Πόσο λυπάμαι την καημενούλα την πεθερά μου, που καλοκαιριάτικα την αφήσαμε μόνη της σε σπίτι χωρίς συναγερμό, στην οδό Σπετσών 26, στον τρίτο όροφο, βγαίνοντας δεξιά, με μοναδική παρέα της κάτι κοσμήματα και καμιά 50αριά χιλιάδες ευρώ κάτω από το στρώμα της..
Σκέψου να ήμουν παντρεμένος...θα είχα δώσει και συντεταγμένες !!
Δεν σας το παίζω σέξι, αλλά κάθε φορά που μπαίνω σπίτι ανάβω τη λάμπα...
- ρε φίλε γιατί είσαι ντυμένος χελώνα?
- ρε συ, πάω στο πάρτι μασκέ του Τάκη.
- Μα... αυτό είναι αύριο..
- μα.. είμαι χελώνα...
Είχα χρόνια να γράψω!!![]()
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high
Από τι είναι φτιαγμένο το κρεβάτι του Τσακ Νόρις;
Spoiler:Εμφάνιση
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Τσακωθηκαν δύο ταύροι κι μετά από λίγη ώρα....
Ταυρίκανε!
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Το ίδιο σκέφτομαι εγώ για τον καθε λαικάτζα κλαρινογαμπρό που τόσα χρόνια ολη η χώρα τους αποθέωνε στα μπουζουξίδικα σκορπώντας αβερτα φράγκα..Και μενα δεν μου αρέσει η μουσική τους,αλλα κανουμε σαν να βρήκαμε ξαφνικά τους "κακους" της υπόθεσης..Οπλα έχει και ο στρατός και σκοτώνει και είναι ήρωες..Πουτανες?Το θεωρουσαμε αντριλικι και μπαμπαδες πηγαινανε τους γιους τους εκει να γίνουν άντρες.. Ναρκωτικά?Ποιά?Τα νομιμα ή τα παράνομα?Γιατι ειναι μαγκια να γίνομαι τύφλα με το νομιμο ουισκι να περνω το αμαξι να την βλεπω σουπερμαν και οποιον παρει ο χάρος...Αλλα δεν ειναι μαγκια να καπνιζω το παρανομο τσιγάρο μου,να αραζω σπιτι μου και να ηρεμώ...Μπορώ να γραψω χιλιαδυο ακομα αλλα βαριέμαι..Ενα τελευταίο,αυτοί οπως λέμε ειναι πιτσιρικαδες..Εμεις που δεν ειμαστε πιτσιρικαδες,τι μεριδιο ευθυνης έχουμε?Σαν γονείς,σαν γειτονες,σαν παρέες κτλ??
- Παρουσιάστηκε νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης για video games.
- Είναι καλό; Πώς λέγεται;
- GamAI
- Πατέρα, ήρθα να σου πω ότι ο γιος σου θα μείνει στην ιστορία!
- Μπράβο γιόκα μου! Τι έκανες και θα μείνεις στην ιστορία;
Spoiler:Εμφάνιση