Όχι, μπροστά απο το Κ σου, για να έχει στόχο να πιάσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Που τα εχεις σπιτι σου δεμενα ?![]()
![]()
![]()
I love spam..Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
spam..![]()
![]()
Ναι ετσι οπως τα λεςΑρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Όχι, μπροστά απο το Κ σου, για να έχει στόχο να πιάσει...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Η θα δώσεις τα μισά, θα πάρεις Γιασπάν, μετά θα ματαδώσεις τα 3πλάσια, για περιφεριακά, μούρη, κρέμες και τάλκ για τα εγκαύματα...
![]()
![]()
οι αναρτησεις και τα φρενα ειναι μια χαρα ! οταν καποιος παιρνει πχ ενα Ζ οπως εχω εγω και το ξερω και το παει ταξιδακια και βολτες και ειναι ενας μεσος αναβατης των 50-70 κιλων που προσεχει την μηχανη να ειναι σε αψογη κατασταση δε χρειαζετε τιποτα αλλο απο αυτα που εχει πανω της.
αν ομως θελει να παρει το Ζ και να το παει πιστα να ξυνει γονατα αγκωνες και αφτιά να τρεχει να κανει να ρανει και το μαμαει τα ραμματα τοτε ΝΑΙ κλανει η αναρτηση τα παιζουν ολα τα περιφερειακα και χρειαζετε να βαλει αλλα και τα καλυτερα ειναι τα γνωστα (brembo wp ohlins hyperpro matris κλπ κλπ)
αν οι αναβατες ηταν σωστοι στα θελω τους η ειχαν λεφτα (γιατι πολλοι ξερουν τι θελουν αλλα δεν εχουν λεφτα να τα εχουν ολα) τοτε το παραπανω αναβατης που περιγραφω θα επαιρνε ενα 636 (πχ τυχαιο παραδειγμα για να μην ξεφυγω απο την μαρκα) και οχι ενα Ζ.
τωρα εγω εδωσα 7.500 ευρω και εχω μια τελικη 250+ (δλδ ελεος τι να την κανω?)
εναν καλο κινητιρα που δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα
και μια αναρτηση που για τα 60 κιλα μου ειναι οτι πρεπει και το τροπο που οδηγω οπως και τα φρενα μου !
η οδηγηση μου ειναι τετοια που υπερκαλυπτει τις αναγκες μου για ταξιδια μακρινα η κοντα και βολτες η μηχανη μου.
αν ποτε θελησω να την δω γΛηγορη η μουρη κλπ θα παρω κατι αλλο (πχ 636)
ΑΝ ΠΟΤΕ φτασω στο σημειο ΝΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ παραμικρη λεπτομερεια στη μηχανη να ειναι ξυραφι ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ εχω την ικανότητα και την εμπειρια να την οδηγησω θα παρω μια μηχανη των 15000 και πανω ! τωρα αν την αγορασω θα πουλαω ΜΟΝΟ μουρη και τπτ αλλο!.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ευάκι δεν έχεις καταλάβει, οτι όλοι αυτοί που σου το παίζουν μάτσο και καλά και οτι έχουν μοτόρι, δεν την πήγαν ποτέ πάνω απο 240, και σου λένε 299 κόφτη... Αν ποτέ καταλάβουν σε τί τα πληρώνουν τα περιφεριακά, τότε θα τους τα πληρώσω εγώ... Είναι καημένοι και κινηγάνε αυτό που ποτέ δεν θα φτάσουν... Δεν έχουν τι να κάνουν, δεν έχουν σεξουαλική ζωή και κάθονται μαζί με μένα και κάνουν αντιπαράθεση και επιμένουν, και αφρίζουν ενώ εγώ κάνω πλάκα...Λοιπόν επιδή έχω να πάω και για μπάνιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
![]()
οι αναρτησεις και τα φρενα ειναι μια χαρα ! οταν καποιος παιρνει πχ ενα Ζ οπως εχω εγω και το ξερω και το παει ταξιδακια και βολτες και ειναι ενας μεσος αναβατης των 50-70 κιλων που προσεχει την μηχανη να ειναι σε αψογη κατασταση δε χρειαζετε τιποτα αλλο απο αυτα που εχει πανω της.
αν ομως θελει να παρει το Ζ και να το παει πιστα να ξυνει γονατα αγκωνες και αφτιά να τρεχει να κανει να ρανει και το μαμαει τα ραμματα τοτε ΝΑΙ κλανει η αναρτηση τα παιζουν ολα τα περιφερειακα και χρειαζετε να βαλει αλλα και τα καλυτερα ειναι τα γνωστα (brembo wp ohlins hyperpro matris κλπ κλπ)
αν οι αναβατες ηταν σωστοι στα θελω τους η ειχαν λεφτα (γιατι πολλοι ξερουν τι θελουν αλλα δεν εχουν λεφτα να τα εχουν ολα) τοτε το παραπανω αναβατης που περιγραφω θα επαιρνε ενα 636 (πχ τυχαιο παραδειγμα για να μην ξεφυγω απο την μαρκα) και οχι ενα Ζ.
τωρα εγω εδωσα 7.500 ευρω και εχω μια τελικη 250+ (δλδ ελεος τι να την κανω?)
εναν καλο κινητιρα που δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα
και μια αναρτηση που για τα 60 κιλα μου ειναι οτι πρεπει και το τροπο που οδηγω οπως και τα φρενα μου !
η οδηγηση μου ειναι τετοια που υπερκαλυπτει τις αναγκες μου για ταξιδια μακρινα η κοντα και βολτες η μηχανη μου.
ΑΝ ΠΟΤΕ φτασω στο σημειο ΝΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ παραμικρη λεπτομερεια στη μηχανη να ειναι ξυραφι ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ εχω την ικανότητα και την εμπειρια να την οδηγησω θα παρω μια μηχανη των 15000 και πανω ! τωρα αν την αγορασω θα πουλαω ΜΟΝΟ μουρη και τπτ αλλο!.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LONG LIVE JAPAN...the only thing that makes Europian motors great!!!!
![]()
Μεγαλη ιδεα εχεις για τον ευατο σου τελικαΑρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Ευάκι δεν έχεις καταλάβει, οτι όλοι αυτοί που σου το παίζουν μάτσο και καλά και οτι έχουν μοτόρι, δεν την πήγαν ποτέ πάνω απο 240, και σου λένε 299 κόφτη... Αν ποτέ καταλάβουν σε τί τα πληρώνουν τα περιφεριακά, τότε θα τους τα πληρώσω εγώ... Είναι καημένοι και κινηγάνε αυτό που ποτέ δεν θα φτάσουν... Δεν έχουν τι να κάνουν, δεν έχουν σεξουαλική ζωή και κάθονται μαζί με μένα και κάνουν αντιπαράθεση και επιμένουν, και αφρίζουν ενώ εγώ κάνω πλάκα...Λοιπόν επιδή έχω να πάω και για μπάνιο...
![]()
![]()
![]()
Άμα δείς και τι άλλο , θα αλλάξεις φύλλο..Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Μεγαλη ιδεα εχεις για τον ευατο σου τελικα![]()
![]()
![]()
Άμα δείς και τι άλλο , θα αλλάξεις φύλλο..
![]()
![]()
να σαι καλα που μας κανεις και να γελαμε :rotflmao:
Αντε πανε κανε το μπανακι σου τωρα..
Χαίρομαι που γελάς... Φαντάσου πώς νοιώθω...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
![]()
να σαι καλα που μας κανεις και να γελαμε :rotflmao:
Αντε πανε κανε το μπανακι σου τωρα..
![]()
![]()
Ευάκι δεν έχεις καταλάβει, οτι όλοι αυτοί που σου το παίζουν μάτσο και καλά και οτι έχουν μοτόρι, δεν την πήγαν ποτέ πάνω απο 240, και σου λένε 299 κόφτη... Αν ποτέ καταλάβουν σε τί τα πληρώνουν τα περιφεριακά, τότε θα τους τα πληρώσω εγώ... Είναι καημένοι και κινηγάνε αυτό που ποτέ δεν θα φτάσουν... Δεν έχουν τι να κάνουν, δεν έχουν σεξουαλική ζωή και κάθονται μαζί με μένα και κάνουν αντιπαράθεση και επιμένουν, και αφρίζουν ενώ εγώ κάνω πλάκα...Λοιπόν επιδή έχω να πάω και για μπάνιο...
![]()
δεν ειμαι εναντιον σου ρε συ και ξερω οτι κανετε πλακα απλος ειπα την γνωμη μου που μπορει να ειναι και λαθος!
καλα μπανια
τυχερε
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Βρε δεν είπα οτι είσαι εναντίον μου!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
δεν ειμαι εναντιον σου ρε συ και ξερω οτι κανετε πλακα απλος ειπα την γνωμη μου που μπορει να ειναι και λαθος!
καλα μπανια
τυχερε
![]()
![]()
Άντε βρε και δεν έχω κακή άποψη για τα Γιαπάν, εσείς θέλετε να έχω...![]()
Αντε καλή συνέχεια!!!
ΑΚομα να πας για μπανιο ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Βρε δεν είπα οτι είσαι εναντίον μου!!!!![]()
Άντε βρε και δεν έχω κακή άποψη για τα Γιαπάν, εσείς θέλετε να έχω...![]()
Αντε καλή συνέχεια!!!
ΤΙ μηπως δε περνει μπρος το μπουρδελο σου?![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Η παρε ducati που ειναι η πλεον ειδικη μηχανη για να το παιζεις μουρη και οτι εισαι και καλα πολυ ψαγμενη με τεχνολογια κατ ευθειαν απο τα gp και τετοια..
14 χρονια που οδηγω μηχανη δεν εχω δει ουτε ενα ducati να παει γρηγορα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Η παρε ducati που ειναι η πλεον ειδικη μηχανη για να το παιζεις μουρη και οτι εισαι και καλα πολυ ψαγμενη με τεχνολογια κατ ευθειαν απο τα gp και τετοια..
14 χρονια που οδηγω μηχανη δεν εχω δει ουτε ενα ducati να παει γρηγορα...
εγω εχω δει ............ μην τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι! και να σου πω..............τα ντουκατια δεν ειναι και τοσο γνωστα-τρεντυ! τα μπε εμ βε ομως ειναι! και μην κοιτας ποιοι εχουν εδω μεσα αλλα εκει εξω!
![]()
![]()
![]()
οπως και να χει ειναι πεταμενα λεφτα για εναν μεσο αναβατη που δε μπορει να αξιοποιήσει ουτε το 50% των δυνατοτήτων τους ...