Εγώ είμαι κουτσομπόλα-τάφος φιλαράκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Εγώ τα είπα στον Μάκη. Δεν κυκλοφόρησε; Χάλασε κι αυτός;![]()
![]()
Εγώ είμαι κουτσομπόλα-τάφος φιλαράκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Εγώ τα είπα στον Μάκη. Δεν κυκλοφόρησε; Χάλασε κι αυτός;![]()
![]()
HOLY SHIT!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
...και τα δύο ήταν απριλια!![]()
...και το τρίτο (ΚΤΜ 990) το "έσωσε" το FMXΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
...και τα δύο ήταν απριλια!![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
εγω προτειμουσα τον δευτεριατικο καφε παντως...και ερχοντουσαν περισσοτεροι (τωρα πατε οι ιδοι αποκλειστικα και στο ξεκαρφωτο κανας αλλος μια στις τοσες)και ηταν πιο φθηνα και χωρο ειχαμε για τις μηχανες.
η συναντηση αυτη ειναι για 10 ατομα που κανουν παρεα το νοημα του να γνωριστουν ανθρωποι μεσα απο το μοτο σε συναντηση εχει χαθει και δε ξερω που ακριβως χαθηκε....οταν μπηκα εγω εδω μεσα καθε Δευτερα ηταν πανω απο 40 ατομα
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εγω προτειμουσα τον δευτεριατικο καφε παντως...και ερχοντουσαν περισσοτεροι (τωρα πατε οι ιδοι αποκλειστικα και στο ξεκαρφωτο κανας αλλος μια στις τοσες)και ηταν πιο φθηνα και χωρο ειχαμε για τις μηχανες.
η συναντηση αυτη ειναι για 10 ατομα που κανουν παρεα το νοημα του να γνωριστουν ανθρωποι μεσα απο το μοτο σε συναντηση εχει χαθει και δε ξερω που ακριβως χαθηκε....οταν μπηκα εγω εδω μεσα καθε Δευτερα ηταν πανω απο 40 ατομα![]()
![]()
LUNCH TIME!
![]()
![]()
(Σοβαρα, αν θελετε να το συζητησουμε-τε, ας ανοιχτει νεο θρεντ, μη το σακατεψουμε αυτο!Μια χαρα κλιμα επικρατει!)![]()
γεγονος...τωρα που το βλεπω και γραμμενο,νομιζω οτι πρεπει να ζητησω σωστρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
...και το τρίτο (ΚΤΜ 990) το "έσωσε" το FMX![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Καλά, δε χωράει συζήτηση οτι οι μαζώξεις της Παρασκευής ειναι πριβέ και αφορούν μονο την κλικα...![]()
Δείτε μονο την αναλογία χρηστών/μοντερέιτορς...![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
LUNCH TIME!
![]()
![]()
(Σοβαρα, αν θελετε να το συζητησουμε-τε, ας ανοιχτει νεο θρεντ, μη το σακατεψουμε αυτο!Μια χαρα κλιμα επικρατει!)![]()
γιατι να το σακατεψουμε ρε????ο πιο παλιος μου φιλος παρευρισκετε εκει και αρκετοι αλλοι που συμπαθω ιδιαιτερος και εγω εχω παει αρκετες φορες. απλα ειναι η αληθεια παλλικαρι και το ξερουμε ολοι
αλλα εχεςι δικιο θα ανοιξω καφεδο θρεντ να δουμε
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
γιατι να το σακατεψουμε ρε????ο πιο παλιος μου φιλος παρευρισκετε εκει και αρκετοι αλλοι που συμπαθω ιδιαιτερος και εγω εχω παει αρκετες φορες. απλα ειναι η αληθεια παλλικαρι και το ξερουμε ολοι
αλλα εχεςι δικιο θα ανοιξω καφεδο θρεντ να δουμε![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλά, δε χωράει συζήτηση οτι οι μαζώξεις της Παρασκευής ειναι πριβέ και αφορούν μονο την κλικα...![]()
![]()
ετσι ειναι η ζωη φιλε μου!
![]()
ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ......Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
σε λίγο θα το γράψει και στα Αγγλικά ο ChimDios.....![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ......
σε λίγο θα το γράψει και στα Αγγλικά ο ChimDios.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hungry dinner![]()
Μυστικός ρε, όχι Νηστικός......
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
νιντζάκι, το ΔΣ της Παρασκευής δεν είναι καμία πριβέ συνάντηση. Είναι αναρτημένη εδώ δημόσια και είναι ανοιχτή σε όλο το κόσμο. Όποιος θέλει έρχεται και γνωρίζεται με κόσμο, όπως και έγινε πρόσφατα με ένα μέλος.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
η συναντηση αυτη ειναι για 10 ατομα που κανουν παρεα το νοημα του να γνωριστουν ανθρωποι μεσα απο το μοτο σε συναντηση εχει χαθει και δε ξερω που ακριβως χαθηκε....οταν μπηκα εγω εδω μεσα καθε Δευτερα ηταν πανω απο 40 ατομα![]()
το γεγονός ότι δεν μαζεύονται 40 άτομα παρά καμιά 15αριά έχει να κάνει με διάφορους λόγους, αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορώ να το εντοπίσω πχ στο ότι φταίει η Παρασκευή (και αν ήταν Δευτέρα θα μαζευόταν περισσότεροι), ούτε στο μέρος.
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις