....Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
μια και σε βλέπω ενημερωμένο θα μας βάλεις και τη φωτό τη στιγμή που δίνει ο σισε στον γκαρσία;![]()
ο σισε δεν ακουμπαει νομιζω την μπαλα και για αυτο δεν βγαζει offside tον γκαρσια
στο tube δεν φαινετε καλα και δεν εχουν και καλη ληψη...βεβαια βλεποντας το live ειμαι 99% σιγουρος οτι αφησε την μπαλλα να περασει κατω απο τα ποδια του...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ψαξε σε οποιοδηποτε youtube, to εχει....
ο σισε δεν ακουμπαει νομιζω την μπαλα και για αυτο δεν βγαζει offside tον γκαρσια
ρε τους γαυρους που δεν ασχολουνται με την διατησια....![]()
![]()
![]()
για τον Γκαρσια πιστευω οτι δεν εχει κανει μεχρι τωρα κακα παιχνιδια οπως λεγεται..
απλα ο Γαρσια ειναι παιχτης που εμαθε να παιζει απλο ποδοσφαιρο με κινηση των παιχτων στον κενο χωρο...
εδω σε ολα τα παιχνιδια που τον ειδα εδινε την μπαλα εκει που επρεπε ...απλα δεν υπηρχε παιχτης εκει που επρεπε...![]()
αλλες φορες παλι χανοταν η μπαλα λογω ελλιπους εκρηξης αυτου που τη δεχοταν...
σε γενικες γραμμες δεν θεωρω οτι εχει κανει κακα παιχνιδια μεχρι τωρα...
αν ανεβει η ομαδα θα δουμε εναν τελειως διαφορετικο Γκαρσια...
ο Πλεσις εμενα μου αρεσε αρκετα...
ειναι ενας πιο τεχνιτης Σιμαο με πιο καταλληλη σωματοδομη και καλυτερη πασα...
το κακο ειναι οτι εχουμε 4 παιχτες που παιζουν ακριβως την ιδια θεση...
κοφτες μπροστα απο την αμυνα (Σιλβα, Κατσουρανη, Σιμαο, Πλεσις) οι δυο απο αυτους εχουν λιγοτερα τρεξιματα αλλα καλή πρωτη πασα και οι αλλοι δυο εχουν τρεξιματα με κακή εως μετρια πρωτη πασα...
Ο Παναθηναικος χρειαζεται επιγοντως εναν μεσα δεξια και ενα μεσα αριστερα, με καλά τρεξίματα και τεχνιτες (στο μετρο του δυνατου βεβαια) ταυτοχρονα, να το γυρισει 4-3-3 να τελειωνουμε...
γιατι εχει τεχνιτες παιχτες στα ακρα που αδυνατουν ομως να μαρκαρουν και να εχουν επιστροφες ...
αλλιως ενα 4-3-2-1 με 3 αμυντικα χαφ και δυο επιτελικους πισω απο τον Σισε αλλα κλειστα οχι γραμμη, σε σχημα πυραμιδας αλλα Μιλαν Αντσελοτι...
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
α ναι...προσωπικα ο Πλεσι (η οπως στο διαολο λεγετε) δεν μου αρεσε....πολλα λαθη...δεν ηξερε τι να κανει την μπαλλα...και δεν εχει και καθολου κοντρολ/πασα...αυτα τα συμπερασματα βγηκαν βαση του χτεσινου παιχνιδιου....
Κοντρόλ έχει. Πάσα δεν έχει...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
α ναι...προσωπικα ο Πλεσι (η οπως στο διαολο λεγετε) δεν μου αρεσε....πολλα λαθη...δεν ηξερε τι να κανει την μπαλλα...και δεν εχει και καθολου κοντρολ/πασα...αυτα τα συμπερασματα βγηκαν βαση του χτεσινου παιχνιδιου....
Πάντως δεν είναι κακός. Φαίνεται ότι θέλει δουλειά αλλά έχει αρκετά καλά στοιχεία.
Ε όχι και το έπνιξε ο Τζόρβας... Ήταν σουτάρα, τί να κάνουμε.
Ο Σισέ φαίνεται να αφήνει την μπάλα και άρα δεν ήταν οφσάιντ ο Γκαρσία.
Οι μισοί γαύροι πάντως λένε ότι ήταν οφσάιντ και οι άλλοι μισοί ότι δεν ήταν πέναλτι. Κάντε μια σύσκεψη στο μαντρί και αποφασίστε να ξέρουμε...
Ο Μαρινάκης πάντως, αν και πρόεδρος της super league, έκανε φοβερές δηλώσεις. "Όπως μου είπαν οι φίλοι μου στο τηλέφωνο (χαχαχα) ο διαιτητής έκανε πολλά λάθη.
χτες ειδα να του φευγει σχεδον σε καθε κοντρολ η μπαλλα κανα μετρο...οταν παιζεις στο κεντρο και σε πιεσει καποιος και χαθει η μπαλλα γαμισετα...καπως ετσι δεν εκανε και μια αντεπιθεση ο γαυρος στο πρωτο ημιχρονο???και αργησε νομιζω ο Ριερα...τεσπα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Κοντρόλ έχει. Πάσα δεν έχει...
Πάντως δεν είναι κακός. Φαίνεται ότι θέλει δουλειά αλλά έχει αρκετά καλά στοιχεία.
Ε όχι και το έπνιξε ο Τζόρβας... Ήταν σουτάρα, τί να κάνουμε.
Ο Σισέ φαίνεται να αφήνει την μπάλα και άρα δεν ήταν οφσάιντ ο Γκαρσία.
Οι μισοί γαύροι πάντως λένε ότι ήταν οφσάιντ και οι άλλοι μισοί ότι δεν ήταν πέναλτι. Κάντε μια σύσκεψη στο μαντρί και αποφασίστε να ξέρουμε...
Ο Μαρινάκης πάντως, αν και πρόεδρος της super league, έκανε φοβερές δηλώσεις. "Όπως μου είπαν οι φίλοι μου στο τηλέφωνο (χαχαχα) ο διαιτητής έκανε πολλά λάθη.
καλος για αναπληρωματικος ο Πλεσι.........
Πολυ δυνατος στο ψηλο παιχνιδι και με παθος και ποδοσφαιρικη παιδεια.
Εχει καλο αριστερο αλλα κακο δεξι και ειναι και αργος!
Καιρο ειχα να δω παικτη στον ΠΑΟ που να παιρνει τοσο ευκολα τις κεφαλιες μετα απο βολε των τερματοφυλακων!
Λογικα μπορει και καλυτερα αν αναλωγιστουμε την ελληψη ρυθμου μιας και δεν εχει πολλα παιχνιδια στα ποδια του.
Καλος για αναπληρωματικος ο Πλεσι......................αλλα πρεπει να γυρισει ο Ματτος!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας τελειωνουμε με τον Κατσουρανη τον περπατηρη!!!
Ο Κατσουρανης κανει μονο για κεντρικος αμυντικος που δεν χρειαζεται πνευμονια ............
η στην εξεδρα!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Καλος για αναπληρωματικος ο Πλεσι......................αλλα πρεπει να γυρισει ο Ματτος!!!
![]()
![]()
![]()
Ρε ζέλες, καλή νίκη δε λέω, αλλά κάνετε λες και πήρατε το διηπειρωτικό!
Μήπως θα έπρεπε να προβληματιστείτε αφενώς γιατί με αυτή τη νίκη θα μείνει κι άλλο ο Νιόπλιας (που αν μπορούσε θα έβαζε κι άλλον τερματοφύλακα μετά το 2-1) κι αφετέρου γιατί η ομάδα σας παίζει καλά 10-15 λεπτά (κι αν);
Επίσης αντί να εκθειάζετε τον Σισέ, που έβαλε ένα γκολ από πάσα πάρε-βάλε κι ένα πέναλτι, μήπως θα έπρεπε να δώσετε εξτρά πριμ στον Λάζαρο; Γιατί όσο ο Τζιμπρίλ ήταν μόνος μπροστά (Α ημίχρονο ας πούμε) έκανε κάτι σουτ από το πουθενά για το πουθενά...
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Γιατί όσο ο Τζιμπρίλ ήταν μόνος μπροστά (Α ημίχρονο ας πούμε) έκανε κάτι σουτ από το πουθενά για το πουθενά...
και τι θες να κανει ο σισσε οσο ηταν μονος μπροστα?
να βγαλει μια δευτερη μπαλα να σκοραρει μονος του?
γιατι αμα δεν σου δινουν πασα
οποιος επιθετικος και να εισαι δεν μπορεις να σκοραρεις
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
εσεις αυτο δεν εχετε καταλαβει! οτι ο φορ σαν τον Σισε ειναι στο σωστο σημειο τη σωστη στιγμη. δεν ειναι παιχτης που θα περασει 3-4 οπως ο Μιραλας και θα το παστελωσει. μπορει να του βγει καμμια τετοια φαση αλλα δεν ειναι σε καμμια περιπτωση Κριστιανο Ροναλντο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ρε ζέλες, καλή νίκη δε λέω, αλλά κάνετε λες και πήρατε το διηπειρωτικό!
Μήπως θα έπρεπε να προβληματιστείτε αφενώς γιατί με αυτή τη νίκη θα μείνει κι άλλο ο Νιόπλιας (που αν μπορούσε θα έβαζε κι άλλον τερματοφύλακα μετά το 2-1) κι αφετέρου γιατί η ομάδα σας παίζει καλά 10-15 λεπτά (κι αν);
Επίσης αντί να εκθειάζετε τον Σισέ, που έβαλε ένα γκολ από πάσα πάρε-βάλε κι ένα πέναλτι, μήπως θα έπρεπε να δώσετε εξτρά πριμ στον Λάζαρο; Γιατί όσο ο Τζιμπρίλ ήταν μόνος μπροστά (Α ημίχρονο ας πούμε) έκανε κάτι σουτ από το πουθενά για το πουθενά...
αλλα πετα του την μπαλα με καθετη μπαλια και μετα ελα να μου πεις...
αυτο εκανε ο Λαζαρος και ξεβρακωσε την αμυνα του γαυρου.
ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ?