Σελίδα 145 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 4595135140141142143144145146147148149150 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.161 έως 2.175 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Ναι κυριε Παγκαλε παιρνουμε και ο περιπτερας της γειτονιας κατεβαζει καντηλια πισω απο την πλατη μας.
    Βεβαια και να μην επαιρνα συμφωνα με την νεα φορολογια εισοδηματος μπορω να δηλωσω οτι αγορες γουσταρω για να μην φορολογηθω οποτε
    πριν ρωτησετε εμενα εμενα ρωτηστε το κρατος αν θελει να παιρνω η να κοβω η στην τελικη αν προτιθεται να με ελεγξει...
    Εγω ειμαι πολυ μικρος για να κατακρινω τον Γλεζο αλλα τις μαλακιες του μια χαρα μπορω να τις κρινω απο την στιγμη που η τωρινη του
    θεση επιβαλλει να ειμαι κριτικος απεναντι του.
    οχι και πάγκαλος..... 69 κιλά εφτασα......

δικαίωμά σου να κρίνεις τον οποιονδήποτε - και δικαίωμά μου να μην....

τα περί αποδειξεων τα είπα γιατι αναφέρθηκε κάτι για το εισόδημα στους ελευθερους επαγγελματίες και τι θα δηλώνουν κλπ κλπ και οτι ο υπάλληλος θα πληρώσει πάλι κλπ κλπ.....
    αν τώρα υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν οτι οι κεφαλαιούχοι κάνουν δηλώσεις ανάλογες του πραγματικού τους κεφαλαίου, ε, απλά πλανωνται πλάνην οικτράν....

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Δεν ξέρω αν έχει γράψει κάτι κάποιος πιο πριν αλλά 145 σελίδες...χλωμό να ψάξω.
    Γιατί και πως έχουν ξεχάσει να φορολογήσουν τις μηχανές; Απο όσο ξέρω δεν χρειάζεται να δηλωθούν , πέρα απο την αγορά που γίνεται μια φορά.
    Κάνω λάθος; Ευτυχώς μας ξέχασαν, αλλά για πόσο ακόμη;
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Εγω θεωρω πως ο συριζα μια μικρη συγχιση οσο αφορα τις πρακτικες διακυβερνησης την εχει γιατι ακομη βρισκεται σε θεωρητικο επιπεδο.
    Και είναι και λογικο και αποδεκτο κατ εμε μια και μεχρι τωρα βρισκοταν στην θεση της αντιπολιτευσης
    και δεν χρειαζοταν να ασχοληθει και με τις τεχνικες και τους τροπους εφαρμογης των προτασεων του.
    Θελω να πιστευω πως στην πορεια , όταν χρειαστει, θα υπαρξουν τα επιτελεια που θα βρουν τον τροπο εφαρμογης.
    Εξαλλου παντου ετσι γινεται, οι αρχηγοι, οι μανατζερ ή όπως αλλιως τους λενε, δινουν την κατευθυνση
    και τα στελεχη , τα επιτελεια , οι αποκατω τελος παντων βρισκουν τον τροπο για το πως θα πανε σε αυτή την κατευθυνση.
    Με αυτό τον τροπο τα καταφεραν ο γιωργακης κι ο κωστακης, σιγα μην δεν τα καταφερει κι ο αλεξης.

Η κριτικη μας λοιπον δεν θα επρεπε να εστιαζεται στις τεχνικες εφαρμογης μιας και δεν εχει δωσει ακομα δειγμα γραφης,
    αλλα στην κατευθυνση
    της πολιτικης του και αν αυτή η κατευθυνση είναι υπερ των πολιτων ή όχι.

(αν με απαλλαξει από εκτακτες εισφορες, χαρατσια , μειωσεις μισθων, μειωσεις αφορολογητου εισοδηματος και κρατησεις ΓτΠΚ,
    δηλωνω υπευθυνα ότι θελω να πληρωνω 200 ευρω το μηνα και να μην μου τα δωσουν ποτε πισω)

Ωραιαααααα. Καταλήξαμε δηλαδή στο συμπέρασμα να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚΟΝΔ διότι αυτοί δεν έχουν ουτοπικές απόψεις.

Μάλιστα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pilgrimage
    Ναι, γιατί αυτοί στα οικονομικά σκίζουν, δεν βλέπεις τριγύρω σου; :P
    Get your motor running..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Mε την θερμή παράκληση να μην θεωρηθεί η δήλωση απολογητική σε καμμία περίπτωση, δεν "είμαι" ΣΥΡΙΖΑ. Ποτέ δεν ήμουν και ποτέ δεν τους έχω ξαναψηφίσει.

Αφού ξακαθαρίσαμε αυτό, πάμε παρακάτω... είχατε ξεκοκκαλίσει τα site των κομμάτων προ των εκλογών; Είχατε παρακολουθήσει τις προγραμματικές τους δηλώσεις; Δεν το ρωταω με δασκαλίστικό ύφος, άλλου θελω να το πάω...

Δυστυχώς, κανένα απολύτως κόμμα (και αυτό είναι ένδειξη του πόσο μ@λ@κες είναι) δεν είχε εκπονήσει ένα αναλυτικό, σοβαρό και μελετημένο πρόγραμμα βασισμένο στις κοινωνικοπολιτικοοικονομικές "αξίες" που πρεσβεύει. Ήθελα ρε παιδί μου επί παραδείγματι, να να μπω σε ένα site κόμματος, να έχει τις θέσεις τους περιληπτικά και συνημμένο ένα pdf π.χ. 80 σελίδων, με ανάλυση του τι και πως! Να δω δείκτες, γραφήμματα, πίτες, χορτόπιτες, τυρόπιτες, να με πείσουν ρε γαμότο ότι το έψαξαν και ότι η πραμάτεια που διαλαλούν, είναι εφικτή. Κανένας δεν το έκανε αυτό!!!

Αντιθέτως, είχαμε ασαφη γενικόλογα πλάνα και λύσεις εξόδου από την κρίση, συστάσεις για σύνεση, τρομολαγνεία, τσαμπουκαλεμένους αυτόκλητους σωτήρες, τιμωρούς, τιμήτές κ.ο.κ.

Με βάση τα ανωτέρω, αναπόφευκτα δημιουργήθηκε ένα δίπολο. Από τη μία τα κόμματα που υποστήριζαν την συνέχιση της πολιτικής λιτότητας και την τήρηση των όρων του μνημονίου και από την άλλη τα κόμματα που τάσσονταν υπέρ τις καταγγελίας ή της διαπραγμάτευσης του μνημονίου και της επαναφοράς μισθών, συντάξων και εργασιακών διακαιωμάτων στα προ της κρίσης δεδομένα. Βέβαια οι μεν δεν μας έλεγαν πως θα συνεχίσουμε να την παλεύουμε όντας στη μέγγενη τις λιτότητας και οι δε δεν μας διαφώτιζαν το που διάολο θα βρεθούν τα χρήματα για να λειτουργήσει το κράτος αν σηκώσουμε κ*λοδάχτυλο στους εταίρους μας.

Και κάπως έτσι κληθήκαμε να αποφασίσουμε, στηρίζοντας με τη ψήφο μας κάποιους οι οποίοι δεν διάφεραν και πολύ επί της ουσίας στα επιχειρήματα τους, από τον εκάστοτε Μήτσο και τον εκάστοτε Στελάρα, που σίγουρα τσακώνονταν προεκλογικά σε κάποιο επαρχιακό καφενείο.

Αυτα λοιπόν ήταν τα δεδομένα που είχαμε και έτσι όπως το έβλεπα εγώ τουλάχιστον, αποφάσισα με γνώμονα του ότι ήθελα να υπάρξει ένα κόντρα μπλόκ στην επέλαση των τροϊκανών. Όσο αντέξει και ότι μπορέσει να διαφυλάξει. Δεν με έπεισε κανένας, δεν υπήρξε ούτε ένας που να μου είπε "μ@λ@κ@, να τα! αυτά και αυτά και αυτά" απλά λοιπόν πόνταρα βάση ενός "βολικού" στην προκειμένη περίπτωση ιδεολογικού προσδιορισμού, ευελπιστόντας να πραγματοποιηθεί έστω το 20% αυτών που υπόσχονταν κάποιοι. Κοινώς το έριξα βάση σκοπιμότητας.

Στο δια ταύτα, δεν το έχω - ακόμη- μετανιώσει... παραδέχομαι στο ότι επικοινωνιακά και μικροκομματικές τρίπλες κάνουν και κάπου - κάπου χάνουν σοβαρά την μπάλα, η απειρία βλέπεις.... θέλω με τα μπούνια να πάμε σε επαναληπτικές και να βγει αυτοδύναμη η αριστέρα, όχι σοκολάτα - κρέμα ανάμεικτο, κυρίως γιατί με τουρλού κυβέρνηση ο ένας θα πετάει το μπαλάκι στον άλλον και θα πάρουμε τα @@δια μας πανηγυρικά! Αυτοδυναμία λοιπόν της αριστεράς ώστε να επωμιστούν πλήρως τις ευθύνες του ναυαγίου ή και να εισπράξουν τα εύσημα (ποτέ δεν ξέρεις...). Γνωρίζω ότι καλούνται μέσα σε μερικές ημέρες να ενηλικιωθούν και να κυβερνήσουν και κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο και επικίνδυνο. Έτσι όπως το βλέπω όμως, δεν είχα άλλη επιλογή... τους "άλλους" τους είχα ανεχθεί 30 και πλεόν χρόνια και ξέρω πολύ καλά το που θα οδηγούσαν εμάς και τη χώρα. Πόνταρα στο 0,0001 της ελπίδας και είμαι τουλάχιστον τώρα στην αρχή, ανεκτικός στα όποια πολιτικά ατοπήματα. Κάτσε να δούμε... ελπίζω... λες και μου έχει μείνει και κάτι άλλο...
    Τελευταία τροποποίηση από el_hymador; 13/05/2012 στις 14:21.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω αν έχει γράψει κάτι κάποιος πιο πριν αλλά 145 σελίδες...χλωμό να ψάξω.
    Γιατί και πως έχουν ξεχάσει να φορολογήσουν τις μηχανές; Απο όσο ξέρω δεν χρειάζεται να δηλωθούν , πέρα απο την αγορά που γίνεται μια φορά.
    Κάνω λάθος; Ευτυχώς μας ξέχασαν, αλλά για πόσο ακόμη;
    Φίλε μου φοβάμαι ότι είναι λάθος ο τρόπος που σκέφτεσαι. Μας τα αρπάζουν και μας αρμέγουν από όπου και όπως μπορούν και επειδή παρατηρείς μια ανομοιομορφία στο άρμεγμα πιστεύεις ότι είμαστε καταλάθος "ευνοημένοι";

Μήπως να αισθανόμαστε και ενοχές ότι σε ένα βαθμό έχουμε συμβάλλει στη τωρινή κατάσταση; Αν είναι να τους στείλουμε ένα μέιλ και να τους ζητήσουμε να πληρώσουμε αναδρομικά για όλα αυτά τα χρόνια...

Κατά τα άλλα συμφωνώ με τους παραπάνω, γιατί από όσα διαβάζω τις τελευταίες μέρες, ή ΠΑΣΟΚ/ΝΔ θέλετε, όπως είπε ο abel, ή ΚΚΕ.

Γενικότερα με κάλυψε ο el_hymador στον τρόπο σκέψης για αυτή τη χρονική στιγμή με τα τωρινά δεδομένα.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Επιγραμματικά και χωρίς να εννοώ εσένα Κώστα :

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    δεν "είμαι" ΣΥΡΙΖΑ. Ποτέ δεν ήμουν και ποτέ δεν τους έχω ξαναψηφίσει.
    Τι σημαίνει "είμαι ΣΥΡΙΖΑ", "είμαι ΑΕΚ", "είμαι Χριστιανός"; Τελευταία αρχίζω και αναρωτιέμαι και για το "είμαι Έλληνας" αν έχει ουσία...

είχατε ξεκοκκαλίσει τα site των κομμάτων προ των εκλογών; ...
    ... Κανένας δεν το έκανε αυτό!!!
    Ναι που να πάρει η ευχή.

Και κάπως έτσι κληθήκαμε να αποφασίσουμε, ...
    ...Κοινώς το έριξα βάση σκοπιμότητας.
    Τίποτα το μεμπτό επ αυτού. Η σκοπιμότητα δεν είναι κακό εξ ορισμού.

Στο δια ταύτα, δεν το έχω - ακόμη- μετανιώσει...
    ...λες και ΜΑΣ έχει μείνει και κάτι άλλο...
    Έλα ντε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Δυστυχώς, κανένα απολύτως κόμμα (και αυτό είναι ένδειξη του πόσο μ@λ@κες είναι) δεν είχε εκπονήσει ένα αναλυτικό, σοβαρό και μελετημένο πρόγραμμα βασισμένο στις κοινωνικοπολιτικοοικονομικές "αξίες" που πρεσβεύει. Ήθελα ρε παιδί μου επί παραδείγματι, να να μπω σε ένα site κόμματος, να έχει τις θέσεις τους περιληπτικά και συνημμένο ένα pdf π.χ. 80 σελίδων, με ανάλυση του τι και πως! Να δω δείκτες, γραφήμματα, πίτες, χορτόπιτες, τυρόπιτες, να με πείσουν ρε γαμότο ότι το έψαξαν και ότι η πραμάτεια που διαλαλούν, είναι εφικτή. Κανένας δεν το έκανε αυτό!!!

Αντιθέτως, είχαμε ασαφη γενικόλογα πλάνα και λύσεις εξόδου από την κρίση, συστάσεις για σύνεση, τρομολαγνεία, τσαμπουκαλεμένους αυτόκλητους σωτήρες, τιμωρούς, τιμήτές κ.ο.κ.
    ...

Σιγά μην κάτσουν να αναλύσουν κάτι, το οποίο αν το διαβάσει κάποιος ειδικός,θα φάνε τρελές φάπες!!
    Για τόσο κορόιδα τους έχεις?

Μπήκα και εγώ,να ψάξω λίγο τα καινούργια κόμματα και τις θέσεις τους..καλά...
    Σκέψου κόμματα όπως του Κουβέλη ή το Καμένου δεν αναφέρουν σχεδόν τίποτα για την Αγροτική πολιτική
    Να μην μιλήσω για τους κυβερνώντες μέχρι πρότινος (και τους δυό) που πλην κάποιων εξαιρέσεων στον τομέα πάτωσαν
    Αναρωτιέμαι αν ξέρει κανείς τι του γίνεται σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως η Αγροτική πολιτική.
    Και μιλάμε για την ραχοκοκαλιά της οικονομίας πλέον μιας και τα καράβια έφυγαν και τον τουρισμό τον καρπώνονται όλοι οι άλλοι εκτός απο τους έλληνες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Ρε hymador, στάκα λίγο ...............

έτσι ακριβώς!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    2 τινά συμβαίνουν.
    ή ο Τσίπρας ποντάρει (και μάλλον έχει δίκιο) ότι θα είναι 1ο κόμμα και άρα απόλυτα κυρίαρχος στις εκλογές
    ή απλά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να κυβερνήσει - γιατί όπως και να το κάνουμε είναι πολύ πιο ευκολο να κατακεραυνώνεις αντιπολιτευτικά παρά να πρέπει να κάνεις πράξη αυτά που λένε διάφοροι Στρατούληδες και Γλέζοι...

Και εδώ που τα λέμε θεωρώ πολύ μαζοχιστικό να θέλει κάποιος πολιτικός να είναι Ελληνας πρωθυπουργός το επόμενο διάστημα... Μόνο κανένα ψώνιο ίσως...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Και εδώ που τα λέμε θεωρώ πολύ μαζοχιστικό να θέλει κάποιος πολιτικός να είναι Ελληνας πρωθυπουργός το επόμενο διάστημα... Μόνο κανένα ψώνιο ίσως...
    Ή και οπορτουνιστής όπως τον χαρακτήρισαν στο εξωτερικό
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Antonis-Samaras10.jpg 
Προβολές:	104 
Μέγεθος:	26,9 KB 
ID:	257585

Yπάρχει πάντα και ο Μπούλης, μην ξεχνιόμαστε. Έτσι;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Δεν ξέρω εάν έχει γραφτεί παραπάνω, γιατί δεν διάβασα όλα τα σχόλια, αλλά αφού διακαής πόθος του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του Κουβέλη είναι η σωτηρία της χώρας και κατηγορούν τον Τσίπρα ότι με τη στάση του οδεύει τη χώρα προς την καταστροφή:
    α) Γιατί επιδιώκουν τότε τη συναίνεσή του και θέτουν απαράβατο όρο τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση
    β) Αφού τους βγαίνουν τα κουκιά γιατί δεν κάνουν κυβέρνηση οι 3 τους να σωθεί η χώρα;

Ολίγιστοι ΑΠΑΝΤΕΣ, τιποτένια οντάρια σε κρίσιμους καιρούς... Σας φτύνω με αηδία και αποστροφή εδώ και χρόνια αλλά τώρα με μεγαλύτερη ένταση!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω εάν έχει γραφτεί παραπάνω, γιατί δεν διάβασα όλα τα σχόλια, αλλά αφού διακαής πόθος του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του Κουβέλη είναι η σωτηρία της χώρας και κατηγορούν τον Τσίπρα ότι με τη στάση του οδεύει τη χώρα προς την καταστροφή:
    α) Γιατί επιδιώκουν τότε τη συναίνεσή του και θέτουν απαράβατο όρο τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση
    β) Αφού τους βγαίνουν τα κουκιά γιατί δεν κάνουν κυβέρνηση οι 3 τους να σωθεί η χώρα;

Ολίγιστοι ΑΠΑΝΤΕΣ, τιποτένια οντάρια σε κρίσιμους καιρούς... Σας φτύνω με αηδία και αποστροφή εδώ και χρόνια αλλά τώρα με μεγαλύτερη ένταση!!!
    γιατί θέλουν να τα ρίξουν όλα (ακόμα και τα δικά τους) στον Τσίπρα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι πρωτος......

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF